Buitenland

Familie Rothschild beheerst op slinkse wijze de wereldeconomie. Tv-presentator spreekt zich uit

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Egyptische tv-presentator Mohammed Nasser sprak op Mekameleen TV over de greep van de familie Rothschild op de wereldeconomie, zo meldt website MEMRI.

Hij zei dat Mayer Rothschild zijn vijf zonen erop uitgestuurd had om de nationale economieën in Europa over te nemen door banken te beginnen in Oostenrijk, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië en Frankrijk.

Nasser zei ook dat mannen binnen de Rothschild-familie alleen trouwen met rijke Joodse vrouwen om het fortuin binnen de familie te houden.

Valse geruchten

Hij zei verder dat de Rothschilds bij elke oorlog beide kanten financieren. Hij verwees naar de expeditie van Napoleon naar Egypte (1798-1801), die volgens hem de weg vrijmaakte voor de bezetting van Palestina.

Nasser zei dat Mayers zoon Nathan, die de familiebank in Londen runde, na de Slag bij Waterloo valse geruchten begon te verspreiden.

Zo zei hij dat de Fransen de oorlog hadden gewonnen, waarna mensen hun aandelen massaal verkochten en Nathan ze vervolgens tegen bodemprijzen kocht.

Hollywood

Hij zou in enkele uren tijd meer dan zes miljard dollar hebben verdiend toen bleek dat Engeland toch had gewonnen, aldus de tv-presentator.

Nasser stelde dat de familie Rothschild 70 procent van de wereldvoorraad uranium in handen heeft en een derde van voorraad zoet water, evenals bedrijven en industrieën als CNN, satellieten, Hollywood en farmaceutische bedrijven.

[MEMRI]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

Tijd om deze hele familie, wereld wijd, gesynchroniseerd te arresteren en AL hun bezittingen te liquideren ter vergoedingen van alle mensen ter wereld die hebben geleden onder hun schaduw bewind… Letterlijk iedereen in de hele wereld dus!

Stel je voor dat het daadwerkelijk zou gebeuren, het zou meteen een nieuwe wereldwijde gouden eeuw in luiden vanwege al dat opgepotte geld wat ineens vrij komt.

formidabele
formidabele
4 jaren geleden

Ben bang dat Trump tot dezelfde afdeling behoort,of Is Q-anon waarheid?

Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Satanisten zijn het die kennis en macht misbruiken en een vernietiging van mensheid en aarde veroorzaken.
Zelfs kan hun beleid de vernietiging van het universum impliceren.

Frans2
Frans2
4 jaren geleden

Voor een familie die de hele wereldeconomie beheerst hebben de Rothschilds verrekte weinig geld verzameld.
De rijkste telg is Benjamin de Rothschild, nummer 1121 op de lijst van rijkste mensen met slechts $1.61 miljard. Bovenaan staan de families Walton (Walmart), Koch en Mars.
Rochefeller bungelt ergens op 23.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x