Homepagina » Chemtrails » Amerikaanse actrice twittert over chemtrails: “Wat sproeien ze in hemelsnaam over ons uit?”
Amerikaanse actrice twittert over chemtrails: "Wat sproeien ze in hemelsnaam over ons uit?"

Amerikaanse actrice twittert over chemtrails: “Wat sproeien ze in hemelsnaam over ons uit?”

De Amerikaanse actrice Hayden Panettiere, onder meer bekend van Heroes en Nashville, maakt zich zorgen over chemtrails.

Zaterdag deelde ze een foto op Twitter van sporen in de lucht met daaronder de tekst: “Wat sproeien ze in hemelsnaam over ons uit? Het gebeurt al jaren, maar pas de laatste maanden zo extreem.”

Ze heeft er geen goed gevoel bij en vraagt haar 700.000 volgers wat zij ervan denken.

Psychologische manipulatie

De meeste wetenschappers zijn van mening dat het hier gaat om condenssporen die worden achtergelaten door vliegtuigen, maar veel mensen denken daar anders over.

Volgens sommigen worden de chemtrails gebruikt voor psychologische manipulatie, weerbeïnvloeding of biologische oorlogvoering.

Eerder stelde Kylie Jenner, het halfzusje van Kim Kardashian, op Twitter al vragen over de witte strepen in de lucht.

Gevolgen

Ze schreef aan haar miljoenen volgers: “Laten we onszelf het volgende afvragen: Waarom zag ik op weg naar mijn werk 75 vliegtuigen wit spul sproeien? Wie financiert dit en waarom gebeurt het? Wordt er iets mee uitgeroeid?”

“Heeft dit te maken met de bijensterfte? Waarom zijn er op sommige dagen geen strepen te zien en zien andere er zo uit? Wie is hier verantwoordelijk voor? Wat zijn de gevolgen voor onze gezondheid en de toekomst van onze kinderen? Wie dacht dat dit een goed idee zou zijn? Ben ik de enige die dit ziet?”

[Heat Street]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Earthaxis schreef:

  “Waarom zijn er op sommige dagen geen strepen te zien en zien andere er zo uit? Wie is hier verantwoordelijk voor?”

  Op de hoogte waar passagiersvliegtuigen vliegen wordt het makkelijk minus 40 of kouder. Condens uit de straaluitlaat condenseert dan wel degelijk tot ijskristallen. Op heldere dagen steken deze mooi af tegen de blauwe hemel. In de lente en zomer is er aan de grond vaak geen vorst maar vriest het vaak nog wel op de hoogte waar deze vliegtuigen vliegen. Dit verklaart waarom deze lieden uit het noordelijk halfrond nu in het voorjaar met deze berichten komen. Heldere luchten in tegenstelling tot de bewolkte luchten in de winter die het zicht op trails ontnemen of de te warme luchtlagen in de zomer waarin geen ijskristallen kunnen vormen en de uitlaat condens gewoon onzichtbaar verdampt en dus geen spoor nalaat.

  Maar neemt niet weg dat er ook troep over ons heen wordt gesproeid. Echter niet in die grote getale dat alle trails op een koude heldere lentedag te verklaren zijn als zijnde chemische cocktail. Dat zou dan allang breder aan het licht zijn gekomen. In de burger luchtvaart zijn namelijk zo goed als alleen maar burgers werkzaam. Chemische sproei stiekumerd vind je meer in het leger met als burgerluchtvaart vermomde toestellen. Die worden waarschijnlijk veel lokaler ingezet, zoals bij rellen oproep en opstanden. Maar denk ook aan epidimien of de russen die voor een defilee graag een mooie stralende dag tevoorschijn toveren. Met de juiste troep in je chemtrail verdwijnen de wolken als sneeuw voor de zon.

  Dus nogmaals het gebeurt wel. Maar niet in die mate die vaak wordt gesuggereerd. Daarvoor is simpelweg te weinig bewijs. Niet mee eens? Kom maar met grootschalig bewijs dan.

  5 likes
  • William Tell schreef:

   Kijk eens naar deze website, daar vind je keihard bewijs, en niet weer afdoen als conspiracy.. hier zijn wetenschappers aan het woord. http://www.geoengineeringwatch.org

   10 likes
   • Earthaxis schreef:

    Zielig je geeft een link. Maar heb je al eens gegoogled op de betrouwbaarheid van je link ?http://www.geoengineeringwatch.org

    Deze site staat er om bekend om fotos te photoshoppen en zo te voorzien van trails die er op het origineel niet op stonden. Lekker geloofwaardig. “Wetenschappers” fff

    4 likes
    • vladi schreef:

     Photoshop?
     Ik fotografeer en film zelf al drie jaar de lucht,en heb dezelfde beelden als geo-engineering.com.

     uit welke ”betrouwbare” bron heb jij de info dat er gephotoshopped word?

     meneer as van de aarde die fff schrijft.(lekker origineel)

     fff

     8 likes
     • Roy schreef:

      “uit welke ”betrouwbare” bron heb jij de info dat er gephotoshopped word?”

      Wat het photoshoppen betreft heeft Earthaxis gewoon gelijk Vladimir, hier kan je het zelf bekijken, inclusief side by side comparisons.. Maar het is niet MSM, dus betrouwbaar, ahum…

      https://www.youtube.com/watch?v=wJj_X0wAvQs

      4 likes
     • vladi schreef:

      daar is roy toch weer,werd je weer opgeroepen.
      toch heb ik dezelfde beelden als de zgn.gephotoshopte beelden van geo-engineering.

      fff

      1 likes
    • William Tell schreef:

     @Earthaxis, kijk zelf naar de hemel, en oordeel zelf, ik heb nog nooit gehoord of gezien dat iemand chemtrails fotoshopt.. met wat voor doel? Ik kan alleen uit eigen ervaring spreken, de mooie blauwe hemel uit mijn jeugd is nu een mettalic waas geworden van chemtrails die lagzaam uitdeien tot een mist waar de zon niet of nauwelijks meer doorheenkomt. De motoren van vliegtuigen laten een condens spoor achter die binnen een halve minuut tot een minuut verdwijnen, ook al kristaliseert de uitstoot. De trails die uren lang blijven hangen en zich tot een dichte wolk van rotzooi vormen is toch echt wat anders, daar heb ik geen fotoshop voor nodig.

     4 likes
     • Rob ter Horst schreef:

      Heb ook vaak genoeg gezien dat er bij bewolkt weer condenssporen zijn, dus niet alleen bij mooi weer…

      3 likes
  • Jelle schreef:

   Zo kom jij maar eens in de flevopolder kijken wat voor chemtrails er zijn .wij zien vanuit huis en buiten vliegtuigen aan komen zonder sporen en van uit het niets zie je zie je een spoor na een aantal minuten stopt het en even later keert hij en begint op nieuw sporen achter te laten .Vorige week tijdens de verkiezingen waren er 12 gelijk tijdig in de lucht.En dan gaan de trails richting Utrecht en Amsterdam.
   Dus kijk eens in Flevoland

   6 likes
 • koloth schreef:

  25 jaar geleden had je niet van die uitwaaierende strepen in de lucht, toen waren het gewone rechte condenssporen die na een tijdje weer verdwenen. Dus je kan praten wat je wil maar het klopt niet, we worden als kakkerlakken bespoten.

  26 likes
  • Earthaxis schreef:

   Nee hoor de manier waarop en de snelheid waarmee vliegtuigsporen uitwaaieren hangt af van de wind. Die verschilt op die hoogte erg van op de grond. Daarnaast varieert de snelheid en richting van dag tot dag.

   Ik zal je uit de droom helpen. Als men ons wil manipuleren dan gebeurt dat met name middels de bekende financieel maatschappelijke en massamedia systemen. Appeltje eitje. Als men dit middels sprays uit vliegtuigen zou willen doen dan hadden jij en ik dit echt niet in de gaten, want dan zouden de trails wel zo gemaakt worden dat deze onzichtbaar zouden zijn. Je denkt zeker dat jij “er niet in trapt” omdat jij “zo goed oplet” en jou “die vreemde trails wél waren opgevallen en al die miljoenen anderen onwetenden wakker moeten worden”. Man wordt zelf wakker. Geloof mij we worden inderdaad bedonderd, maar helaas op manieren die zo verborgen zijn dat wij het nooit kun en opmerken. Het soort leugens waar we allemaal in worden geboren en in zullen sterven, zonder dat het ons ooit zal opvallen wat de leugen is. Chemtrails zijn een afleiding. Een zoethoudertje voor de zoekende geesten onder ons. Net zoals ufos en aliens.

   5 likes
   • Winger schreef:

    Waarom zag je het 25 jaar gelden dan niet?
    Waarom vinden mensen dan sporen van aluminium, barium en andere stoffen?
    Waarom hebben sommige vliegtuigen op dezelfde hoogte wel een condensspoor en sommige een chemtrail spoor?
    Waarom zijn er op sommige sproeidagen enorme rasters (wat lijkt een schaakbord) in de lucht en op andere dagen niets?
    Waarom wijken chemtrail vliegtuigen af van traditionele vliegroutes?

    12 likes
 • Luna1 schreef:

  @earthaxis,
  Ben jij eigenlijk wel eens in Rusland geweest……
  toen ik in de vakantieperiode 2 weken in Rusland was, in de zomer, heb ik geen enkele chemtrail gezien, 2 weken lang heldere blauwe lucht. terug in Nederland (west Europa) meteen weer chemtrails. heb er extra op gelet, dus vertel niet weer zo een onzin.
  groet

  10 likes
 • vladi schreef:

  vraag het roy,die weet jullie precies te vertellen dat er niets aan de hand is.
  volgens zijn boekje uit de jaren zestig zijn het ‘gewoon’ persistent contrails (blijvende condensatiestrepen)

  roy waar ben je,er is werk aan de winkel?

  fff

  3 likes
  • Roy schreef:

   “roy waar ben je,er is werk aan de winkel?”

   You can’t fix stupid….

   8 likes
  • Tijn schreef:

   Als persistant contrails niet bestonden zuden we de wetenschappers op onze hand hebben. Aangezien dat niet het geval is geloof ik dat ze wel degelijk bestaan. Daarnaast is er natuurlijk veel meer vliegverkeer dan vroeger.

   Aan de andere kant is dit natuurlijk een prachtige dekmantel voor militaire vliegtuigen om weet ik wat over ons uit te strooien. Je hebt dat document uit 1996 “Weather as a Force Multiplier – Owning the Weather in 2025”, een groot aantal patenten op het gebied van geoengineering, we weten dat het Britse leger in het verleden de eigen nietsvermoedende bevolking heeft besproeid om chemische en biologische wapens te testen en er is het feit dat bedrijven als Monsanto gewassen ontwikkelen die resistent zijn tegen alluminium.

   Wat me wel meer dan een beetje dwarszit is dat er niet of nauwelijks grond- ,regenwater-, en luchtmonsters getest worden door de mensen die claimen dat we met barium, strontium, nanoaluminium en zelfs virussen besproeid worden. Dergelijke tests zijn relatief gemakkelijk uit te voeren en te financieren.

   1 likes
 • Dubbfc schreef:

  Maar waarom zie je dan patronen, als dit mede mogelijk wordt gemaakt door burger vluchten, wat ik zeer gelovig vind ivm temperatuur verschillen etc. Maar toch kom ik patronen in de lucht tegen waarvan de straat mssn 1km waarneembaar is en deze wordt gekruist door meerdere horizontale strepen (als vb). Zullen dan de burger vluchten toevallig in dezelfde sector van 2 vierkante meter op die hoogte vlieger en daarna allemaal naar een andere hoogte stijgen? Blijft apart.. de wereld bevolking is te groot en zal alleen maar zeer toenemen. Broeikaseffect d.m.v. vee industrie, motorvoertuigen, industrie etc. En aan de andere kant kijk ik naar de meest winstgevende industrie ter wereld, de farmaceutische industrie. Ik ben geen complot denker maar een persoon die realistisch naar de wereld kijkt

  2 likes
  • vladi schreef:

   als realist die de uitspraak doet dat de wereldbevolking te groot is heb ik twee dingen te zeggen.

   1 hang jezelf op dan is er weer 1 minder.
   2 maak eens een wiskunde sommetje,opp. aarde,opp. water,opp. land,aantal mensen.

   ik kom uit dat 9 miljard mensen makkelijk en ruim kunnen wonen op een opp. van 1,2 miljoen km2
   overig opp. land 141 miljoen km2.

   say no more.

   fff

   4 likes
   • Lee schreef:

    Het feit dat het kán geeft niet aan dan we dat moeten willen. Gerenommeerde wetenschappers hebben berekend dat de aarde het beste af zou zijn met max 1 miljard mensen. Dus leg je eigen touw maar vast klaar. De simpelen van geest mogen eerst.

    4 likes
    • vladi schreef:

     de simpele van geest bedenken geen industriele revoluties.

     ‘gerenommeerde wetenschappers’ die niet om te kopen zijn en altijd eerlijk zijn in hun berekeningen.
     wetenschappers van de Georgia guidestones?

     wie is hier nu simpel van geest?

     fff

     4 likes
 • Richard schreef:

  Op verkiezingsdag werd er ook heftig gesproeid. Ben benieuwd wat daar voor een troep in heeft gezeten. Zowat heel de Nederlandse bevolking veranderde plotsklaps in schaapjes en rende in kudde richting stemhok.

  4 likes
 • mario schreef:

  ik heb samen met mijn vrouw besloten om elke dag dat er een mooie blauwe lucht te zien is om dit aan te strepen.
  er staat namelijk nu nog geeeeen ene streep.

  ik vertelde een aantal jaren geleden dat als ik op vakantie was in de eifel duittsland en daar ben ik toch zeker 12jaar geweest in de laren 1975 tot 1989 en op alle foto,s die ik geschoten heb is geen ene streep te zien RARA hoe kan dit?
  helaas ben ik alle foto,s kwijt geraakt anders had ik ze gepost.
  hopelijk zie ik dit jaar nog een mooie blauwe lucht maar ben bang van niet.

  6 likes
  • Ino schreef:

   Ja, maar er zijn ook oude foto’s waar al wel strepen op staan. Ik weet het ook nog van vroeger, eind jaren 70, dat F16’s condenssporen trokken. Ik denk dat het aan de intensiteit van het vliegverkeer ligt. Iedereen mongool stapt maar in het vliegtuig zonder dat daar enige urgentie voor is. En dat is uitgelokt door de lage prijzen.

   4 likes
 • mario schreef:

  Wordt er iets mee uitgeroeid?”
  ja zeker de mensheid en die sproeien ook hoe dom kan je wezen.
  wat moet je hier aan doen ik weet het niet en helemaal niet als de wetenschap het afdoet als ijskristallen.
  je bent gewoon overgeleverd aan de elite.

  6 likes
 • Aluhoedje schreef:

  De moeite waard om even langs te scrolled. Sommige mensen weten dus echt niet van geo-engineering, cloudseeding wat al decennia plaats vind. Dan ben je dus een paria als je hierover begint. Je wordt uit de kring gestoten alsof je aids en ebola tegelijk hebt. Simpelweg de vraag leidde hier tot gerenommeerde, geverifieerde accounts die haar openlijk uitkotsen, beschimpen, nooit meer serieus nemen. Zelfs meteorologen die niet eens de moeite nemen om de mogelijkheid van cloudseeding te benoemen, wat nu toch echt wel bekend is, Denk even aan de olympische spelen in Beijing. Kapot moet ze. Dat proef je. Walgelijk

  8 likes
 • Ton schreef:

  De temperatuur in de bovenlagen is meestal gewoon constant tevens als de luchtvochtigheid.
  Vele dagen hetzelfde weer met dezelfde luchtvochtigheid maar de ene dag worden we vol besproeid en de andere dagen niet is wat je kunt zien, mits je omhoog kijkt.
  De meeste mensen van de jongere generatie zien helemaal niets meer als alleen hun i phone en die kun je van alles wijsmaken en het interesseert ze vrijwel niets, ze zijn ver van zichzelf verwijderd.
  Als insekten worden we besproeid en er zijn bewijzen genoeg.

  Deze vrouw liegt echt niet maar de psychopaten die de wereld in de macht hebben wel, en de trollen die op forums er bewust zijn om mensen te misleiden.

  Geoengineering Whistleblower ~ Ex-Military ~ Kristen Meghan, Hauppauge, NY, January 18th, 2014
  https://www.youtube.com/watch?v=jHm0XhtDyZA&t=653s

  2 likes
 • Peter schreef:

  Ze zijn bezig met het verkl*ten van de planeet. Alles maar dan ook alles is onder controle van de elite die zich overigens nooit zal laten zien maar achter de schermen werkt. Ze hebben de mensen in dienst die het vuile werk voor hun doen. Ze creeren geld uit het niets. Zij hebben de controle. Overal, op iedere plek. De overheden zijn niks anders dan een uitvoer plek voor deze idioten. Zij zijn degene die miljoenen doden op hun geweten hebben.

  https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2015/01/06/chemtrails-een-piloot-aan-het-woord/

  4 likes
 • koloth schreef:

  Wie heeft er toevallig nog een tweede hands scutraket te koop ?
  a man has to do wat he has to do

  3 likes
 • Realist schreef:

  Het antwoord is simpel en klinkt misschien ver gezocht. Maar een bepaalde buitenaardse beschaving prepareert via deze weg onze atmosfeer voor hun komst met enorme schepen…

  2 likes
 • Theo schreef:

  Misschien sproeien ze opdat de spionagesatellieten van de tegenpartij (China, Rusland) geen foto’s van bepaalde zaken kunnen maken. Wat ze dan verborgen willen houden? Vast iets belangrijks.

  2 likes
 • jan klaassen schreef:

  Het vreemde is dat je de chemtrails alleen ziet in de westerse wereld. In andere landen kom je het nooit tegen.

  2 likes
 • Tineke schreef:

  Ja maar wie geeft deze opdrachten, om ons te besproeien alsof we insecten zijn. Het lijkt wel erger te worden.

  1 likes
  • Faye schreef:

   In mijn beleving wordt het juist minder. Als ze er al zijn blijven ze korter hangen.
   Er valt niet meer tegenaan te spuiten en hun geld raakt ook op.
   Deze actrice, nooit van haar gehoord trouwens, moet waarschijnlijk nog even wereldwijd de aandacht op chemtrails vestigen. Nou dat doet ze, ik ben er door haar eens op gaan letten en het worden er steeds minder, steeds korter kortom het houdt langzaam op.

   0 likes
 • Rinus schreef:

  Zijn allemaal trollen hier, daar ga ik geen energie in stoppen. Voor mij bestaan chemtrails! Blijven jullie maar lekker doorslapen. In Amerika geven ze het gewoon toe Senator Cain en President Trump, hij zij dat hij gaat proberen het te verbieden.

  1 likes
 • Lex schreef:

  Ik weet het niet hoor waar of niet waar.

  Hoe meer ik er over lees des temeer vraagtekens bij mij reizen. Velen berichten over het welbekende broodjeaap nonsens verhalen tot bloedserieuze.

  Wetenschappelijk is niets aangetoond dat er daadwerkelijk chemicaliën worden gesproeid velen beweren dat het gewoon normale condenssporen zijn door een andere samenstelling van de brandstof en ook andere energiezuiniger motoren met een totaal andere verbranding zouden condenssporen zich anders gedragende.

  Dit zou een verklaring kunnen zijn.

  Een Straalmotor van een vliegtuig van 20 jaar geleden is technisch niet meer te vergelijken met de huidige vliegtuigmotor.

  Aan de andere kant stel ik mij de vraag waarom zouden ze dan chemicaliën over ons uit willen gooien met welk doel.

  Als ze deze stoffen daadwerkelijk rond sproeien dan zou dit meetbaar moeten zijn. Zijn er al testen dan waaruit blijkt dat er daadwerkelijk chemicaliën zijn gemeten?

  Kortom ik zit voorlopig in het midden van WAAR EN NIET WAAR.

  Voorlopig totdat ik overtuigd word blijven het voor mij condenssporen.

  0 likes
  • Bigfeet schreef:

   “Ik weet het niet hoor”
   In-der-daad, je weet het niet.
   “Wetenschappelijk is niets aangetoond dat er daadwerkelijk chemicaliën worden gesproeid”
   Hoe kom je tot die conclusie ?
   “Voorlopig totdat ik overtuigd word…”
   Ga je zitten wachten tot iets of iemand langs komt om je te overtuigen ?
   Er is tonnen materiaal info reeds over 15 jaar + voorhanden … waar wacht je op ?
   Het is jouw vraag, dus zoek een antwoord.

   0 likes
   • Lex schreef:

    Ik zeg alleen dat ik eerst meting op de grond wil zien waaruit inderdaad blijkt dat er inderdaad stoffen worden rond gestrooid die niet in di niet thuis behoren in de lucht.

    Als dat bewijs geleverd kan worden dan ben ik om.

    Eerst bewijs dat lijkt mij heel wijs.

    1 likes
 • Hendrik schreef:

  Gisteren was het ook weer, superdruk in de lucht.

  http://stopsprayingcalifornia.com/How-to-Protect-your-Family.html

  1 likes
 • Bigfeet schreef:

  Deel van agenda 21, duidelijk uitgelegd door Icke: https://www.youtube.com/watch?v=1n8fp0BcBbE
  Mijn detox is ontleend aan deze : https://www.youtube.com/watch?v=dTpE5xVrP0I
  Gecombineerd met colloïdaal zilver, aandacht op de situatie dag per dag, tai chi, etc.

  Groets ^^

  0 likes
 • Faye schreef:

  De agenda21 is allang op zijn retour. Niets lukt ze nog nu iedereen er van op de hoogte is.
  Ze hebben internet over het hoofd gezien toen ze plannen maakten.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Man filmt vliegtuig dat 'chemtrails achterlaat in lucht boven Colorado'. Dan verschijnt opeens dit vreemde, cirkelvormige object in beeld

  Man filmt vliegtuig dat ‘chemtrails achterlaat’ in lucht boven Colorado. Dan verschijnt opeens dit vreemde, cirkelvormige object in beeld

  Er zijn beelden opgedoken van een vreemd, ...

  Het is ongelooflijk geraffineerd wat er allemaal gebeurt. Duitse wiskundige waarschuwt voor chemtrails

  Het is ongelooflijk geraffineerd wat er allemaal gebeurt. Duitse wiskundige waarschuwt voor chemtrails

  Een Duitse wiskundige is bezorgd over chemtrails. ...

  >