Het Complot

Amerikaanse rapper: “We worden al honderden jaren voorgelogen, de aarde is niet rond”

Help anderen door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 27-jarige Amerikaanse rapper en producer Bobby Ray Simmons junior, beter bekend als B.o.B, beweert dat we al honderden jaren worden voorgelogen en dat de aarde helemaal niet rond is.

De rapper is van mening dat Pythagoras, die met de theorie van de bolvormige aarde kwam, ernaast zat. Door middel van een aantal foto’s op Twitter wil B.o.B aantonen dat de aarde niet bolvormig is. De bijschriften wijzen steeds op hetzelfde: de aarde is plat en we worden al jaren voorgelogen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij plaatste tal van foto’s met op de achtergrond een horizon of een skyline waaruit hij meent af te kunnen leiden dat de aarde plat is omdat nergens op de beelden een kromming te zien is. Ook NASA krijgt ervan langs omdat de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie al jaren angstvallig zou verzwijgen dat de aarde niet rond is.

Wetenschappers die eeuwen geleden het heliocentrische model voorstelden worden door B.o.B neergezet als samenzweerders en vrijmetselaars.

De bekende astrofysicus Neil deGrass Tyson kon het allemaal niet langer aanzien en diende de rapper van repliek. Met een aantal tweets zette hij B.o.B op zijn plaats. Zo is de skyline van Manhattan volgens Tyson vanaf een grote afstand zelfs op een ronde aarde duidelijk te zien omdat de wolkenkrabbers zo hoog zijn.

[Nieuwsblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

156 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J@n
J@n
8 jaren geleden

Noemen ze ook wel brainless…. Terug naar de orde van de dag. Bij de weg, wel benieuwd naar de reacties. Ga alvast borrelnootjes en bier inslaan.

pleiadian
pleiadian
8 jaren geleden

Duh, natuurlijk is de aarde plat… anders kan hij niet gedragen worden door de vier olifanten die op de rug van de reuzenschildpad A’tuin staan. Dat weet iedereen!

Freek
Freek
8 jaren geleden

Een of andere rapper zonder kennis van zaken beweert dat de aarde plat is, dus dan zal het wel waar zijn blijkbaar… Vergeet alle bewijzen die het tegendeel beweren, stop de persen, B.o.B heeft gesproken.

Laat hem maar eens vanuit de VS een foto maken van Burj Khalifa in Dubai. Als de aarde plat is moet die hoge toren vast te zien zijn. En dan mag hij ook verklaren waarom het in Nieuw-Zeeland nacht is als wij aan onze lunch zitten. Als de aarde plat is zou het daar ook licht moeten zijn.

En dan zijn vraag waarom de sterren een cirkelvormige baan afleggen aan het firmament. Dat gaat onze rapper dan weer boven zijn pet. Pff…

peter
peter
8 jaren geleden

En al die zeevaarders ook de afgelopen eeuwen die eigenlijk van de aarde zijn gevallen maar nog steeds stug blijven volhouden dat de aarde rond is. Onverbeterlijk!

Back to top button
156
0
We lezen graag je reactie!x