CoronaMens en Dier

Internist die ‘moedig tegengeluid laat horen’ verwijderd van LinkedIn: ‘Schokkend’

Help ons door dit met je vrienden op je socials te delen!

LinkedIn heeft het account van vasculair internist Sabine Pinedo verwijderd. “Schokkend,” schrijft haar zus Marsha op hetzelfde medium. “Zij laat een moedig tegengeluid horen. Zij stelt vragen die blijkbaar niet gesteld mogen worden op dit platform. Waar geen ruimte voor is.”

“Critici op het overheidsbeleid worden verwijderd,” vervolgt Marsha. “In welke maatschappij leven wij?” Het account van de internist werd geschorst nadat ze een wetenschappelijk artikel had gedeeld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Helaas wordt dergelijke censuur gedirigeerd vanuit onze overheid, zoals inmiddels bekend uit Wob-onderzoek,” merkt medisch adviseur Wendy Mittemeijer op. “Dit is al zeker twee jaar aan de gang. Mijzelf en vele anderen overkwam hetzelfde.”

Bedreiging

Ze vraagt zich af waarom de internist voor het Rijk zo bedreigend is. “Ik vermoed dat het de professionaliteit en integriteit is, in combinatie met de gave om mensen te raken, wat de overheid ziet als bedreiging voor hun technocratisch beleid.”

Vaccins noemt men soms ‘preventie’, maar het is een farmaceutisch middel dat wordt aangeboden aan ‘de zorg’. En daar wordt fors winst mee gemaakt, zei Pinedo eerder in gesprek met Mittemeijer, die een bezoek bracht aan één van haar privéklinieken in Amsterdam.

Hele zorgelijke ontwikkeling

De internist wees erop dat de overheid en mainstream media bepalen wat er gecommuniceerd wordt en wat geldt als de waarheid. “Techbedrijven spelen een grote rol bij het censureren van informatie. Dat werkt polarisatie in de hand. Ernst Kuipers heeft, sinds hij minister van VWS is, geen bezieling meer. En zolang wij als burgers toelaten dat het coronadebat gepolariseerd en gecensureerd is, blijft het zo. Dat is een hele zorgelijke ontwikkeling.”

Pinedo zei ook dat dokters subtiel beïnvloed worden. “De beïnvloeding van farma richting artsen ettert door. Artsen moeten zich nog beter wetenschappelijk verdiepen, zodat zij voor hun informatie niet afhankelijk zijn van de farma.”

4.9 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ivo
Ivo
1 jaar geleden

LinkedIn nuff said, Facebook voor zogezegde professionals.

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
1 jaar geleden

Zag deze who dictatur al in 2000 aankomen, dat is waarom ik niet meer voor deze mafiabende wilde werken!

Kabonkel
Kabonkel
1 jaar geleden

Vanaf het begin was vokr mij al duidelijk dat er een trollenleger aktief is/was op nu.nl.
Vaak heb ik deze trollen op hun nummer gezet maar steeds weer verdween mijn reaktie als sneeuw voor de zon.
Het vreemde is dat 2 jaar na dato dit soort reakties ineens wel blijven staan en dat het trollenleger omtrent covid niet meer reageerd!!

Bezorgde NL'er
Bezorgde NL'er
1 jaar geleden

Alles wat geblokkeerd,verwijderd word is dus waar.
Waarom zou je het anders blokkeren

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x