Homepagina » Chemtrails » Nieuw: chemtrails sproeien met ballonnen
Bovenlaag van de atmosfeer

Nieuw: chemtrails sproeien met ballonnen

In essentie kunnen vulkanen de planeet afkoelen doordat vulkanisch stof hoog in de atmosfeer zonlicht tegenhoudt.

Vulkaanuitbarstingen hebben echter alleen een langdurig koelend effect als het stof de stratosfeer bereikt. Een grote uitbarsting zoals de Pinatubo in 1991 zorgde er voor dat de wereldtemperatuur korte tijd een kwart graad lager lag.

Twee wetenschappers van de Harvard-universiteit willen dat proces nu nabootsen door duizenden kilo’s zwaveldeeltjes in de atmosfeer te pompen boven Fort Sumner in de Amerikaanse staat Nieuw-Mexico.

Bill Gates

De deeltjes moeten gesproeid gaan worden vanuit een ballon die zich op 24.000 meter hoogte bevindt. De wetenschappers zijn ervan overtuigd dat de aarde opwarmt als gevolg van global warming, maar ze worden door collega’s gewaarschuwd dat het experiment rampzalige gevolgen zou kunnen hebben voor de weersystemen op aarde en de voedselvoorraad. Milieubewegingen zijn sterk gekant tegen de plannen.

Eén van de wetenschappers, David Keith, heeft vele miljoenen toegestopt gekregen van Microsoft-oprichter Bill Gates om zich toe te leggen op geo-engineering. Het experiment, dat hij samen uitvoert met de Amerikaan James Anderson, staat binnen nu en een jaar gepland. Keith liet weten dat het experiment een kans biedt om modellen te verbeteren die laten zien hoe de ozonlaag verandert door het sproeien van zwavel in de atmosfeer.

Zwaveldioxide

Zwaveldioxide is het belangrijkste verbrandingsproduct van zwavel in lucht. Het Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) leert ons dat zwaveldioxide een giftig industrieel afvalproduct is dat wordt geassocieerd met ademhalingsaandoeningen als astma. In 2010 is tijdens de VN-top over de biodiversiteit een moratorium ingesteld op geo-engineering in de zee en de lucht. De VS hebben het nieuwe Biodiversiteitsverdrag echter niet ondertekend.

“Dit kan gevolgen hebben voor de ozonlaag en regenval in tropische en subtropische gebieden, waardoor mogelijk de beschikbaarheid van voedsel voor miljarden mensen op het spel komt te staan,” zei directeur Pat Mooney van de Canadese milieuwaakhond ETC Group.

Trojaans paard

Uit wetenschappelijk onderzoek dat afgelopen maand is gepubliceerd blijkt dat het blokkeren van zonlicht de jaarlijkse hoeveelheid neerslag in Noord-Amerika met 15 procent kan terugdringen. In Eurazië en Zuid-Amerika gaat het om 20 procent.

Afgelopen herfst wilden Britse wetenschappers een soortgelijke ballon oplaten, maar het door de overheid gefinancierde project werd gestaakt nadat niet-gouvernementele organisaties wereldwijd de noodklok hadden geluid. Sommigen meenden dat het project een trojaans paard was dat de deur zou openen naar grootschalige toepassing van de omstreden technologie.

Een Brits overheidsrapport uit 2002 toont aan dat tussen 1940 en 1979 grote hoeveelheden chemicaliën (waaronder zink- en cadmiumverbindingen) en bacteriën over de Britse bevolking zijn uitgesproeid via vliegtuigen als onderdeel van een geheim militair programma.

Bron: Guardian.co.uk

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • sneaky schreef:

  vandaar dat er nu al 2 jaar een extreme droogte heerst in de USA
  ik had de droogte in eerste instantie in verband gebracht met HAARP maar dit is zeker ook een van de kanshebbers

  0 likes
 • m&m schreef:

  denken ze dat ze god en moeten ze dit niet aan de aardbewoners vragen?
  de elite doet gewoon waar ze zin in hebben en wij worden aan tig experimenten blootgesteld.
  wanneer komen wij in verzet?

  0 likes
 • legaal schreef:

  hoi allemaal,dit is toch te gek ,niet normaal wat Bill Gates doet, het allemaal finacieren.En rotzooien met de natuur.Maakt het hem niet uit dat er straks een voedsel te kort komt ,en veel ziektes.Er zijn nu al oogsten door de veranderingen van het weer mislukt.En dan in 1940-1979 over de Britten van alles gesproeit is.Was dat mindcontrol?De 2de wereld oorlog begon toen.Laten ze dat spul maar in de achter tuin van Bil Gates gooien.kan hij gelijk zien ,wat het aanricht.

  0 likes
 • Sipco schreef:

  [quote name=”sneaky”]vandaar dat er nu al 2 jaar een extreme droogte heerst in de USA
  ik had de droogte in eerste instantie in verband gebracht met HAARP maar dit is zeker ook een van de kanshebbers[/quote]
  Wat complotters van HAARP maken zou ik maar niet geloven.Zorgt mijn zendstation ook voor klimaatsveranderingen soms??Ik ben wel bereid je te vertellen waar de complotter mee de mist in gaat, namelijk dat de signalen via de ionensfeer terug gekaatst worden.Doe dit met een High Power signaal, en je blaast de Ionen compleet met signaal de ruimte in, en is van weerkaatsing geen sprake.Maar van destructie ionensfeer!!De ionensfeer is geen metalen plaat, maar super kleine deeltjes die een spiegel kunnen vormen.(voor Radiozendamateurs zijn dit optimale conditie,s om verre afstanden te bereiken)Maar ook een spiegel kan barsten.Zeker met hoge vermogens!!

  0 likes
 • Catharina R schreef:

  ja ik denk ook dat ze denken god te zijn en vragen dat doen ze niet wij mensen zijn in hun ogen vee (slaven ) die moeten gehoorzamen , dus dat vraagt niet dat doet maar. je kunt op Face book zetten en vragen om rond oktober dat niemand meer rekeningen gaan betalen .maar dan echt afspreken of iemand een pagina kan maken met deze vraag ? of ik denk ook even mee ..zo iets moeten we mee beginnen maar alleen niet doen anders krijg je problemen er moet een actie komen lijkt dit jullie ook iets of weet iemand een beter plan ? wij moeten hier uit zien te komen ..ik doe ook soms een dag geen computer en anderen apparaten aan om hun terug te pakken is ook al iets .mensen denk mee AUB .we gaan er voor .alle tips is welkom

  0 likes
 • Sipco schreef:

  Haarp speciaal voor de complotters onder ons zie: http://nl.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program Link gelezen?? jullie complotters komen er ook in voor he?????

  0 likes
 • Timothy Drake schreef:

  Dit soort projecten kan ik me nou echt zorgen over maken.. Gewetenloos gewoon

  0 likes
 • Catharina R schreef:

  Legaal we moeten iets doen ik heb verleden jaar hier over Petitie getekend en je ziet dit helpt niet ze gaan gewoon door .

  0 likes
 • Fransiscus Rey schreef:

  Zijn die Amerikaanse “wetenschappers” nu helemaal zot geworden of watte?? De regen die nu naar beneden komt is die nog niet “verzuurd genoeg” mischien? De dag van vandaag met al die bedrijven die overal van die enorme “rookpluimen met allerlei kleur- en geurloze chemische dampen” erin ongegeneerd de lucht inblazen is dus blijkbaar zonder gevaar voor de planeet en alle leven die er op rond loopt volgens hen aangezien ze plannen maken om nog veel meer van zulk gevarlijke rotzooi in de lucht te willen gaan pompen!? Hoogtijd dat ze zulke “wartaal en onzin predikers” uit de maatschappij verwijderen om ze in “carantaine” te plaatsen waar ze niets of niemand nog schade kunnen berokkenen! Gegroet M.O.D.A.D. 4ever,

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Catharina R”]Legaal we moeten iets doen ik heb verleden jaar hier over Petitie getekend en je ziet dit helpt niet ze gaan gewoon door .[/quote]
  ja we moeten iets doen ,maar het Nederlandse volk krijg je niet zomaar op de been ,ook omdat het geen grote bekendheid heeft nog, bijv,krant of tv.we zijn met een klein handje vol.wij staan tegen de muur.ik zou ook het liefst een bord om hangen en de straat op gaan.ocupy heeft ook niks opgeleverd .wij zijn zo machteloos.wat wij de mensen dijdelijk kunnen maken is ,haal alle spaargeld van de bank,en een tijd afspreken dat iedereen ophet zelfde moment gaan pinnen en zo de banken laten crachen.

  0 likes
 • roy schreef:

  [quote name=”m&m”]denken ze dat ze god en moeten ze dit niet aan de aardbewoners vragen?
  de elite doet gewoon waar ze zin in hebben en wij worden aan tig experimenten blootgesteld.
  wanneer komen wij in verzet?[/quote]

  nooit??? ik wil well ;P

  0 likes
 • Catharina R schreef:

  daarom is het even nadenken wat we kunnen doen dat pinnen is wel iets maar je kunt maar 600 euro op een week tijd op nemen .daarom vraag ik aan de anderen lezers om ook mee te denken om actie te houden .Legaal ik begrijp je heel goed ..kijk een paar maanden geleden ging heel veel mensen weg bij electrobel zo iets moeten wij doen .en dat is ook een klein landje maar we moeten eens goed na denken om een schot in de roos te laten komen ..en geeft niet dat het dan wel op nieuws komt .er moet toch iets zijn wat zo hard bij hun aan komt dat de schrik er goed in zit .

  0 likes
 • Catharina R schreef:

  wij kunnen ook een tijdstip afspreken om geen belastingen meer te betalen of gemeente belastingen , autobelastingen .ik denk dat we zelfs veel kunnen maar er moet durf getoond worden en een grote groep mensen moeten hier in mee doen .

  0 likes
 • roy schreef:

  [quote name=”legaal”][quote name=”Catharina R”]Legaal we moeten iets doen ik heb verleden jaar hier over Petitie getekend en je ziet dit helpt niet ze gaan gewoon door .[/quote]
  ja we moeten iets doen ,maar het Nederlandse volk krijg je niet zomaar op de been ,ook omdat het geen grote bekendheid heeft nog, bijv,krant of tv.we zijn met een klein handje vol.wij staan tegen de muur.ik zou ook het liefst een bord om hangen en de straat op gaan.ocupy heeft ook niks opgeleverd .wij zijn zo machteloos.wat wij de mensen dijdelijk kunnen maken is ,haal alle spaargeld van de bank,en een tijd afspreken dat iedereen ophet zelfde moment gaan pinnen en zo de banken laten crachen.[/quote]

  demonstreren?? nee!! aanvallen met die hap. all die staatsgebouwen binnen vallen
  en de elite van hun rijkelui stoel aftrapen. het volk heeft hier het werkelijke macht, niks staat sterker dan het volk. catharina r: start met een twitter acount?

  0 likes
 • Catharina R schreef:

  en je kunt ook met contant geld betalen en zo min mogelijk met banken te maken hebben.

  0 likes
 • jaap schreef:

  wat ik nog steeds niet begrijp: ze storten het toch ook over henzelf en hun familie heen???

  0 likes
 • Catharina R schreef:

  Roy ik ben er zelf ook niet voor demonstreren maar op een slimmen manier gaan wij dit doen …ik hoop dat er een genie tussen zit lol …daarom vraag ik het aan ieders om mee te denken met een grote groep die kunnen ze toch niet arresteren als dit heel veel mensen mee gaat doen .ik ben het ook heeeeell beu .maar ik ben er voor wij gaat wat doen

  0 likes
 • Catharina R schreef:

  ja Jaap ik snap dit ook niet …maar wil zeggen dat deze mensen die dit op hun geweten hebben geen geweten hebben en geen gevoel .dieren en al zijn hier slachtoffer .

  0 likes
 • Punt op de i schreef:

  [quote name=”jaap”]wat ik nog steeds niet begrijp: ze storten het toch ook over henzelf en hun familie heen???[/quote]

  Er wordt wel eens gezegd/geschreven dat er medicatie/tegengif is voor een beperkte club mensen. Vooral speculatie naar mijn idee… maar ik sta nergens meer van te kijken. Neemt een Bill Gates bijvoorbeeld ook chemotherapie als hij kanker zou hebben? Of zijn er alternatieven tot zijn beschikking… :S

  0 likes
 • Catharina R schreef:

  Ja maar Bill Gates is de antie-christ .er is schijnt een nummerologis lijst wat je met naam er uit kan halen wie de antie-christ is , deze numerologie heeft anderen betekenis als wat nu is

  0 likes
 • EHC schreef:

  Samen streven naar een betere wereld. Extreem rechts moslims katholieken protestanten hindoes. Weg met de verschillen! Laat mensen weer een eenheid worden zo als het was. Voor dat we tegen elkaar werden uitgespeeld

  0 likes
 • Tasj schreef:

  [quote name=”Sipco”]Haarp speciaal voor de complotters onder ons zie: http://nl.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program Link gelezen?? jullie complotters komen er ook in voor he?????[/quote]

  Hy Sipco, zou met jou wel eens van gedachten willen wisselen over HAARP want ik ben v a maart tot nu zowat dagelijks chemtrail variaties aan het fotograferen. Mijn telefoon geheugen staat vol; bijna 1000 foto,’s het gebeurd ook s’nachts en op bewolkte dagen. Heb ik fotobewijs van. Ik heb ook foto,’s van sporen die schaduw achter laten op andere laag wolkendek.ik heb mijn oude aardrijkskunde leraar al benaderd om te brainstormen.. Ik wil nu wel eens weten hoe dat electromagnetische inelkaar zit .sta je daar voor open? Grtjs Tasj

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Tasj”][quote name=”Sipco”]Haarp speciaal voor de complotters onder ons zie: http://nl.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program Link gelezen?? jullie complotters komen er ook in voor he?????[/quote]

  Hy Sipco, zou met jou wel eens van gedachten willen wisselen over HAARP want ik ben v a maart tot nu zowat dagelijks chemtrail variaties aan het fotograferen. Mijn telefoon geheugen staat vol; bijna 1000 foto,’s het gebeurd ook s’nachts en op bewolkte dagen. Heb ik fotobewijs van. Ik heb ook foto,’s van sporen die schaduw achter laten op andere laag wolkendek.ik heb mijn oude aardrijkskunde leraar al benaderd om te brainstormen.. Ik wil nu wel eens weten hoe dat electromagnetische inelkaar zit .sta je daar voor open? Grtjs Tasj[/quote]
  wat ik er van weet is dat het kleine aluminium deeltjes zijn,wat ze sproeien,er word verteld dat ze dit doen voor de vliegtuigen ,en hun radar systeem bijv voor Awacks.MAAR volgens mij is dat MINDCONTROL

  0 likes
 • mary schreef:

  Dit ontving ik van het KNMI als antwoord
  http://www.knmi.nl/cms/content/22887/vliegtuigstrepen_en_chemtrails.
  Maar op hun website staat tevens dit:
  http://www.knmi.nl/research/climate_chemistry/ck.php?item=news_archive&year=2012&month=July
  Het KNMI weet dat het weer word gemanipuleerd,en dan sturen ze mij naar een sprookjes verhaal over condens strepen.
  Verhaal halen bij het KNMI is een goede optie. Gewoon er heen en ze confronteren.
  Ik sta voor alles open, kom maar met ideen.

  0 likes
 • pieter schreef:

  er moet een denktank op gezet worden
  met 10 mensen en dan de boer op om de waarheid boven tafel te krijgen dan zta je sterk

  0 likes
 • leonardo schreef:

  Ajoo. Stuur wat uitnodigingen projectx denhaag. En je boze menigste heb je al. Maak vast paar spandoeke klaar en liedjes. Deelt het uit. En je hebt een grote boze groep waar de overheid bang voor is. Laat de social media je werk doen. HOPPA!

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  fbi

  FBI-agent die e-mails Hillary Clinton ontdekte moest computer wissen

  FBI-agent John Robertson, de man die e-mails ...

  >