Buitenland

Insider: ‘We hebben elk stembiljet voorzien van watermerk om Democraten te kunnen betrappen’

Help mee door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel Amerikanen keken gisteren raar op toen de Amerikaanse schrijver en psychiater Steve Pieczenik opeens trending was op Twitter. Pieczenik, voorheen werkzaam op het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, was te gast in het programma The War Room with Owen Shroyer van InfoWars.

Het kanaal van Alex Jones is van alle grote platformen gegooid, maar doet het nog altijd erg goed. Het fragment met Pieczenik is op de website Banned.Video namelijk al bijna 3 miljoen keer bekeken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De insider deed in de uitzending een buitengewoon opmerkelijke claim. Hij zei namelijk dat elk stembiljet dat gebruikt is bij de presidentsverkiezingen is voorzien van een watermerk en dat de Democraten betrapt zullen worden als blijkt dat ze hebben valsgespeeld.

Undercoveroperatie

“Ik wist wat er gebeurde, maar kon er nog niks over zeggen,” zei hij tegen Shroyer. “We hebben elk stembiljet voorzien van een watermerk.” Hij voegde toe dat het gaat om een encryptie die gebaseerd is op de blockchain. “We weten dus heel goed waar ieder stembiljet is, waar het naartoe is gegaan en wie het in bezit heeft. Dit is geen gestolen verkiezing.”

Waarom zien we de laatste dagen weinig van Trump? Volgens Pieczenik heeft de president een stap terug gedaan zodat de vijand fouten kan maken en je hem vervolgens kunt ontmaskeren. “Dat is wat er nu gebeurt. Dit is allemaal onderdeel van de undercoveroperatie die we uitvoeren.”

4.6 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christina
Christina
3 jaren geleden

Hopelijk wordt nu heel die fraude blootgelegd en de fraudeurs gerechtelijk vervolgd.

America first
America first
3 jaren geleden

Mooi! Ik had deze info voorbij zien komen, maar het was toen niet zeker of het echt nieuws was of niet.

jenne aakster
jenne aakster
3 jaren geleden

Natuurlijk dit was te voor zien, en het is niet de eerste keer, deze Pseudo Democraten, kan geen Etnics of namen noemen, willen de wereld in handen krijgen, via Corona – lockdown, een soort BRAIN FREESE creéeren, het is angstig om te zien dat zelfs de Europese Media en regeerders al in hun handen zijn, er blijft ons niet veel, en helaas the men in the street, heeft het te druk met andere dingen, zo als altijd, het zal een volkomen verrasing zijn, het instorten van hun kaartenhuis, onze menselijke historie is doorspekt met dit soort momenten en gebeurtenissen, groet !

RealJap
RealJap
3 jaren geleden

Nou, het zal mij benieuwen. Hopelijk gooien ze die Biden en zijn bende de bak in.

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x