Buitenland

‘Angstaanjagend’: Wat de globalisten van plan zijn met Parijs en andere steden

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Parijs wil een ‘15-minutenstad’ worden, blijkt uit een filmpje van het World Economic Forum. Dat betekent dat je alles wat je nodig hebt binnen 15 minuten kunt bereiken, te voet of per fiets. Het doel is om het autogebruik en daarmee de CO2-uitstoot terug te dringen.

Burgemeester Anne Hidalgo van Parijs wil dat iedere straat in 2024 een fietspad heeft en is van plan om 60.000 parkeerplaatsen weg te halen. Daar moeten volks- en speeltuinen voor in de plaats komen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet de eerste stad

Langs de rivier de Seine wordt één zondag per maand een autovrije zondag gehouden. Tijdens de lockdown werd 50 kilometer fietspad aangelegd in de stad.

Parijs is niet de eerste stad die kiest voor een hyperlokaal model. Melbourne experimenteert met zogeheten ‘20-minutenwijken’. En ook in Milaan worden dergelijke proeven gedaan. Het concept is bedacht door professor Carlos Moreno.

Slechts het begin

“Dit is angstaanjagend,” reageert huisarts Renée Hoenderkamp. “Het is wat de globalisten willen. Mensen insluiten in kleine gebieden. Niet reizen. Thuiswerken. Corona legde het fundament. Als je denkt dat dit slechts een concept is: word wakker, het gebeurt.”

“Dit is slechts het begin van totale controle en insluiting van mensen,” vervolgt ze. “Geen bijeenkomsten, geen bewegingsvrijheid, universeel basisinkomen, sociaalkredietsysteem.”

4.8 129 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

142 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Je hebt veehouderij en mensenhouderij.

Binnenkort geen verschil.

Middenklasse verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Wat overblijft mag blijven leven als homo borg genesis.

Zit gechiped en opgehokt in tiny houses en tiny community’s.

Wordt snel wakker mensen want smart is dom.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Wat wordt het ons door het World Economic Forum allemaal mooi voorgesteld! Je zou er, als je zelf niet meer in staat bent om na te denken, geheid intrappen.

Maar…. het LIJKT alleen maar mooi. De waarheid is niets anders dan dat deze steden (en als er eenmaal één ….. over de dam is, dan volgen er meer) niets anders zullen zijn dan openlucht gevangenissen.

De mens als individu zal straks, mits al deze snode plannen daadwerkelijk uitgevoerd zullen zijn, geen enkele vorm van vrijheid meer bezitten. Trouwens, niet alleen de vrijheid staat op het spel.

Een heleboel zaken, die altijd jarenlang normaal zijn geweest, zullen dan niet meer zaken zijn, die je zelf regelt.

Geen mens zal meer zelf beslissingen mogen nemen, maar die beslissingen zullen van hogerhand worden genomen. Of het nu gaat om je gezondheid, onderwijs, maakt niet uit WAT, NIETS zal je meer zelf mogen beslissen.

En het ergste is dat daar in feite al jaren aan gewerkt wordt. En het gros van het schapenvolk vindt dat ook nog eens fantastisch. Dan hoeven ze namelijk ZELF niet meer na te denken. O zo gemakkelijk!

Het wordt allemaal zo ongelooflijk mooi voorgesteld, maar de waarheid zal er héél anders uitzien. Als mensen niet meer ZELF verantwoordelijk zijn voor hun inkomsten, gezondheid, hun bezittingen, dan wordt het een zootje.

NU voelen mensen, althans de meeste, zich verantwoordelijk om goed te zorgen voor hun huis, tuin, auto, maakt niet uit wat. Straks interesseert het niemand meer een bal.

Ik heb absoluut de grootste moeite om ook maar te bedenken, dat wij allemaal straks compleet beperkt worden in alles wat wij doen.

En IK (en dus ook mijn man) weiger om mij ook maar één moment te laten verleiden om ons in een dergelijke gevangenis te laten opsluiten.

WIJ zullen met een heleboel anderen een eigen vrije wereld opzetten. Eendracht maakt macht!

Avax
Avax
1 jaar geleden

Zie je waarvoor de lockdown werd gebruikt, geheime agenda’s en regeltjes erdoor drukken. Wat verbodsstrepen, camera’s en fietspadenetc. aanleggen snel.Allemaal dingen waarvan de burger niets mag afweten.Hen in slaap houden in een lockdown. Smerig tuig dat het is.

Locke
Locke
1 jaar geleden

Alleen al de gedachten dat men ergens naartoe gaat waar een kunstmatig gecreëerde nazi gedachten de werkelijkheid representeert, tover het maar gelijk om tot een museum en gooi het kind met het badwater gelijk de Seine in. Haute couture van de toekomst is de wedergeboorte van de streepjes pakken.

Back to top button
142
0
We lezen graag je reactie!x