Buitenaards

Amerikaanse astronaut Edgar Mitchell overleden: “We worden bezocht, de vraag is alleen waar ze vandaan komen”

Help door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen week is astronaut Edgar Mitchell op 85-jarige leeftijd overleden. Mitchell was de zesde man die voet zette op de maan. Hij maakte onderdeel uit van de missie Apollo 14.

Tijdens een interview met NBC in 1996 zei Mitchell dat hij drie functionarissen uit drie verschillende landen had ontmoet die claimden contact te hebben gehad met aliens. Dergelijk contact wordt volgens hem geheim gehouden door de overheden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

In een interview met de St. Petersburg Times zei Mitchell: “We weten allemaal dat UFO’s echt zijn. De vraag is alleen waar ze vandaan komen.” Hij voegde toe dat ingewijden binnen de Amerikaanse overheid onderzoek deden naar de geborgen lichamen van aliens.

Disclosure Project

Hij zorgde in 2008 voor opschudding toen hij op de radio vertelde dat buitenaardse wezens de aarde hadden bezocht. Volgens hem hebben regeringen de zaak de afgelopen 60 jaar verborgen. “Het fenomeen van UFO’s is reëel,” zei hij.

Mitchell werkte in 2009 mee aan het Disclosure Project. Veel prominenten verklaarden zeker te weten dat er ontmoetingen zijn geweest met buitenaardsen. Mitchell riep de Amerikaanse overheid op om de waarheid te vertellen over buitenaards leven.

Area 51

Hij verwees onder meer naar het zogenoemde Roswellincident. Mitchell groeide op in de buurt van die Amerikaanse plaats. De VS zou daar, op de geheime locatie Area 51, de wrakstukken van een UFO bewaren die daar in 1947 zou zijn neergestort. De CIA gaf het bestaan van Area 51 onlangs toe, maar verklaarde niets over UFO’s en buitenaards leven.

Afgelopen jaar nog vertelde hij aan de Daily Mirror dat vredelievende aliens een nucleaire oorlog tussen de VS en de Russen hebben vermeden. Daarvoor kwamen ze naar onze planeet en vlogen ze met hun UFO’s boven Amerikaanse raketbases. “Jullie kennen de regio niet zoals ik,” zei hij. “Het is een testgebied voor kernwapens en dáár waren de aliens in geïnteresseerd.”

Na zijn vertrek bij de NASA, richtte Mitchell een instituut op dat zich bezighoudt met het paranormale en het onverklaarbare.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vakantie
vakantie
8 jaren geleden

God (persoon), Maria en zoon Jezus, allemaal buitenaards (?). Zeker niet behorende tot de toenmalige menselijke beschaving. Ufo’s.

Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Wat jammer, dat hij niet toch op het laatste moment nog heeft durven toegeven dat hij niet naar de ruimte is geweest, omdat deze niet bestaat en NASA een groep samenzwerende leugenaars is.

Sathos
Sathos
8 jaren geleden

Rust in vrede, Edgar. Hopelijk wordt uw wens ooit nog eens vervuld.

John
John
8 jaren geleden

LoL die foto, het is eigenlijk best wel triest dat er toch mensen zijn die geloven dat dit een foto is van een astronout op de maan.

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x