Buitenland

‘Nee, Biden heeft het presidentschap niet gewonnen!’

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vandaag hebben de Amerikaanse media Joe Biden uitgeroepen tot winnaar van de verkiezingen. Mag dat zomaar? Dat gebeurde opmerkelijk genoeg nadat Trump had getwitterd dat hij met overmacht had gewonnen. De Amerikaanse priester Frank Pavone geeft in onderstaande video tekst en uitleg. “Biden heeft niet gewonnen,” benadrukt hij. “De race is nog niet beslist.”

In de Verenigde Staten bepalen de media niet wie een presidentsverkiezing heeft gewonnen, aldus Pavone. “Volgens veel verschillende media heeft Biden het presidentschap gewonnen. Dat is niet zo.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Pas op 6 januari volgend jaar zal officieel bekend worden gemaakt wie de verkiezingen heeft gewonnen. Dan lezen het Huis van Afgevaardigden en de Senaat de stemmen van de kiesmannen voor. Het is zo dat per staat een aantal kiesmannen worden verkozen, die op hun beurt in een kiescollege zetelen om daadwerkelijk de president te verkiezen. Pas op 14 december zullen de kiesmannen hun stem uitbrengen, legt Pavone uit. “Dat duurt nog een maand.”

Onverantwoordelijk en manipulatief

Daarnaast moeten in diverse staten nog honderdduizenden stemmen geteld worden. Het gaat daarbij om staten waar Trump en Biden elkaar amper ontlopen, waaronder Georgia, Nevada, Pennsylvania, Arizona en Wisconsin. Dat de media verwachten dat Biden gaat winnen, is dus niets meer dan een gok, zegt hij. In de genoemde staten kan nog van alles gebeuren.

Pavone vindt dat de media het volk misleiden. De mensen die het nieuws volgen, roepen nu dat Biden de verkiezingen heeft gewonnen. “Dat is niet het geval. Het duurt nog minstens 2 maanden voordat het verkiezingsresultaat bekend wordt gemaakt. Er moeten nog honderdduizenden stemmen geteld worden in staten waar het verschil flinterdun is. Het is dus onverantwoordelijk en manipulatief om te zeggen dat de race om het presidentschap vandaag beslist is. Er heeft nog niemand gewonnen.”

4.2 30 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Petrus
Petrus
3 jaren geleden

Dat zal nog als een bom inslaan als Trump uiteindelijk blijkt te hebben gewonnen!!!!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

CCP probeert een staatsgreep te plegen voor de NWO (the GREAT reset)

Media kroont Biden tot president. ??. MAAR Biden is niet gecertificeerd als de winnaar van een staat! En telling is nog bezig.Dit is tegen de grondwet. Als goed is krijgt Trump via de rechtbank Pennsylvania stemmen terug en dan blijft hij president !

FRAUDE
Operation Scorecard: Dezelfde software waarmee Michigan’s stemmen werden gestolen, gebruikt in alle andere swing-staten
Dezelfde software is gebruikt in 47 andere provincies in Michigan, evenals in ALLE andere swing-staten: Nevada, Arizona, Minnesota, Wisconsin, Georgia en Pennsylvania

Peter
Peter
3 jaren geleden

Wanneer blijkt dat Biden niet heeft gewonnen, zal hij dat ruiterlijk toegeven.
En Trump?

jtprf
jtprf
3 jaren geleden

Een en al komedie in de usa. Een poppenkast. Wie dit serieus neemt, is bij verre van nuchterheid.

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x