Buitenaards

Ambtenaar: “Ik word al sinds mijn negende bezocht door aliens”

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Australische UFO-gemeenschap bestaat uit advocaten, wetenschappers, ambtenaren en studenten die één ding gemeen hebben: ze hebben een UFO gezien of claimen in contact te staan met buitenaardse bezoekers.

De organisatie, de UFO & Paranormal Research Society of Australia (UFO-PRSA), komt eens per maand bijeen. De leden hekelen de manier waarop de massamedia abductees en believers afschilderen. Er wordt vaak gesproken van ‘kleine groene mannetjes’, maar volgens de leden zijn sommige aliens in werkelijkheid grijs.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Het bewijs dat aliens al op aarde zijn geweest is publiekelijk beschikbaar,” zei één van de leden. “Via het leger, de luchtmacht en de marine. De overheid moet ons niet langer voor de gek houden. Diverse astronauten en piloten hebben zich al uitgesproken.”

Ze verwijst naar de Amerikaanse astronaut Edgar Mitchell, die zei dat aliens de aarde al hadden bezocht en dat de overheid bewijs hiervoor onder het tapijt heeft geveegd.

Enorme helikopter

Jessie (43), een ambtenaar uit Sydney, claimt al vanaf haar negende te worden bezocht door aliens. Ze zei dat ze voor het eerst werd bezocht door een buitenaards wezen toen ze in Oezbekistan woonde.

“Ik was alleen thuis toen er plotseling een grijs wezen achter de kast vandaan kwam,” zei ze. “Ik was er niet bang voor, het was mijn vriend. Hij wilde gewoon bij me zijn. Hij liet me door middel van telepathie weten dat hij moest gaan, maar spoedig weer zou terugkeren.”

Ambtenaar: "Ik word al sinds mijn negende bezocht door aliens"Jessie zei dat de alien zich weer liet zien toen ze 14 jaar oud was. “Ik werd wakker van een hard geluid,” zei ze. “Ik zag vanuit het raam iets wat leek op een enorme helikopter met vreemde lichten.”

“De UFO hing 150 meter boven het huis,” zei ze. De hele omgeving was verlicht. Plotseling verdween het object en was alles weer donker. Er was niets meer te zien en ik ging weer slapen.”

Belachelijk

Voorzitter van de UFO-PRSA Larrain Cilia zegt mensen wakker te willen schudden. “Als de media iemand interviewen over dit onderwerp, laten ze op de achtergrond altijd kleine groene mannetjes in ruimteschepen zien,” zei ze. “Ze maken het onderwerp belachelijk, terwijl we er op een serieuze manier naar moeten kijken.”

Er zijn volgens haar veel meer mensen die dit soort dingen meemaken dan we denken. “Mensen gaan niet meer naar de politie als ze iets hebben gezien,” zei Cilia. “Ze gaan speuren op internet en sluiten zich aan bij UFO-groepen. We krijgen telefoontjes uit het hele land.”

Landingsplekken

“De informatie die we krijgen is zeer, zeer interessant,” zei wetenschapper Bryan Dickeson. Hij zegt al diverse UFO-landingsplekken te hebben onderzocht. Hij stuitte onder meer op verschillen in bodemmateriaal.

Anna zegt al haar hele leven contact te hebben met buitenaardsen. “Al van kinds af aan heb ik contact,” zei ze. “Maar ik spreek er niet openlijk over omdat ik bang ben voor gek te worden versleten.”

Gebouwen

Volgens Anna zijn aliens hier al sinds mensenheugenis. Ze denkt dat we oorspronkelijk van Mars naar de aarde zijn gekomen. “Het sterrenbeeld Orion en vulkanen op de rode planeet staan op één lijn met de piramides van Gizeh,” zei ze.

David voegde toe: “De structuren rond Tor Hill in Engeland worden ook op Mars gevonden.” Zijn vriendin Kylie reageerde: “Er zijn ook gebouwen op Mars.”

Uit privacyoverwegingen zijn de namen veranderd.

[News.com.au]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René van Zalk uut the Middle of Nowhere
René van Zalk uut the Middle of Nowhere
7 jaren geleden

Eerst kwam ie achter de kast vandaan, daarna kwam ie uit de kast haha 🙂

Quasimodo
Quasimodo
7 jaren geleden

Degenen die in contact staan met een Alien vragen nooit om een ritje in diens UFO? Vreemd. Ik zou dat als eerste vragen. Als tweede zou ik vragen waarom die Aliens zo eenzaam zijn dat ze de gezelschap van de aardlingen zoeken en als derde zou ik vragen of ze mij paranormale vermogens kunnen geven, dezelfde die ze zgn zelf hebben (telepathie o.a.).

Iemand die jaren in contact staat met een Alien zou toch op dergelijke gedachten moeten kunnen komen? Of worden ze gehersenspoeld door hun buitenaardse vrinden?

Bataaf
Bataaf
7 jaren geleden

De schets lijkt erg veel op de Haunebu.
Ufo’s zijn wellicht onverklaard dit wil niet meteen zeggen buitenaards.

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Ïķ wordt ook al vele jaren bezocht door aliens.

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x