Homepagina » Buitenland » Ik sta midden in een apocalyps. Dit zeggen mensen in Wuhan over de uitbraak van het coronavirus
coronavirus
Foto: Pau Colominas CC BY-SA 4.0 Wikimedia Commons

Ik sta midden in een apocalyps. Dit zeggen mensen in Wuhan over de uitbraak van het coronavirus

China heeft in verband met het dodelijke coronavirus tientallen steden op slot gezet. Meer dan 50 miljoen mensen mogen niet naar buiten.

Experts hebben gewaarschuwd dat er pas over een jaar een vaccin beschikbaar is.

Luchtvaartmaatschappijen schrappen vluchten van en naar China. Westerse bedrijven hebben aangekondigd dat fabrieken in het land dicht gaan.

Wachten tot ze sterven

Op woensdag plaatste de krant Epoch Times op Twitter een interview met een inwoner van Wuhan, die zei dat mensen in de getroffen gebieden geen behandeling of diagnose kunnen krijgen omdat ziekenhuizen overvol zijn.

“Mensen kunnen alleen maar wachten tot ze sterven,” zei hij.

Hij waarschuwde dat het coronavirus zich niet alleen via de mond, maar ook via de ogen kan verspreiden.

Niet de waarheid

Hij zei verder dat de overheid niet de waarheid spreekt over de symptomen, aangezien er in veel gevallen geen symptomen waarneembaar zijn op het moment dat de ziekte wordt overgedragen.

Het zou wel zeven tot 10 dagen kunnen duren voordat de eerste symptomen zich aandienen.


Apocalyps

Het leven in Wuhan doet denken aan een ‘apocalyps’, zei de 21-jarige Amerikaanse student Nicholas Schneider in een telefonisch interview met Reuters.

Hij probeerde de stad tevergeefs te ontvluchten.

“Het is een spookstad,” zei hij. “Je ziet nauwelijks mensen en auto’s. Het voelt vreemd. Het voelt alsof ik midden in een apocalyps sta.”

5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Shadow1100
Shadow1100
1 jaar geleden

Wat wordt er voor de mensheid verzwegen. De uitbraak van het virus gebeurde in Wuhan waar het laboratorium staat waar ze experimenteerden met o.a. het SARS-virus.

Elise
Elise
1 jaar geleden

Is dit een NWO oefening?

Rob
Rob
1 jaar geleden

Ik hoor ook heel andere geluiden. De elite heeft geen macht meer. Ze zijn in paniek het enige dat ze dan nog schijnen te hebben is angst zaaien en bedreigen om de boel (zinloos) te misleiden. De Rothschild s zitten ook in China, achter de zogenaamde ‘Chinese Elders’. De snelheid waarmee dat virus zich zou verspreiden is op zich al iets om met je wenkbrauwen te fronsen. In zeer korte tijd werd het opgekrikt van nationaal probleem tot pandemie, tot apocalyptisch toe. De apocalyps waar jaren geleden steeds over geschreven werd bleek allang een globalistische agenda te zijn. Als iets zo snel wordt opgekrikt als nu ook weer het geval is dan kun je er wel vanuit gaan dat ze kunstmatig angst aan het zaaien zijn. Zeker als dat nog het enige is dat ze hebben. Als iets te snel lijkt te gaan dan natuurlijk zou werken dan zitten er dat soort types achter.

Henk Azie
Henk Azie
1 jaar geleden

Het laboratorium staat niet ver van de markt af. Het virus kan alleen naar deze markt worden terug geleid. Toch wel vreemd eigenlijk. De VS kunnen China er niet onder krijgen met sancties, het nieuwe verdrag is ook niet alles voor de VS. Het gerucht gaat dat Trump Rusland wil aanvallen, echter dan heeft hij het ook met China aan de stok.
De Chinezen zijn niet gek, ook niet slordig en hebben al problemen met de economie. De lockdown van een miljoenen stad is zeer slecht voor de economie en dus is het niet aanneembaar dat China een virus loslaat, zeker niet vlak bij een virus fabriek. Alle motieven liggen dus wel bij de VS/cabal.
Iedereen heeft het over Bill Gates als sponsor van het corona virus, maar ook de Homeland Security en de Rockefeller Foundation staan bij de sponsors…..

x

Check Also

omt

OMT-lid: ‘Er is relatief weinig bekend nog over de veiligheid van het vaccin’

Israël is inmiddels begonnen met het vaccineren ...

coleman

Oud-huisarts: Eindelijk! Medisch bewijs dat de coronaprik ‘moord’ is

Dit is het moment waarop we moeten ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x