CoronaBuitenland

Europarlementariër eist opheldering over verwijderen bijwerkingen uit databases: ‘Dit roept serieuze twijfels op’

Help ons door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

Marcel de Graaff, Europarlementariër voor Forum voor Democratie (FVD), heeft een brief gestuurd naar het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) en vragen gesteld aan de Europese Commissie waarin hij zijn zorgen uit over de beweringen dat bijwerkingen van Covid-19-vaccins mogelijk uit databases zijn verwijderd.

De brief volgt op een publicatie die aantoont dat er aanzienlijke aantallen bijwerkingen, waaronder sterfgevallen en ernstige complicaties, uit de EMA-databases verwijderd zouden zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Graaff is niet verbaasd over de onthullingen, al jaren wijst hij samen met FVD op de gevaren van de Covid-19-vaccins, die maar al te graag verdoezeld worden door de mainstreammedia, politiek en zelfs toezichthouders.

Openheid van zaken

De Graaff: “Het verwijderen van bijwerkingen uit de EMA-databases roept serieuze twijfels op over de integriteit van de EMA. Hoewel we wereldwijd kampen met oversterfte en tal van serieuze en gevaarlijke bijwerkingen (zoals myocarditis) bekend zijn, kunnen de werkelijke aantallen van bijwerkingen nog veel ernstiger zijn dan we tot nu toe dachten.”

Het Europarlementslid staat erop dat zowel de EMA als de Europese Commissie volledige openheid van zaken geeft over alle verwijderde bijwerkingen die zijn doorgevoerd in de databases.

Waar we voor waarschuwden wordt werkelijkheid

De Graaff: “De overheid heeft onze burgers de vaccins opgedrongen. Zonder een prik en tal van boosters werd je weggezet als paria, als gevaar voor de samenleving en kwam je nergens meer binnen zonder QR-code. Waar we voor waarschuwden wordt werkelijkheid en veel gevaccineerden overlijden of hebben last van serieuze bijwerkingen. Er moet volledige transparantie komen over de risico’s van deze experimentele mRNA-vaccins, die nog steeds gezet worden.”

De brief aan de EMA en de schriftelijke vragen aan de Europese Commissie zijn mede ondertekend door Europarlementariërs Joachim Kuhs en Bernhard Zimniok van Alternative für Deutschland (AfD).

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5 110 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anne
Anne
2 maanden geleden

Respect meneer de Graaff!
Blijf de mensen wakker schudden en de schuldigen aantijgen.

Dwarsje
Dwarsje
2 maanden geleden

Goed initiatief. Blijf de druk op de ketel houden, want de volledige waarheid moet boven tafel komen. Dat is overigens te betwijfelen want wie weet hoeveel al door de papierversnipperaar is gedraaid. Uiteindelijk moet die hele kliek bij de EU en alle trawanten worden opgeblazen en dat kan alleen door volhardendheid en moed.

levitas
levitas
2 maanden geleden

Ze kunnen zich NIET meer verstoppen en dat weten ze geen meelij!!!!

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 maanden geleden

Verstandige ouders voeden hun kinderen zo op dat deze ten alle tijden een gezond wantrouwen ontwikkelen tegenover de lage midden en hoge overheid en al haar aanverwante instituten.

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x