Homepagina » Buitenaards » Ambtenaar: “Ik word al sinds mijn negende bezocht door aliens”
Ambtenaar: "Ik word al sinds mijn negende bezocht door aliens"

Ambtenaar: “Ik word al sinds mijn negende bezocht door aliens”

De Australische UFO-gemeenschap bestaat uit advocaten, wetenschappers, ambtenaren en studenten die één ding gemeen hebben: ze hebben een UFO gezien of claimen in contact te staan met buitenaardse bezoekers.

De organisatie, de UFO & Paranormal Research Society of Australia (UFO-PRSA), komt eens per maand bijeen. De leden hekelen de manier waarop de massamedia abductees en believers afschilderen. Er wordt vaak gesproken van ‘kleine groene mannetjes’, maar volgens de leden zijn sommige aliens in werkelijkheid grijs.

“Het bewijs dat aliens al op aarde zijn geweest is publiekelijk beschikbaar,” zei één van de leden. “Via het leger, de luchtmacht en de marine. De overheid moet ons niet langer voor de gek houden. Diverse astronauten en piloten hebben zich al uitgesproken.”

Ze verwijst naar de Amerikaanse astronaut Edgar Mitchell, die zei dat aliens de aarde al hadden bezocht en dat de overheid bewijs hiervoor onder het tapijt heeft geveegd.

Enorme helikopter

Jessie (43), een ambtenaar uit Sydney, claimt al vanaf haar negende te worden bezocht door aliens. Ze zei dat ze voor het eerst werd bezocht door een buitenaards wezen toen ze in Oezbekistan woonde.

“Ik was alleen thuis toen er plotseling een grijs wezen achter de kast vandaan kwam,” zei ze. “Ik was er niet bang voor, het was mijn vriend. Hij wilde gewoon bij me zijn. Hij liet me door middel van telepathie weten dat hij moest gaan, maar spoedig weer zou terugkeren.”

Ambtenaar: "Ik word al sinds mijn negende bezocht door aliens"Jessie zei dat de alien zich weer liet zien toen ze 14 jaar oud was. “Ik werd wakker van een hard geluid,” zei ze. “Ik zag vanuit het raam iets wat leek op een enorme helikopter met vreemde lichten.”

“De UFO hing 150 meter boven het huis,” zei ze. De hele omgeving was verlicht. Plotseling verdween het object en was alles weer donker. Er was niets meer te zien en ik ging weer slapen.”

Belachelijk

Voorzitter van de UFO-PRSA Larrain Cilia zegt mensen wakker te willen schudden. “Als de media iemand interviewen over dit onderwerp, laten ze op de achtergrond altijd kleine groene mannetjes in ruimteschepen zien,” zei ze. “Ze maken het onderwerp belachelijk, terwijl we er op een serieuze manier naar moeten kijken.”

Er zijn volgens haar veel meer mensen die dit soort dingen meemaken dan we denken. “Mensen gaan niet meer naar de politie als ze iets hebben gezien,” zei Cilia. “Ze gaan speuren op internet en sluiten zich aan bij UFO-groepen. We krijgen telefoontjes uit het hele land.”

Landingsplekken

“De informatie die we krijgen is zeer, zeer interessant,” zei wetenschapper Bryan Dickeson. Hij zegt al diverse UFO-landingsplekken te hebben onderzocht. Hij stuitte onder meer op verschillen in bodemmateriaal.

Anna zegt al haar hele leven contact te hebben met buitenaardsen. “Al van kinds af aan heb ik contact,” zei ze. “Maar ik spreek er niet openlijk over omdat ik bang ben voor gek te worden versleten.”

Gebouwen

Volgens Anna zijn aliens hier al sinds mensenheugenis. Ze denkt dat we oorspronkelijk van Mars naar de aarde zijn gekomen. “Het sterrenbeeld Orion en vulkanen op de rode planeet staan op één lijn met de piramides van Gizeh,” zei ze.

David voegde toe: “De structuren rond Tor Hill in Engeland worden ook op Mars gevonden.” Zijn vriendin Kylie reageerde: “Er zijn ook gebouwen op Mars.”

Uit privacyoverwegingen zijn de namen veranderd.

[News.com.au]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • René van Zalk uut the Middle of Nowhere schreef:

  Eerst kwam ie achter de kast vandaan, daarna kwam ie uit de kast haha 🙂

  8 likes
  • Loki schreef:

   Met zo’n opmerking maak je goed duidelijk dat je er geen bal verstand van hebt en er ook helemaal niets van begrijpt. Jammer genoeg heb je het nog nooit meegemaakt, anders zou je wel anders piepen en waarschijnlijk een hoop pilletjes slikken, als je niet sterk in je schoenen zou staan.

   9 likes
   • René van Zalk uut the Middle of Nowhere schreef:

    Loki Loki, 🙂 Waar is je gevoel voor humor gebleven 🙂

    8 likes
    • Loki schreef:

     René

     Dat zijn geen zaken om grappen over te maken. De ambtenaar uit Australië is echt niet de enigste die van kinds af aan met buitenaardse ontmoetingen of ontvoeringen te maken heeft gehad. Neem van mij aan dat het geen pretje is en dat het bewijs hiervan moeilijk valt te weerleggen omdat het meestal op een onverwacht moment gebeurd. Zelfs in wakkere toestand, van het 1 op het andere moment. Grappenmakkers hieronder den dat je alle tijd hebt je camera of mobiel kunt pakken. Dat is nou niet bepaald een slimme gedachtegang. En geloof me René je wilt het echt niet mee maken en onder wat er allemaal echt speelt. Dus bij deze een leuke anekdote, het is een freaky horrorshow.

     6 likes
     • Loki schreef:

      Martijn1205

      Niet opgeven Martijn, ik weet niet hoe oud je bent, maar de antwoorden komen vanzelf omdat je als je echt iets hebt meegemaakt je onderbewustzijn signalen af gaat geven en je flarden beelden laat zien. Maar ga gewoon door met je leven, anders wordt het een last.

      3 likes
     • Martijn1205 schreef:

      @Ufokenner, ja dat voorval wil ik best delen hoor.

      In 2002 kwam ik op 12 mei aan in Sydney Australie, ik reisde er in totaal een maand of 4 rond en ben van Sydney over de oostkust gereisd tot aan Cape Tribulation.

      Ergens begin juni ben ik in Noosa Heads terecht gekomen, een rustig gebied dichtbij een national park. Zo rond die tijd is het daar sowieso wat rustiger omdat de temperaturen naar het noorden dan vaker wat aantrekkelijker zijn.

      Ik ben ingechecked op een wat meer afgelegen hostel park en er sliepen daar op dat moment ook weinig mensen. Samen met een andere Nederlander was er een flink deel voor ons alleen.
      In Australië had ik een Maglite zaklamp bij mij, het is een zware zaklamp en deze lag in de nacht direct naast mij in bed. Als persoon ben ik behoorlijk intuïtief en voel vrij veel om mij heen aan energie, gevoelens van anderen. Ik ben zo’n type dat wakker word als er een inbreker is, 2 x die ervaring opgedaan.

      De nachten waren erg donker, overal mooie natuur/zee en er was weinig stadslicht te zien. Ik ben gaan slapen (bovenste stapelbed van 2 stapelbedden in de kamer) en op een gegeven moment werd ik ergens door wakker.

      Terwijl ik stil in bed lag hoorde ik iets bij de deur die op een kier van zo’n 15 a 20 cm stond, het was erg donker bij de deur en door de kier was vanuit mijn bed niets te zien. Ik draaide mijn hoofd om te zien of mijn kamergenoot misschien uit bed was, maar ik kon zien dat hij gewoon rustig lag te slapen. Vervolgens draaide ik weer volledig op mijn rug en legde mijn hoofd wel zo op het kussen dat ik de deur (en de kier) nog net voldoende kon zien. ik deed ook alsof ik weer in slaap viel en ging bewust rustig ademen.

      Weer hoorde ik iets bewegen in de ruimte achter/bij de deur en op dat moment dacht ik eigenlijk dat er vast dieren binnen waren gekomen. Om een of andere reden had ik de indruk van enige interactie achter die deur en had de indruk dat het er 2 van iets waren.

      Toch inmiddels enigszins op mijn hoede liet ik heel onopvallend mijn hand naar die (zware) zaklamp glijden en ik weet nog goed hoe ik met mijn hand het profiel van het metaal voelde. Mijn duim had ik al boven de knop om hem aan te zetten. Weer hoorde ik iets bij die deur en door de geluiden kreeg ik de indruk dat het niet om kleine dieren ging. Omdat ik niet wist wat het was begon ik mij nu toch best ongemakkelijk te voelen omdat, wat er ook bij die deur was blijkbaar niet van plan was om zomaar weg te gaan.

      Dus door de spanning begon mijn hartslag flink op te lopen en ik nam mij voor om niet langer passief te blijven en bij het volgende geluid, in een snelle beweging, mijn zaklamp aan te doen en op de kier van de deur te richten.

      Weer hoorde ik iets, dus in echt een snelle beweging richtte ik mijn zaklamp op de deur en drukte tegelijk op de knop van de lamp.

      Vanaf dat moment gebeuren er heel snel een aantal dingen…ik heb de knop van de zaklamp ingedrukt maar er komt geen licht uit…en ondertussen voel ik de zaklamp flink vibreren in mijn hand. (ik trek zelf de conclusie op basis van hetgeen ik beleefd heb, het leek net alsof iets de lamp/het licht blokkeerde en dat daardoor de vibratie ontstond)

      Wat er direct daarna gebeurde kan ik alleen maar beschrijven als, het leek alsof ik er even niet meer was. Ik was toen flink gespierd en erg sportief en hoe ik plotseling buiten bewustzijn/weg kon zijn!? Het eerstvolgende waar ik mij weer bewust voelde, was het alsof ik weer in mijn bed werd gelegd en met een kleine klop op beide schouders tegelijk weer bijkwam.

      Ik weet zeker dat ik het niet droomde en ik respecteer ook echt wel dat andere mensen denken dat het wel een droom was…maar ik weet zelf dat dit geen droom was, ik was 100% wakker.

      De volgende ochtend vroeg ik mijn kamergenoot voorzichtig of hij iets vreemds had gemerkt die nacht, of rare geluiden hoorde. Hij had niets gemerkt en ik besloot daarop om mijn ervaring die nacht voor mij te houden.

      Ik heb het wel eens besproken met een paar mensen om mij heen maar die wisten ook niet goed wat zij er mee moesten. Verder heb ik nooit last gehad van die nacht of eventuele gevolgen. Alleen heb ik best een aantal keren vliegende voorwerpen gezien die duidelijk niet in het normale plaatje passen. Van een mooie grote schijf op een zondagnacht in 2010 geloof ik tot metaalachtige bollen in 2008.

      Dergelijke dingen hebben mij er wel (nog meer) bewust van gemaakt dat de mensheid de waarheid niet te horen krijgt. Ik geloof zelf overigens niet dat het buitenaardse hier is met negatieve intentie.

      Het staat iedereen natuurlijk vrij om van mijn verhaal te vinden wat zij willen. Als ik nooit iets beleefde/zag dat duidelijk niet direct van onze Aarde afkomt dan was ik misschien ook wat sceptischer. It is what it is….

      3 likes
     • Martijn1205 schreef:

      De frustratie over zo’n is echt wel begrijpelijk al vind ik het grapje toch ook best te begrijpen.

      Ik heb zelf meerdere ervaringen opgedaan met het buitenaardse in Nederland en Australie. Op 1x na ging het uitsluitend om het zien van een (soms groot) vliegend voorwerp (soort fly-by) en geen contact met wezens. De meeste ervaringen kwamen positief op mij over op één bizarre keer in Australië na waar ik nog steeds heel veel onbeantwoorde vragen over blijf houden. Voor mensen die dergelijks nooit meemaakten is het vaak belachelijke materie en dat begrijp ik ook best wel.

      2 likes
     • Martijn1205 schreef:

      Dat is aardig van je! Ik ben 44 en heb helemaal geen last van die ervaringen, 1x begrijp ik niet en de rest was eigenlijk gewoon erg leuk.

      2 likes
     • ufokenner schreef:

      wil e die ervaring niet delen hier Martijn ?
      Misschien weet ik wel het antwoord …alleen al om te helpen .

      2 likes
     • ufokenner schreef:

      Martijn1205,

      Dank voor je uitgebreid verslag van de ervaring .

      Ik heb het eerst zelf beoordeeld en dan aan iemand eens gegeven met een ander soort intuitief contact dan ik . Zelf heb ik ook een heel goede voeling in deze dingen . Via mijn eigen weten en kennis afgaande door de vele honderden ervaringen die ik reeds doorgenomen heb vroeger en via mensen te weten gekomen heb , krijg ik onmiddelijk bij het lezen al als indruk dat het hier wel degelijk om iets aparts gaat , en heelzeker geen droom is maar er wel werkelijk iets vreemds gebeurd is tussen buitenaards en deze wereld . Hetgeen je met de zaklamp meemaakte is al bijzonder genoeg en komt vaak voor , ontlading van electro , batterij .. is zeer frekwent en ongewoon . Ik weet het niet maar ga ervan uit dat deze terug werkte erna of waren de pillen dan helemaal leeg ? . Misschien heb je wel toch iets gezien , maar blijft het voorlopig nog verdrongen en komt het later misschien toch eens naar boven zoals Loki al zei. Volgens mij zal je waarschijnlijk meegenomen zijn , of zeker uit astraal getild uit je lichaam dan , gezien de rare manier van bijkomen en wakker worden . Andere aanwezigen worden bij zulke gebeurtenissen ook nooit wakker , hier was dat ook zo .
      Je andere ervaringen grenzen tevens aan deze . Je dient wel in acht te nemen dat het niet steeds leuke zijn ondanks dat je het positief benadert .

      Verder volgens de andere persoon die ik het laten voelen heb, die zegt dat je hier wel degelijk beschermd was bij deze ervaring , mogelijke ook wel door je beschermengel . De opname in een tijdelijkander veld door een buitenaardse energie heeft jezelf en wereldbeeld verandert . Het onderbouwen van deze gebeurtenis zal je verder helpen dit te verwerken , het stevig zijn ( bescherming) van je heeft gemaakt dat je geen speelbal bent geworden van die andere wereld .

      Ik hoop dat je hier wat aan hebt .

      2 likes
     • Martijn1205 schreef:

      Ok dat is interessante feedback, dank je wel Ufokenner! Het stukje ‘astraal meegenomen’ zijn is iets dat voor mij heel aannemelijk voelt, precies zoals je schrijft door de aparte manier van terugkomen.

      De zaklamp werkte daarna ook gewoon weer! Ik zal in de komende tijd eens proberen te mediteren op het moment waarop ik de zaklamp richtte en daarna, misschien komen er dan wel wat beelden boven.

      Op zich is de ervaring ook niet leuk, al voel ik mij er ook niet naar over. In mijn meditaties lijkt het soms alsof ik extreme hoeveelheden energie kan aantrekken en het is mijn gevoel ook dat de keer dat ik die grote schijf heb gezien zo ongeveer 2010 over kwam vliegen door de meditatie waar ik toen net mee klaar was.
      Alsof zij op een of andere manier de energie van iedereen op deze planeet kunnen zien/waarnemen. De keer in Australië was er overigens geen sprake van meditatie.

      De ervaringen hebben zeker invloed gehad op mijn wereldbeeld, op een positieve realistische manier. Het gevoel van de bescherming herken ik ook wel, al denk ik inmiddels zelf sterk genoeg te zijn om een dergelijke ervaring met volle bewustzijn mee te kunnen maken zonder hier onder te lijden en voldoende invloed te houden op hetgeen er voorvalt…al is dat laatste misschien gissen.
      De ervaring heeft mij misschien nog wel nieuwsgieriger gemaakt naar het buitenaardse. Ook denk ik dat het wel verstandig is om mentaal uitsluitend/duidelijk met het positieve buitenaardse element interactie te hebben. (beetje lastig om te omschrijven… je kunt in de meditatie mentaal neutraal zijn en dan kan alles contact maken, of je kunt mentaal sterker positief/liefde richten en dan denk ik dat niet alles maar contact kan maken)

      Hoe dan ook heb ik het gevoel alsof ‘zij’ mij zien of volgen, maar misschien volgen zij wel alles en iedereen op deze planeet.

      Wel interessant om het eens zo open over dit onderwerp te hebben, bedankt!

      2 likes
     • ufokenner schreef:

      Martijn,

      Ik herken de fasen die je meemaakt omdat ik ze zelf ook heb meegemaakt, de ufoervaring met de zilveren bol was er bij mij ook , wezens echter heb ik nooit gezien , ik verlangde er wel naar op een gegeven moment en had wel andere prettigere ervaringen omdat ik erachter kwam wat het allemaal betekende en meer en meer inzichten verkreeg . Ik denk dat er nog een al dan niet onbewust verlangen leeft al dan niet diep in je innerlijke naar het buitenaardse . Als je ernaar verlangt dan zal je ze meer krijgen of positief of negatief hangt ervan af . Maar ik raad het je niet aan ,want het zijn geen positieve krachten , ik denk wel dat de mensen die het meemaken ze nodig hebben al dan niet onbewust . Ik zou de meditatie juist niet neutraal doen maar wel met liefde , liefst met christusenergie als je al zover bent . Neutraal trekt inderdaad alles en nog wat aan . En je beschermen is ook heel belangrijk voor de meditatie.

      2 likes
     • martijn1205 schreef:

      Helemaal duidelijk, dank je wel.

      Het enige dat ik niet begrijp is, wat maakt dat jij van mening bent dat niets aan het buitenaardse positief is?

      Wezens die strijd over grondstoffen, grenzen waarschijnlijk in behoorlijke mate overstegen zijn welke noodzaak hebben zij om gebruik te maken van het negatieve?

      1 likes
     • ufokenner schreef:

      Martijn,
      ik zeg nergens dat het nooit positief is , is wel zelden ,de werkelijke mooie ervaringen , heb ze in boeken gelezen , ook de gruwelijke , hetgeen zich aan iemand opdringt is steeds slecht ,en deze ervaringen worden meestal opgedrongen en komen uit ons eigen astrale lichaam , via verlangen , onbewust heb je die toch zelf gecreeêrd ( om te leren) , moeilijk te verstaan toch is het zo . Bewijs ervoor : vaak zie je ook het fenomeen alleen en niet de omgeving of mensen rondom , is al te vaak zo geweest . En het programma van ontvoeringen ,zit niks goeds in die onderzoeken aan je lijf . Horror .

      1 likes
 • Quasimodo schreef:

  Degenen die in contact staan met een Alien vragen nooit om een ritje in diens UFO? Vreemd. Ik zou dat als eerste vragen. Als tweede zou ik vragen waarom die Aliens zo eenzaam zijn dat ze de gezelschap van de aardlingen zoeken en als derde zou ik vragen of ze mij paranormale vermogens kunnen geven, dezelfde die ze zgn zelf hebben (telepathie o.a.).

  Iemand die jaren in contact staat met een Alien zou toch op dergelijke gedachten moeten kunnen komen? Of worden ze gehersenspoeld door hun buitenaardse vrinden?

  8 likes
  • ZetaReticulan schreef:

   Misschien is het menselijk lichaam niet gemaakt om ritjes te maken in vliegende schotels

   8 likes
   • Strijdervoorvrijheid schreef:

    Nou dat zeg je nu wel maar ik verwonder me toch keer op keer hoe onze drollekop premier Rutte blijkbaar binnen 24 uur op elke uithoek van ons aller aardbol terecht kan
    komen (i.p.v dat hij ons land op een knappe wijze bestuurd) maar afgezien van dat, weet iemand hoe hij dat doet?

    3 likes
    • Faith schreef:

     Misschien met holographic technological weaponry? Geoengineering weaponry.
     Optic nerves seing certain things in 3D, we might think things are happen but they don’t. Our brains are not advanced enough to see, 9/11: there were no plains.

     Type in google, levels above president. {= 16 governments}
     Dit heb ik uit een interview van Dr. Simon Atkin.

     1 likes
  • PvD schreef:

   Na een astraal reisje heb je geen antwoorden, maar meer vragen.

   3 likes
  • fotos van. de aliens makendat schreef:

   ja idd en of foto’s maken! ore it didint happend :-))

   1 likes
  • ron schreef:

   ha ha zelfzuchtig

   0 likes
  • Maar een mens schreef:

   Goede dag,

   Ik kan deze vraag wel beantwoorden. Mogelijk dat op het moment tijdens de ervaring dat je als mens geblokkeerd wordt om je gedachten te delen, daarom ben je ook niet in staat om je vragen te stellen.. tenzij er ruimte wordt geboden om je vraag te stellen. Aangezien telepathie als hoofdcommunicatie wordt gebruikt, is het logisch dat gedachten eerst geblokkeerd worden door de buitenaardsen door het ” veld” van de mens gecontroleerd te houden. Zo blijven zij altijd een stap voor. Aangezien wezens die bewust telepathie toepassen zijn ze hier getalenteerd in en gaat gaat manipulatie vanzelf. Zouden mensen ook doen, als het omgekeerd zou zijn. Dat is gewoon een manier van overleven. Geen oorlog achter zoeken.

   0 likes
 • erik schreef:

  Duidelijk dat hier weinig serieuze, onbevooroordeelde personen op deze site komen. de 100den verklaringen van generaals, piloten, astronauten,luchtverkeersleiders, politici, etc,kun je niet zomaar belachelijk maken…….(youtube, disclosure project)daarnaast kan ik al deze grapjassen hierboven de boeken van G. aartsen en C. vermeeren aanbevelen. Dan krijg je ook antwoorden op vragen zoals; waarom niet mee in een ufo (is al vaak gebeurt!!) .Dan kom je ook erachter dat we hier op een zeer primitieve, barbaarse planeet leven en dat onze ruimtevrienden tig jaren voorliggen!! En dat boven de 3 bekende toestanden v. d. stof (vast,vloeibaar, gas) nog 4 stoffelijke gebieden zijn, te weten 4 fijnstoffelijke etherische niveau’s.En dat onze ruimtevrienden uit deze etherische stof bestaan en dat alle planeten in ons zonnestelsel bewoond zijn, maar dat wij ze niet kunnen waarnemen met onze beperkte zintuigen.En dat ze hun trilling kunnen verlagen zodat ze voor ons zichtbaar worden. En dat de media de massa heeft gebrainwashed via journaal en hollywood films etc. en dat alles wat met buitenaards contact te maken heeft, belachelijk en zwart wordt gemaakt!! De serieuze onderzoeker onderzoekt zelf, denk kritisch na en loopt/praat geen anderen na!!! groetjes, E

  11 likes
  • math schreef:

   De aggregatietoestanden kent men ook plasma.

   0 likes
   • ufokenner schreef:

    Plasma is een nieuw woord voor de oudere benaming ether . De ether is het lebensgevende waaruit alle leven voortkomt . Niets atomen en niets moleculen ,en niets dna gewoonweg kosmish etherlicht of lichtether , levensether en klankether . Alles is ontstaan uit de warmte, de warmteether of oerwarmte , ook de mens . Ufowezens komen ook uit deze ether . Kometen komen ook uit deze ether . Ether en astral zijn innig verbonden en beiden werken innig op en et elkaar .
    De verhalen die ze de mensen vertellen dat ze van verre planeten uit de kosmos komen hoef je niet te geloven, want zij vertellen ook ‘wij komen van overal uit de aarde va boven en van beneden , zodus denk zelf na is hier de boodschap .

    3 likes
 • Luca Larsen schreef:

  hm.. ik vind het grappig dat iedereen hier zo opgefokt doet. ik vind dit artikel werkelijk interessant ookal weet ik niet of het echt is of niet. maar het maakt toch niet uit? Jullie hoeven niet zo boos op elkaar te worden, ieder zijn eigen mening. Als iemand denkt contact te hebben met aliens, dan is t zo. we kunnen toch niet weten hoe het echt zit. laat elkaar gewoon praten en leer ervan.

  9 likes
  • flardinga schreef:

   Luca,
   mooie reactie en ik kan er alleen maar achter staan, lees eens het boek van Cliford Stone Eyes only, een eyeopener, hahaha, de moeite waard in mijn beleving!!!

   2 likes
 • Jaya schreef:

  Ïķ wordt ook al vele jaren bezocht door aliens.

  2 likes
 • Bataaf schreef:

  De schets lijkt erg veel op de Haunebu.
  Ufo’s zijn wellicht onverklaard dit wil niet meteen zeggen buitenaards.

  2 likes
 • Kevin schreef:

  Nou, als er bij mij een alien van achter de kast zou komen, zal het toch een serieus platte moeten zijn.
  Maar het is waar, heel veel keren als zo een topic al eens in de media verschijnt, wordt het in het belachelijke getrokken. Artikels lezen dan alsof je een kinderboekje vasthebt.

  0 likes
 • x

  Check Also

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  agenda

  Presentator loopt leeg: ‘Er is een agenda om de westerse samenleving te verwoesten’

  Militanten protesteren tegen racisme, de vrijheid van ...

  >