Mens en Dier

Anneke Lucas interviewt Yvonne van Riemsdijk over satanisch ritueel misbruik door elite, dit maakte ze mee

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Vanaf haar zesde tot aan haar dertiende jaar werd Yvonne van Riemsdijk slachtoffer van satanisch ritueel misbruik.

Dat heeft verstrekkende gevolgen gehad. Op haar dertiende belandde ze door een acute nierziekte in een diep coma. Dat was doelbewust gecreëerd door de daders. Van Riemsdijk was nog jarenlang lichamelijk ernstig en chronisch ziek. Het heeft haar leven ernstig ontwricht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Een groot deel van haar leven leed ze als gevolg van het misbruik aan depressies, eetstoornissen en ook verlangde ze ernaar haar leven te beëindigen. Na een lange weg is ze nu hersteld en gelukkig. Nu helpt ze het lijden van anderen te verlichten door te spreken.

Anneke Lucas interviewt Yvonne van Riemsdijk:

Uit de weg geruimd

Wat heeft ze zoal meegemaakt? Ze werd meegenomen naar samenkomsten en seksfeesten waar de elite hun bizarre fantasieën uitleefden op weerloze kinderen. “Ik ben verkracht, vaak in groepsverband, onder stroom gezet, gepijnigd, werd langdurig naakt opgehangen met kettingen aan een haak in het plafond, waarna ik geslagen werd, en ik werd gedwongen tot seks met honden,” zei ze eerder in een uitgebreid interview met EMDR Magazine.

Ook pisten mannen uit pure machtswellust geregeld over haar heen als ze naakt en weerloos op de grond lag. Meestal waren er ook andere kinderen, aldus Van Riemsdijk.

Ze vonden het geweldig om te zien dat ze stikte en bewusteloos raakte. Zwakke kinderen of kinderen die een gevaar waren voor de elite, werden uit de weg geruimd. Denk aan een snuff movie of uitgekozen worden om te worden doodgemarteld en geofferd.

Het karwei afmaken

Het is de bedoeling dat kinderen zelf van slachtoffer naar dader gaan. Het allerergste wat Van Riemsdijk ooit heeft moeten doen, was iemand uitkiezen die vervolgens werd verkracht en doodgemarteld. Ze moest zelf het karwei afmaken.

Ze is er ook getuige van geweest dat er een baby werd gedood en geofferd. Het meisje werd met een groot mes opengesneden en het hart werd er met kracht uitgerukt. Daarna moest ze het bloed drinken en het vlees eten.

Indringend en mooi gesprek

Wie zijn deze mensen? “De leden zijn hooggeplaatsten die de macht willen overnemen. Het zijn mensen die werkzaam zijn in de politiek, bij justitie, politie, medische wereld, het bedrijfsleven en de geheime diensten.”

Onlangs is Van Riemsdijk in de Verenigde Staten lang geïnterviewd door Anneke Lucas, eveneens slachtoffer van satanisch ritueel misbruik. “Het was een indringend en tevens mooi gesprek waarin vele kanten belicht zijn.”


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 145 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

131 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Piet de vries
Piet de vries
4 maanden geleden

Dit kan niet waar zijn.
Dit doen alleen beesten!

Wim
Wim
4 maanden geleden

Te ziek voor woorden maar niet om erover te praten, inmiddels raken steeds meer mensen zich ervan.bewust dat dit geen fantasie verhalen zijn maar werkelijkheid. Voel mijzelf schuldig ten opzichte van deze kinderen omdat we er allemaal van weten en er weinig of niets aan doen om deze slachtoffers te helpen en te voorkomen dat dit waar dan ook in de wereld nog kan gebeuren.

Bezorgde NL'er
Bezorgde NL'er
4 maanden geleden

Telkens dit soort blah blah interviews maar waarom komt men niet met namen.
En ja,de kans is er dat die je afmaken maar ik wil nu wel eens namen zien want dit krijgt bijna een groot ‘ik wil aandacht gehalte’.
Wat niet wilt zeggen dat het niet waar is maar men kan ook niet zeggen dat het wel waar is zonder een sprankje bewijs.
Het stopt pas als er namen en eventuele plaatsen/adressen openbaar worden gemaakt, en laster word het pas als bekend is wie die namen anoniem naar buiten brengen want voor laster heeft men je gegevens nodig en dat is wat moeilijker bij anoniem.

Petra
Petra
4 maanden geleden

Ik vrees dat dit waar is, maar kan mij er niets bij voorstellen waarom mensen dit zouden willen doen.

Dit is zo ONMENSELIJK.

MONSTERLIJK is de term die bij deze MONSTERS hoort.

Back to top button
131
0
We lezen graag je reactie!x