Buitenland

Deze kolonel trainde maandenlang soldaten in Oekraïne en nu klapt hij uit de school

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!

Het is een corrupte, gestoorde samenleving. Dat zei de gepensioneerde kolonel Andrew Milburn van huurlingenfirma The Mozart Group over Oekraïne.

De Oekraïners handelen in strijd met de Haagse Conventie, aldus Milburn, die maandenlang Oekraïense soldaten heeft getraind en in The Team House-podcast uit de school klapt.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het zijn gruweldaden

Krijgsgevangenen zijn hun leven niet zeker als ze in handen vallen van de Oekraïners, liet de kolonel doorschemeren. Ze schenden de regels die gelden tijdens gewapende conflicten. Russische gevangenen worden geregeld gedood. “Het zijn gruweldaden. Je hoort mannen die zich hebben overgegeven niet te doden. Toch gebeurde dat vaak genoeg.”

Kolonel Milburn wees er verder op dat Oekraïne bestuurd wordt door ‘gestoorde mensen’.

2,5 miljard euro steun

Het kabinet reserveert volgend jaar 2,5 miljard euro voor steun aan Oekraïne, maakte premier Rutte vrijdag bekend na overleg met president Zelenski. Het grootste deel van het geld zal worden besteed aan militaire hulp.

Nederland steunt Oekraïne sinds het begin van de oorlog. Er is al bijna een miljard euro aan militaire hulp gestuurd. Ook trainen Nederlandse militairen Oekraïense troepen. Minister Hoekstra van Buitenlandse Zaken zei er rekening mee te houden dat de oorlog nog lang zal voortduren.

4.8 105 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
MartinRimas
MartinRimas
3 maanden geleden

Ongelooflijk.

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
3 maanden geleden

Wanneer de Oekraine door gestoorde mensen bestuurd wordt, dan kun je nagaan hoe gestoord de mensen zijn die het regiem van Zelensky steunen.

Marion
Marion
3 maanden geleden

Het corrupte Oekraïne krijgt hulp van onze corrupte regering. Rutte en Hoekstra werken er hard aan om deze oorlog bewust lang te laten duren en gewoon te financieren. Ze zijn uit op escalatie,dit is niet onze oorlog. En het Nederlandse volk maar blijven voorliegen dat deze oorlog de oorzaak is van de armoede en inflatie.

T.a
T.a
3 maanden geleden

Zo bizar

Eerst miljarden om het af te breken en daarna miljarden om het op te bouwen.

Vele sterven voor wat?
Miljarden voor wapens en dood

En niets voor bijvoorbeeld schoon water in Afrika.

Waar zijn we mee bezig
Dit moet stoppen

Maar hoe?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

122
0
We lezen graag je reactie!x