Mens en Dier

De Jonge: kinderen vanaf 12 jaar vaccineren ‘omdat ze lijden onder de maatregelen’

Help door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zorgminister Hugo de Jonge zei vrijdag tijdens de persconferentie dat hij de mensen die nog niet gevaccineerd zijn de komende periode alsnog de kans wil bieden om zich te laten inenten, dicht bij huis. “Dus de GGD komt naar u toe deze zomer. Met de ‘spuitbus’ gaan ze de wijken in waar de vaccinatiegraad laag is,” zei De Jonge. “Zo kunnen ze mensen beter bereiken en met twijfelaars in gesprek gaan.”

“En er valt steeds meer voor te zeggen om naast alle volwassenen ook alle 12- tot 18-jarigen te vaccineren. Voor de samenleving als geheel, om in het najaar beter beschermd te zijn. En voor de jongeren zelf,” zei hij.

Advies van de Gezondheidsraad

“Jongeren lijden weliswaar niet zo erg onder het virus, maar wel onder de maatregelen die nodig zijn als zij of een klasgenoot door het virus besmet raken,” sprak De Jonge. “Onze jongeren hebben al te veel les via een computerscherm meegemaakt.”

“Dus we kijken uit naar het advies van de Gezondheidsraad en we zullen dan een besluit nemen,” benadrukte hij. De jongeren moeten zich volgens De Jonge dus laten vaccineren omdat ze zo’n last hebben van de maatregelen. Is het dan niet handiger om gewoon de maatregelen af te schaffen?

Risico’s en onzekerheden

Overigens zei De Jonge vlak daarvoor nog dat ‘er richting het najaar een aantal risico’s en onzekerheden zijn waarmee we rekening hebben te houden’. “Bijvoorbeeld: in hoeverre mensen die gevaccineerd zijn nog een rol spelen in de verspreiding van het virus.”

5 40 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
166 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ellie
Ellie
1 jaar geleden

wie gelooft dat maatregelen voorbij zijn als iedereen gevaccineerd is, is wel erg goedgelovig en naïef bezig en begrijpt niet dat er een groter doel achter deze hele kermis zit.

Pieter
Pieter
1 jaar geleden

Het is toch wel duidelijk dat er gewoon een nieuw prikkie zal gaan komen voor een zelf bedachte Haagse of WEF variant?

En dat in combinatie met een QR code lockdown, dat je alleen nog naar buiten mag met een geldige QR code.

Fijne zomer nog.

Oleehop
Oleehop
1 jaar geleden

Gewetenloze moordenaar. Wanneer komt de dag van afrekening voor deze genocide plegers?

Olijfje
Olijfje
1 jaar geleden

Die man is misdadig. Hij zou gearresteerd moeten worden voor kindermishandeling met blijvend letsel. Laat hij lekker toestemming geven voor zijn eigen kinderen Te laten gebruiken als proefkonijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

166
0
We lezen graag je reactie!x