CoronaMens en Dier

Moleculair bioloog gaat boekje opendoen over ‘corrupte’ Erasmus MC: ‘Misinformatie van Koopmans gaat gewoon door’

Help ons door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

Volgens een internationale groep onderzoekers, onder wie viroloog Marion Koopmans van het Erasmus MC, is de coronapandemie ‘zo goed als zeker’ begonnen op een dierenmarkt in Wuhan. Het onderzoek is gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Science.

De onderzoekers beweren dat de dierenmarkt ‘het vroege epicentrum van de pandemie’ was. “Hoe je ook naar de gegevens kijkt, het bewijs wijst in de richting van de markt als het epicentrum,” schrijft Koopmans op Twitter. “En specifiek naar een hoek waar levende wilde dieren werden verkocht.”

Moleculair bioloog Peter Borger heeft felle kritiek op het onderzoek. “En de misinformatie van Koopmans gaat gewoon door,” twittert hij.

Een kat in het nauw

“We doen binnenkort wel even een boekje open over het Erasmus, dat een corrupte organisatie blijkt te zijn, niet geïnteresseerd in wetenschap. Geld en reputatie is alles wat telt,” kondigt Borger aan.

Eerder deze maand deed de wetenschapper een soortgelijke aankondiging. “Ik weet precies wat zich momenteel afspeelt op het Erasmus,” zei hij tegen Koopmans. “Een kat in het nauw, zullen we maar denken. Die publicatie komt sowieso.”

Amateuristisch gepruts

Borger reageerde daarmee op een tweet van Koopmans over een interview dat NTD News had met Eva Vlaardingerbroek. Op een gegeven moment zei Eva dat Amerikanen heel blij moeten zijn dat ze de Second Amendment hebben. Koopmans deelde het citaat en plaatste er afkeurend een emoji van een gezicht zonder mond bij.

Borger bestudeerde rond juni de PCR van onder meer Christian Drosten en Koopmans en kwam er naar eigen zeggen al snel achter dat het amateuristisch gepruts was. Hij maakte een lijst met zijn bezwaren en zette die op LinkedIn.

Nadat hij de gegevens had genormaliseerd en had aangetoond dat er geen killervirus was, werd zijn account verwijderd. “Toen wist ik het: hoax,” aldus Borger.


4.9 136 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter Wisman
Peter Wisman
1 maand geleden

Van binnen nog lelijker dan van buiten. Voor zover dat mogelijk is!

lone
lone
1 maand geleden

‘read. my. lips. : there. never. WAS. any. fckng. cojona. “”virus””.

De Rotterdammer
De Rotterdammer
1 maand geleden

Ach heks ga je bezem pakken en ga vergoed weg naar wuhan vleermuizen soep eten goed voor spijsverteringskanaal en hou je mond aub

ToeAanEenBiertje!
ToeAanEenBiertje!
1 maand geleden

Wat is het toch een monster van een wijf he! Zou echt spontaan homofiel worden!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

104
0
We lezen graag je reactie!x