Homepagina » Het Complot » Amerikaanse rapper: “We worden al honderden jaren voorgelogen, de aarde is niet rond”
Amerikaanse rapper: "We worden al honderden jaren voorgelogen, de aarde is niet rond"

Amerikaanse rapper: “We worden al honderden jaren voorgelogen, de aarde is niet rond”

De 27-jarige Amerikaanse rapper en producer Bobby Ray Simmons junior, beter bekend als B.o.B, beweert dat we al honderden jaren worden voorgelogen en dat de aarde helemaal niet rond is.

De rapper is van mening dat Pythagoras, die met de theorie van de bolvormige aarde kwam, ernaast zat. Door middel van een aantal foto’s op Twitter wil B.o.B aantonen dat de aarde niet bolvormig is. De bijschriften wijzen steeds op hetzelfde: de aarde is plat en we worden al jaren voorgelogen.

Hij plaatste tal van foto’s met op de achtergrond een horizon of een skyline waaruit hij meent af te kunnen leiden dat de aarde plat is omdat nergens op de beelden een kromming te zien is. Ook NASA krijgt ervan langs omdat de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie al jaren angstvallig zou verzwijgen dat de aarde niet rond is.

Wetenschappers die eeuwen geleden het heliocentrische model voorstelden worden door B.o.B neergezet als samenzweerders en vrijmetselaars.

De bekende astrofysicus Neil deGrass Tyson kon het allemaal niet langer aanzien en diende de rapper van repliek. Met een aantal tweets zette hij B.o.B op zijn plaats. Zo is de skyline van Manhattan volgens Tyson vanaf een grote afstand zelfs op een ronde aarde duidelijk te zien omdat de wolkenkrabbers zo hoog zijn.

[Nieuwsblad]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Freek schreef:

  Een of andere rapper zonder kennis van zaken beweert dat de aarde plat is, dus dan zal het wel waar zijn blijkbaar… Vergeet alle bewijzen die het tegendeel beweren, stop de persen, B.o.B heeft gesproken.

  Laat hem maar eens vanuit de VS een foto maken van Burj Khalifa in Dubai. Als de aarde plat is moet die hoge toren vast te zien zijn. En dan mag hij ook verklaren waarom het in Nieuw-Zeeland nacht is als wij aan onze lunch zitten. Als de aarde plat is zou het daar ook licht moeten zijn.

  En dan zijn vraag waarom de sterren een cirkelvormige baan afleggen aan het firmament. Dat gaat onze rapper dan weer boven zijn pet. Pff…

  21 likes
  • Maarten schreef:

   https://www.youtube.com/watch?v=h5i_iDyUTCg

   Zo maar een you-tube filmpje, zou je gewoon, al is het maar voor de lol, eens met een open geest moeten bezien. Er staan nog veel meer ‘bewijzen’ van een platte aarde.

   Je hoeft het natuurlijk niet te geloven, daar ben je geheel vrij in, maar ik ben ‘om’ mede doordat ik mijn eigen ogen gebruik.

   7 likes
   • Dru schreef:

    Is de maan dan ook plat ? en de zon en mars ? zijn die ook plat ?

    16 likes
    • Maarten schreef:

     Bekijk het filmpje op you-tube Dru. De aarde zou onder een ‘glazen stolp’ liggen zo als wordt gezegd in het filmpje en de zuidpool zou rond de platte aarde lopen. Voor mij aannemelijk. Verder geloof ik niet meer dat ‘de mens’ op de maan is geweest of zelfs op mars aanwezig zou zijn. Zie hier voor andere filmpjes, gebruik vooral je ogen en verstand. Het is als met foto’s van mars als met foto’s van Hitler in de bunker waar hij dood zou zijn gevonden. De foto’s van een dode Hitler zijn wazig terwijl de meeste foto’s van toen, van binnen de bunker, gewoon haarscherp waren.
     Mars is niet haarscherp afgebeeld op foto’s terwijl veel ver weg staande gaswolken en planeten in wording haarscherp op mooie kleurige plaatjes staan afgebeeld. Vindt ik raar.

     7 likes
    • dutchresearcher schreef:

     Mars is idd plat. En vierkant. En bruin, in plaats van rood. En best lekker ook. De planeet Mars is gewoon rond trouwens.

     7 likes
     • Arwijn schreef:

      Wat weet je dat goed. Je hebt het vast met eigen ogen dat het meer is dan een licht vlek in de lucht, toch? Met het blote oog zelf gezien, ja?…….. Nee? Ohhhhh.

      2 likes
     • Paul schreef:

      Mooi al die speculaties over Mars waar voor de zoveelste keer water is gevonden.

      Wist je dat we al voor de Maan landingen bij Mars en Venus geweest zijn?!

      Sending Thor to Smash the Firmament?
      https://www.youtube.com/watch?v=Kle7BO7Ulxk

      Tenminste als je kennedy moet geloven want hij zegt dit letterlijk in deze speech.
      Heb mijn twijfels want er wordt gezegd dat ze de materialen nog uit moeten vinden?!
      Waar heb ik zoiets vergelijkbaars eerder gehoord?

      Hier in deze video van het Orion project waar ze eerst uit moeten vinden hoe ze door deze radioactieve laag kunnen gaan, VOORDAT ze mensen daar doorheen kunnen laten gaan?!

      NASA engineer admits they can’t get past the Van Allen Belts
      https://www.youtube.com/watch?v=NlXG0REiVzE

      Ik begrijp dondersgoed dat de van Allen belt toen nog niet bestond !!
      Want er zijn mensen naar de maan gestuurd en anders is dit weer een van de vele onmogelijkheden die je tegenkomt, mits je je hierin verdiept.

      De wiskundige berekeningen over hoe ver alles staat komen van Nasa, die ons deze tegenstrijdigheden zelf laten zien.

      Misschien ben ik wel te kritisch dat zal het zijn.

      1 likes
    • Tinus schreef:

     Dat zijn uit karton uitgeknipte figuren, Herman Finkers zei het al de aarde is rond……….net als een pannenkoek

     9 likes
   • pleiadian schreef:

    Ik heb even het begin gekeken. De denkfout die aan een groot deel van de ergumenten ligt is dat je “omhoog” of “omlaag” zou moeten gaan door de kromming van de aarde. Dat is natuurlijk niet het geval. De richting van de zwaartekracht blijft altijd naar het centrum van de aarde wijzen en het is deze vector die van richting verandert.

    Daarnaast gaat de platte aarde aanhangers voorbij aan het feit dat hun theorie alleen maar meer problemen introduceert dat het oplost. Waarom bezwijkt een platte aarde niet onder zijn eigen zwaartekracht? Waarom zien wij andere planeten als bollen (of op zijn minst cirkels)? Hoe kan het dat het op een deel van de aarde nacht en op een ander deel dag. Hoe kan het dat de zwaartekracht altijd recht naar beneden wijst… etc, etc, etc.

    Geloof in een platte aarde kan met behulp van middelbare school natuurkunde weerlegd worden… kritisch denken op reguliere media is goed, maar blijf dan net zo kritisch als je een alternatieve verklaring voorgeschoteld krijgt! Daar schort het vaak aan in de “alternatieve media”

    19 likes
    • Maarten schreef:

     kritisch denken op reguliere media is goed, maar blijf dan net zo kritisch als je een alternatieve verklaring voorgeschoteld krijgt.

     Heel goed pleiadian, doe uw best en bekijk het gehele filmpje.

     Wij ‘plakken’ aan de aarde omdat er een massa op ons drukt: een gas, ofwel zuurstof met wat er meer in zit. Ik heb het juist, voor de zekerheid’ nog even met een magneet geprobeerd, ,maar nee, het ding ‘plakte’ niet!

     2 likes
     • pleiadian schreef:

      Als dingen aan de aarde plakken door de luchtdruk, dan zou een voorwerp onder een vacuum stolp moeten gaan zweven. Ik heb zelf tijdens de natuurkundelessen dat dit zeker niet het geval is.

      Echt… zonder jou specifiek te willen beledigen: het ontbreekt de platte aarde bewoners aan rudimentaire natuurkundekennis.

      12 likes
     • Henk001 schreef:

      Ik ben blij dat anderen met de juiste natuurkundige argumenten aankomen. (Nog niet zo lang geleden was dit onderwerp hier ook aan de orde, alle argumenten van de platte aardegelovers komen voort uit gebrek aan (natuurkundige) kennis en gebrekkig ruimtelijk inzicht. Zie voor de waslijst aan weerleggingen en argumenten voor een bewegende aardbol de vorige gedachtenwisseling). Maar Het is zelfs nog grappiger. Doordat we ons in de lucht bevinden zijn we een heel klein beetje minder zwaar dan wanneer we in het vacuum zouden rondlopen! Want in de lucht ondervinden we, net als in water, opwaartse kracht. (Gelijk aan het gewicht van de verplaatste hoeveelheid lucht en dat stelt natuurlijk niet veel voor, maar ´t scheelt toch een onsje!)

      11 likes
     • Absurd? schreef:

      Je vergeet misschien dat ook de aarde een aantrekkingskracht heeft op je lichaam en dus ook aan je trekt. Zwaartekracht is in principe de aantrekkingskracht tussen twee massa’s en het gewicht van de niet homogene aarde is veel groter dan het gewicht van lucht dat op je drukt. Lucht is een mengsel van 78% stikstof, 21% zuurstof, 1% edelgas ( argon ) en wat koolstofdioxide en andere vervuilende stoffen. Dit zijn individuele atomen in een mengsel die weinig zwaartekracht uit oefenen op je lichaam.
      De grotere concentratie van atomen wat natuurlijk gelijk is aan een grotere massa, die niet overal gelijk is daarom verschilt de zwaartekracht op verschillende plekken op de Aarde, heeft dus heel simpel een grotere aantrekkingskracht op je dan dat klein beetje zuurstof + extra wat op je drukt.

      In kort, je ‘plakt’ niet aan de aarde omdat er op je wordt gedrukt maar meer en deels omdat er aan je getrokken wordt.

      Waarop heb je geprobeerd een magneet te ‘plakken’?

      5 likes
    • Solaris schreef:

     En die laatste alinea is de kern van de hele zaak. lui die niets geloven van de officiële verklaring – soms geheel terecht! – en dan volkomen kritiekloos een absurde alternatieve verklaring accepteren. Onbegrijpelijk.

     12 likes
   • Freek schreef:

    Nee, je gebruikt jouw eigen ogen niet. Hoogstens om een filmpje van een ander te bekijken.

    Ik daag je uit te verklaren waarom het in Nieuw-Zeeland nacht is (dus donker) als het bij ons middag is. Denk niet dat je dat lukt vanuit de theorie van de platte aarde, maar ik ben benieuwd naar wat je te zeggen hebt.

    12 likes
    • Maarten schreef:

     Ik ga verklaren nog bewijzen . Ik gebruik zeker mijn ogen!
     Jaren her viel mij het ontbreken van een ronding of een curve op wanneer ik op zee zat. Ook het ‘niet verdwijnen’ van zeeschepen is mij toen opgevallen. Vat eens een verderkijker en ga zelf van verre kijken zou ik zeggen.
     Dag en nacht wordt netjes uitgelegd in het filmpje, je vindt het aannemelijk of niet, wat u wilt.

     2 likes
     • Solaris schreef:

      Een zon die rondjes draait boven een platte Aarde, zou altijd de gehele aarde verlichten. Zelfs als je niet in het directe licht van de zon staat, zou het licht nog steeds moeten kunnen zien. Dag en nacht en een platte aarde gaan niet samen. Ook laten de flat earthers volkomen achterwege hoe deze zon dan zijn rondjes draait. Welke krachten zijn daarvoor dan verantwoordelijk? Wat laat de zon zijn rondjes draaien? Waarom verandert de baan van de zon van de zomer naar de winter en en terug? Flat Earth roept alleen maar meer problemen op, die de flat earthers zelf niet eens kunnen verklaren.

      17 likes
     • Freek schreef:

      Nou, vooruit, ik heb de video snel bekeken omdat je te laks bent om informatie te geven.

      Rond 30:15 verschijnt er een afbeelding dat zou moeten verklaren waarom het elders in de wereld licht is, maar bij ons niet. Eerlijk gezegd werpt de theorie meer problemen op dan dat het oplost. Volslagen onzin en eigenlijk de tijd van het discussiëren niet waard. De zon gaat niet eens onder in dit wereldbeeld, maar wordt alleen alleen maar kleiner en minder fel totdat we de zon niet meer zien. Right…

      Er is werkelijk zoveel mis met de theorie dat je jezelf toch echt even achter de oren moet krabben, Maarten.

      Hier trouwens een video van een zeilboot die achter de horizon verdwijnt:

      https://www.youtube.com/watch?v=7nUFLLUahSI

      Of denk je dat het aan het zinken is?

      8 likes
    • Droogtrommel schreef:

     Dat verklaren ze, door te beweren dat licht niet oneindig ver gaat.

     1 likes
     • Solaris schreef:

      En dat is dus onzin. Als de zon boven een platte Aarde staat, wordt de gehele aarde erdoor verlicht, aangezien de zon een bol is en zijn licht alle kant uitstraalt. En zelfs als het zonlicht recht naar beneden zou stralen als een soort spotlight, dan nog zou je die lichtstraal moeten kunnen zien buiten het gebied dat direct verlicht wordt. Zoals je ook de straal van een zaklamp kunt zien die ergens anders op gericht wordt.

      Op een platte Aarde met een rondjes draaiende zon kun je géén dag en nacht hebben zoals wij die kennen. Daar heb je toch echt een bolvormige, om zijn as draaiende Aarde voor nodig. Oh, wacht…

      8 likes
     • Paul schreef:

      Denk even met me mee Freek.
      Je kunt Calais zien van Dover dus schepen verdwijnen niet achter de horizon en dat is bewezen door in te zoomen dan komen de schepen die te ver weg zijn gewoon weer in beeld.

      Ook daar zijn beelden genoeg beelden van en onder andere in deze debunk video van vandaag .

      https://www.youtube.com/watch?v=IZTnvVj4wDo

      En als je wilt weten hoe de zon werkt , toets dan bv in Flat earth , sun explained .

      Laat nog even die bocht in dat water zien of het land zelf!
      Er zijn toch nog veel mensen die iets wat recht is krom willen praten omdat hen dit nu eenmaal zo geleerd is.

      NERGENS TE ZIEN OP AARDE !!!!!

      Snap je nu misschien waarom in deze link de man zegt , it has to be fotoshopped een image van de aarde.

      Laten we hopen dat we snel een echte foto krijgen van ons thuis waar we allen leven.

      0 likes
   • Peter schreef:

    Hoe meer je bekijkt dan zie je de leugen pas, die snelheden die we moeten doorgaan als planeet dat kan gewoon niet en is ook gewoon niet zo.

    Reality Check – Do You Travel 19 Million Miles Per Day?
    https://www.youtube.com/watch?v=EDOtJEdvFPQ

    4 likes
    • pleiadian schreef:

     Snelheid is geen enkel probleem. Als je in een vliegtuig zit zonder turbulentie merk je ook niet dat je met 1000+ km/u gaat. Een eenparige beweging kun je niet voelen.

     Strikt genomen maken we door de rotatie van de aarde een eenparige cirkelvormige beweging waardoor we ook een kleine versnelling ervaren. De slinger van Foucault toont aan dat de aarde roteert.

     13 likes
   • Solaris schreef:

    Tja, daar sta je dan al je ‘bewijzen’ voor de HOLLE aarde. YouTube staat er vol mee, en als het op YouTube staat, dan is het waar.

    7 likes
  • Paul schreef:

   Freek
   27 januari 2016 12:23 op 12:23

   Een of andere rapper zonder kennis van zaken beweert dat de aarde plat is, dus dan zal het wel waar zijn blijkbaar… Vergeet alle bewijzen die het tegendeel beweren, stop de persen, B.o.B heeft gesproken.

   En dan zijn vraag waarom de sterren een cirkelvormige baan afleggen aan het firmament. Dat gaat onze rapper dan weer boven zijn pet. Pff…

   Mag ik vragen welke bewijzen die het tegendeel beweren?
   En kun je eens uitleggen waarom de sterren een cirkelvormige baan afleggen aan het firmament ?

   2 likes
   • Freek schreef:

    “Mag ik vragen welke bewijzen die het tegendeel beweren?”

    Henk001 heeft dat al uitvoerig beschreven in de vorige versie van dit nieuwsbericht. Lees het hier eens:
    https://www.ninefornews.nl/is-de-aarde-plat-duizenden-geloven-dat-we-op-een-schijf-met-een-glazen-koepel-leven/

    Nog meer kijk- en leesvoer hier:
    https://www.youtube.com/watch?v=o_W280R_Jt8
    http://authenticenlightenment.com/2015/04/07/flat-earth-theory-and-why-its-not-real/
    http://science.skepticproject.com/forum/5526/flat-earth-society–debunked/

    “En kun je eens uitleggen waarom de sterren een cirkelvormige baan afleggen aan het firmament ?”

    Dat komt door de rotatie van de aarde. Als je de draaias van de aarde doortrekt dan wijst de noordelijke punt naar de poolster. Indien er een foto wordt gemaakt met een lange sluitertijd dan lijkt deze ster stil te staan. (De poolster ligt niet perfect in het verlengde van de as, maar goed genoeg voor mijn betoog.) Andere sterren *lijken* zich vervolgens in cirkels om deze poolster te verplaatsen.

    Te vergelijken met wanneer je zelf gaat staan en ronddraait. Als je omhoog kijkt naar het plafond is er een punt dat niet of nauwelijks beweegt, vergelijkbaar met onze poolster. Andere dingen in je kamer zie je wel draaien, net als andere sterren als die je gedurende een lange tijd observeert.
    Merk op dat die objecten in jouw kamer niet om jou bewegen, of om dat punt op het plafond, maar dat dat zo lijkt omdat jijzelf in de kamer draait. Net als de aarde in het heelal draait, en niet alle sterren om de aarde (of om de poolster).

    Nu zullen ‘Flat Earth’-aanhangers vast ook wel een verklaring hebben, maar ik kan je nu al zeggen dat die niet klopt. 😉

    7 likes
    • Dave schreef:

     Ik geloof niet dat de hoek van de aarde de verschillen kunnen maken in seizoenen en de rest klopt ook van geen meter Freek.
     En no way staat daarom de zon 93 miljoen miles ver weg.
     Deze man weet het echt wel en laat dat ook zien.

     Santos Bonacci na 46 minuten.
     https://www.youtube.com/watch?v=vEac25GUzx0

     1 likes
     • Remco schreef:

      Ja hoor, die meneer weet het écht wel! Één of andere bejaarde hippie die zo te zien zijn leven lang aan de drugs heeft gezeten en nog meer gelovig is dan een gereformeerde.

      Je gooit er een sausje over van Stephen King’s ‘Under the dome’ en je hebt de aarde die onder een glazen koepel ligt. Dan verzin je er nog even bij dat ie plat is en klaar is Kees.

      Aan alle kritische noten en vragen van mensen die wel hun gezonde verstand gebruiken en kunnen relativeren gaan we gewoon voorbij. Je roept gewoon constant: “Kijk maar naar het filmpje, kijk maar naar het filmpje! Die ‘expert’ weet het echt wel!”

      Met alle respect, maar wat zijn er toch ongelooflijk domme en naïeve mensen op de wereld. Ongekend!

      3 likes
 • Noemen ze ook wel brainless…. Terug naar de orde van de dag. Bij de weg, wel benieuwd naar de reacties. Ga alvast borrelnootjes en bier inslaan.

  36 likes
  • Polaris schreef:

   Het klinkt inderdaad Brainless wat de wetenschappers ons voor kennis willen laten geloven, zeer goed uiteengezet in video.

   De puzzelstukjes vallen steeds meer samen over wat men de grootste deceptie van de mensheid noemt.

   Polaris staat altijd boven de Noordpool en na 180 dagen staat hij als we de wetenschap moeten geloven aan de andere kant van de zon, wat een afstand is van 93 miljoen Mile is maal 2 dus 186 miljoen Mile verder.

   En wat ziet men dan dat Polaris met alle sterren wat ze al duizend jaren doen aan de andere kant van de zon, nog steeds exact boven ons hoofd staan wat gewoon onmogelijk is.

   Gelukkig wordt dat hier in de video visueel perfect uitgelegd dat hetgeen ons gegeven is, totaal incorrect is !

   The Nail In The Coffin – RIP GLOBE EARTH – Proof Positive!
   https://www.youtube.com/watch?v=k1FRBwnxazk

   Logisch dat er geen debat mogelijk is over de FE, waarom niet snapt u nu wel hoop ik.

   De waarheid zal ons bevrijden..

   11 likes
   • pleiadian schreef:

    “Polaris staat altijd boven de Noordpool en na 180 dagen staat hij als we de wetenschap moeten geloven aan de andere kant van de zon, wat een afstand is van 93 miljoen Mile is maal 2 dus 186 miljoen Mile verder.”

    Waaat? Pertinent niet waar… De poolster staat op ruim 400 lichtjaar afstand. De beweging van de aarde rondom de zon heeft een verwaarloosbare invloed op de positie van de poolster aan de hemel.

    Wat wél invloed heeft is de precessie, maar dat is een verschijnsel dat zich over een veel langere periode afspeelt.

    Dit toont voor mij nogmaals aan dat de platte aarde bewoners de basisbeginselen van de natuurkunde ontberen.

    12 likes
    • Paul schreef:

     Dit toont aan dat jij geloofd in ontberende getallen die uit den boze zijn en die nergens op slaan.

     Eén lichtjaar is de afstand die het licht in één jaar aflegt. Je wilt zeker ook wel weten hoeveel kilometer een lichtjaar is. Wel, het licht heeft een snelheid van 300.000 km/sec. In één seconde legt het licht dus 300.000 kilometer af. In één minuut dus 60 x 300.000 = 18 miljoen kilometer. In één uur 60 x 18 miljoen = 1080 miljoen kilometer. In één dag 24 x 1080 miljoen kilometer = ongeveer 26.000 miljoen kilometer. Dat is 26 miljard kilometer. Per jaar legt het licht 365 x 26 miljard = 9500 miljard kilometer af. Ofwel 9,5 biljoen kilometer.

     Dat schrijven we zo: 9.500.000.000.000!

     En dan maal 400 !

     Jij geloofd dit omdat science jou dit verteld?!
     Nee dit kun je niet zien wordt er gezegd als we Chicago Skyline bekijken, dit is te ver weg.
     Hoe in hemelsnaam zou je iets op die afstand wel moeten kunnen zien, het ruikt naar pertinente onzin hier.
     400 x 9.500.000.000.000 km alsof het niets is.

     3 likes
     • pleiadian schreef:

      Waarom slaan die cijfers nergens op? Omdat ze uw voorstellingsvermogen te boven gaan?
      Licht kan in principe elke afstand overbruggen en u kan elke ver verwijderde ster zien als er maar genoeg licht in uw ogen komt. Dat is juist heel simpel.

      13 likes
     • Solaris schreef:

      Het is ook niet niets, het licht doet er 400 jaar over om ons te bereiken. En waarom ik de skyline van Chigaco niet kan zien? Nou, omdat de aarde rond is en die skyline zich achter de horizon bevindt wellicht? Om dezelfde reden kan ik ook geen FM-zenders rechtstreeks uit Afrika ontvangen terwijl dat op een platte Aarde toch geen probleem zou mogen zijn. En is het je wel eens opgevallen dat je op een dag met helder weer verder kunt kijken dan op een dag met mistig weer? Wat zou dat betekenen denk je?

      Ik heb nog een mooie voor je Paul. Diverse banken en financiële instellingen hebben een nieuwe glasvezellijn van de VS naar Engeland laten leggen waarmee ze razendsnel aandelen in- en verkopen. Deze lijn, die gegevens met de snelheid van het licht transporteert, levert ze een snelheidswinst op van 6 miliseconden. Genoeg voor computers om middels flitshandel winst te genereren. Van de VS naar Engeland in 6/duizendste van een seconde. En het werkt.

      Ben jij toevallig een creationist, Paul?

      10 likes
    • Rini schreef:

     sorry Peiadian ik moest even op jou reageren,ik denk dat jij er 200 feitjes naast zit en ontbreken bij jou 🙂 🙂 🙂 hier AUB
     http://youtu.be/h5i_iDyUTCg
     TWEEHONDERD feiten dat we niet op een bol leven,en ik denk zo,AL IS ER MAAR EENTJE WAAR 🙂 🙂 🙂 den leven we niet op en BOL 🙂 🙂 🙂
     Maaar je hebt er natuurlijk altijd mensen bij die vinden TWEEHONDERD feitjes niet overtuigend genoeg(welterusten).
     Grtjesssss

     2 likes
   • Solaris schreef:

    Zucht…

    http://rationalwiki.org/wiki/Flat_Earth

    “Star trail photography proves that the Earth doesn’t move!”

    Although strictly a geocentric argument, flat earthers almost always fall into that camp.
    One particular claim is that long-duration star trail photographs do not show any movement of the stars other than that caused by the Earth’s rotation, the flat earther’s reasoning being that, if the Earth is moving so fast around the Sun, the stars should appear smudged. This claim is symptomatic of all flat earthers’ crippling inability to perform simple math.
    Assume a star trail photograph of the nearest star is taken for 12 hours on a 10,000 wide pixel camera. The Earth would travel about 1,287,000 km during that time. The nearest naked-eye visible star is Alpha Centauri, which is 4.34 light-years (41 trillion kilometers) away. The star would appear to move 0.018 pixels.

    14 likes
    • Koos schreef:

     Ben maar een simpele ziel en heb wat films gezien.
     Als ik naar de onderkant van de aarde vlieg dan zie ik constant een vlakke horizon als ik uit het raam kijk.
     Als ik daar een camera voor het raam van het vliegtuig hang dan kan ik die nadien afdraaien en dan zie ik dat ik die rechte lijn constant blijf zien wat de horizon is.

     Daar aangekomen zou ik op mijn kop moeten staan dus boven is ineens onder geworden zonder dat ik dit merk of op de video kan zien?!
     Zwaartekracht houd mij en al het water geplakt aan de aarde terwijl er daar gewoon vogels rondvliegen?!

     Zijn wij mensen nu echt helemaal gek geworden om dit nu nog te geloven !

     7 likes
     • Solaris schreef:

      Het probleem met types zoals jij Koos, is dat ze geen idee hebben hoe groot de Aarde eigenlijk is. Om je een indicatie te geven: weet je hoeveel procent van het aardoppervlak Eurpa inneemt? Nou? Het is welgeteld 2%.

      Natuurlijk ga je de bolvorming op Aarde of zelf in een vliegtuig niet zien, daar is onze planeet veel te groot voor. Je moet al op de rand van de ruimte zitten om het waar te kunnen nemen. Er zijn foto’s genomen door een V2 raket die als eerste een dergelijke hoogte wist te benaderen en daar was de kromming van de Aarde gewoon op te zien.

      Wat vogels en zwaartekracht betreft: een simpele zoekopdracht kan je dat al verklaren:

      “Birds resist gravity by a force called lift.

      In flight, there are four forces working on a body at any given time. Lift, gravity, thrust and drag. These forces work as such: Gravity pulls the object down, lift pulls it up, thrust pulls it forward, and drag pulls it backwards. When a bird is flying, it’s thrust and lift overcome the forces of drag and gravity, respectively.”

      9 likes
     • koos schreef:

      Types zoals ik, je kent me niet eens?
      Ik lees dat de currvature per 100 mile meer dan2000 meter is dan lijkt het mij onmogelijk om dit niet te zien?

      Met die camera dat voorbeeld, leg uit dan aan types zoals ik en ben zeer benieuwd met wat voor antwoord jij komt.

      1 likes
   • Polaris schreef:

    Zeer belangrijke en interessante tests die gedaan zijn, let op de reacties van de universitaire studenten.
    De aarde staat gewoon stil en alles draait om ons heen.

    3 experiments disproving the spinning globe
    https://www.youtube.com/watch?v=69Tu0R0xrZw

    3 likes
    • coos schreef:

     Aanemende dat er meerdere dimensies zijn,hoe verhoud zich dat tot een bewegende aarde?Gaan die ,mee, met de zwaartekracht en al haar andere bewegingen,?speelt zwaartekracht daar uberhaupt een rol?

     0 likes
   • Arwijn schreef:

    Ik vond dit laatste gesprek tussen Rob Skiba en Jeran buitengewoon fascinerend. https://www.youtube.com/watch?v=1gkM-uFt9qY

    2 likes
  • Tinus schreef:

   Van die platte borrelnootjes?

   27 likes
  • Arwijn schreef:

   De aarde is plat. Better get over it, and yourself.

   7 likes
   • Solaris schreef:

    Ga eens naar de rand dan?

    10 likes
   • Rini schreef:

    Oke Arwijn ben ik een beetje met je eens,maar waarom is de aarde plat,dat is het geen wat SUPER belangrijk is.
    En dan komt het antwoord,omdat hij gemaakt is door een HEEEEELE grote POWER,en wwat mag dat dan wel zijn 🙂 🙂 🙂 God,de scheper het licht.
    Dat is de rede dat men dat verborgen houd zodat men over ons kan regeren en ons langsaam wijs maken dat er geen god bestaat(BIGBANG,verhaal) het brainwash gebeuren.
    Want luister,wat is nou het probleem of we nou op een ronde of en plateschijf leven,toch geen FU.K,nee niets.
    Maaaarrrrrrr als we dan met een grotere macht te maken hebben dan dat de bestuurders van deze plate schijf hebben,ja dan is het plaatje kompeet en wordt het al heel lang voorgelogen aan de schaapjes van de schijf.
    Maar ja het is ons met de pap lepel op school in gegeven dat we op een mooi bolletje leven,dus super moeilijk te pakken en deze info te verwerken(EGO).
    Maar ik ben er heilig van overtuigd dat we in nu en twee jaar heel wat veranderingen gaan zien,denk eerst slecht,en daar na berg opwaards 🙂 🙂 🙂
    Grtjessss aan iedereen met het hart op de goede plaats 🙂 🙂 🙂

    4 likes
 • Roeland schreef:

  De theorie klopt voor geen meter… hoe komt het dat als je west loopt, je uiteindelijk vanuit het oosten weer op dezelfde plek uitkomt? Zit er dan een portal aan het randje die je terug portalt naar de andere kant?

  Als je een vloeibare massa in gewichtloosheid hangt.. dan wordt het een balletje… End of story. Het wordt geen schijf, geen plat vierkant… maar een balletje. De aarde is derhalve ook een balletje.

  21 likes
  • Eagle_Eye schreef:

   Heel simpel: Sla een haring in de grond en knoop er een touw aan van een aantal meter. Ga nu met je gezicht naar de haring staan met het touw strak. De haring is nu het noorden. Draai met je lichaam een kwart slag naar links, zodat je naar het westen kijkt. Loop nu een rondje met het touw strak (perfecte cirkel). Je loopt nu continu in westelijke richting t.o.v. van de haring (het nororden) en komt op exact hetzelfde punt uit waarvan je vertrok.

   5 likes
  • Cisco schreef:

   Duidelijke mening, beter had ik het niet uit kunnen leggen, trouwens, als de Aarde wel plat zou zijn wat heeft het dan voor nut ons te vertellen dat het een bol zou zijn, die logica ontgaat mij hier en beetje..

   12 likes
   • henkie schreef:

    GOD is dan niet meer te ontkennen
    en dmv zogenaamde NASA wetenschap kunnen ze een hoop geld ophalen vd slaven wat denke je van scholen en hun indoctrinatie mindcontrol op basis van al lang niet bewezen theorieën
    bijna al de wetenschap is een theorie maar dat zeggen ze maar een keer

    2 likes
    • Solaris schreef:

     Met een platte Aarde is God niet meer te ontkennen? Die logica ontgaat me. Maar goed, schiet een raket de ruimte en maak een foto van de platte aarde. Bewijs geleverd toch? Maak ook vooral foto’s van de ijswand die de Zuidpool voor moet stellen. Je zou de eerste zijn met zo’n foto.

     9 likes
  • henkie schreef:

   hoe kan dat nou als je lang genoeg naar het oosten loop loop je vanzelf weer naar t westen. Dat je op hetzelfde punt uit komt is ook logisch omdat je evenwijdig om t noorden een rondje loopt
   Probeer maar eens het noorden aan te houden kijken of je dan nog op dezelfde plek uitkomt als waar je begon.
   Het zuiden is altijd 180 graden (magnetisme) van het noorden af ook logisch mbt de platte aarde
   Check voor de gein ook eens een vlucht van austraie naar afrika of zuid amerika ronde aarde technisch gezien vliegen ze een flink end om Waarom vliegen ze niet gewoon over de zuid pool
   Waarom is er een gps gegevens bekend over het zuidelijk halfrond en op t noorden wel
   zomaar wat vraagjes

   maar ik ben uiteraard geen NASA acteur

   3 likes
  • frans schreef:

   Het feit dat dingen en mensen , en de schedel ronde vorm aannemen is toch dat ons klootje rond is.

   0 likes
 • pleiadian schreef:

  Duh, natuurlijk is de aarde plat… anders kan hij niet gedragen worden door de vier olifanten die op de rug van de reuzenschildpad A’tuin staan. Dat weet iedereen!

  28 likes
 • Lia schreef:

  Hilarische reacties hoor, lopen sommige van jullie nog met een berenvel om? ?
  Vraag, als onze wereldbol ‘plat’ is..hoe komt het dan dat het water er niet afloopt??

  8 likes
 • ikzelfzelf schreef:

  Dit onderwerp kom je nu sinds 1 jaar vaak tegen, maar van af het begin aan is er niet 1 redelijk argument gegeven om ons er van te overtuigen dat de aarde plat is.
  Ze komen alleen met een paar domme flauwekul argumenten die meer vragen geven dan dat ze beantwoorden.
  Niet 1 enkele basisvraag kan worden beantwoord. Daarbij is het helemaal niet moeilijk om aan te tonen dat de aarde plat is, als dit het geval zou zijn, want pak een zeilboot en neem een videocamera mee en vaar naar de rand van de aarde en film dat.
  Post dat filmpje op youtube en je hebt direct heel veel extra volgers, die geïnteresseerd zullen zijn in het onderwerp.
  Hoppa, KLAAR EN OVER, einde discussie!

  11 likes
  • Solaris schreef:

   En zo is dat. Flat Earthers schijnen ook te denken dat de NASA de enige ruimtevaartorganisatie ter wereld is en dat je met gemak honderdduizenden mensen tientallen jaren lang hun mond kunt laten houden in Het Grote Complot. Ondertussen slaagt er niet eentje in een foto van de platte aarde te maken of zelfs maar een foto van de grote ijswand.

   10 likes
   • Paul schreef:

    film van platte aarde vanuit ballon 121000 feet zonder go pro lens dus een normale lens die niet het beeld vertekent, waarom zou je dat doen in de eerste plaats?

    FLAT EARTH : 121,000 feet High Altitude Balloon Flight
    https://www.youtube.com/watch?v=WQITXbcz2hg

    Film van ice wall, pak je camera en maak een foto dan heb je die vast.

    Flat Earth Journey to the Ice Wall
    https://www.youtube.com/watch?v=HXrbja39w1A

    James Cook heeft een ingang proberen te vinden in de ice wall en heeft 60000 mile gevaren in drie jaar.

    James Cook
    1728-1779
    http://www.south-pole.com/p0000071.htm

    Waar is de curve die je vanuit de ballon video zou moeten kunnen zien met de wetenschap dat 100 mile een verlaging geeft van 6 666.66 Foot – Voet [ft]

    = 2 031.997 968 Meter

    1 likes
    • Solaris schreef:

     Heb je wel eens gehoord van een lens corrector Paul? Wat denk je dat zo’n ding doet?

     En wat James Cook betreft: als je een rondje om Antartica vaart zul je geen ingang vinden. Net zoals je die op Texel ook niet zult vinden. Waarom zou dat zijn, denk je?

     Doe je best Paul: neem een boot, vaar naar de rand van de Aarde en toon aan dat ie bestaat. Hoe moeilijk kan het zijn?

     7 likes
  • Paul schreef:

   Werk aan de winkel dan.

   200 Proofs Earth is Not a Spinning Ball Videobook
   https://www.youtube.com/watch?v=h5i_iDyUTCg

   Nu kun je na het bekijken tenminste fatsoenlijk mee praten over dit onderwerp.

   1 likes
 • Westbound schreef:

  Antwoord aan de rapper: stap in een raket en vlieg de ruimte in. Vanaf enkele honderden kilometers hoogte zie je al dat de aarde niet plat, maar rond is…. Rakker!

  7 likes
  • Hans schreef:

   Neee man heb je het nog niet begrepen, de Nasa griezels hebben geen foto,s van de aarde dat is het nu juist.
   Allemaal Fake is de info wat Nasa ons geeft.
   Mensen die dit zeggen hebben het niet bekeken, ze gaan voor de bijl Nasa en dat kun je al overal zien dat we belazerd worden.
   De enige reden om space te faken is omdat ze er niet kunnen komen, begrijpt niemand dit nu?!
   De bewijzen voor de bol aarde zakken langzaam het moeras in want de waarheid zal aan het langste eind trekken en die kun je testen.

   5 likes
   • Solaris schreef:

    Potverdorie, heeft NASA toch *niet* verborgen gehouden dat er op de achterkant van de Maan een buitenaardse basis is en dat UFO’s aanwezig waren bij de eerste maanlanding.

    7 likes
  • peter schreef:

   Heb je dat zelf gezien?

   9 likes
 • peter schreef:

  En al die zeevaarders ook de afgelopen eeuwen die eigenlijk van de aarde zijn gevallen maar nog steeds stug blijven volhouden dat de aarde rond is. Onverbeterlijk!

  16 likes
  • frans schreef:

   Dat zijn klifhangers met schip en al. Die wonen in de zijkant nu. In hun scheepswrakken.
   De aarde moet toch een bepaalde dikte hebben.
   Misschien moeten we eens een gat boren om die dikte te meten. (of zou het water dan weglopen? Kunnen we aan de andere kant wonen, hangende met touwtjes. Of hoe is dat nu met die platte zwaartekrach?
   Bij platte aarde moet alles wat de aarde voortbrengt ook plat zijn. Dus geen ronde appeltjes. En zouden wij als platvissen te aarde liggen met 1 oog naar boven.
   Nog meer onzin??
   Platjes.

   2 likes
   • Remco schreef:

    Wist jij dat ‘De nieuwe wereld’ waarnaar Columbus samen met nog vele ontdekkingsreizigers op zoek was eigenlijk de onderkant van de aarde is?

    Toen ze er aankwamen waren ze er letterlijk en figuurlijk ondersteboven van! Het bloed liep ze naar de hersenen, en ik geloof dat dat voor een aantal figuren hier ook niet verkeerd zou zijn. Want die komen daar wel het één en ander tekort.

    Die nieuwe wereld schijnt niet zo geweldig te zijn trouwens, het is er altijd donker. Ongetwijfeld is het ook al uitgelegd in die ‘theorie’ van die drugsverslaafde hippie hoor, maar hoe kunnen we uit die koepel reizen eigenlijk…?

    4 likes
 • Armonicus schreef:

  De aarde draait met 100.000 Km/u om de zon. Een constante snelheid….iedereen mee eens? OK!
  De aarde draait ook (op de evenaar) met 1500 Km/u om zijn as. Nog een constante snelheid, maar…….
  ….dat zou dus betekenen dat je 12 uur per dag met 101.500 Km/u door de ruimte zoeft en de andere 12 uur met 98.500 Km/u! Dus om 06:00 uur ‘s morgens ga je in ene 3000 Km/u langzamer, en om 18:00 uur versnel je met 3000 Km/u! Dat voelt toch iedereen?

  En straks zeggen ze nog dat ons heliocentrisch model, wat met name door de (toen net opgerichte) Anglicaanse kerk is ingevoerd, een leugen zou zijn? Nee, religieuze instituten liegen NOOIT! Ministers ook niet en ‘de wetenschap’ (die nieuwste religie) zeer zeker niet!

  3 likes
  • Henk001 schreef:

   Al zou de aarde niet om de zon draaien, dan nog ging je ´s middags met 1500km-h de ene kant op en na een halve omwenteling de andere kant op, net als in een draaimolen, maar daar voel je toch ook niet dat je heen en weer wordt geslingerd? Je voelt hoogstens dat iets jou naar het midden moet duwen of trekken (bijv de rugleuning van een stoeltje) zodat je de hele tijd de bocht om gaat in plaats van rechtdoor. Op de aarde merk je daar niets van want de zwaartekracht trekt je ruimschoots voldoende naar het midden. Slechts 3% van de zwaartekracht is nodig om je in je cirkelbaan te houden.

   11 likes
  • Rene DH schreef:

   Interessant gedachtenexperiment, maar je conclusie is niet juist.

   Het begin is volgens mij goed. Laten we ervan uitgaan dat de omloopsnelheid constant 100.000 km/uur is (dat is niet zo, maar dat is hier niet zo belangrijk). De aarde draait (op de evenaar) met 1500 km/uur om zijn as. Als je op de evenaar staat zal je dus eens in de 24 uur met die snelheid in de omlooprichting van de aardbaan meebewegen, en dus inderdaad 101.500 km/uur gaan. 12 uur later (als de aarde een halve slag gedraaid is), gaat je net zo snel tegen de omlooprichting in, dus 98.500 km/uur.

   Maar vanaf hier gaat je redenatie niet meer op. Je gaat niet 12 uur lang 1500 km/uur sneller en 12 uur lang 1500 km/uur langzamer. Tussen de hoogste en de laagste snelheid draait de aarde heel geleidelijk half om zijn as. Je gaat dus in 12 uur tijd 3000 km/uur geleidelijk aan sneller (en daarna 3000 km/uur langzamer). Dat is een snelheidsverschil van 250 km/uur ofwel 100 km/24 minuten. Een beetje auto haalt makkelijk een snelheidsverschil van 100 km/uur (van 0 tot 100 dus) in 10 seconden. In jouw voorbeeld doe je er 24 minuten over. Dat merk je dus niet.

   Overigens is de omloopsnelheid van de aarde rond de zon gemiddeld ongeveer 108.000 km/u, maar niet constant, omdat de aarde een ellipsvormige baan beschrijft.

   4 likes
  • oliboli schreef:

   los staand van alle gezever
   12 uur 3000 km/uur. dat is dus een verschil van minder dan 300 km/uur per uur.
   hmm of ongeveer 100km/u op 20 minuten.

   als je snel optrekt met je wagen en van pakweg in 10 seconden naar de 100 km/u gaat dan voel je dat,
   maar optrekken naar de 100 in 20 minuten ? amaai dat moet je echt hard voelen..

   3 likes
 • Ikke schreef:

  Waarom moet de platte Aarde geheim blijven?

  En waarom is is Groenland op iedere kaart of aardbol anders van grote?

  2 likes
  • pleiadian schreef:

   Op een wereldbol is Groenland altijd even groot.

   Op een kaart kan het inderdaad verschillen. Je kan nou eenmaal de oppervlakte van een bol niet correct op een plat vlak weergeven. Bedenk je maar eens hoe je een sinaasappelschil -zonder hem te kapot te maken- plat op een vel papier kan leggen… dat gaat niet!

   Daarom zijn er verschillende projecties. Dit zijn manieren waarop je een bol op een plat vlak weergeeft, maar dit gaat altijd ten koste van bepaalde eigenschappen. De Mercator projectie is de meest bekende, maar die heeft als nadeel dat de gebieden naar de polen toe steeds verder worden uitvergroot. Zo heeft iedere projectie heeft zijn eigen voor- en nadelen.

   9 likes
  • Solaris schreef:

   Omdat men een ronde Aarde in 3D vorm af probeert te beelden op platte, vierkante/rechthoekige kaart in 2D vorm. Waarbij bovendien de emphasis op het Noordelijk halfrond wordt gelegd, omdat daar het meeste land is en de meeste mensen wonen.

   Door deze omzetting ontstaat een flinke vertekening en daarom zijn er kaarten waarop Groenland even groot als Afrika lijkt. In werkelijkheid is Afrika 18x groter. Pak je globe er maar eens bij! 🙂

   8 likes
 • Neo schreef:

  Ik maak me gelukkig niet zo druk om wat een Amerikaanse Rapper vindt. Maar het verbaast me wel dat mensen terug willen naar de vroege Middeleeuwen. Heksen werden verbrand toen.

  7 likes
  • Paul schreef:

   Misschien waren ze wel slimmer dan we nu waren en zijn wij geïndoctrineerd met een sgi image van de aarde.
   Zelfs voor de middeleeuwen zijn de pyramide gebouwd, jij kunt natuurlijk wel vertellen hoe die gebouwd zijn.
   Weet je waarom de heksen verbrand werden?
   Omdat ze kennis hadden om mensen beter te maken dmv kennis van kruiden, dit was dan natuurlijk het werk van de duivel.
   Ze waren juist slimmer dan wij, dat is de reden dat al de boeken verbrand zijn in de library van Alexandria.
   Waarom onderzoek je het zelf niet goed ipv klakkeloos te geloven wat ze je wijs gemaakt hebben.
   In de praktijk bijkt bijna niets zo te zijn als het ons verteld is en ga op zoek naar de curve op de aarde en raar he, dat hij nergens te vinden is en dat alles vlak is ?!

   The World’s Largest Salt Flat, Where Heaven Meets Earth: Bolivia’s Salar de Uyuni

   Salar de Uyuni is a gigantic salt flat found in southwest Bolivia. Measuring over 4,000 square miles (10,000+ square km), it’s the world’s largest salt flat

   4 likes
   • Neo schreef:

    Was ironisch bedoeld hoor. Je moet niet alles serieus nemen… Sommige dingen kan ik me best inbeelden, en vaak barst ik dan enorm in lachen uit. Ik sluit me aan bij het bakje borrelnootjes forum-idee.

    7 likes
 • Peter schreef:

  We moeten allemaal geloven dat we op een bol leven waar geen visueel bewijs voor gevonden kan worden.
  Laten we allen opstaan en een echte foto eisen dan is deze discussie over.!
  Wat is hier nu zo moeilijk aan dan kunnen we in het echt de aarde en zijn Curve laten zien!!!

  Ja lachen met z,n allen dus nu ook duim opgeven want dit is een ieders probleem, wilt je niet voor de eerste keer in je leven een echte foto zien van waar je woont?!

  Neil DeGrasse Tyson is NERVOUS on Cable TV – Flat Earth
  https://www.youtube.com/watch?v=eNVUBzFT120

  1 likes
  • pleiadian schreef:

   Ik zou wel een foto van de platte aarde willen zien. Waar blijven die platte aarde bewoners met hun foto! Zo moeilijk kan dat toch niet zijn? 😉

   8 likes
   • Peter schreef:

    Bedankt, ik zie dat we het samen eens zijn dus vandaar dat we een echte Foto moeten EISEN van de plaats waar we leven!

    Vreemd dat we deze discussie überhaupt moeten hebben vind je niet?

    1 likes
    • pleiadian schreef:

     Er zijn genoeg foto’s die de kromming van de aarde tonen. Je bent echter van mening dat al deze foto’s nep zijn. Met welke foto ga je dan akkoord Peter?

     Ik zou het daarom willen omdraaien… Waarom komen de platte aarde bewoners komen met een betrouwbare foto die laat zien dat de aarde plat is? Is dat geen beter idee?

     Het is inderdaad vreemd om een discussie te hebben over iets dat volgens mij al vele honderden jaren evident is.

     7 likes
 • Peter schreef:

  Dat doet coke dus op termijn met jouw brein 🙂

  14 likes
 • CHRISTOPHER schreef:

  DE AARDE IS PLAT EN ZEKER WETEN DOE IK DAT!!!!

  2 likes
 • pleiadian schreef:

  Toch nog maar even met kromme tenen een stukje van Flat Earth – A picture is worth a thousand words gekeken. Het stukje vanaf 6 minuten toont wederom aan dat de maker niet de eerste basisbeginselen van de natuurkunde snapt.

  Dus een uitdaging voor de platte aarde aanhangers hier: toon mij een natuurkundige (minimaal universitair doctoraal) die de platte aarde theorie onderschrijft en de mechanica van de platte aarde op natuurkundig consistente wijze uiteen kan zetten. Dan ben ik meer dan bereid om mijn mening te herzien!

  8 likes
 • Dylan schreef:

  En wat zou het nut zijn van het ontkennen dat de aarde plat is?

  11 likes
 • atomnics schreef:

  hahaha jeetje, hoe bedoel mensen nog OPERVLAKKIGER maken dan dat ze al waren shit he. ik dacht alleen domme blondjes zijn zo haaa jullie zijn wel entertainment voer mij dat wel dank jullie wel daarvoor.

  mijn mening hierover als argument is al volgt.

  ik weet middels nu wel dat ieder individu een multidimensionaal wezen is.
  nou wat dat is heel simpel, er zijn dus in het leven allerij aspecten, eigenschappen, dimensies. al die dingen zit in jouw leeft in jouw ieder cel in jouw lichaam wat ontelbaar is net zoals het ontelbaar is om de hele universum te tellen.

  toeval?

  nee zeker niet omdat ieder individu op een hoger niveau, dimensie, een universum is.

  dus wat ik probeer te vertellen is dat er meer dimensies aanwezig zijn dan alleen 2D de oppervlakkige wereld naar mijn weten zijn er totaal 12 dimensies in dit universum die tegelijkertijd afspelend samenwerkend als een geheel met elkaar in verbinding staat. net zoals jouw lichaam.

  het doet alles samenwerkend anders functioneer je simpelweg niet optimaal.
  er bestaan toch echt 3D eigenschappen. voorbeeld. teken op papier een kubus ook met die denkbare onzichtbare lijntjes.

  vergelijk dat wat je op papier heb wat 2D is met een 3D object kubus en zie het verschil het ziet er totaal anders uit maar zeer zeker hebben jullie ook gelijk in zekere zin omdat dat het ook 2D gezien kan worden hoe het 3D eruit ziet op papier 2D alleen ziet het er totaal anders uit in een ander vorm.

  3D heeft alles te maken met materie vormen, het fysieke toestand.

  4 likes
 • speedmaster schreef:

  inderdaad niet rond, maar een oblate sferoïde.

  9 likes
 • Platvoet schreef:

  De man trolt en iedereen is rapper met reageren ipv even nuchter de schouders ophalen. Aandachtskind, laten liggen… volgende onderwerp graag. Danku!

  9 likes
 • Peter schreef:

  En kijk dan eens op 2.52 minuten in de video van Felix Baumgardner wat daar voor handgebaar gegeven wordt met zijn linker hand.

  En kijk nu eens in deze video wat daar voor handgebaar gegeven wordt?
  24.08 in de video onder geplaatst.
  Toeval dat moet het zijn ik weet het al zou ik er zelf niet opnemen om dat te doen dus mag ik het dan merkwaardig noemen hopelijk als dit in twee video,s opduikt ?

  A Response To The ARMOURED SKEPTIC About Flat Earth

  https://www.youtube.com/watch?v=BegqC7aelVY

  2 likes
  • pleiadian schreef:

   Niks bijzonders in die video’s… maar wat ik me dan afvraag: waarom botst Felix dan niet met z’n hoofd tegen die glazen stolp aan die om de aarde heen staat?

   5 likes
   • Peter schreef:

    Niks bijzonders in video?
    Als hij zijn middel vinger op had gestoken dan was de wereld in rep en roer geweest, misschien een geheim gebaar wat je heel veel mensen ziet doen zoals oa GB en Obama en vele anderen??!!

    Waarom botst Felix Baumgardner niet met zijn hoofd tegen de glazen stolp die om de aarde heen staat?

    Ik weet helemaal niet of er een stolp is die om de aarde heen staat, hoe weet jij dat hij uit glas bestaat?

    Ik heb je nu een echte foto gegeven, Ik zou wel een foto van de bolle aarde willen zien. Waar blijven die bol aarde bewoners met hun foto! Zo moeilijk kan dat toch niet zijn? ?

    2 likes
 • Peter schreef:

  als je wel aanneemt dat de 186 miljoen km klopt ?!

  Nee natuurlijk klopt dat niet en ik zou wel verwachten dat je zelf begrijpt als je de de (theorie) bestudeerd hebt van de Flat Earth.
  Die zeggen juist dat de zon onmogelijk op 93 miljoen mile kan staan !

  Dat kun je ook wel opmaken uit de reactie van jeranism en Santos dat ze die afstand belachelijk vinden.

  Vergeet even het feit dat je na een half jaar 186 miljoen km verder bent , dit is een feit volgens de wetenschap zoals die ons verteld is !

  Laten we dat nog eens bekijken in de Video dan zie je dat het volstrekt onmogelijk is 31,40 in video.

  https://www.youtube.com/watch?v=k1FRBwnxazk

  Denk ook nog even aan WATER .

  Als je een vierkante km of 100 vierkante km water opmeet dan is dit gewoon vlak zoals iedereen het hopelijk met me eens is .
  Waar en waarom zou dit dan een bocht moeten gaan maken en wat men al weet is dat water nergens op de hele wereld in een bocht te zien is.

  Ik vind het logisch dat je dit nergens kunt zien en daarom zijn er geen echte foto,s van water of land waar een curve op te zien is !

  Let Me Level With You
  https://www.youtube.com/watch?v=OAFKTVd1lF4

  Jeranism geeft heel duidelijk de realiteit weer van de onmogelijkheden van de globe aarde en de leugens van Nasa die hand in hand gaan..

  1 likes
  • coos schreef:

   Wat betreft de platte aarde het volgende :waarom reikt een FM signaal van een zendmast maar ongeveer 100 km?,(dan valt het signaal in vlak land weg en moet je overschakelen op een ander station)in de ruimte gericht gaan deze golven in een rechte lijn in principe oneindig ver.
   Wat betreft de afstanden van de zon e.d zie deze videohttps://www.youtube.com/watch?v=IvWKBFMw9Bs. Eric Dollard ,(the sun cannot be seen from space) Je kunt dus blijkbaar als je ergens goed over nadenkt alles in twijfel trekken.Prima,doe ik ook,maar waarom de rest v.d mensheid er van proberen te overtuigen??Ja we worden voorgelogen,klopt,deze rammelende theorieen ontmaskeren wat mij betreft echter niks.
   Persoonlijk vind ik overigens alle theorieen over het heelal zoals de Big Bang,wormholes ,zwarte materie en stringtheorieen onzin ,dit zijn theorien met een houdbaarheids datum van enkele decennia tot maximaal 150 jaar of zo.

   2 likes
   • Remco schreef:

    Coos,

    Alles is wetenschappelijk verklaard of te verklaren… Dat jij graag in de hersenspinsels gelooft van mensen die graag conspiracies geloven is jouw ding. Maar zolang het wetenschappelijk verklaard is, en dus gestaafd is, DUS EEN THEORIE IS, mag het wat mij betreft aan iedereen worden wijsgemaakt…

    Waarom? Omdat het simpelweg de waarheid is.

    Ik weet dat er nu vast weer een heleboel mensen boos worden en gaan roepen dat ik een vaag filmpje op Youtube moet bekijken, maar dat zijn vage achterlijke hypotheses (zolang iets niet bewezen is, is het een hypothese). Het blijven echter ook hypotheses, omdat het SIM-PEL-WEG gewoon niet te staven is.

    Ik ga me even proberen te verplaatsen hoor…

    “Als een boot aan het einde van de platte wereld over de rand vaart, waarom valt hij er dan niet af en raakt hij niet vermist? ”

    Coos: “Kijk maar op Youtube, daar staat een filmpje… Als IETS bewijs is, is dat het wel!”

    “Oke, maar er zijn toch al heel wat raketten de lucht ingeschoten die kiekjes hebben gemaakt van de aarde? Evenals satellieten die de gehele aarde in kaart brengen, dag in dag uit?”

    Coos: “Kijk maar op Youtube, daar staat een filmpje… Als IETS bewijs is, is dat het wel!”

    Nah, ik geloof liever wat wetenschappers hebben onderzocht en wat algemeen, over heel de wereld erkend is en wordt.. Wat overigens ook geologisch valt te bewijzen (wat betreft de leeftijd van de aarde en dergelijke). Dat doe ik liever dan filmpjes kijken van mensen die knettergek zijn, klaarblijkelijk aan de drugs zitten en hele dagen niets anders te doen hebben dan dit soort onzin te verzinnen en naïeve mensen wijs te maken.

    Ieder z’n meug, maar je komt uiteindelijk toch echt van een koude kermis thuis!

    5 likes
    • coos schreef:

     Ik neem maar aan dat je het tegen peter hebt hier,anders moet ik concluderen dat je of het maar half gelezen hebt of mijn punt wat ik hier probeer te maken helemaal mist. Mijn verwijzing naar de clip van Eric Dollard bracht ik naar voren in de context van de discussie met Peter.
     Dus nog maar eens goed lezen voor je mij in het wilde weg ,citeerd,en claimt te weten waarin ik geloof.
     En als je iets niet begrijpt gewoon vragen ,voordat jezelf wetenschappelijk gestaafde theorien als ,de waarheid, neerzet.
     Btw,deze site is juist opgezet om ,out of the box te denken,dus wat dat betreft voegen deze sowieso weinig nieuws toe.
     Ja,ieder z,n meug,maar die koude kermis is er allang of denk je dat overheden die hun beleid in principe op o.a wetenschappelijk gestaafde onderzoekingen uitvoeren,het allemaal wel in orde brengen?

     0 likes
 • Patricia Müller schreef:

  Een Amerikaanse. Rapper. Ja, die moet het toch weten, zeg!

  Het is niets zo dom, dat je ervan niet toch nog een pseudo-religie van kan maken. En zeker weten, er zijn genoeg sukkels, die je met deze flauwekul nog volgen.

  8 likes
 • Kalki schreef:

  Wat een platte humor.

  6 likes
 • dimmer schreef:

  Teveel ronde pillekes op denk….

  6 likes
 • HSP schreef:

  Betreft Tweet nummer 1: Om een foto van een object met een radius van 6,371 km op hoogte van maar een lousy 32.1869 km noem ik geen bewijs, maar een pure belediging van basis wiskunde.

  Drop Bobby Ray maar op de maan met een kijkje op onze planeet en laat hem dit nogmaals beweren.

  6 likes
 • Abraxas schreef:

  Bobje was 14, toen hij besloot om te stoppen met school. Hij is een muzikant. Hij is GEEEEEEN astronoom, geoloog, natuurkundige of andersoortig wetenschapper. Hij is .. een ongeschoolde muzikant.
  Waardeer hem om zijn brabbelkunsten en beats. Maar niet om zijn ‘wetenschappelijke’ inzichten. Je vraagt ook niet aan een slager om uit te leggen hoe je een brood bakt.

  O ja, en zijn vader was een pastor. Dus deze knul had van huis uit al aanleg om in sprookjes te geloven..

  5 likes
 • Peter schreef:

  Relativity Fraud

  https://www.youtube.com/watch?v=PolFadm-lgU

  This 24 min video exposes the fraud surrounding Relativity. True scientific research has been corrupted and mathematicians now dictate to astronomers what they want them to search for. Criticisms of Relativity are stifled and critics are marginalised and their careers threatened

  1 likes
 • Peter schreef:

  @Remco , Nah, ik geloof liever wat wetenschappers hebben onderzocht

  Wel nu ik kwam met informatie van Erik Verlinde, 48, a respected string theorist and professor of physics at the University of Amsterdam die in de gaten heeft wat er aan de hand is , dit staat oa in de bijgevoegde link.

  Zal de onrechtvaardige samenzwering tussen Big Science en de Lamestream Media eindelijk gaan afbrokkelen? De theorie dat de aarde rond is, dat de aarde hard draait op zijn eigen as en raast als een gek raast door de ruimte. Zonder dat we ook maar iets van merken? Zijn we niet allemaal gehersenspoeld door Big Science en zijn woekerwinsten in de academische wereld en het leerboek industrie. Beseffen we wel dat Ronde Aarde theorie historisch onjuist is en experiëntieel absurd.

  Hij geeft les op de universiteit Remco, je onderstaande reactie lijkt me niet gepast om hem nu ook voor dom uit te maken en hij is toch een wetenschapper, nu ben ik een beetje verbaasd..

  WTF??? Wat is dit voor een ongelooflijk dom gewauwel..
  Dan ben je wel echt zo ongelooflijk dom….
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

  Things that make you go hmmmm?
  https://www.youtube.com/watch?v=sXRO5IlQ8No

  Real Photography of the whole Earth from space doesn’t actually exist – NASA is NWO Science Fraud
  https://www.youtube.com/watch?v=_777MLHe7_0

  Today’s scientists have substituted mathematics for experiments, and they wander off through equation after equation, and eventually build a structure which has no relation to reality.
  NIKOLA TESLA QUOTE.

  1 likes
  • Remco schreef:

   OHJA!

   Vandaar dat er inmiddels commerciële vluchten zijn die je de aarde laten zien vanaf een hoogte waarbij je ziet dat de aarde rond is. Nog niet goedkoop, maar als je een beetje geld hebt te betalen. Oeiiiii alle onzin die jullie verkondigen (en iedereen willen wijsmaken veilig vanaf de grond) gelijk ontkracht.

   Wat hebben we toch een hoop mensen op de wereld die psychische hulp nodig hebben… Als Mars niet bezocht is door de NASA, waarom is deze dan als Google Earth te bezoeken?

   Waarheen gaan de raketten die de ruimte in worden geschoten met astronauten dan?

   Waar komen de satellietfoto’s vandaan? En waarom zou elke regering, maar ook elk commercieel bedrijf dat satellieten in de lucht heeft (bijvoorbeeld Google) blijven beweren dat de aarde rond is als deze echt plat is?

   Oh wacht…. Allemaal doorgestoken kaart natuurlijk…. Allemaal afgesproken werk, alles is nep en fake, zeggen stuffkikkers als jullie zonder ook maar enig gegrond bewijs. Ja wat vage filmpjes en hypotheses zoals in het filmpje hierboven. Erg geloofwaardig hoor, mijn complimenten! XD

   1 likes
   • Peter schreef:

    Vandaar dat er inmiddels commerciële vluchten zijn die je de aarde laten zien vanaf een hoogte waarbij je ziet dat de aarde rond is. Nog niet goedkoop, maar als je een beetje geld hebt te betalen. Oeiiiii alle onzin die jullie verkondigen (en iedereen willen wijsmaken veilig vanaf de grond) gelijk ontkracht.

    Over Hypothese gesproken, die vluchten zijn er niet ja op papier kun je er voor inschrijven dat is het enige.
    Anders laat de foto,s maar zien, helaas die zijn er niet en komen er ook niet.

    Als Mars niet bezocht is door de NASA, waarom is deze dan als Google Earth te bezoeken?

    Nogal logisch dat je op aarde moet gaan zoeken want die nep opnames van die heuvel achtergond kun je niet in een studio maken.
    Dus moet dat op aarde zijn vandaar dat ze betrapt zijn door iemand die zijn verstand gebruikt.

    Niet vreemd, ze faken alles want ze kunnen en zijn nooit in space geweest.

    Secret Moon – NASA fake moon and mars hoax PROVEN
    https://www.youtube.com/watch?v=iNxxzEIzDVU

    1 likes
    • Remco schreef:

     Uh, de voorbereidingen voor dergelijke ruimtereizen worden getroffen, het is dus al echt theorie EINSTEIN.

     Daarnaast is er al eerder iemand, een multimiljonair, geweest die de ruimte heeft bezocht (als particulier dus). Ongetwijfeld ga je nu zeggen dat hij is omgekocht, blablablablablablablabla.. Jullie conspiracydenkers weten ALTIJD wel ergens een antwoord op, door gewoon te roepen dat het nep is.

     Wat dacht je ervan dat de beelden niet op locatie zijn gemaakt, maar gewoon op Mars?

     JAHOOR, jij bent zeker zwaar gereformeerd dat je dit soort onzin uitkraamt? En je zweert zeker bij een groot dik sprookjesboek genaamd de Bijbel?

     Durf jij ook in het echt voor deze waanzinnige ideeën uit te komen of ben je daar dan weer te laf voor? Want dan vrees ik dat je echt voor gek wordt versleten, en terecht. Hahaha

     1 likes
  • Bob schreef:

   De beste wetenschapper is je eigen bewustzijn en niet de gemanipuleerde verhalen van de manipulerende wetenschappers. Je moet gaan inzien wie wetenschappers zijn en dan ga je automatisch zien wie ze dienen. Als je jezelf meer gaat focussen op het onderwerp komt het bewustzijn erbij en dan kom je bij de waarheid uit en niet bij mooie verhaaltjes.

   1 likes
 • Jer schreef:

  Als volgens sommige de Aarde plat is, hoe verklaar je dan dat het hier in Europa daglicht is en in Azie donker als het daar ‘s avonds is. Dan zal het overal op Aarde licht of donker moeten zijn. Volgens mij willen sommige mensen terug naar de middeleeuwen, met een domme middeleeuws mentaliteit. Als de Aarde plat zou zijn, dan zouden alle planeten in in het universum plat moeten zijn.

  4 likes
  • Peter schreef:

   He Neo,
   Het maakt niet uit met wat voor informatie ik aan kom, het moet een bol blijven en waarom bestudeer je dit zelf niet, vandaar dat de meeste nog steeds in de bol aarde blijven geloven.

   Gewoon een kwestie van tijd en het bewijs zal alleen maar groter worden dat is onvermijdelijk want het is de waarheid.
   Ik mag aannemen dat iedereen de waarheid wil weten dus heb gewoon een open mind..
   We zitten toch allemaal in hetzelfde schuitje waar de leugens en het bedrog zegevieren.
   Onbegrijpelijk blijf ik het vinden dat dit niet met een open mind bekeken wordt terwijl de meeste nu toch wel weten hoe het met de informatie zit die van Nasa komt.

   En als ik dan die handgebaren aantoon in de bovenste video,s dan ziet men niets bijzonders of wil men niets bijzonders zien?
   Mooi toch voor iedereen dat mensen zelf op zoek gaan naar de waarheid, wat kun je hier tegen hebben?

   Foucault Pendulum DEBUNKED & HAMMERED!!!
   https://www.youtube.com/watch?v=y4SkcMK94yw

   http://www.brown.edu/Departments/Italian_Studies/n2k/visibility/Alison_Errico/Soft%20Moon/pendulum.html

   the plane of a pendulum located at the equator will not appear to move at all.
   even the Pendulum is a false prophet

   Dit is de link waar Mr thrive het over heeft met het airy experiment .

   3 experiments disproving the spinning globe
   https://www.youtube.com/watch?v=69Tu0R0xrZw

   Mooie experimenten die het daglicht niet konden verdragen en daarom ook bewust in het donker gehouden werden.

   1 likes
 • Peter schreef:

  Santos Bonacci legt uit dat de Bulseye images die boven de Noordpool te zien is vanaf verschillende landen in de Noordelijke hemisphere, Italy , Canada en Amerika, juist het bewijs geven dat de hemel over ons heen draait .
  Dit kan onmogelijk veroorzaakt worden als we tegelijkertijd rond zouden spinnen en om de zon heen draaien.
  Deze bewegingen zijn absoluut tegenstrijdig om dit beeld te kunnen veroorzaken.

  Dit is een van de bewijzen dat de aarde stilstaat en dat de hemel over ons heen draait.

  Vergeet even het feit dat je na een half jaar 186 miljoen km verder bent en je staat dan exact de andere kant staat van de zon en dat je dit nog steeds blijft zien?!

  Dit heeft Jeranism ook al heel overduidelijk laten zien dat dit onmogelijk is!!

  Santos Bonucci zegt dat hij gaat zorgen dat de Valse Profeten in de gevangenis komen.
  En verschillende tests, Karma, experimenten, Einstein en Tesla worden besproken.

  Flat Earth Debate with Santos Bonacci
  https://www.youtube.com/watch?v=NhwuAzh3BOQ

  Dit is de map van de aarde die in 1892 in een Museum gevonden is.
  http://maps.bpl.org/id/15442

  1 likes
  • coos schreef:

   Het verschil in perspectief wat betreft de 186 miljoen kilometer,verhoud zich tot het verschil ,het nemen van een foto, van draaiende objecten op aarde op een afstand op 950 meter, een keer een foto nemen dus,dan 1,86m ,opzij, en weer een foto nemen.
   Hoe groot zou het zichtbare verschil op de fotos zijn denk je?
   Het probleem bij ,flat earth aanhangers, komt telkens neer op onvoldoende voorstellingsvermogen van grootte en afstanden.Bovendien,als je wel aanneemt dat de 186 miljoen km klopt,zul je ook ,moeten,aannemen dat de dichtsbijzijnde ster 9.5 biljoen kilometer ver weg staat,deze ster(ren) moeten dan minimaal 59.6 biljoen km afleggen, om de bulseye foto,s te krijgen zoals die daar genomen zijn,in 24 u. Benodigde snelheid dan plusminus 6.9 miljard km per/sec(=2300 x de lichtsnelheid).Hier stort dus het hele verhaal van Santos Bonacci in.

   4 likes
 • coos schreef:

  Het is een teken van devaluatie v/h menselijk brein.Jammer dat het ,virus,hier ook is binnengelaten.

  4 likes
 • Peter schreef:

  Als je een vierkante km of 100 vierkante km water opmeet dan is dit gewoon vlak zoals iedereen het hopelijk met me eens is .
  Waar en waarom zou dit dan een bocht moeten gaan maken en wat men al weet is dat water nergens op de hele wereld in een bocht te zien is.

  Ik vind het logisch dat je dit nergens kunt zien en daarom zijn er geen echte foto,s van water of land waar een curve op te zien is !

  Nederland is van Noord naar Zuid 300 km lang en we zeggen dat Nederland vlak is wat voor je gevoel ook klopt.

  Laten we even gaan rekenen met de berekening van de Curvature van de aarde en kijken hoeveel hoogte verschil er zou moeten zijn.

  Curvature Mathematics https://www.youtube.com/watch?v=9hbbE4DXq1Q

  300 km : 1,6 = 188 mile.
  188 x188 x 8 = 282752 inch : 12 = 23 562 Foot – Voet [ft] = 7 181.697 6 Meter [m] HOOGTE VERSCHIL TUSSEN NOORD EN ZUID NEDERLAND !

  Wie gelooft dat er een hoogte verschil is in ons land van 7 km ?!

  Overstroomt ons land dan niet ?!

  Nee hoor, omdat Nederland ( en de wereld ) Vlak is..

  1 likes
  • Remco schreef:

   WTF??? Wat is dit voor een ongelooflijk dom gewauwel..

   Ik geef het op hier… Ik snap best dat er uit de box wordt gedacht, ik doe hier ook aan mee (op andere fronten). Maar dat mensen dit geloven…..

   Dan ben je wel echt zo ongelooflijk dom…. Het is niet te geloven gewoon…

   2 likes
 • Peter schreef:

  Reserveer nu voor de eerste vluchten, gepland in 2008, accepteert hij zelfs al aanbetalingen. Virigin Galactic wordt serieus genomen en kan rekenen op.grote belangstelling: al 175 geïnteresseerden hebben een aanbetaling van $ 20.000 gedaan. Hieronder bevinden zich muzikant Moby en supermodel Kate Moss. De uiteindelijke totaalprijs van een ticket wordt geschat op het tienvoudige van de aanbetaling: $ 200.000.

  In diverse hangars wordt hard gesleuteld aan ‘passagiersraketten’ en allemaal beweren ze rond 2008 klaar te zijn om jou de ruimte in te schieten.
  De verwachtingen zijn hooggespannen. Wie wil er immers niet de ruimte in? Ook jij hebt er weleens over nagedacht hoe het zou zijn om net als een astronaut de aarde te kunnen begluren.geef het maar toe. Ja, een vlucht naar de ruimte zal ongetwijfeld bijzonder zijn. Je zult het schier-oneindige blauw van de lucht zien overgaan in de lege duisternis van de ruimte. Je zult sterren zien fonkelen en de kromming van de aarde duidelijk kunnen aanschouwen.

  Weer niet, verdorie toch het klinkt zo leuk.
  Het is 2016 Remco, zei het toch BLA BLA..

  Kom nu eens met echt bewijs dat de aarde is zoals die ons weergegeven is..

  2 likes
  • Remco schreef:

   Als je ook maar iets van projectmanagement zou afweten, zou je weten dat dit soort projecten altijd uitlopen (zie het geval met de Dreamliner). We hebben het hier over iets nog groters, plus het feit dat er bureaucratische problemen zijn.

   Ik moet met bewijs komen dat de aarde is zoals deze is? Wil je nu beweren dat de aarde anders is dan hoe het theoretisch bewezen is???

   Jij bestrijdt de waarheid, kom JIJ maar eens met bewijs dat de aarde anders is dan jij zegt!

   1 likes
 • atomnics schreef:

  voor mij de echte waarheid, over Wie wij zijn, en waar komen wij vandaan?

  http://www.indigorevolution.nl/Wie-zijn-we-en-waar-komen-we-vandaan.html

  dit heeft mij getriggert dat ik nu weet dat ieder individu zo veel veel krachtiger is dan men ons vertelt en dat doen ze bewust omdat juist zei het duister heel erg bang voor ons zijn omdat zij al heel lang al weten dat wij de krachtigste wezens zijn in dit universum vandaar al die tegenwerking tegen ons is dus alleen bedoelt om ons af te leiden van ons ware zelf zodat we niet bewust worden van onze krachten, en vooral niet bewust worden van je eigen ziel die uniek is, unieke krachten dus heeft ieder individu. snap je me nog? zo ja dit is de reden waar ze bang voor zijn want als je eenmaal bewust van jezelf bent is er geen manipulatie mogelijk van buitenaf en kan dus niet tegen je worden gebruikt tenzij jij er zelf voor kiest wat je immers altijd al heb gedaan bewust/onbewust. het gaat er dus om hoe is je relatie met jezelf is de contact er nog met jezelf intergreer jezelf weer door simpelweg contact te maken met jezelf en moeder aarde, vader zon, en het universum. dat zijn voor mij de levende organisme energieeen die altijd bij mij, voor mij zijn geweest en altijd ervoor mij zal zijn. neem de relatie weer op met de levende natuur way of life want daar gaat het uiteindelijk om. het herstellen en intergreren met iedereen en al je aspecten intergreren die we zijn vergeten omdat we nogmaals zo veel krachtiger zijn dan men ons vertelt onderzoek zelf ervaar zelf en proef de force

  3 likes
 • JohnnyBGoode schreef:

  Heh? Ik dacht dat de aarde hól was?!

  3 likes
 • elotra schreef:

  Wat een boel reacties misschien dat ons onderbewustzijn in oorlog is met ons bewustzijn misschien zouden jullie eens naar je gevoel moeten leren luisteren de aarde is niet plat en ook niet bolvormig.

  2 likes
 • henkie schreef:

  De aarde is rond domme dwazen zie de maan die is ook rond als die nou ook plat was ging ik er mischien in mee kom dan met betere bewijs in plaats waardeloze foto,s tuurlijk is het rechte lijn moet je eens kijken hoe groot de opper vlakte aarde is blijft altijd recht horizon tenzij je na boven gaat zie je steeds ronde worden je hebt een platte voor hooft en die loopt ook rond af haha

  2 likes
 • Peter schreef:

  Ik zeg juist dat ik niet akkoord ga met de foto,s omdat het een compositie is of niet genomen vanuit space en gemanipuleerd door Fish eye lenzen zoals oa met Felix Baumgardner .

  Met de foto die van binnen uit genomen is vanuit zijn capsule op exact 50 sec in de video , die geen fish eye lens heeft want die geeft een echt beeld wat een vlakke horizon blijkt te zijn.
  En uiteraard de linkse foto ofwel beeld van dat moment .

  Een vlakke horizon is vanuit de capsule te zien, net zoals genomen vanuit een amateur ballon.
  Dit is gedaan door mensen zoals jij en ik die zelf op onderzoek moeten gaan om de waarheid te achterhalen.

  Felix Baumgartner’s jump
  https://www.youtube.com/watch?v=U1kz-sqO8qI

  A picture is worth a thousand words
  https://www.youtube.com/watch?v=vnXKAVqcegE

  Je weet nu wel waarschijnlijk wat ik op jou laatste vraag ga beantwoorden.

  Het is inderdaad vreemd om een discussie te hebben over iets dat volgens mij al vele honderden jaren evident is.

  2 likes
 • Jos schreef:

  Wanneer ik nu op het eerstvolgende verjaardagsfeestje aan het gezelschap probeer uit te leggen hoe we met zijn allen voor de gek gehouden worden zal men reageren met: “jij bent zeker ook zo’n conspiracy-gekkie, die ook nog denkt dat de aarde plat is, haha!!”.

  Dat is ook een gevolg van dit soort uitspraken door “beroemdheden”. Moeten we niet teveel hebben, dit….

  1 likes
 • josie schreef:

  Zolang je van China kan vliegen naar NL en vandaar uit naar USA en van USA naar China is de aarde rond.

  1 likes
 • Peter schreef:

  Ach nee jullie snappen er ook niks van.
  De Aarde is een bolletje ijs dat gezamenlijk met de andere bolletjes op een hoorntje van koek zit.
  De Maan is in werkelijkheid een bolletje vanille-ijs, en Mars is een bolletje aardbeien-ijs.
  Er is echter de laatste decennia een groot probleem. Global warming zorgt ervoor dat al het ijs smelt!
  De aarde begint daarom overal in te zakken en dat verklaart die sinkholes en vreemde geluiden wereldwijd.
  Wie doet er mee aan deze nieuwe stroming.

  1 likes
 • Peter schreef:

  How We Know The Earth IS Flat
  https://www.youtube.com/watch?v=IZTnvVj4wDo

  Als je op de man af vraagt aan Nasa naar een foto van de aarde dan moet het gefotoshopped zijn?
  Gewoon een simpele foto genomen van de aarde van bv de ISS schijnt toch een groot probleem te zijn, snap jij het, ik niet ?!

  Er zijn toch wel gegronde redenen om de space wetenschappers niet te geloven en mr Bolden is betrapt op leugens zoals je zelf kunt zien.
  Doe zelf even de oog test op 20 minuten in de onderstaande video en als u het hetzelfde resultaat ervaart als haar laat het dan even weten.

  We’re Not in Kansas Anymore – FRAUD KINGS: NASA, BOLDEN, KELLY & GIFFORDS
  https://www.youtube.com/watch?v=H1AyU7jgKvE

  1 likes
 • Peter schreef:

  A SCIENTIST TAKES ON GRAVITY

  Dr. Erik Verlinde, professor of physics at the University of Amsterdam.

  http://www.nytimes.com/2010/07/13/science/13gravity.html?_r=0

  http://www.fuzzyfun.nl/12075-2/

  We’ve known for a long time gravity doesn’t exist. It’s time to yell it.” Dr. Erik Verlinde, professor of physics at the University of Amsterdam, as quoted in the New York Times, July 12, 2010.

  Gebruik nu een methode van onderzoek die u kunt vertrouwen: uw eigen twee ogen. Loop naar buiten, en kijk zo ver als je kunt zien, in elke richting. Afgezien van de occasionele heuvel of vallei, de aarde is natuurlijk vlak. Neem een stap voorwaarts. Heeft u zich duizelig gevoelt, omdat de grond onder je om tien keer de snelheid van een Roy Halladay fastball draait ? In Nederland leggen we dagelijks bijna 25.000 km af met een snelheid van meer dan 1000 km/uur! Een ongelofelijke snelheid waarvan de mens helemaal niets merkt?

  NASA zou worden gedwongen toe te geven dat de vijf decennia van “verkenning van de ruimte” een schijnvertoning, geproduceerd op een Hollywood geluidsbeeld door hun zionistische collaborateurs.

  Amerikanen zouden ontdekken dat miljarden van hun fiscale dollars, ogenschijnlijk aangewezen voor het ruimteprogramma, wegsluizen in Zwitserse banken en zwarte kassen door opeenvolgende presidenten.

  Big Science en haar politieke bondgenoten willen onze vrijheden ontzeggen, onze hoge levensstandaard transformeren in een agrarisch, dystopische, Orwelliaanse samenleving, geheel afhankelijk van verraderlijke wetenschappelijke theorie en socialistische overheidsbeleid.

  1 likes
 • Peter schreef:

  The Daily Boldfaced Lies of Science – Dogma of Eratosthenes

  https://www.youtube.com/watch?v=KrP1TtVPUoU

  1 likes
 • Bob schreef:

  Ik denk dat B.o.B terug moet gaan naar zijn zielse herkomst en dat is niet planeet Aarde maar een planeet die veel dichter bij de Elektrische zon staat!

  0 likes
 • Royman2016 schreef:

  onze aarde kan oneindig zijn
  stel het universum is rond en de aarde oneindig groot vierkant .

  0 likes
 • Pinokkiocratie schreef:

  En de aarde is weer plat, zit vol met reptielen, die komen asiel aanvragen en krijgen een basisinkomen van een junkie Yahweh, the most high.

  0 likes
 • Peter schreef:

  @ Remco

  Daarnaast is er al eerder iemand, een multimiljonair, geweest die de ruimte heeft bezocht (als particulier dus). Ongetwijfeld ga je nu zeggen dat hij is omgekocht, blablablablablablablabla.. Jullie conspiracydenkers weten ALTIJD wel ergens een antwoord op, door gewoon te roepen dat het nep is.

  Wie is die iemand die de ruimte heeft bezocht ?
  Geen bla bla, we hebben genoeg nep dus kom op met dat bewijs laat maar zien !

  0 likes
 • x

  Check Also

  planeetonderzoeker

  Planeetonderzoeker laat zien dat aarde niet om de zon draait

  Het is algemeen bekend dat de zon ...

  wetenschappers

  Wetenschappers ontdekken gigantische onbekende structuren diep in de aarde

  De aarde blijft verrassen. Wetenschappers hebben mysterieuze ...

  >