Homepagina » Buitenland » Familie Rothschild beheerst op slinkse wijze de wereldeconomie. Tv-presentator spreekt zich uit
Familie Rothschild beheerst op slinkse wijze de wereldeconomie. Tv-presentator spreekt zich uit

Familie Rothschild beheerst op slinkse wijze de wereldeconomie. Tv-presentator spreekt zich uit

De Egyptische tv-presentator Mohammed Nasser sprak op Mekameleen TV over de greep van de familie Rothschild op de wereldeconomie, zo meldt website MEMRI.

Hij zei dat Mayer Rothschild zijn vijf zonen erop uitgestuurd had om de nationale economieën in Europa over te nemen door banken te beginnen in Oostenrijk, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië en Frankrijk.

Nasser zei ook dat mannen binnen de Rothschild-familie alleen trouwen met rijke Joodse vrouwen om het fortuin binnen de familie te houden.

Valse geruchten

Hij zei verder dat de Rothschilds bij elke oorlog beide kanten financieren. Hij verwees naar de expeditie van Napoleon naar Egypte (1798-1801), die volgens hem de weg vrijmaakte voor de bezetting van Palestina.

Nasser zei dat Mayers zoon Nathan, die de familiebank in Londen runde, na de Slag bij Waterloo valse geruchten begon te verspreiden.

Zo zei hij dat de Fransen de oorlog hadden gewonnen, waarna mensen hun aandelen massaal verkochten en Nathan ze vervolgens tegen bodemprijzen kocht.

Hollywood

Hij zou in enkele uren tijd meer dan zes miljard dollar hebben verdiend toen bleek dat Engeland toch had gewonnen, aldus de tv-presentator.

Nasser stelde dat de familie Rothschild 70 procent van de wereldvoorraad uranium in handen heeft en een derde van voorraad zoet water, evenals bedrijven en industrieën als CNN, satellieten, Hollywood en farmaceutische bedrijven.

[MEMRI]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Arwijn schreef:

  Tijd om deze hele familie, wereld wijd, gesynchroniseerd te arresteren en AL hun bezittingen te liquideren ter vergoedingen van alle mensen ter wereld die hebben geleden onder hun schaduw bewind… Letterlijk iedereen in de hele wereld dus!

  Stel je voor dat het daadwerkelijk zou gebeuren, het zou meteen een nieuwe wereldwijde gouden eeuw in luiden vanwege al dat opgepotte geld wat ineens vrij komt.

  28 likes
  • weg met ons schreef:

   @Arwijn

   Met je eens, ook omdat de politici, overheden en banken werden en door Rothschilds en Bilderberg worden gebruikt tegen de bevolking. Deze smeerlijpere van dit soort over lijken gaande psychopaten, is een constante strijd, een oorlogvoering en werkelijk complete omwenteling tegen iedere autochtone bewoner van (de) NL/EU.

   De macht die ze hebben is tot stand gekomen door miljoenen mensenlevens te vernietigen en dit gespuis doet het nog steeds en gaan volgens bijbelse profetieën door tot het bittere eind. Deze profetieën sluiten haarfijn aan op de toestand van nu.

   Het enige paard waar ze nu nog op wedden is is Europa in hoog tempo overspoelen met honderden miljoenen vreemdelingen (Marrakech pact) en een giga ongedekte schuldenberg laten ontstaan die op knappen staat en iedereen en alles kapot zal maken precies zoals de zieke geesten het willen. Werkelijk, deze mensen zijn door en door geestesziek en beschikken over de knoppen van het systeem. Het zijn fossiele primaten die de financiele, economische en maatschappelijke nucleaire rode knop bedienen, ongelooflijk dat wij, het volk, dit lijdzaam toestaan en zitten af te wachten tot de ondergang komt. Geen gele vestjes alleen, maar ook hooivorken, hoge bomen en standrechtelijk afmaken is onze redding, voor ze ons afmaken en dan terug naar gezond-en weldenkend verstand.

   17 likes
 • Frans2 schreef:

  Voor een familie die de hele wereldeconomie beheerst hebben de Rothschilds verrekte weinig geld verzameld.
  De rijkste telg is Benjamin de Rothschild, nummer 1121 op de lijst van rijkste mensen met slechts $1.61 miljard. Bovenaan staan de families Walton (Walmart), Koch en Mars.
  Rochefeller bungelt ergens op 23.

  7 likes
  • Gezinusk schreef:

   Frans2,

   … als de cijfers kloppen wel. Of bekijk het eens vanuit een ander perspectief;

   We hebben het tenslotte over een familie die in de 19eeuw alle landen aan beiden kanten van het conflict tijdens de napoleontische oorlogen financierde. En wel in die mate dat menig koning of keizer nadien platzak was omdat ze de leningen nooit meer zouden kunnen terugbetalen. De Rotsschild familie kwam met een oplossing tijdens het congres van Wenen. Een belangrijke episode die in menig boek over de Rothschild familie niet word vermeld.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Congres_van_Wenen

   Afgezanten van de Rothschild familie stelde op het Congres van Wenen voor dat de landen, keizerrijken, e.d. algehele kwijtschelding van hun torenhoge schulden konden genieten als er in hun land een Centrale Bank zou worden geplaatst beheerd door de Rothschild familie. De tweede eis was dat de landen een deel van hun soevereiniteit zouden inleveren door zich aan te sluiten bij een op te richten liga van landen. Laten we zeggen een vroege voorloper van de EU waar 10 jaar geleden de Europese Centrale Bank in Frankfurt am Mein belangrijke bevoegdheden van de nationale banken van haar lidstaten overhevelde. De fase dat ons rekeningnummer veranderde in een IBAN nummer. De ECB die weer word gecontroleerd door de Bank for International Settlements (BIS)

   De BIS heeft de zelfde status als het Vaticaan of als de ‘City of London’. De BIS is privaatbezit en de Raad van Bestuur hoeft bij geen enkele regering verantwoording af te leggen. Zo waar zit de macht van de Rothschild familie hem precies in? Zit hem dat in het geld? Of het eigen vermogen? De Rotsschild hebben namelijk nogal wat buitenverblijven om het maar eens lichtzinnig uit te drukken. Of ligt de echte macht meer in het verlengde waar Nathan Rothschild zich ooit over uitsprak;

   ”I care not what puppet is placed on the throne of England to rule the Empire, …The man that controls Britain’s money supply controls the British Empire. And I control the money supply.”

   Who controls the issuance of money controls the government!

   – Baron Nathan Meyer Rothschild, 1815.

   3 likes
   • Frans2 schreef:

    [ als de cijfers kloppen wel. ]
    Welke cijfers?
    Het artikel hierboven en jij ook vertellen alleen maar verhaaltjes over 1 of 2 eeuwen geleden toen een handjevol Rothschilds veel geld bijeen raapten. Nu zijn er honderden nazaten en is het vermogen versplinterd. Idem voor de Rockefellers.
    Als die mensen echt zoveel invloed hadden zouden hun namen veel vaker opduiken en dat doen ze niet.

    De meeste rijkste families zijn dan ook allemaal redelijk recent rijk geworden met moderne activiteiten en het vergaarde kapitaal is nog niet door vererving over vele nakomelingen versplinterd.

    4 likes
    • frits. schreef:

     @Frans 2 hun namen zouden vaker opduiken ,als zij ook niet de kranten en t.v. stations etc etc in handen hadden,en dat is helaas het geval.

     1 likes
    • frits. schreef:

     @Frans 2 hun namen zouden vaker opduiken ,als zij ook niet de kranten en t.v. stations etc etc in handen hadden,en dat is helaas het geval.
     De vele nazaten waar je het over hebt zijn nog rijker geworden , bekent voorval waar ze berucht mee zijn geworden : Is dat tijdens de oorlog tegen Napolion ,die duidelijk aan het verliezen was,In ALLE kranten lieten zetten dat hij aan de winnende hand was,de aandelen van de verliezende partij waren waardeloos en werden door hen opgekocht voor een paar centen iedereen wou eraf,het was een bewuste leugen en Rotschild was in 1 klap super rijk ( en berucht.)

     1 likes
  • Frits schreef:

   @Frans2 De meesten bezitten op papier helemaal niets .dus bij overlijden is er niks te verdelen ,dat is de kunst…hoe ze dat doen is haarfijn op te zoeken en in Rockefellers boek beschreven heeeel knap allemaal.

   3 likes
 • Jaya schreef:

  Satanisten zijn het die kennis en macht misbruiken en een vernietiging van mensheid en aarde veroorzaken.
  Zelfs kan hun beleid de vernietiging van het universum impliceren.

  12 likes
 • formidabele schreef:

  Ben bang dat Trump tot dezelfde afdeling behoort,of Is Q-anon waarheid?

  3 likes
  • Frits schreef:

   Trump heeft meerdere malen gezegd dat hij de federal reserve bank gaat aanpakken,…we moeten het afwachten ,tot nu toe is het :promises made promises kept. ( waar!) maar hij staat erg alleen en de tegendruk is enorm..ondertussen zwijgt de media .

   1 likes
 • x

  Check Also

  trump

  In de Verenigde Staten is iets uitzonderlijks gebeurd, deel 2

  Vorig jaar werden op social media massaal ...

  protesten

  Hoe zit het nou met de George Floyd-protesten? De onbeantwoorde vragen

  Veel Amerikanen zijn in de afgelopen weken ...

  >