Straling

Amerikaanse stad erg bezorgd over gezondheidsgevaren van 5G. Dit zegt de burgemeester

Help door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het bestuur van de Amerikaanse stad Portland is bezorgd over de mogelijke gezondheidsgevaren die de uitrol van 5G met zich meebrengt.

Het stadsbestuur overweegt de Amerikaanse overheid te vragen om de impact van 5G op de gezondheid van mensen te bestuderen en de informatie publiek beschikbaar te maken.

“Burgers moeten er eerst zeker van zijn dat deze technologie in hun belang is,” zei burgemeester Ted Wheeler.

Kanker

Afgelopen jaar riepen meer dan 200 wetenschappers uit 40 landen de Europese Commissie op om de uitrol van 5G uit te stellen zodat ze de gezondheidseffecten kunnen bestuderen.

In 2018 bleek uit een studie uitgevoerd door het Amerikaanse National Toxicology Program dat de straling van 2G- en 3G-telefoons in verband kan worden gebracht met kanker bij muizen.

Langetermijngevolgen

“We vragen de federale overheid om met ons in gesprek te gaan en de langetermijngevolgen van 5G voor de gezondheid te onderzoeken,” zei Wheeler.

“Totdat de burgers er zeker van zijn dat de uitrol van deze technologie wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek, zullen ze zich altijd blijven afvragen of dit gezond is,” vervolgde hij.

[KATU]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
deze
deze
3 jaren geleden

5 G .. is de Killer Queen !

DYNAMITE WITH A LASER BEAM..
GUARANTEED TO B L O W YOUR MIND

eksegese
eksegese
3 jaren geleden

Het gemak dient de mens, zo luidt een veelgebruikt gezegde. Moet eigenlijk zijn : het gemak lokt de mens in de val. Dat benadert de werkelijkheid veel beter. We zijn inmiddels zo verslaafd aan al het gemak dat de meesten niet meer terug willen. Het net sluit zich achter de zorgvuldig opgezette val. En de mens hij loopt er vrijwillig met open ogen in. Als wij die troep niet kopen en niet gebruiken verdwijnt het vanzelf.

ster
ster
3 jaren geleden

In de jaren 70 was er nog volop gif die de boeren spoten op hun groeten en rond deze tijd werden er vele soorten verboden. zowel voor en na deze jaren waren nog vele insekten. Maar sinds de mobiele telefoon er is gaat het toch behoorlijk achteruit met deze beesies.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x