Mens en Dier

De Jonge: vanaf 12 jaar volledig vaccineren, jaarlijks

Help door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

VVD-Kamerlid Sophie Hermans zei woensdag in de Tweede Kamer dat het niet ondenkbaar is dat we structureel jaarlijks gevaccineerd moeten gaan worden tegen corona. “Hoe staat het daarmee?” vroeg ze aan zorgminister De Jonge. “Zijn we in onze operatie en uitvoering ook voorbereid op de mogelijkheid dat dit hele proces misschien wel jaarlijks herhaald moet gaan worden?”

“Wij verwachten dat we, ook volgend jaar, toegaan naar een soort jaarlijks vaccinatieprogramma. Wij willen zo snel mogelijk iedereen hebben gevaccineerd, met op de drempel van de zomer in ieder geval voor iedereen die eerste prik, en al vrij rap daarna natuurlijk ook voor iedereen die tweede prik,” zei De Jonge.

Nog héél veel vaccins over

“Dat is omdat we gewoon heel veel vaccins hebben. Nou, dan hebben we iedereen gevaccineerd, maar dan hebben we nog héél veel vaccins over. Een deel daarvan kunnen we ook inzetten voor het volgend jaar,” voegde hij toe.

De minister wees erop dat de Europese Commissie inmiddels een eerste contract heeft gesloten met Pfizer voor 2022 en 2023. “Dat gaat allemaal over hele grote aantallen. Wij zouden als Nederland jaarlijks 17,5 miljoen aan Pfizer kunnen krijgen voor 2022 en 2023,” zei De Jonge. “Dat is heel veel.”

Dat was toch een zogenaamde complottheorie?

Hij benadrukte dat ‘we ons zullen voorbereiden op een jaarlijks vaccinatieprogramma’. “Het is onze inzet om er daarbij op voorhand van uit te gaan dat we voor de hele bevolking weer twee prikken zullen moeten zetten, dus een volledige vaccinatie zullen moeten doen. Wij gaan ervan uit dat dat vanaf 12 jaar zal zijn, om de rekensommen zo groot mogelijk te maken; vanaf 12 jaar volledig vaccineren, jaarlijks. We zetten daarop in bij de inkoop waarmee we nu bezig zijn.”

Oud-verpleegkundige Marga Bult wist niet wat ze hoorde: “My God, De Jonge zei het echt beste mensen. Zijn woorden: vanaf 12 jaar gaan we dus iedereen jaarlijks vaccineren! Dat was toch een zogenaamde complottheorie? Waar gaan we naartoe met z’n allen?”

4.7 49 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
241 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Waldemar
Waldemar
1 jaar geleden

Bluf. De Jonge is niet goed bij zijn hoofd en moet meteen voor het gerecht verschijnen. Idioot.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Het volk vindt dat kennelijk een goed idee want dit kon men weten ruim voor de verkiezingen.
Alleen FvD heeft zich tegen coronatotalitarisme uitgesproken en dat zijn maar 5% van de stemmen.

Yep, de pseudovaccinatierazzia’s zijn niet ver meer weg.

Elise
Elise
1 jaar geleden

Nou, mooi niet dus.

Ertje
Ertje
1 jaar geleden

Echt te walgelijk voor woorden!
Weg met die kwal!!
Zo erg is corona helemaal niet!!
Het is een nieuw virus maar niet dodelijker dan oudere virussen!!
Echt vreselijk wat die de Jonge wil!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

241
0
We lezen graag je reactie!x