Buitenland

Insider: ‘We hebben elk stembiljet voorzien van watermerk om Democraten te kunnen betrappen’

Help mee door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel Amerikanen keken gisteren raar op toen de Amerikaanse schrijver en psychiater Steve Pieczenik opeens trending was op Twitter. Pieczenik, voorheen werkzaam op het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, was te gast in het programma The War Room with Owen Shroyer van InfoWars.

Het kanaal van Alex Jones is van alle grote platformen gegooid, maar doet het nog altijd erg goed. Het fragment met Pieczenik is op de website Banned.Video namelijk al bijna 3 miljoen keer bekeken.

De insider deed in de uitzending een buitengewoon opmerkelijke claim. Hij zei namelijk dat elk stembiljet dat gebruikt is bij de presidentsverkiezingen is voorzien van een watermerk en dat de Democraten betrapt zullen worden als blijkt dat ze hebben valsgespeeld.

Undercoveroperatie

“Ik wist wat er gebeurde, maar kon er nog niks over zeggen,” zei hij tegen Shroyer. “We hebben elk stembiljet voorzien van een watermerk.” Hij voegde toe dat het gaat om een encryptie die gebaseerd is op de blockchain. “We weten dus heel goed waar ieder stembiljet is, waar het naartoe is gegaan en wie het in bezit heeft. Dit is geen gestolen verkiezing.”

Waarom zien we de laatste dagen weinig van Trump? Volgens Pieczenik heeft de president een stap terug gedaan zodat de vijand fouten kan maken en je hem vervolgens kunt ontmaskeren. “Dat is wat er nu gebeurt. Dit is allemaal onderdeel van de undercoveroperatie die we uitvoeren.”

4.6 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christina
Christina
1 jaar geleden

Hopelijk wordt nu heel die fraude blootgelegd en de fraudeurs gerechtelijk vervolgd.

America first
America first
1 jaar geleden

Mooi! Ik had deze info voorbij zien komen, maar het was toen niet zeker of het echt nieuws was of niet.

jenne aakster
jenne aakster
1 jaar geleden

Natuurlijk dit was te voor zien, en het is niet de eerste keer, deze Pseudo Democraten, kan geen Etnics of namen noemen, willen de wereld in handen krijgen, via Corona – lockdown, een soort BRAIN FREESE creéeren, het is angstig om te zien dat zelfs de Europese Media en regeerders al in hun handen zijn, er blijft ons niet veel, en helaas the men in the street, heeft het te druk met andere dingen, zo als altijd, het zal een volkomen verrasing zijn, het instorten van hun kaartenhuis, onze menselijke historie is doorspekt met dit soort momenten en gebeurtenissen, groet !

RealJap
RealJap
1 jaar geleden

Nou, het zal mij benieuwen. Hopelijk gooien ze die Biden en zijn bende de bak in.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

64
0
We lezen graag je reactie!x