CoronaBuitenland

Japan stelt talloze bijwerkingen covidvaccins aan de kaak: ‘Ongekend in de menselijke geschiedenis’

Help ons door dit met anderen op je social media te delen!

Een Japanse organisatie die onderzoek doet naar de bijwerkingen van de coronavaccins heeft afgelopen week een persconferentie gegeven.

Emeritus professor Masanori Fukushima van de Universiteit van Kyoto wees erop dat inmiddels in duizenden wetenschappelijke publicaties melding wordt gemaakt van bijwerkingen na vaccinatie die elk orgaan treffen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Een groep artsen probeert te onderzoeken hoeveel gevallen van bijwerkingen er gemeld zijn in Japan, maar zij worden daarbij gedwarsboomd. Tijdschriften censureren studies, presentaties en publicaties worden tegengehouden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

201 ziekten

Professor Yasufumi Murakami van de Universiteit van Tokio zei dat de vaccins vandaag de dag nog altijd veel slachtoffers maken. Hij vindt dat er onmiddellijk gestopt moet worden met prikken.

Ook emeritus hoogleraar Masayasu Inoue kwam aan het woord. Hij wees erop dat er tot nu toe 201 ziekten in verband zijn gebracht met de covidvaccins en dat er 3071 wetenschappelijke artikelen over bijwerkingen zijn gepubliceerd.

“Het is ongekend in de menselijke geschiedenis dat er over één vaccin zoveel literatuur beschikbaar is,” zei hij.

‘Schokkend’ is het op z’n zachtst gezegd

Aankomend Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) zegt over de persconferentie: “Er wordt, vooral in Japan valt me op, waar de censuur relatief gering is en kritische tegengeluiden blijkbaar nog mogelijk zijn, steeds meer bekend over de schadelijke bijwerkingen van de corona ‘vaccins’.”

“Het is maar wat je verstaat onder ‘safe en effective’ in het licht van de (ware) bedoelingen om de wereldbevolking te injecteren… Ik heb er vele woorden voor, maar ‘schokkend’ is het op z’n zachtst gezegd,” voegt jurist en psycholoog André Rozendaal toe.

Advocaat Carine Knapen vraagt: “Voor de non-believers, hebt u nog zand nodig?”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 155 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rrr
rrr
4 maanden geleden

Uiteraard wordt hierover niets gerapporteerd via de indoctrinatieportalen…

Snappie nr 1
Snappie nr 1
4 maanden geleden

Het is bij de beesten af wat ze de wereld hebben aangedaan 🤬! Gelukkig is ons gezin er niet in getrapt, ben er eeuwig dankbaar voor !!

Bas
Bas
4 maanden geleden

Waarom gaan mensen bewust bij zeg een NOS werken en dan dit soort dingen negeren en/of goedpraten? Dan zit er toch een aardige steek los in die hersenpan?? Waarom doen mensen dit? Ik weet zeker dat het gros van die puppets ook gewoon ingespoten is met dat GIF.

Leonid
Leonid
4 maanden geleden

Werkelijk onvoorstelbaar hoeft ontzettend stom de PRO ”cojonavaccin” wereld inmiddels is gebleken. Al die mensen dus die erin zijn blijven geloven, hoe onnozel kan je zijn?
Nog steeds kritiekloos de MainShitMedia blijven volgen, terwijl er zo mega veel bekend is geworden over de vaak fatale bijwerkingen van dit zogenaamd ”veilige vaccin”.
Met geen pen te beschrijven, zelfs op de aanduiding ”effectief vaccin” ga ik liever niet verder in, want dat alleen al is voldoende om te begrijpen waar het hier om gaat, effectief voor wat, effectief voor wie?
De onnozelheid van al die ”vaccin” propagandisten na zoveel … ach laat ook maar, ik heb er geen woorden meer voor.

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x