Homepagina » Buitenland » Ik sta midden in een apocalyps. Dit zeggen mensen in Wuhan over de uitbraak van het coronavirus
coronavirus
Foto: Pau Colominas CC BY-SA 4.0 Wikimedia Commons

Ik sta midden in een apocalyps. Dit zeggen mensen in Wuhan over de uitbraak van het coronavirus

China heeft in verband met het dodelijke coronavirus tientallen steden op slot gezet. Meer dan 50 miljoen mensen mogen niet naar buiten.

Experts hebben gewaarschuwd dat er pas over een jaar een vaccin beschikbaar is.

Luchtvaartmaatschappijen schrappen vluchten van en naar China. Westerse bedrijven hebben aangekondigd dat fabrieken in het land dicht gaan.

Wachten tot ze sterven

Op woensdag plaatste de krant Epoch Times op Twitter een interview met een inwoner van Wuhan, die zei dat mensen in de getroffen gebieden geen behandeling of diagnose kunnen krijgen omdat ziekenhuizen overvol zijn.

“Mensen kunnen alleen maar wachten tot ze sterven,” zei hij.

Hij waarschuwde dat het coronavirus zich niet alleen via de mond, maar ook via de ogen kan verspreiden.

Niet de waarheid

Hij zei verder dat de overheid niet de waarheid spreekt over de symptomen, aangezien er in veel gevallen geen symptomen waarneembaar zijn op het moment dat de ziekte wordt overgedragen.

Het zou wel zeven tot 10 dagen kunnen duren voordat de eerste symptomen zich aandienen.


Apocalyps

Het leven in Wuhan doet denken aan een ‘apocalyps’, zei de 21-jarige Amerikaanse student Nicholas Schneider in een telefonisch interview met Reuters.

Hij probeerde de stad tevergeefs te ontvluchten.

“Het is een spookstad,” zei hij. “Je ziet nauwelijks mensen en auto’s. Het voelt vreemd. Het voelt alsof ik midden in een apocalyps sta.”Vind je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Ik hoor ook heel andere geluiden. De elite heeft geen macht meer. Ze zijn in paniek het enige dat ze dan nog schijnen te hebben is angst zaaien en bedreigen om de boel (zinloos) te misleiden. De Rothschild s zitten ook in China, achter de zogenaamde ‘Chinese Elders’. De snelheid waarmee dat virus zich zou verspreiden is op zich al iets om met je wenkbrauwen te fronsen. In zeer korte tijd werd het opgekrikt van nationaal probleem tot pandemie, tot apocalyptisch toe. De apocalyps waar jaren geleden steeds over geschreven werd bleek allang een globalistische agenda te zijn. Als iets zo snel wordt opgekrikt als nu ook weer het geval is dan kun je er wel vanuit gaan dat ze kunstmatig angst aan het zaaien zijn. Zeker als dat nog het enige is dat ze hebben. Als iets te snel lijkt te gaan dan natuurlijk zou werken dan zitten er dat soort types achter.

  25 likes
 2. Is dit een NWO oefening?

  18 likes
  • Naar aanleiding van wat k gelezen en gehoord heb de afgelopen tijd is het meer paniek omdat ze geen controle meer hebben. Hoeveel van dit soort bedreigingen hebben ze ons al voorgespiegeld en is er niets gebeurd. Vervang bij deze video in gedachten Zion door mensheid en machines door wapens (van allerlei soort, incl virussen): https://www.youtube.com/watch?v=Ju0UOrnWoZk

   9 likes
 3. Wat wordt er voor de mensheid verzwegen. De uitbraak van het virus gebeurde in Wuhan waar het laboratorium staat waar ze experimenteerden met o.a. het SARS-virus.

  17 likes
 4. @Rob, zo is het precies, angstzaaierij is het grote doel. Net als met de mexicaanse griep, de vogelgriep, het sarsvirus en weet ik wat nog meer. De mensheid heeft het allemaal overleefd en zeker niet dankzij vaccinaties of overheden. Dergelijke uit de grond gestampte pandemieën sterven na verloop van tijd en veel tumult een geruisloze dood en dan heeft niemand het er meer over totdat ze weer iets op de mensheid proberen los te laten uit de donkere krochten van de “wetenschap”. Eerlijk en oprechte wetenschappers worden schaars, zeer schaars. Zij spelen het spel mee, eerst een probleem creëren dan voor veel geld en ellende een zogenaamd mogelijke oplossing aandragen.

  10 likes
 5. Het laboratorium staat niet ver van de markt af. Het virus kan alleen naar deze markt worden terug geleid. Toch wel vreemd eigenlijk. De VS kunnen China er niet onder krijgen met sancties, het nieuwe verdrag is ook niet alles voor de VS. Het gerucht gaat dat Trump Rusland wil aanvallen, echter dan heeft hij het ook met China aan de stok.
  De Chinezen zijn niet gek, ook niet slordig en hebben al problemen met de economie. De lockdown van een miljoenen stad is zeer slecht voor de economie en dus is het niet aanneembaar dat China een virus loslaat, zeker niet vlak bij een virus fabriek. Alle motieven liggen dus wel bij de VS/cabal.
  Iedereen heeft het over Bill Gates als sponsor van het corona virus, maar ook de Homeland Security en de Rockefeller Foundation staan bij de sponsors…..

  8 likes
 6. De nCor teller staat nu 1-02-20 op 1200
  https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

  Wat ik niet kan begrijpen is dat zo weinig mensen medeleven tonen. Wat er precies met nCor aan de hand is weet ik niet. Maar er lijkt een correlatie met 5g te zijn. Moet dan denken aan Royal raymond rife… Zorgt 5G voor mutaties ? (speculatie). Ook lijkt nCor op een biowapen volgens sommigen (hiv inserts ?).

  Wat er echt gebeurt is een raadsel maar volgens mij lijkt het op dit moment erop dat depopulatie agenda aan staat. Wuhan echt ideaal om virus te verspreiden. Ik denk ook echt niet dat onze politieke drollen in staat zijn om de juiste maatregelen te nemen. In a way , staan we er alleen voor als er echt een crisis uitbreekt. Extra voorraad kan geen kwaad. Hoop voor het best. In de eerste plaats voor de mannen vrouwen en kinderen in Wuhan en omstreken.

  6 likes
  • 5G is in principe een massavernietigingswapen, vandaar de bomenkap ook in stedelijke omgevingen, want de straling kan niet door de bomen heen.De 5G palen hebben ook camera”s en microfoons,zodat binnenkort iedereen ook buiten afgeluisterd kan worden. 1 druk op de knop is er nodig om iemand te doden.Ik waarschuw mensen hier al lang voor,maar werd vaak voor gek uitgemaakt en ook zou ik beter psychische kunnen gaan zoeken vanwege mijn waan ideeen.Nou, laat mij dan maar ”gek” zijn.
   Let ook op de koningshuizen.Queen Elisabeth zou dit jaar komen te overlijden(lees> ondergronds onderduiken, net als Friso) en meer zullen er om een of andere vage reden verdwijnen.Dit jaar zal de hele wereld wakker zijn.

   11 likes
   • Ik geef je de hand. Zo denken ze ook over mij. Ik noem mijzelf/of ik zie mezelf als: gekke Loena.(Harry Potter).
    Jaren geleden wilde ik al over van alles praten, keken ze me aan of ik zwaar krankjorum was. Nu komen mensen zelf over een onderwerp en dan moet ik zeggen: ja, dat wist ik al jaren geleden al en meestal is het voor mij niet meer interessant, want ik zit al lang weer op een ander level.
    Al vele jaren geleden werden er al filmpjes(de eerste dus) op you tube geplaatst over de NWO/technologie etc. Die zijn dus al redelijk ver uitgekomen.
    Maar goed Cynthia: blijf je hier uitspreken, ik vind het wel fijn!
    Groetjes,
    Een lotgenoot

    6 likes
 7. A team of doctors from Rajavithi Hospital Explained Effective Corona Treatment in more Details.
  https://www.youtube.com/watch?v=3bD2Ejklv7s

  1 likes
 8. Beetje minder mensen op deze planeet kan echt geen kwaad..virus is gewoon een opruimer.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

lijkschouwer

Lijkschouwer schokt wereld: ‘Er is niemand overleden door het coronavirus’

Een vooraanstaande lijkschouwer laat weten dat hij ...

de jonge

De Jonge bombardeert Kamerbrief over coronavaccin tot STAATSGEHEIM: ‘Informatie kan ernstige schade toebrengen’

Het kabinet zet maar liefst 700 miljoen ...