Chemtrails

Nieuw: chemtrails sproeien met ballonnen

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In essentie kunnen vulkanen de planeet afkoelen doordat vulkanisch stof hoog in de atmosfeer zonlicht tegenhoudt.

Vulkaanuitbarstingen hebben echter alleen een langdurig koelend effect als het stof de stratosfeer bereikt. Een grote uitbarsting zoals de Pinatubo in 1991 zorgde er voor dat de wereldtemperatuur korte tijd een kwart graad lager lag.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Twee wetenschappers van de Harvard-universiteit willen dat proces nu nabootsen door duizenden kilo’s zwaveldeeltjes in de atmosfeer te pompen boven Fort Sumner in de Amerikaanse staat Nieuw-Mexico.

Bill Gates

De deeltjes moeten gesproeid gaan worden vanuit een ballon die zich op 24.000 meter hoogte bevindt. De wetenschappers zijn ervan overtuigd dat de aarde opwarmt als gevolg van global warming, maar ze worden door collega’s gewaarschuwd dat het experiment rampzalige gevolgen zou kunnen hebben voor de weersystemen op aarde en de voedselvoorraad. Milieubewegingen zijn sterk gekant tegen de plannen.

Eén van de wetenschappers, David Keith, heeft vele miljoenen toegestopt gekregen van Microsoft-oprichter Bill Gates om zich toe te leggen op geo-engineering. Het experiment, dat hij samen uitvoert met de Amerikaan James Anderson, staat binnen nu en een jaar gepland. Keith liet weten dat het experiment een kans biedt om modellen te verbeteren die laten zien hoe de ozonlaag verandert door het sproeien van zwavel in de atmosfeer.

Zwaveldioxide

Zwaveldioxide is het belangrijkste verbrandingsproduct van zwavel in lucht. Het Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) leert ons dat zwaveldioxide een giftig industrieel afvalproduct is dat wordt geassocieerd met ademhalingsaandoeningen als astma. In 2010 is tijdens de VN-top over de biodiversiteit een moratorium ingesteld op geo-engineering in de zee en de lucht. De VS hebben het nieuwe Biodiversiteitsverdrag echter niet ondertekend.

“Dit kan gevolgen hebben voor de ozonlaag en regenval in tropische en subtropische gebieden, waardoor mogelijk de beschikbaarheid van voedsel voor miljarden mensen op het spel komt te staan,” zei directeur Pat Mooney van de Canadese milieuwaakhond ETC Group.

Trojaans paard

Uit wetenschappelijk onderzoek dat afgelopen maand is gepubliceerd blijkt dat het blokkeren van zonlicht de jaarlijkse hoeveelheid neerslag in Noord-Amerika met 15 procent kan terugdringen. In Eurazië en Zuid-Amerika gaat het om 20 procent.

Afgelopen herfst wilden Britse wetenschappers een soortgelijke ballon oplaten, maar het door de overheid gefinancierde project werd gestaakt nadat niet-gouvernementele organisaties wereldwijd de noodklok hadden geluid. Sommigen meenden dat het project een trojaans paard was dat de deur zou openen naar grootschalige toepassing van de omstreden technologie.

Een Brits overheidsrapport uit 2002 toont aan dat tussen 1940 en 1979 grote hoeveelheden chemicaliën (waaronder zink- en cadmiumverbindingen) en bacteriën over de Britse bevolking zijn uitgesproeid via vliegtuigen als onderdeel van een geheim militair programma.

Bron: Guardian.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sneaky
sneaky
11 jaren geleden

vandaar dat er nu al 2 jaar een extreme droogte heerst in de USA
ik had de droogte in eerste instantie in verband gebracht met HAARP maar dit is zeker ook een van de kanshebbers

m&m
m&m
11 jaren geleden

denken ze dat ze god en moeten ze dit niet aan de aardbewoners vragen?
de elite doet gewoon waar ze zin in hebben en wij worden aan tig experimenten blootgesteld.
wanneer komen wij in verzet?

legaal
legaal
11 jaren geleden

hoi allemaal,dit is toch te gek ,niet normaal wat Bill Gates doet, het allemaal finacieren.En rotzooien met de natuur.Maakt het hem niet uit dat er straks een voedsel te kort komt ,en veel ziektes.Er zijn nu al oogsten door de veranderingen van het weer mislukt.En dan in 1940-1979 over de Britten van alles gesproeit is.Was dat mindcontrol?De 2de wereld oorlog begon toen.Laten ze dat spul maar in de achter tuin van Bil Gates gooien.kan hij gelijk zien ,wat het aanricht.

Sipco
Sipco
11 jaren geleden

[quote name=”sneaky”]vandaar dat er nu al 2 jaar een extreme droogte heerst in de USA
ik had de droogte in eerste instantie in verband gebracht met HAARP maar dit is zeker ook een van de kanshebbers[/quote]
Wat complotters van HAARP maken zou ik maar niet geloven.Zorgt mijn zendstation ook voor klimaatsveranderingen soms??Ik ben wel bereid je te vertellen waar de complotter mee de mist in gaat, namelijk dat de signalen via de ionensfeer terug gekaatst worden.Doe dit met een High Power signaal, en je blaast de Ionen compleet met signaal de ruimte in, en is van weerkaatsing geen sprake.Maar van destructie ionensfeer!!De ionensfeer is geen metalen plaat, maar super kleine deeltjes die een spiegel kunnen vormen.(voor Radiozendamateurs zijn dit optimale conditie,s om verre afstanden te bereiken)Maar ook een spiegel kan barsten.Zeker met hoge vermogens!!

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x