Chemtrails

Amerikaanse actrice twittert over chemtrails: “Wat sproeien ze in hemelsnaam over ons uit?”

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse actrice Hayden Panettiere, onder meer bekend van Heroes en Nashville, maakt zich zorgen over chemtrails.

Zaterdag deelde ze een foto op Twitter van sporen in de lucht met daaronder de tekst: “Wat sproeien ze in hemelsnaam over ons uit? Het gebeurt al jaren, maar pas de laatste maanden zo extreem.”

Ze heeft er geen goed gevoel bij en vraagt haar 700.000 volgers wat zij ervan denken.

Psychologische manipulatie

De meeste wetenschappers zijn van mening dat het hier gaat om condenssporen die worden achtergelaten door vliegtuigen, maar veel mensen denken daar anders over.

Volgens sommigen worden de chemtrails gebruikt voor psychologische manipulatie, weerbeïnvloeding of biologische oorlogvoering.

Eerder stelde Kylie Jenner, het halfzusje van Kim Kardashian, op Twitter al vragen over de witte strepen in de lucht.

Gevolgen

Ze schreef aan haar miljoenen volgers: “Laten we onszelf het volgende afvragen: Waarom zag ik op weg naar mijn werk 75 vliegtuigen wit spul sproeien? Wie financiert dit en waarom gebeurt het? Wordt er iets mee uitgeroeid?”

“Heeft dit te maken met de bijensterfte? Waarom zijn er op sommige dagen geen strepen te zien en zien andere er zo uit? Wie is hier verantwoordelijk voor? Wat zijn de gevolgen voor onze gezondheid en de toekomst van onze kinderen? Wie dacht dat dit een goed idee zou zijn? Ben ik de enige die dit ziet?”

[Heat Street]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mario
mario
5 jaren geleden

Wordt er iets mee uitgeroeid?”
ja zeker de mensheid en die sproeien ook hoe dom kan je wezen.
wat moet je hier aan doen ik weet het niet en helemaal niet als de wetenschap het afdoet als ijskristallen.
je bent gewoon overgeleverd aan de elite.

Peter
Peter
5 jaren geleden

Ze zijn bezig met het verkl*ten van de planeet. Alles maar dan ook alles is onder controle van de elite die zich overigens nooit zal laten zien maar achter de schermen werkt. Ze hebben de mensen in dienst die het vuile werk voor hun doen. Ze creeren geld uit het niets. Zij hebben de controle. Overal, op iedere plek. De overheden zijn niks anders dan een uitvoer plek voor deze idioten. Zij zijn degene die miljoenen doden op hun geweten hebben.

https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2015/01/06/chemtrails-een-piloot-aan-het-woord/

Richard
Richard
5 jaren geleden

Op verkiezingsdag werd er ook heftig gesproeid. Ben benieuwd wat daar voor een troep in heeft gezeten. Zowat heel de Nederlandse bevolking veranderde plotsklaps in schaapjes en rende in kudde richting stemhok.

Aluhoedje
Aluhoedje
5 jaren geleden

De moeite waard om even langs te scrolled. Sommige mensen weten dus echt niet van geo-engineering, cloudseeding wat al decennia plaats vind. Dan ben je dus een paria als je hierover begint. Je wordt uit de kring gestoten alsof je aids en ebola tegelijk hebt. Simpelweg de vraag leidde hier tot gerenommeerde, geverifieerde accounts die haar openlijk uitkotsen, beschimpen, nooit meer serieus nemen. Zelfs meteorologen die niet eens de moeite nemen om de mogelijkheid van cloudseeding te benoemen, wat nu toch echt wel bekend is, Denk even aan de olympische spelen in Beijing. Kapot moet ze. Dat proef je. Walgelijk

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

59
0
We lezen graag je reactie!x