Homepagina » Buitenaards » Poetin moet de waarheid over aliens vertellen. Deze lobbyist doet onthullingen op Russische tv
Poetin moet de waarheid over aliens vertellen. Deze lobbyist doet onthullingen op Russische tv

Poetin moet de waarheid over aliens vertellen. Deze lobbyist doet onthullingen op Russische tv

Stephen Bassett van de Paradigm Research Group mocht op de Russische tv komen vertellen waarom hij vindt dat Poetin de waarheid over aliens moet vertellen.

REN TV, dat door zo’n 120 miljoen mensen wordt bekeken, zond een interview uit met Bassett dat in mei was opgenomen.

De lobbyist besprak tijdens het interview diverse onderwerpen die de Russische president Vladimir Poetin er mogelijk toe aanzetten om als eerste staatshoofd te erkennen dat er contact is met een buitenaardse aanwezigheid, zo zei een woordvoerder.

Achterhouden

In Moskou sprak Bassett met een aantal groepen die onderzoek doen naar buitenaardse fenomenen in Rusland. Tot deze groepen behoren ook een aantal oud-militairen en -overheidsfunctionarissen.

Fragmenten van het interview werden uitgezonden tijdens een programma van tv-bekendheid Igor Prokopenko.

“Onderzoekers stellen dat ze weten waarom de Amerikaanse autoriteiten informatie over UFO’s achterhouden,” zei Prokopenko tijdens het programma.

Massaal

“Als bewijs voor UFO’s naar buiten wordt gebracht, zal de hele wereldeconomie instorten,” vervolgde hij.

Hij zei daarna dat Bassett beweert dat Amerika al beschikt over buitenaardse technologieën en dat die geheim worden gehouden.

“Buitenaardse schepen, die doorgaans schotels worden genoemd, verschenen in 1947 massaal,” zei Bassett tijdens het interview.

Antizwaartekracht

“Ze gebruiken geen olie, benzine, gas of kolen,” vervolgde hij. “Ze beschikken over een ander systeem dat gebaseerd is op antizwaartekracht.”

Alleen de mensen die hierbij betrokken zijn weten hiervan, aldus Bassett, toevoegende dat dit in strijd is met de grondwet.

“Als een staatshoofd dit eindelijk officieel toegeeft en het bewijs presenteert, zullen mensen bezorgd zijn en meer willen weten,” zei hij.

Overweldigend

“Tegelijkertijd zal religie blijven bestaan en zullen zich nieuwe economische kansen aanbieden,” voegde hij toe.

Volgens Bassett is er overweldigend bewijs dat we al jaren worden bezocht. Hij hoopt dat Poetin dit bewijs naar buiten zal brengen.

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Vraagteken schreef:

  De mens is zoooooo slim. Terwijl alle kennis en kracht binnen in hemzelf ligt opgeslagen, gaat hij het zoeken in Aliens. Wat kan nou een zwerver (Alien) bieden wanneer hij zelf tekorten ervaart en daardoor ruimteschepen moet bouwen om van de ene planetenstelsel naar de andere te zwerven om her en der wat grondstoffen of andere dingen op te pikken? Het zijn bedelaars die in de ruimte zwerven, op zoek naar iets bruikbaars voor henzelf. Trap niet in hun mooie verhalen en technologie, want het heeft hen blijkbaar niet gebracht wat ze eigenlijk zoeken. Vanwaar anders die zwerverij?

  4 likes
  • Peter Cernjavski schreef:

   De mens is zooo onwetend; aliens zwerven niet, ze komen gericht en doelbewust om onze … domheid te evalueren.

   3 likes
  • Cisco schreef:

   Nou Vraagteken… ik denk dat het wel iets interessanter in elkaar steekt als jij hier nu zo grijs afschildert, ten eerste worden wij er bewust van weerhouden om alle kennis en kracht te mogen leren en/of te ontdekken, dit ten behoeve van de “controleerbaarheid” want stel je eens voor dat wij alle kennis en kracht zouden bezitten, who needs a government then..

   Ten tweede, hoe kom je erbij te beweren dat dit zwervers zijn, volgens mij ben je wel heel erg ver in je ontwikkeling als je de intelligentie bezit om modules te bouwen met anti-zwaartekracht technologie waarmee je door het universum kunt reizen, dit zou voor de mensheid een hele grote schat aan kennis opleveren en zou definitief in ons voordeel zijn..

   Geloof maar dat er zich achter de schermen meer afspeelt als men ons doet laat geloven, ik vind dat het nu wel tijd is voor “disclosure” en wat er dan aan kennis en kracht vrijkomt zal de gevestigde orde zeker op zijn grondvesten doen trillen en vervolgens compleet doen instorten..

   3 likes
 • Tijn schreef:

  In de bijbel en andere oude teksten staat ook het één en ander over aliens alleen noemen ze ze daar anders.

  1 likes
 • x

  Check Also

  elektrische auto

  Het smerige geheim achter je ‘groene’ elektrische auto

  Afgelopen maand kreeg Teslabaas Elon Musk post ...

  rusland

  Rusland geeft beelden vrij van grootste nucleaire explosie ooit: ‘Paddenstoelwolk 7 keer zo hoog als Mount Everest’

  Het atoomagentschap van Rusland, Rosatom, heeft zeldzame ...

  >