Buitenland

Amerikaanse postbode met gestolen stembiljetten gepakt bij Canadese grens

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een postbode van het Amerikaanse staatspostbedrijf USPS is op verkiezingsdag bij de Canadese grens gepakt met een kofferbak vol poststukken, waaronder stembiljetten. De medewerker, Brandon Wilson, hangt een celstraf van 5 jaar of een boete van 250.000 dollar boven het hoofd, bericht Breaking911.

Op 3 november verscheen Wilson zo rond 19.34 uur lokale tijd bij de grensovergang. Zijn voertuig werd geïnspecteerd, waarna de douane in de kofferbak poststukken en werkkleding met het logo van USPS aantrof.

De postbode zei dat de post voor zijn moeder was, maar had geen verklaring voor de andere namen die op de enveloppen stonden. Wilson zei ook dat hij vergeten was om de post terug te brengen naar het postkantoor. Uit onderzoek is gebleken dat de post gestolen is, schreef The Buffalo News.

Mogelijk heeft hij de verkiezingen verstoord:

Grote fraude

Verschillende medewerkers van USPS hebben inmiddels gezegd dat ze enveloppen met stembiljetten die na de verkiezingsdag waren binnengekomen moesten antedateren, wat in feite fraude of valsheid in geschrifte is.

Het gevolg was dat er in de kantelstaten maar stembiljetten bleven binnenstromen, én werden meegeteld. Trump sprak van ‘grote fraude’.

Getuigen

Project Veritas dook erin en stuitte op omvangrijke verkiezingsfraude. Zo zei klokkenluider Richard Hopkins dat zijn baas hem opdracht had gegeven om stembiljetten te antedateren zodat het leek alsof ze op 3 november waren aangekomen. En hij is niet de enige: er hebben zich inmiddels meerdere klokkenluiders gemeld die bereid zijn om te getuigen.

Toen Trump in 2016 de verkiezingen won, beweerden de media jarenlang dat hij in het zadel was gehesen door de Russen. Daar is nooit enig bewijs voor gevonden, bleek uit het Ruslandonderzoek van Robert Mueller. Nu Biden afkoerst op een overwinning, beweren de media dat er geen enkel bewijs is voor verkiezingsfraude. Is dat niet opmerkelijk?

4.6 41 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Erik
Erik
1 jaar geleden

Topje van de ijsberg

rop
rop
1 jaar geleden

Dat er gerommeld word is wel zeker, verkiezingen of wat het ook maar mag Zijn, net als hier in Nederland, reken maar dat gerommeld word met cijfers, men kan het noemen speculeren met cijfers net als op een Beurs, daar word ook gespeculeerd met cijfers en dat is altijd op winst gebaseerd, en manipulatie is naar een heel groot Goed in, het is ook daarom ook het gezicht van de Democratie, Rommelen ,Frauderen, Oplichting, Enzv. Niemand houd van verliezen want dat geeft een Rot gevoel, dat komt overal in voort, bij de kinderen en bij de volwassenen, die het kinderlijke gedrag nooit heeft kunnen loslaten, daarom zijn het ook grote kinderen en onvolwassen tegen deze altijd maar terug kerende winst/verlies houding. En ja kijk maar eens naar een verkiezingen in VS, kinderlijk gedrag ,maar zeer gevaarlijk. en hoe dat grote kind, alles maar er aan doet om te winnen,. Volwassene zijn en is een groot verwent kind. trappelend met woorden probeert het andere kinderen te manipuleren, en zo zijn zin te krijgen,

jenne aakster
jenne aakster
1 jaar geleden

Je kunt je ook wel eens over de verkiezings uitslagen in Europa buigen, digitaal staat open voor knoeien, nou ja mensen ook natuurlijk hé !

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
1 jaar geleden

Nee nou wordt ie mooi! Het feest kan beginnen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

55
0
We lezen graag je reactie!x