Buitenland

Amerikaanse postbode met gestolen stembiljetten gepakt bij Canadese grens

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een postbode van het Amerikaanse staatspostbedrijf USPS is op verkiezingsdag bij de Canadese grens gepakt met een kofferbak vol poststukken, waaronder stembiljetten. De medewerker, Brandon Wilson, hangt een celstraf van 5 jaar of een boete van 250.000 dollar boven het hoofd, bericht Breaking911.

Op 3 november verscheen Wilson zo rond 19.34 uur lokale tijd bij de grensovergang. Zijn voertuig werd geïnspecteerd, waarna de douane in de kofferbak poststukken en werkkleding met het logo van USPS aantrof.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De postbode zei dat de post voor zijn moeder was, maar had geen verklaring voor de andere namen die op de enveloppen stonden. Wilson zei ook dat hij vergeten was om de post terug te brengen naar het postkantoor. Uit onderzoek is gebleken dat de post gestolen is, schreef The Buffalo News.

Mogelijk heeft hij de verkiezingen verstoord:

Grote fraude

Verschillende medewerkers van USPS hebben inmiddels gezegd dat ze enveloppen met stembiljetten die na de verkiezingsdag waren binnengekomen moesten antedateren, wat in feite fraude of valsheid in geschrifte is.

Het gevolg was dat er in de kantelstaten maar stembiljetten bleven binnenstromen, én werden meegeteld. Trump sprak van ‘grote fraude’.

Getuigen

Project Veritas dook erin en stuitte op omvangrijke verkiezingsfraude. Zo zei klokkenluider Richard Hopkins dat zijn baas hem opdracht had gegeven om stembiljetten te antedateren zodat het leek alsof ze op 3 november waren aangekomen. En hij is niet de enige: er hebben zich inmiddels meerdere klokkenluiders gemeld die bereid zijn om te getuigen.

Toen Trump in 2016 de verkiezingen won, beweerden de media jarenlang dat hij in het zadel was gehesen door de Russen. Daar is nooit enig bewijs voor gevonden, bleek uit het Ruslandonderzoek van Robert Mueller. Nu Biden afkoerst op een overwinning, beweren de media dat er geen enkel bewijs is voor verkiezingsfraude. Is dat niet opmerkelijk?

4.6 41 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Erik
Erik
3 jaren geleden

Topje van de ijsberg

rop
rop
3 jaren geleden

Dat er gerommeld word is wel zeker, verkiezingen of wat het ook maar mag Zijn, net als hier in Nederland, reken maar dat gerommeld word met cijfers, men kan het noemen speculeren met cijfers net als op een Beurs, daar word ook gespeculeerd met cijfers en dat is altijd op winst gebaseerd, en manipulatie is naar een heel groot Goed in, het is ook daarom ook het gezicht van de Democratie, Rommelen ,Frauderen, Oplichting, Enzv. Niemand houd van verliezen want dat geeft een Rot gevoel, dat komt overal in voort, bij de kinderen en bij de volwassenen, die het kinderlijke gedrag nooit heeft kunnen loslaten, daarom zijn het ook grote kinderen en onvolwassen tegen deze altijd maar terug kerende winst/verlies houding. En ja kijk maar eens naar een verkiezingen in VS, kinderlijk gedrag ,maar zeer gevaarlijk. en hoe dat grote kind, alles maar er aan doet om te winnen,. Volwassene zijn en is een groot verwent kind. trappelend met woorden probeert het andere kinderen te manipuleren, en zo zijn zin te krijgen,

jenne aakster
jenne aakster
3 jaren geleden

Je kunt je ook wel eens over de verkiezings uitslagen in Europa buigen, digitaal staat open voor knoeien, nou ja mensen ook natuurlijk hé !

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
3 jaren geleden

Nee nou wordt ie mooi! Het feest kan beginnen.

Back to top button
55
0
We lezen graag je reactie!x