Homepagina » Financieel » Gouden Driehoek: “Iran, China en Rusland bieden geweldig positief alternatief voor falende dollarsysteem”
Gouden Driehoek: "Iran, China en Rusland bieden geweldig positief alternatief voor falende dollarsysteem"

Gouden Driehoek: “Iran, China en Rusland bieden geweldig positief alternatief voor falende dollarsysteem”

Nu China, Rusland en Iran de handen ineen slaan ontstaat er een Euraziatische Gouden Driehoek. Dat stelt de Amerikaans-Duitse historicus F. William Engdahl in een artikel voor New Eastern Outlook.

Deze Gouden Driehoek bestaat volgens hem uit landen die zich toeleggen op vreedzame economische ontwikkeling. Op 23 januari sloten de Chinese president Xi Jinping en zijn Iraanse ambtgenoot Hassan Rouhani 17 overeenkomsten over economische en technologische samenwerking.

‘Gigantische positieve stap’

Het feit dat Iran wordt betrokken bij de Nieuwe Zijderoutes, een reusachtig Chinees project, is volgens Engdahl een ‘gigantische positieve stap’. Een nieuwe route over land en nieuwe routes over water moeten handelswegen tussen oost en west openen. Hierdoor kan Iran uit het economische isolement breken en dat opent de deur voor economische ontwikkeling van de regio.

Door de opheffing van de economische sancties ontstaan handelsmogelijkheden met landen als Pakistan, Afghanistan, China en Rusland. Deze handelsactiviteiten genereren miljarden dollars, niet alleen voor het olierijke Iran, maar ook voor de landen die nauwe economische banden met het land hebben, aldus de Pakistaanse columnist Afzal Hussain in een artikel voor The Nation.

Hoeksteen

Engdahl voorziet bovendien dat Iran deze zomer als volwaardig lid zal mogen toetreden tot de Shanghai-samenwerkingsorganisatie. De historicus wijst erop dat deze alliantie voor alle betrokken partijen goed zal zijn en de hoeksteen zal vormen van een verenigd Eurazië.

“Het dollarsysteem, dat wordt gekenmerkt door hyperinflatie en schuldenbellen, krijgt een geweldig positief alternatief,” concludeert Engdahl. “Een alternatief dat gebaseerd is op vrede en ontwikkeling.”

[Sputniknews]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Catrice schreef:

  We zullen dan eindelijk van de veramerikanisering van Europa af komen, inclusief de bijbehorende schreeuwerige leugenachtige commercieele televisie en radio. Daar doen ze zich al meer dan 30 jaar anders voor dan ze zijn en willen de publieke omroep ook nog eens volledig gaan beheersen met hun valse propaganda. Slechter kan het niet worden, alleen maar beter.

  38 likes
  • Arwijn schreef:

   Ik kan niet wachten tot het zo ver is.

   10 likes
  • WouterV schreef:

   Dat denk ik dus niet, als je kijkt hoe de Chinese samenleving zich ontwikkeld dan zie je dat geld verdienen en commercie erg belangrijk daar is. Er komen jaarlijks 1 miljoen miljonairs bij in China. Als je nu kijkt hoeveel promotie ze willen maken voor het voetbal in China en hoeveel geld ze daar tegen aangooien dan ziet dat er erg geldverslindend Amerikaans uit. Denk dat het nog wel heel veel jaren kan gaan duren voordat we af zijn van de veramerikanisering van Europa.

   3 likes
 • En wat krijgen we dan voor invloeden, communisme en Islam…jemig, daar gaan we dan op vooruit.

  4 likes
  • exegese schreef:

   Belangrijker is, [email protected] dat we minder invloed krijgen van Illuminatie, van Jezuïeten, van Rotjschild’s frauduleuze bankenkartel, van de satanische machtselite die onophoudelijk zorgt voor oorlog en verdeeldheid, voor in laboratoria ontwikkelde virussen die de wereldpopulatie moeten terugdringen. Kortom alle ellende achter het afschuwelijke nieuws dat ons via de totaal corrupte media dagelijks bereikt wordt veroorzaakt door precies dat schorem wat door dit alternatief buiten spel wordt gezet. Dat zouden we massaal toe moeten juichen.

   “Het dollarsysteem, dat wordt gekenmerkt door hyperinflatie en schuldenbellen, krijgt een geweldig positief alternatief,” concludeert Engdahl. “Een alternatief dat gebaseerd is op vrede en ontwikkeling.”

   12 likes
   • Sergio schreef:

    “Belangrijker is, [email protected] dat we minder invloed krijgen van Illuminatie, van Jezuïeten, van Rotjschild’s frauduleuze bankenkartel, van de satanische machtselite die onophoudelijk zorgt voor oorlog en verdeeldheid, voor in laboratoria ontwikkelde virussen die de wereldpopulatie moeten terugdringen.”

    En dit schuif je allemaal op het conto van de V.S.? De Jezuïeten en de Rottschields komen uit Europa. Trouwens: dat de wereldpopulatie omlaag moet is een feit.

    En zoals al gesteld: wat krijgen we er uiteindelijk voor terug, met dit nieuwe machtsblok? Heb er geen goede indruk en gevoel van/voor.

    4 likes
    • exegese schreef:

     @Sergio schreef : Trouwens: dat de wereldpopulatie omlaag moet is een feit.

     Wie zegt dat eigenlijk ? En vooral waarom ? Zou het kunnen zijn dat wij zo’n hekel moeten hebben aan Poetin, aan China en Iran dat dat net als alles in de M.S.M is gebaseerd op smerige leugens ?

     Daar komt bij als de rijkdommen op aarde eerlijk verdeeld zouden worden was er op heel de wereld overvloed in plaats van armoede en ellende. Daarmee zou de wereldpopulatie zich vanzelf op natuurlijke wijze reguleren. In een welvarende samenleving is men niet, zoals nu in arme landen bezig om zoveel mogelijk nakomelingen te verwekken om een oude dag zeker te stellen. Daar komt bij als we eerlijk voorgelicht zouden worden over vrije en schone energie zou geld een ondergeschikte rol gaan spelen in de samenleving. Daarmee wordt het machtsspel van de satanisten praktisch onmogelijk gemaakt en komt er ruimte voor positievere dingen zoals onvoorwaardelijke liefde en harmonie in de samenleving. Geen jaloezie en afgunst maar vriendschappelijke verhoudingen omdat het satanische geld (wat in werkelijkheid lucht is en geen enkele waarde meer vertegenwoordigd) en protserige geldings- en bezittingsdrang naar de achtergrond verdwijnt en kan worden herkend als wat het is, namelijk achterlijk en egoïstisch gedoe wat helemaal nergens toe leidt dan narigheid en onenigheid behalve natuurlijk voor de allerrijksten, die varen er wel bij.

     5 likes
     • exegese schreef:

      Wat je er mogelijkerwijs voor terug krijgt @Sergio is een figuur als Poetin die een leidende rol zou kunnen gaan spelen op mondiaal niveau in plaats van de rol die het verdorven Amerika daar nu in speelt. En al wat ik inmiddels heb vernomen wat beide partijen betreft lijken wij daar een enorme ruk naar de goede kant te gaan maken. Alles wat ik in de alternatieve media hoor staat heel wat dichter bij de waarheid dan de M.S.M en dat pleit enorm voor Poetin. Hij lijkt dingen te weten die hem bijna onmogelijk anders dan via bovenmenselijke bronnen bereiken. Zijn streven is integer en eerlijk en is de satanische bende van de westerse elite wonder boven wonder steeds één of twee stappen voor. Dit is in de wereldgeschiedenis nog niet eerder voorgekomen dat de machtige elite keer op keer in het stof bijt en dat hun plannen keer op keer geen schijn van kans maken. Bovendien zijn mensen uit Iran al decennia bezig schone en gratis energie beschikbaar te krijgen voor iedereen op de wereld via de Keshe foundation. China is een land waar veel commentaar op is maar ook een land waar een schat aan wijsheid aanwezig is die al duizenden jaren hebben overleefd, wijsheden die het geklungel van onze “geneeskunde” ver overtreffen

      Wat de wereldpopulatie betreft, de wereld zou met gemak 10 miljard mensen of zelfs het dubbele kunnen herbergen en al zeker als we over alle kennis, schone energie en techniek zouden mogen beschikken welke al lang mogelijk blijkt te zijn. Als we niet noodgedwongen met de vervuilende fossiele brandstoffen moeten werken omdat de Rockefeller clan daar zo lekker aan verdient. Als we alle mogelijke verbeteringen mochten toepassen zou de wereld nog heel wat mensen meer kunnen huisvesten en zou de populatie een normaal natuurlijk evenwicht zonder twijfel vinden. Dat is waar we naar moeten streven en gek genoeg is het allemaal mogelijk als we alles maar in het juiste perspectief zien en niet te vergeten wakker worden. De wereld is volop en zeer spectaculair aan het veranderen en veel mensen weigeren het te zien en slapen gewoon door.

      8 likes
     • Sergio schreef:

      Ik heb geen hekel aan Poetin, China, Iran. Voor Poetin koester ik zelfs enige bewondering.
      Ik vroeg me alleen af: wat krijgen we er uiteindelijk voor terug, met dit nieuwe machtsblok? Is het per definitie een verbetering ? Dat betwijfel ik.
      Wat betreft de bevolkingspopulatie: Het is al te druk, en dit wordt alleen maar erger, met zoveel miljarden mensen op deze kleine aarde.

      3 likes
   • Rini schreef:

    Kijk hier heb je nog wat aan aan zoeen mensen met zoeen inzicht,thnx voor je bijlagen VRIEND,jij hebt je oogen open en zeker het hart op de goede plaats,de plaats voor allen en niet dat egoisties gedoe,alles goed vor iedereen en niet voor de “uitverkorende”.
    THANX MADE!!!!

    6 likes
   • Een alternatief dat gebaseerd is op vrede en ontwikkeling………we hebben het hier toch over Iran, China en Rusland toch?

    1 likes
  • Rini schreef:

   [email protected],nog meer Islam 🙂 🙂 🙂 ons land zit al boorde vol met dat volk,en dat heb je alemal te danken aan de bestuurdersde de zaak nu regelen.
   Putin heeft aangeboden om all vluchtelingen op te nemen,denk dat dat toch wel wat zegt over die man,en hij ontneemd de buitelanders en propt ons landje niet vol zoals de bestuurdersvan ons landje doen de zaak aan het kapot maken,ben je daa tevereden meee?

   1 likes
 • exegese schreef:

  Ik ben in ieder geval al fan van Poetin, die ondanks alle pogingen om hem in diskrediet te brengen en hem uit alle macht te provoceren zich niet van de wijs laat brengen en komt met uitspraken dat fast food ingedeeld zou dienen te worden in de categorie verslavende drugs.

  Daarnaast is hij absoluut niet van plan om zijn bevolking te laten vergiftigen door de farmaceutische bedrijven en grote voedselondernemingen.

  Dat hij daarnaast werelds grootste producent van biologische voeding wil gaan worden en dat Monsanto geen poot aan de grond krijgt als het aan hem ligt.

  Als zulke mensen eens wat serieuzer genomen zouden worden in de wereld dan zou het er al snel heel anders uit gaan zien

  32 likes
 • Brainwashed schreef:

  Wie zecht dat dat een gouden driehoek is?

  1 likes
 • Matt schreef:

  Als ze toch van de $ af willen, waarom wordt dan nog in $ gerekend?

  5 likes
  • J. Hofmans schreef:

   @ Matt

   Geduld, geduld.. maak je vooral geen zorgen. Het komt goed met Iran, China en Rusland; en het komt niet goed met de VS en de EU. Geduld Matt.

   9 likes
 • Elise49 schreef:

  Ik herinner me nog een verhaaltje over een Russische astronaut die zichzelf om het leven heeft gebracht , omdat hij erachter was gekomen dat de pc/wifi/satellieten/data enz. de mens in zijn geheel gaat overnemen. Ik vertrouw heel het systeem en hun leiders niet. De gewone mens wordt van 2 kanten bedreigd. 1. steeds verdere technologisering(mensen worden overbodig). 2. natuurrampen.(wel of niet natuurlijk) Kansen om een leven op te bouwen nemen steeds verder af.
  Wie heeft er niet eens bij zichzelf gedacht: kon ik maar ergens wonen waar je 1 bent met de natuur? Ik wel dus, maar ook dat biedt geen oplossing meer, want big brother zit overal.
  Kijk graag naar Floortje op reis/verre plekken. Zij ging naar een stam(ergens in het oosten) die van rendieren leven. Sprak met een vrouw die gedeeltelijk opgegroeid was in de VS. Had ervoor gekozen om weer terug te gaan naar haar roots. Leuk verhaal, totdat ze vertelde dat ze de rendieren niet meer mochten opeten. Mocht niet meer van de regering. Er hingen camera’s in hun omgeving/bos en er komt regelmatig iemand langs om dit te controleren. Ik dacht: WTF. De reden werd niet echt gegeven. Ze leven van de melk en de dieren worden sowieso niet snel opgegeten. Dus wat zit hierachter? Nu ja, en het bewijs dat je dus nergens meer vrij bent.
  Als je wakker bent, blijf dan aub wakker.

  5 likes
  • Catrice schreef:

   Heb je dat op de main stream media gezien? Maar je weet toch dat ze daar mensen kunnen laten zeggen wat ze willen? Dus wie zegt dat die camera’s daar hangen?

   1 likes
   • Elise49 schreef:

    Zou zeggen: bekijk het filmpje. Laten ze duidelijk de camera’s zien. He Catrice? Big Brother zit hier al en ook op vele andere plekken in de wereld. Ook in Rusland, Iran en China.
    Zou zeggen: ga eens veel lezen/filmpjes bekijken! Over het systeem. bv. wat an argie schrijft, want dat is 1 van de hoofdmiddelen om de agenda/NWO rond te krijgen. 1 wereld, 1 taal, 1 religie. Hoe onze AEX is overgenomen en daarna weer terug gegeven. Of bekijk filmpjes over Karen hudges. Ex medewerkster wereld bank. Over hoe alle continenten worden overgenomen.
    Ik hoop niet dat je een trol bent, zodat ik dadelijk weer geband wordt om wat ik schrijf(netjes, want ik scheld nooit/wel diepgaand) Zou niet de eerste keer zijn op een site. Dus bij deze: begrijp je het echt niet of speel je het?

    4 likes
    • Catrice schreef:

     Toch niet zo moeilijk op een camera op te hangen om het verhaal extra kracht bij te zetten.
     Leer bij de msm kennen! Op het schizofrene af! Wel in opdracht natuurlijk.
     Maar dat hoef ik jou niet te vertellen, jij weet als geen ander precies hoe de vork in de steel zit.

     0 likes
     • Catrice schreef:

      Jij kunt jezelf dan wel diepgaand vinden, voor mij is het afleidende onzin die ons kennelijk de andere kant uit moet laten kijken. We wisten allang dat ze van alles en nog wat heimelijk laten zien van wat we aan aanslagen etc. konden verwachten.
      Als je maar goed zoekt in onzin tv. De Simpsons bijvoorbeeld. Goed kijken en goed zoeken is de boodschap. Dan ben je op zich al compleet geschuffeld als je dat zou doen.
      En wat is het nut daarvan? Dat we het nog op tijd kunnen voorkomen? Laat me niet lachen zeg. Het zijn gestoorden waar jij je intens in verdiep. Ik heb zinniger/leukere dingen te doen. Maar ieder zijn ding.

      1 likes
     • Elise49 schreef:

      Prima. Dan hoef je mijn reacties ook niet meer te lezen. Kun je ze gewoon overslaan.

      1 likes
 • Hoaxintelligence schreef:

  Leuk dat ze vriendjes zijn geworden. Moeten wij nou gaan juichen ofzo?

  4 likes
  • Rini schreef:

   Ja dat zou je moeten doen ja als je weet dat wat onze Putin aan het doen is (de weereld aan het bevrijden) als je denkt beter af te zijn met onze Rutte(de onderste steen boven)dan zou ik zeggen juich niet 🙂 🙂 🙂
   Als onze Putin er niet was zou het er SUPER slecht voorstaan met de wereld,het is een groot verot zooitje dat er aan de macht is n daar gaat onze Putin een eind aan maken,en ja moet je daar nou voor op staan en juichen,neeeeeeee man die Putin moete ze ophangen en doorspoelen,toch.
   Hoe kun je zoiets zeggen over een wereld redder,moeten we daar voor juichen,NEE dat klopt dat we dat niet moeten doen,we moeten deze ongeloofelijke SLIME en corcteman op ONZE BLOTE KNIEN DANKEN ONS HELE LEVEN LANG,AUB EN LANG KEVEN ONZE PUTIN!!!!!!

   4 likes
  • Peter schreef:

   Mee eens. Ik krijg helemaal geen goed gevoel bij woorden als ‘gigantisch’ en ‘reusachtig’.
   Dat is allemaal weer véél van hetzelfde, maar dan in het Oosten in plaats van het Westen.
   China is geen haar beter dan de VS, dat hoeft toch niet uitgelegd te worden.

   0 likes
   • Catrice schreef:

    Besef je dan niet dan we in de Nieuwe Tijd niet meer bang hoeven zijn dat we uitgebuit worden?
    Dat het nog uitgelegd moet worden.
    De oude wereld houd op te bestaan. Dit is waar de bewust levende mens al die tijd op gewacht heeft.
    Degenen die nog stevig in 3D verankerd zitten zullen het ook gaan merken.

    1 likes
  • J. Hofmans schreef:

   @ Hoaxintelligence

   Dan ga je toch juichen dat wij al zo lang vriendjes zijn met de VS, Turkije en SA? Dan ga je toch juichen dat Wilders en Le Pen vriendjes zijn geworden? Dan reageer je toch niet?

   1 likes
 • Hoaxintelligence schreef:

  @ Rini

  Je zei

  Ja dat zou je moeten doen ja als je weet dat wat onze Putin aan het doen is (de weereld aan het bevrijden) als je denkt beter af te zijn met onze Rutte(de onderste steen boven)dan zou ik zeggen juich niet 🙂 🙂 🙂
  Als onze Putin er niet was zou het er SUPER slecht voorstaan met de wereld,het is een groot verot zooitje dat er aan de macht is n daar gaat onze Putin een eind aan maken,en ja moet je daar nou voor op staan en juichen,neeeeeeee man die Putin moete ze ophangen en doorspoelen,toch.
  Hoe kun je zoiets zeggen over een wereld redder,moeten we daar voor juichen,NEE dat klopt dat we dat niet moeten doen,we moeten deze ongeloofelijke SLIME en corcteman op ONZE BLOTE KNIEN DANKEN ONS HELE LEVEN LANG,AUB EN LANG KEVEN ONZE PUTIN!!!!!!

  Je zegt dingen als: ”onze Putin” ”Als je beter denkt af te zijn” ”slecht voorstaan met de wereld” ”Hoe kun je zoiets zeggen over een wereld redder” en woorden van gelijke strekking….

  (to be honest)het boeit mij niet wat er gebeurd hier op aarde. Wie goed of slecht zijn. Of wie er op dit moment op het podium in de spotlights staan. Ik voel mij overal thuis. Ik houd van de mensen met wie ik omga. Ik geef en krijg liefde. Ik ben een gelukkig persoon.
  Ik heb geen ”wereld redder” nodig om mijn leven te veranderen of beter te maken dan het al is.
  Tuurlijk weet ik dat ik in een diepzieke maatschappij vol met corruptie.
  Maar of het je boeit of niet, daar kies je zelf voor. Voor jou is Putin kennelijk erg belangrijk. Ieder zijn ding.

  3 likes
  • From Holland schreef:

   Ik bemoei me al tijden niet meer met de westerse media.. Zo af en toe ja, maar sinds ik de werkelijke nieuws sites raadpleeg is mijn leven er een stuk beter op geworden.

   Lang leve Putin? Jawel, daar sluit ik mij zeker bij aan. Ik heb groot respect voor deze man. Ook Rouhani vindt ik zeer inspirerend. De standvastigheid van Iran en waar dit land en volk voor staat en gaat gaan de hele situatie flink veranderen. Xi Jinping schroomt niet de VS telkens weer te laten zien dat het z’n grootheidswaanzin eens in de ijskast moet zetten. Helaas zijn de Amerikaanse burgers nog niet echt op stoom gekomen en hobbelt een te groot deel nog achter de nonsens van hun eigen landsbestuur aan.
   Amerika laat iedereen telkens weer en tot vermoeiens aan toe dat het zich alleen maar wenst te uiten door te flexen met militaire macht. Hoe zielig en hopeloos nutteloos is dat?
   Stel nou dat Amerika eens, ooit.. een normaal buitenlands beleid zou aannemen. Maar dat kunnen ze gewoon niet. Wat kan je ook verwachten van een volk dat zijn land heeft geclaimd door de rechtmatige bevolking uit te roeien!?

   Deze Gouden Driehoek gaat de wereld positief veranderen. Maar zolang de EU zichzelf krampachtig blijft vastklampen aan het zinkende schip ‘Amerika’ wordt het ofwel meegesleurd de diepte in, of men snijdt de touwtjes door en schaart zich bij hen die de wereld wel willen helpen in het algemeen voortbestaan.

   6 likes
 • Eli020 schreef:

  Be carefull what you wish for…..Wij als Europa zitten letterlijk in het midden van de supermachten en hier is al die jaren verzuimd om een EU based economy te creëren. West Europa zal kind van de rekening worden, wellicht op lange termijn ten goede maar het kan ook zomaar zo zijn dat wij terug zullen verlangen naar het Amerikaanse rijk. Zelfde spel, andere spelers. En ook Rusland, Iran en China wordt geregeerd vanuit een superelite, daar is allemaal niks sociaals aan.

  3 likes
  • Rini schreef:

   Hoooo hoooo Eliooooooo,hoe dan ook gaan we er op vooruit en NOOIT achteruit,nee alleen al het besproeien van mensen,kun je daar naar terug verlangen,en dat is maar een van de positieve punten.
   Dus lat dat verlange maar zitten hoor 🙂 🙂 🙂

   2 likes
 • Arwijn schreef:

  Ik ben benieuwd wat ze ermee gaan doen. Volgens mij gaan bij zo’n bi-polaire wereld economy alle trucs uit de doos. Ik waarschuw Nederland voor de potentie van de intelligentia van deze 3 naties. De waarschijnlijkheid dat ze heel erg ver vooruit plannen met elke handeling is hoog. Op zich nog geen garanties dat het op kwaadaardigheden uitloopt.

  2 likes
 • Henk schreef:

  Interessant om te lezen maar, als elk land (ongeveer) evenveel importeert als exporteert, kan mij iemand uitleggen wat betreft deze passage in het artikel;

  Deze handelsactiviteiten genereren miljarden dollars…

  Voor wie, de Banken of de Belastingen hierop, of misschien voor de burger(s).

  Neemt niet weg dat samenwerken met verschillende landen een goede zaak is.

  2 likes
 • an argie schreef:

  Dit is complete onzin.
  Tot 1933 was de dollar ook gebacked door goud.
  Er waren hele grote crises in 1907, 1929.

  Zo lang de geldCREATIE in handen is van private bankiers, is het om het even of iets is gebacked door goud, zilver, platina, diamant, wc-papier, kralen of spiegeltjes

  Dit is waar de founding fathers in de V.S. voor waarschuwden.

  “If the American people ever allow private banks to control the issue of their currency, first by inflation, then by deflation, the banks and corporations that will grow up around them will deprive the people of all property until their children wake up homeless on the continent their Fathers conquered…I believe that banking institutions are more dangerous to our liberties than standing armies… The issuing power should be taken from the banks and restored to the people, to whom it properly belongs.” – Thomas Jefferson

  “In the colonies we issue our own money. It is called colonial scrip. We issue it in proper proportion to the demands of trade and industry to make the products pass easily from the producers to the consumers. In this manner, creating for ourselves our own paper money, we control its purchasing power and we have no interest to pay no one.”– Benjamin Franklin

  “Let me issue and control a nation’s money and I care not who makes the laws” – Mayer Amschel Rothschild

  Woeker (usury) moet weer strafbaar worden.

  “We were not foolish enough to try to make a currency [backed by] gold of which we had none, but for every mark that was issued we required the equivalent of a mark’s worth of work done or goods produced. . . .we laugh at the time our national financiers held the view that the value of a currency is regulated by the gold and securities lying in the vaults of a state bank.”

  In Billions for the Bankers, Debts for the People (1984), Sheldon Emry’s zegt:

  “Germany issued debt-free and interest-free money from 1935 and on, accounting for its startling rise from the depression to a world power in 5 years. Germany financed its entire government and war operation from 1935 to 1945 without gold and without debt, and it took the whole Capitalist and Communist world to destroy the German power over Europe and bring Europe back under the heel of the Bankers. Such history of money does not even appear in the textbooks of public (government) schools today.”

  Ongeacht of het wordt gebacked door goud, moet de geldcreatie weer in handen van de staat komen die dit renteloos kan gebruiken voor publieke doeleinden. Er zijn voorbeelden te over. –

  – V.S. –
  – Canada – 1938 – 1974
  – Duitsland – 1933 – 1945
  – Rusland … – 1917

  http://www.michaeljournal.org/lesson4.htm
  http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/allwarsarebankerswars.pdf
  http://www.webofdebt.com/articles/bankrupt-germany.php
  http://www.kamron.com/liberty/colonial_script.htm
  http://www.thrivemovement.com/banking-history-timeline-follow-money

  2 likes
 • Hoaxintelligence schreef:

  Het is niet zo dat ik Putin niet mag ofzo. Sterker nog,ik vond het geweldige zet toen hij de masonic order van de makers van isis op de russische tv verkondigde en verlichting gaf in hetgeen wat er nou afspeelde. Daar heb ik ook veel respect voor. Maar de wereld redden is als ik realistisch moet denken iets wat ik denk ik niet ga meemaken in dit leven.

  2 likes
 • Rini schreef:

  Een ding ben ik het mat je eens Hoax,En dat is dat (hoe je praat)dat je vanuit je hart leeft(goed ding)
  Maar wat je zegt dat over dat ik Putin onze Putin noem vind in oprecht(maar ok ieder zijn eige meening)
  Maar kijk eens wat Europa voor ons doet en kijk en watPutin voor zijn volk doet,Putin informerd zijn volk over Niburu,Putin vergiftigt zijn volk niet(niet met gemanupuleert voetsel en chemtrail)Putin wil alle vluchtelingen opvangen,putin bombadeerd de geld lijn van europa en Amerika,Putin maakt schuilkelers voor de hele bevolking,Putin hakt de Dollar er uit,Vaccineren gebeurd niet zoals dat doen in (en willen gaan verplichten) in Europa en Amerika.
  Wil je dat ik nog even door ga,noem jij ens een par positieve dingen op van Europa of doe het even over onze regering waar jij achter staat,ik zal je het even voo zegen NUL NUL PLUS NUL DAS NUL meneer,dus denk ik dat het normaal is aan de dingen die we om ons heen zien gebeuren dat je voor iemand kiest die er is voor de mens en die dat ook laat zien.
  Kom op zeg kijk allen maar eens naar nze media en dat kijk eens naar de russise media,daar spreekt men de waaheid en bij ons komen niet als VUILE LEUGENS van het scherm.
  Ik denk(als je nie aan de andere kant staat?) dat het je bedrogen uit zou komen als ONS Putinneke er niet wat en we allemaal richtng afgrond zouden lopen,denk dat je dan zou schreuwen om de naam van ONZE Putin.
  Eens kijken als het straks allemaal rustig is en eidereen leeft zijn eigen rustig (spirituele leven)je heel anders piept dan dat je nu doet.
  Nog en keertje dan PUTIN THE WORLD SAVER,en daar ga jij achter komen,of je nu wel of niet aan onze kant staat
  🙂 :-):-)

  1 likes
 • Catrice schreef:

  Zeker een hoop te verliezen in het nieuwe eerlijke systeem.

  0 likes
 • Martijn1205 schreef:

  Nadat ik dit weinig objectieve ‘nieuws’bericht heb gelezen moet mij toch wel iets van het hart.

  Allereerst mensen zegt de term “Le roi est mort, vive le roi” u allen iets? Wat ik daar mee wil zeggen, wij weten allen dat de VS er een slecht beleid op nahoudt en dat er krachten in en om die overheid zitten die een of andere slechte agenda lijken na te streven.
  Mensen lijken echter te denken dat de macht achter de schermen zich beperkt tot de VS en de EU en dat is waar veel mensen een denkfout maken. Een deel van die super machtige elite trekt ook in de andere machtsblokken aan de touwtjes, Rusland, China etc. Als de VS zou instorten dan zijn wij zeer zeker niet beter af indien een machtsblok van de oud communisten de leiding neemt op het wereldtoneel.

  Zowel in China als ook in Rusland is er geen vrijheid van media en je kunt ook niet spreken van een behoorlijk rechtssysteem. Onderdrukking en manipulatie is in deze landen de normaalste zaak van de wereld. In het westen is er echt wat meer vrijheid, schijnvrijheid maar ok. Het is hier ook niet goed genoeg.

  Wat moeten wij dan wel willen? Volgens mij komt het meer neer op het volgende,
  1 Macht moet meer bij de burger terecht komen
  2 Vervlechting tussen politiek en bedrijfsleven doorbreken omdat het kapitalisme onze democratie langzaam opvreet en aan het vernielen is
  3 Geldsysteem op basis van goudstandaard. Als gevolg hiervan zijn de middelen tot oorlogsvoering zeer beperkt, economische groei is ook meestal wat beperkter maar we leven tenminste niet meer op de pof.
  Tenminste moet de geldcreatie in handen zijn van de overheid en niet in handen van banken of financiële instellingen
  4 Keuze, of we nationaliseren de farmaceuten. Het doel moet zijn om te genezen, verbetering van levensgenot en niet om aandeelhouders meer te laten verdienen in deze gevoelige sector. Nu heeft een farmaceut geen belang bij het uitvinden van een geneesmiddel indien men met 1 pil hiv of kanker zou kunnen genezen. De huidige opzet zorgt voor een perverse prikkel binnen deze industrie om de mensheid allemaal aan de pillen te krijgen.
  5 Multiculturele aspecten. Ik ben van mening dat de multiculturele samenleving niet afdoende succesvol is omdat er onvoldoende dwang is om te integreren in het ‘vrijheidsdenken en tolerantie’. Zolang dit zo blijft zouden er 0,0 mensen moeten binnenkomen van een zo duidelijk afwijkende cultuur ten opzichte van de ‘onze’. Dat wil niet zeggen dat je anderen laat stikken maar hier binnenhalen heeft de potentie om te leiden tot een Joegoslavië in geheel Europa. We willen ook niet dat wij weer generaties lang moeten gaan vragen “hoe heeft dit ooit kunnen gebeuren “.

  Zo even in het kort wat ik voor mij zie voor een betere wereld. Laat je alsjeblieft door NIEMAND in slaap sussen, China/Rusland etc gaan ons niets brengen. WIJ zullen op het juiste moment de barricade op moeten om onze rechten terug te claimen. Wij moeten doelen stellen voor de mensheid die wij over 20/30/40/50 jaar willen zijn. Als dit afdoende in 1 of een paar landen gaat gebeuren, dan zal dit zich als een positieve olievlek over de wereld verspreiden.
  4

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronavirus

  Coronavirus heel makkelijk te doden met ivermectine, zegt professor: ‘Een echte killer’

  Professor Thomas Borody zegt dat ivermectine het ...

  coronagezant

  Nóg meer onthullingen over coronagezant Sijbesma: ‘Dit kan niet waar zijn’

  Viruswaanzin-voorman Willem Engel richtte zijn pijlen tijdens ...

  >