Homepagina » Buitenaards » Amerikaanse astronaut Edgar Mitchell overleden: “We worden bezocht, de vraag is alleen waar ze vandaan komen”
Amerikaanse astronaut Edgar Mitchell overleden: "We worden bezocht, de vraag is alleen waar ze vandaan komen"

Amerikaanse astronaut Edgar Mitchell overleden: “We worden bezocht, de vraag is alleen waar ze vandaan komen”

Afgelopen week is astronaut Edgar Mitchell op 85-jarige leeftijd overleden. Mitchell was de zesde man die voet zette op de maan. Hij maakte onderdeel uit van de missie Apollo 14.

Tijdens een interview met NBC in 1996 zei Mitchell dat hij drie functionarissen uit drie verschillende landen had ontmoet die claimden contact te hebben gehad met aliens. Dergelijk contact wordt volgens hem geheim gehouden door de overheden.

In een interview met de St. Petersburg Times zei Mitchell: “We weten allemaal dat UFO’s echt zijn. De vraag is alleen waar ze vandaan komen.” Hij voegde toe dat ingewijden binnen de Amerikaanse overheid onderzoek deden naar de geborgen lichamen van aliens.

Disclosure Project

Hij zorgde in 2008 voor opschudding toen hij op de radio vertelde dat buitenaardse wezens de aarde hadden bezocht. Volgens hem hebben regeringen de zaak de afgelopen 60 jaar verborgen. “Het fenomeen van UFO’s is reëel,” zei hij.

Mitchell werkte in 2009 mee aan het Disclosure Project. Veel prominenten verklaarden zeker te weten dat er ontmoetingen zijn geweest met buitenaardsen. Mitchell riep de Amerikaanse overheid op om de waarheid te vertellen over buitenaards leven.

Area 51

Hij verwees onder meer naar het zogenoemde Roswellincident. Mitchell groeide op in de buurt van die Amerikaanse plaats. De VS zou daar, op de geheime locatie Area 51, de wrakstukken van een UFO bewaren die daar in 1947 zou zijn neergestort. De CIA gaf het bestaan van Area 51 onlangs toe, maar verklaarde niets over UFO’s en buitenaards leven.

Afgelopen jaar nog vertelde hij aan de Daily Mirror dat vredelievende aliens een nucleaire oorlog tussen de VS en de Russen hebben vermeden. Daarvoor kwamen ze naar onze planeet en vlogen ze met hun UFO’s boven Amerikaanse raketbases. “Jullie kennen de regio niet zoals ik,” zei hij. “Het is een testgebied voor kernwapens en dáár waren de aliens in geïnteresseerd.”

Na zijn vertrek bij de NASA, richtte Mitchell een instituut op dat zich bezighoudt met het paranormale en het onverklaarbare.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vakantie
vakantie
5 jaren geleden

God (persoon), Maria en zoon Jezus, allemaal buitenaards (?). Zeker niet behorende tot de toenmalige menselijke beschaving. Ufo’s.

Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Wat jammer, dat hij niet toch op het laatste moment nog heeft durven toegeven dat hij niet naar de ruimte is geweest, omdat deze niet bestaat en NASA een groep samenzwerende leugenaars is.

Sathos
Sathos
5 jaren geleden

Rust in vrede, Edgar. Hopelijk wordt uw wens ooit nog eens vervuld.

John
John
5 jaren geleden

LoL die foto, het is eigenlijk best wel triest dat er toch mensen zijn die geloven dat dit een foto is van een astronout op de maan.

x

Check Also

world economic forum

World Economic Forum schetst dystopisch toekomstbeeld: ‘Zo kan ons leven er binnenkort uitzien’

Het World Economic Forum heeft een nieuw ...

fbi

FBI doet geheimzinnig over mogelijke UFO-waarneming: ‘Langwerpig, cilindervormig object’

De FBI zei op de hoogte te ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

30
0
We lezen graag je reactie!x