CoronaMens en Dier

Filmpje van Kuipers over coronaprik jaagt schrik aan: ‘Intens slecht gevoel bij deze oproep van D66’

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

Vanaf morgen krijgen 60-plussers een uitnodigingsbrief voor een coronaprik op de mat. Mensen met een kwetsbare gezondheid, zwangeren en zorgmedewerkers kunnen vanaf half oktober zelf een afspraak maken, kondigt demissionair zorgminister Kuipers aan in een filmpje.

Zij kunnen tot het eind van het jaar een prik halen ‘zodat ze minder ziek worden als ze corona krijgen en ze beter beschermd zijn tegen ernstige gevolgen als ziekenhuisopname of overlijden’, beweert hij.

Hoewel corona niet meer zo’n bedreiging vormt als vroeger, is het voor mensen met een kwetsbare gezondheid toch belangrijk om zich ertegen te beschermen, zegt Kuipers met een bedrukt gezicht.

Man met de zeis

Neuroloog Jan Bonte vindt dat Kuipers dit niet goed heeft gecommuniceerd met zijn pr-adviseurs. “Dit is een beetje als een ziekenhuis, waarbij de man met de zeis de gastheer is die de mensen naar hun kamer begeleidt. En ze trots laat zien hoe hard zijn zeis glimt en glinstert. Dat trekt geen potentiële klanten. Echt niet,” zegt hij.

Het is ook de man met de zeis, merkt fractievoorzitter van FVD in Land van Cuijk Marianne Akkermans op. “Intens slecht gevoel bij deze oproep van D66. Het voelt koud aan.”

Natte voeten

Huisarts Frank Peeters vraagt aan de minister: “Heb je al enig idee waar de aanhoudende oversterfte sinds de eerste prikcampagne in 2021 door veroorzaakt wordt?”

Arts Paul van Hoek spreekt van ‘een chagrijnig filmpje’. “Je zou bijna gaan denken dat Ernst er niet helemaal achter staat. Misschien begint hij natte voeten te krijgen?”

4.8 191 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

224 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
15 dagen geleden

Het begint met op en het eindigt op rotten.

P. Puk
P. Puk
15 dagen geleden

Opzouten met die troep; geen gif in mijn lijf.
En kijk ook uit voor die “griepprik”. Waarschijnlijk op mRNA basis.

Rinskedevries.
Rinskedevries.
15 dagen geleden

Idioot!

A van der Klooster
A van der Klooster
15 dagen geleden

Wanneer houdt die Kuipers eens op met die leugens ?? Om te kotsen die propaganda.

Back to top button
224
0
We lezen graag je reactie!x