Homepagina » Buitenland » Amerikaanse postbode met gestolen stembiljetten gepakt bij Canadese grens
postbode
Foto: Tdorante10 CC BY-SA 4.0

Amerikaanse postbode met gestolen stembiljetten gepakt bij Canadese grens

Een postbode van het Amerikaanse staatspostbedrijf USPS is op verkiezingsdag bij de Canadese grens gepakt met een kofferbak vol poststukken, waaronder stembiljetten. De medewerker, Brandon Wilson, hangt een celstraf van 5 jaar of een boete van 250.000 dollar boven het hoofd, bericht Breaking911.

Op 3 november verscheen Wilson zo rond 19.34 uur lokale tijd bij de grensovergang. Zijn voertuig werd geïnspecteerd, waarna de douane in de kofferbak poststukken en werkkleding met het logo van USPS aantrof.

De postbode zei dat de post voor zijn moeder was, maar had geen verklaring voor de andere namen die op de enveloppen stonden. Wilson zei ook dat hij vergeten was om de post terug te brengen naar het postkantoor. Uit onderzoek is gebleken dat de post gestolen is, schreef The Buffalo News.

Mogelijk heeft hij de verkiezingen verstoord:

Grote fraude

Verschillende medewerkers van USPS hebben inmiddels gezegd dat ze enveloppen met stembiljetten die na de verkiezingsdag waren binnengekomen moesten antedateren, wat in feite fraude of valsheid in geschrifte is.

Het gevolg was dat er in de kantelstaten maar stembiljetten bleven binnenstromen, én werden meegeteld. Trump sprak van ‘grote fraude’.

Getuigen

Project Veritas dook erin en stuitte op omvangrijke verkiezingsfraude. Zo zei klokkenluider Richard Hopkins dat zijn baas hem opdracht had gegeven om stembiljetten te antedateren zodat het leek alsof ze op 3 november waren aangekomen. En hij is niet de enige: er hebben zich inmiddels meerdere klokkenluiders gemeld die bereid zijn om te getuigen.

Toen Trump in 2016 de verkiezingen won, beweerden de media jarenlang dat hij in het zadel was gehesen door de Russen. Daar is nooit enig bewijs voor gevonden, bleek uit het Ruslandonderzoek van Robert Mueller. Nu Biden afkoerst op een overwinning, beweren de media dat er geen enkel bewijs is voor verkiezingsfraude. Is dat niet opmerkelijk?

4.6 41 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Erik
Erik
6 maanden geleden

Topje van de ijsberg

rop
rop
6 maanden geleden

Dat er gerommeld word is wel zeker, verkiezingen of wat het ook maar mag Zijn, net als hier in Nederland, reken maar dat gerommeld word met cijfers, men kan het noemen speculeren met cijfers net als op een Beurs, daar word ook gespeculeerd met cijfers en dat is altijd op winst gebaseerd, en manipulatie is naar een heel groot Goed in, het is ook daarom ook het gezicht van de Democratie, Rommelen ,Frauderen, Oplichting, Enzv. Niemand houd van verliezen want dat geeft een Rot gevoel, dat komt overal in voort, bij de kinderen en bij de volwassenen, die het kinderlijke gedrag nooit heeft kunnen loslaten, daarom zijn het ook grote kinderen en onvolwassen tegen deze altijd maar terug kerende winst/verlies houding. En ja kijk maar eens naar een verkiezingen in VS, kinderlijk gedrag ,maar zeer gevaarlijk. en hoe dat grote kind, alles maar er aan doet om te winnen,. Volwassene zijn en is een groot verwent kind. trappelend met woorden probeert het andere kinderen te manipuleren, en zo zijn zin te krijgen,

jenne aakster
jenne aakster
6 maanden geleden

Je kunt je ook wel eens over de verkiezings uitslagen in Europa buigen, digitaal staat open voor knoeien, nou ja mensen ook natuurlijk hé !

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
6 maanden geleden

Nee nou wordt ie mooi! Het feest kan beginnen.

mee 2
mee 2
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
6 maanden geleden

zo denk ik ook

Brandnetel
Brandnetel
6 maanden geleden

Ik wil geen verbaal zogenaamd bewijs horen. Het moet kei hard aangetoond worden dmv beeld. Of ander tastbaar bewijs.

Ik hoop dat trump deze situatie voorzien heeft. Gezien zijn geschiedenis is dat zeker te verwachten.
Zonder trump accute reset.

jenne aakster
jenne aakster
Reactie op  Brandnetel
6 maanden geleden

Tuurlijk de de vallen stonden overal opgesteld, ze weten en kunnen veel meer bewijzen als waar ze nu mee komen, en dit weten de Democraten, ze zijn daar om een beetje stil, plus de strategie van het hooggerechtshof, goed gezien, deze verkiezing is heel belangrijk ook voor ons, anders wordt het Biden RIP, en daarna Harris met Clinton als vice President, tot het volgende ongeluk en Clinten President, die Clintons laten spoor van gestorven en verongelukte vrienden en relaties na !

koop@adm.amsterdam
Reactie op  Brandnetel
6 maanden geleden

Nou ik wel. Een gewoon iemand die beschrijft hoe het ging, overtuigt mij beter dan een formeel rechtsverhaal. Probeer eens een stukje van een ooggetuige van het tellen in Detroit: https://www.youtube.com/watch?v=aEr2KK1okdM&feature=emb_logo
Een zak met stemmen wordt midden in de nacht gewoon met een Ferrari gebracht.

Ana
Ana
6 maanden geleden

Het beste zou zijn dat alle stembiljetten uit het hele land naar een locatie bij het witte huis zouden gaan, in controleerbaar transport. Dáár kan men controleren of de stembiljetten echt zijn (code/watermerk), dan kan er pas geteld worden. Lijkt me minder fraude gevoelig en uiteindelijk eerlijker. Duurt misschien wat langer, maar mogelijk eerlijker resultaat.

benno
benno
Reactie op  Ana
6 maanden geleden

moet iedereen dan persoonlijk naar het witte huis om daar het stembiljet in te leveren of sturen ze het op met de post ?
want met opsturen zie ik toch wel weer een probleem ontstaan ?

Ana
Ana
Reactie op  benno
6 maanden geleden

Nee, stemmen op een gecodeerd stembiljet op locatie en via gecontroleerd transport naar het Witte Huis. Bewaakt en gecontroleerd. Geen post. Alles georganiseerd door de huidige president.

benno
benno
Reactie op  Ana
6 maanden geleden

“en via gecontroleerd transport”

want gecontroleerd transport is niet gevoelig voor fraude ?

sorry hoor, maar ik lees enkel maar naïeve “oplossingen”

ik weet het, ik klink negatief, maar als je iets waterdicht wil dicht timmeren moet je we wat minder simpele oplossingen aandragen…

dat gezegd hebbende, ik weet de waterdichte oplossing ook niet…..

Rob
Rob
6 maanden geleden

Er is maar één reden waarom de MSM beweert dat er geen bewijzen van fraude zijn: ze doen nergens onderzoek naar. Ja, als je geen onderzoek doet vindt je uiteraard ook geen bewijs.

The don killuminati
The don killuminati
Reactie op  Rob
6 maanden geleden

Beetje het tegenovergestelde van covid daar testen ze zich suf om maar aantoonbaar bewijs op te voeren.

Akkafietje
Akkafietje
6 maanden geleden

Wacht maar rustig af, Trump gaat nog 4 jaar door

Wendy
Wendy
Reactie op  Akkafietje
6 maanden geleden

Ik hoop het zo!

RayOflight
RayOflight
Reactie op  Akkafietje
6 maanden geleden

denk het ook , dit word een rechtzaak en direct impeachment voor biden en kameltoe.

Jan
Jan
Reactie op  Akkafietje
6 maanden geleden

Wees toch niet zo naief. Los van het feit of Tump goedaardig is (want daar kan over getwijfeld worden) gaat er verder niets gebeuren. Rechtszaken zijn bij voorbaat zinloos.

ikke
ikke
Reactie op  Akkafietje
6 maanden geleden

Gegarandeerd! Genesis 12: 1t/m 4

The don killuminati
The don killuminati
Reactie op  Akkafietje
6 maanden geleden

Deel eens waar jij die positieve wijsheid uithaalt? Ik zou het graag willen geloven, maar zie vooralsnog ook veel te weinig en licht bewijs voor gedane claims.

Anne
Anne
6 maanden geleden

Geloof maar dat er nog veel meer naar boven komt.
Ik hoop dat Trump alles boven water krijgt. Wat een smerige bedoeling. Maar dat kon je verwachten bij Biden en consorten.

Casper
Casper
6 maanden geleden

Waarom zou je post over de grens willen brengen, terwijl je het ook gewoon in de brand kunt steken om er vanaf te komen.
Tevens, zal iedereen ook eens moeten nagaan of presidenten niet aan beide kanten gewoon worden geselecteerd door de globalisten. Is er wel echt keuze? Of gaat Trump later ook gewoon verplicht vaccineren? Ik heb sterk het vermoeden dat het eigenlijk niet uitmaakt wie de president wordt. Ik begrijp wel de hoop overigens. Trump heeft meerdere acties uitstaan waarin hij tegen de globalisten in gaat. Echter ook acties waarbij hij voor de doelen van de globalisten werkt. De tijd zal het leren. Ik was zelf al af van de illusie dat er ‘kanten’ te kiezen zijn. Gewoonweg omdat die kanten uiteindelijk uit hetzelfde poeltje komen. Het is een spel, een aanschouwing. Ondertussen gaat agenda 21/30 gewoon door. In ons eigen land, is het erg slecht gesteld ook, en wil men nu ook via de post kunnen stemmen. Het nieuwsbericht dat ging over de watermerken, was ook zo’n hoopgevende post. Echter stond er niet bij dat die meneer in beeld ook een CIA werknemer is geweest. Ik vertrouw dat allemaal niet. Sowieso is Alex Jones controlled opposition. Die man heeft nooit iets echts weten te bereiken met z’n 9/11 etc verhalen. Gewoon een schreeuwende aap die achterdochtige mensen probeert af te romen, en ook iets te geven om geweten te sussen. Dit spel is zo gemeen, zelf ‘wakkere’ mensen trappen in volgende niveau van deceptie. Dat terwijl aan de andere kant van de oceaan mensen allang erachter zijn dat Q gewoon een psyop is, en valse hoop geeft. Zo worden de ‘wakkere’ mensen weer in slaap gesust met een nieuwe paradigma, en wordt een opstand weer in de kiem gesmoord. Hoop is een mooi ding, vooral als het al niet meer zag zitten. Juist dan trap je in deze next level dingen. We zullen het zien. Ondertussen worden de Covid kampen opgezet, de vrijheden ingeperkt, avond klokken ingezet, en muilkorven verplicht gesteld. Het zal niet lang meer duren, of de aanval op ons bezit zal beginnen, en voedsel tekorten zullen zich aanwenden. Geen enkel goed nieuws heb ik, en dat vind ik zelf dan weer erg klote. Het spijt me, meer kan ik er niet van maken. Ergens ver weg zal wel een lichtpuntje zijn, echter is de schaduw zo overheersend op het moment, dat het blijkbaar niet te zien is.
Sterkte iedereen met deze donkeren tijden. Hou van elkaar, en steun elkaar!

AlbertV
AlbertV
Reactie op  Casper
6 maanden geleden

Niets is wat het lijkt. Misschien kun je dat ook in positieve zin zien, bv dat Q-anon toch iets gaat betekenen betreffende het oprollen van de deep state.

Casper
Casper
Reactie op  AlbertV
6 maanden geleden

Q en Qanon zijn verzinsels van de deepstate. Denk er eens over na

The don killuminati
The don killuminati
Reactie op  Casper
6 maanden geleden

Het zijn inderdaad serieuze tijden waar we door heengaan, hier word geschiedenis geschreven zoveel is in elk geval duidelijk. En degene die zichzelf graag verheven zien boven ons zijn absoluut aan de winnende hand. Alle lijntjes worden zorgvuldig dichtgegooid, een serieuze vereniging van verzet is eigenlijk al niet mogelijk. Groepsbeperkingen, avondklokken, censuur en propaganda maken dat nu al haast onmogelijk, strategisch zeer goed vooruit gepland. Ik maak me grote zorgen, Amerika is zojuist ook weer geflipped in een controled gebied op zeer discutabele wijze. Maja de schapen vieren feest..

Casper
Casper
Reactie op  The don killuminati
6 maanden geleden

En toch, is er geen beperking. Onder voorwaarde dat elk vrij mens dan niet voor deze globalistische agenda werkt zich niet meer laat commanderen of reprimandes aanvaard. Als er toch een globale herstart plaats gaat vinden, dan is zo’n boete nu ook loos. Ik zal me persoonlijk niet laten verplichten een mondkapje op te doen. Ik heb er tot nu toe 0 gekocht, en dus ook 0 gedragen. Ik zal een uitweg blijven zoeken voor elk geval. Dat winkeliers niet snappen dat zij de regels in hun zaak bepalen en niet de regering, is jammer. Als de NS kan bepalen dat je een mondkapje ook moet doen in de trein, dan kan een winkelier bepalen dat je GEEN mondkapje op hoeft in de winkel. Het is een kwestie van welke (grond)wet je hier op naslaat. In Engeland zijn ze al flink aan het leunen op de “Common law”. Daarmee bedoel ik dat ze daar aan het wakker worden zijn om het feit dat je geen bezit bent van de staat. En dat je zeker geen enkel contract hebt met de staat. De staat is een corporatie, en geen entiteit die bezit heeft over JOU. Ik kan het helaas niet in het Nederlands uitleggen. De clue is echter dat je niet een contract aangegaan bent, en gaat, met niemand. En de grondwet is daarin de basis, en geen enkele wetgever kan daaraan tippen gezien de persoon niet het (de) contract(en) aangaat met de corporatie ‘staat’. Ik ben verder geen jurist. Maar in het Nederlands zal het neerkomen op : https://www.youtube.com/watch?v=YxcCNrvsM9E&ab_channel=Potkaarspodcast
De waarheid hierover zal moeten blijken. Ken je rechten, is hier wel belangrijk.

x

Check Also

audit

Audit in Arizona brengt ‘grote verschillen’ aan het licht, Biden heeft ‘waarschijnlijk niet gewonnen’

De audit die momenteel plaatsvindt in Maricopa ...

biden

‘Biden is een onwettige president en iedereen weet het’

Als we de media moeten geloven, kreeg ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

55
0
We lezen graag je reactie!x