Homepagina » Mens en Dier » Huisarts waarschuwt ouders per brief: ‘Als uw kind deze prik neemt is het onderdeel van een groot medisch experiment’
huisarts
Foto: Unsplash

Huisarts waarschuwt ouders per brief: ‘Als uw kind deze prik neemt is het onderdeel van een groot medisch experiment’

Huisarts Ramdas uit Lelystad heeft een brief gestuurd aan ouders van kinderen die binnenkort een uitnodiging van het RIVM krijgen om een ‘coronavaccinatie’ te halen. “Middels deze brief wil ik benadrukken dat ik niet achter deze uitnodiging sta,” schrijft de huisarts. “Het woord vaccinatie is misleidend. Dit is namelijk geen vaccin, het middel dat wordt ingespoten is een mRNA-serum.”

“Als uw kind deze prik neemt, is hij/zij onderdeel van een groot medisch experiment. Wat een coronaprik op (langere) termijn voor schade zal aanrichten weet niemand. Dit middel wordt veilig genoemd, echter niemand kan eventueel aansprakelijk worden gesteld,” aldus Ramdas. “Maakt u alstublieft een weloverwogen keuze voor uw kind.”

Hij krijgt veel steun. Zo schrijft ex-verpleegkundige Marga Bult: “Wat een verstandige huisarts. Chapeau.”

We zijn helaas heel bange konijntjes geworden

De huisarts haalde afgelopen maand het nieuws omdat hij weigert zelf coronavaccins toe te dienen aan zijn patiënten. “Omwille van de eed die ik heb afgelegd kan ik u deze injectie niet geven. Ik ben er namelijk niet van overtuigd dat ik u hiermee niet zal schaden,” schreef hij in een brief aan patiënten die in aanmerking kwamen voor de prik.

“Ik heb een eed afgelegd,” citeerde De Telegraaf de huisarts. “Ik heb gezworen dat ik zal weldoen en niet zal schaden. En ik kan niet garanderen dat ik niemand zal schaden met een vaccinatie.” Hij vindt dat mensen worden misleid door de overheid, het RIVM en het OMT. “We zijn helaas heel bange konijntjes geworden die achter heel dubieus beleid aanlopen.”

4.8 139 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
6 maanden geleden

Wow, wat een huisarts! De vorige keer dat deze dokter Ramdas van zich liet horen, was ik niet zo enthousiast over zijn beleid. Hij wilde ZELF niet zijn patiënten prikken, maar liet dat aan zijn assistente over. Ik vond dat eerlijk gezegd een beetje hypocriet. Zelf zijn handen in onschuld wassen, terwijl je in feite een medeplichtige bent.
In dit geval doet hij het beter: hij schrijft al zijn patiënten met kinderen aan om ze te waarschuwen voor het hele grote gevaar. Wat een super actie! Wat mij betreft verdient hij een stoeltje in de hemel.
En toch ben ik er zeker van, dat er TE veel ouders zijn, die nog steeds zoveel vertrouwen hebben in overheid en OMT, dat ze hun kinderen als proefkonijnen laten gebruiken. Dat zijn natuurlijk tevens de ouders die zelf al proefkonijn zijn en waarvan de hersenen al aangetast kunnen zijn.
Dan zal zijn waarschuwing helaas niet helpen.

Jan Lange
Jan Lange
6 maanden geleden

Ben heel benieuwd of deze dappere arts binnenkort in de anonimiteit zal verdwijnen. De overheid laat niet met zich sollen….

Ludger
Ludger
6 maanden geleden

Hulde aan deze HUISARTS. Mijn ex huisarts (sinds 2 weken) deelde mij ongevraagd mee dat cojona momenteel weinig schade aanricht dankzij het succes van de “vaccins”. Ze weet wel beter, die is in staat haar hele patiëntenbestand uit te moorden met de nepvaccins. Op naar de 500 miljoen. Triest dat dit soort mensen altijd dit soort beroepen menen te moeten uitoefenen.

exegese
exegese
6 maanden geleden

Dit zou voorpagina-nieuws moeten zijn. De media is onze vijand !!!!

x

Check Also

pierik

Roland Pierik stopt met onderzoek naar vaccinaties: ‘Hij verlaat het zinkende schip’

Jarenlang deed rechtsfilosoof Roland Pierik onderzoek naar ...

data

Overheidsdata: aantal ziekenhuisopnames & sterfgevallen schiet omhoog na vaccinatie

Verbijsterende data afkomstig uit de Canadese provincie ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

60
0
We lezen graag je reactie!x