Mens en Dier

Huisarts waarschuwt ouders per brief: ‘Als uw kind deze prik neemt is het onderdeel van een groot medisch experiment’

Help door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Huisarts Ramdas uit Lelystad heeft een brief gestuurd aan ouders van kinderen die binnenkort een uitnodiging van het RIVM krijgen om een ‘coronavaccinatie’ te halen. “Middels deze brief wil ik benadrukken dat ik niet achter deze uitnodiging sta,” schrijft de huisarts. “Het woord vaccinatie is misleidend. Dit is namelijk geen vaccin, het middel dat wordt ingespoten is een mRNA-serum.”

“Als uw kind deze prik neemt, is hij/zij onderdeel van een groot medisch experiment. Wat een coronaprik op (langere) termijn voor schade zal aanrichten weet niemand. Dit middel wordt veilig genoemd, echter niemand kan eventueel aansprakelijk worden gesteld,” aldus Ramdas. “Maakt u alstublieft een weloverwogen keuze voor uw kind.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij krijgt veel steun. Zo schrijft ex-verpleegkundige Marga Bult: “Wat een verstandige huisarts. Chapeau.”

We zijn helaas heel bange konijntjes geworden

De huisarts haalde afgelopen maand het nieuws omdat hij weigert zelf coronavaccins toe te dienen aan zijn patiënten. “Omwille van de eed die ik heb afgelegd kan ik u deze injectie niet geven. Ik ben er namelijk niet van overtuigd dat ik u hiermee niet zal schaden,” schreef hij in een brief aan patiënten die in aanmerking kwamen voor de prik.

“Ik heb een eed afgelegd,” citeerde De Telegraaf de huisarts. “Ik heb gezworen dat ik zal weldoen en niet zal schaden. En ik kan niet garanderen dat ik niemand zal schaden met een vaccinatie.” Hij vindt dat mensen worden misleid door de overheid, het RIVM en het OMT. “We zijn helaas heel bange konijntjes geworden die achter heel dubieus beleid aanlopen.”

4.8 139 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Wow, wat een huisarts! De vorige keer dat deze dokter Ramdas van zich liet horen, was ik niet zo enthousiast over zijn beleid. Hij wilde ZELF niet zijn patiënten prikken, maar liet dat aan zijn assistente over. Ik vond dat eerlijk gezegd een beetje hypocriet. Zelf zijn handen in onschuld wassen, terwijl je in feite een medeplichtige bent.
In dit geval doet hij het beter: hij schrijft al zijn patiënten met kinderen aan om ze te waarschuwen voor het hele grote gevaar. Wat een super actie! Wat mij betreft verdient hij een stoeltje in de hemel.
En toch ben ik er zeker van, dat er TE veel ouders zijn, die nog steeds zoveel vertrouwen hebben in overheid en OMT, dat ze hun kinderen als proefkonijnen laten gebruiken. Dat zijn natuurlijk tevens de ouders die zelf al proefkonijn zijn en waarvan de hersenen al aangetast kunnen zijn.
Dan zal zijn waarschuwing helaas niet helpen.

Jan Lange
Jan Lange
2 jaren geleden

Ben heel benieuwd of deze dappere arts binnenkort in de anonimiteit zal verdwijnen. De overheid laat niet met zich sollen….

Ludger
Ludger
2 jaren geleden

Hulde aan deze HUISARTS. Mijn ex huisarts (sinds 2 weken) deelde mij ongevraagd mee dat cojona momenteel weinig schade aanricht dankzij het succes van de “vaccins”. Ze weet wel beter, die is in staat haar hele patiëntenbestand uit te moorden met de nepvaccins. Op naar de 500 miljoen. Triest dat dit soort mensen altijd dit soort beroepen menen te moeten uitoefenen.

exegese
exegese
2 jaren geleden

Dit zou voorpagina-nieuws moeten zijn. De media is onze vijand !!!!

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x