Gezondheid

Opgepakte vader die doodzieke dochtertje cannabisolie gaf, mag haar zien

Help ons door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het 2-jarige dochtertje van de Australiër Adam Koessler lijdt aan een vergevorderd neuroblastoom (ofwel de ziekte van Hutchinson), een tumor buiten de schedel die bij kinderen voorkomt. Hij gaf het meisje medicinale cannabisolie om het lijden te verzachten, maar werd gearresteerd en vastgezet omdat cannabisolie in Australië verboden is.

Wereldwijd was ophef ontstaan over het feit dat de vader zijn stervende dochtertje niet meer mocht zien. Al ruim 160.000 mensen ondertekenden een petitie die de minister van Justitie Jarrod Bleijie en de premier van Queensland oproept om in te grijpen in de zaak. Op de site staat dat het onmenselijk en onrechtvaardig is om een ouder weg te houden van zijn zieke dochter, omdat hij haar leven alleen maar wilde verlengen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Vrijdag kreeg Koessler toestemming van de rechter om zijn dochter te bezoeken in het ziekenhuis. Een Facebookpagina die hem steunt, met ruim 60.000 likes, bracht naar buiten dat hij wat tijd door heeft mogen brengen met zijn dochtertje. Hij zette op Facebook enkele foto’s van het emotionele moment. Artsen zeggen dat de 2-jarige Rumer Rose 50 procent kans heeft dat ze de kanker overleeft.

Op Facebook schreef de Australiër waarom hij haar een mengeling van cannabisolie en kokosolie had gegeven. “Ze begon weer te eten als een kanjer,” zei hij. “Ze kwam aan, had weer energie en kreeg weer zin om buiten te spelen, in plaats van op bed te liggen. Haar lichaam vertoonde weer teken van leven, haar buik deed geen pijn meer en ze kon weer eten.”

Op 23 februari moet de man voor de rechter verschijnen. Hij is aangeklaagd wegens het bezit en het verschaffen van gevaarlijke drugs aan een minderjarige. Hem hangt een gevangenisstraf boven het hoofd. De Britse Daily Mirror laat weten dat de tumor van het meisje is gekrompen.

 

[De Morgen]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eNdEmiOn
eNdEmiOn
9 jaren geleden

Die gast moet eigenlijk eens contact opnemen met Karl Lentz.
https://www.youtube.com/watch?v=rg-ABsw4uoA

endocannabinoide
endocannabinoide
9 jaren geleden

het is een crime tegen de mensheid om ze essentiële belangrijke stoffen voor het lichaam te onthouden ! De Politiek durft geen stelling te nemen . laten ze zich niet of slecht informeren op volksgezondheid en bij justitie of zijn ze gewoonweg incapabel om deze posities te betrekken .
Schuldig aan wanbeleid met gevolg onnodig leiden en sterven van mensen het zal maar in je familie gebeuren en je helpt deze persoon met je kennis en liefde en ze zien je voor crimineel aan .
Als we nu nog niet weten waar de echte criminelen zitten ………………….

Als wetten niet meer voor maar tegen de mensen werken moeten ze worden afgeschaft of veranderd en zolang dit niet gebeurt is burgerlijke ongehoorzaamheid in deze gepast .
Dus deze papa is een held en geen crimineel .

teken de petitie kost je nog geen minuut !

Bjorn
Bjorn
9 jaren geleden

Triest om te zien dat er een petitie (heb getekend) nodig is om kenbaar te maken dat onvoorwaardelijke ouder-kindliefde de macht van autoriteit of andere negatieve entiteit moet overwinnen.

weg met ons
weg met ons
9 jaren geleden

Voor degene die geïnteresseerd is in het onderwerp cannabisolie vond ik deze redelijk interessante online radio-uitzending met Wernard Bruining. Zeker de moeite waard om te beluisteren.

http://www.4shared.com/mp3/8zDRbEErba/From_the_Unseen_Worlds_met_Wer.html

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x