Mens en Dier

Hierom is de demonstratie voor vrijheid op het Malieveld verboden

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Comedian en influencer Tisjeboy Jay heeft een uitgesproken mening over de coronamaatregelen. Hij verwierf bekendheid met humoristische filmpjes voor dagblad De Limburger. Hij wist op Facebook al bijna 300.000 volgers te vergaren. In een filmpje op Facebook legt hij uit waarom de demonstratie voor vrijheid op het Malieveld aanstaande zondag verboten is. De autoriteiten beweren dat de demonstratie niet door kan gaan uit veiligheidsoverwegingen.

“We hebben allemaal de Black Lives Matter-demonstraties gezien. Die zijn allemaal veilig: in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Tilburg, 11.500 mensen hutjemutje op elkaar, geen piek in de besmettingen. Al deze demonstraties waren veilig. Nu is er een demonstratie voor de vrijheid van het volk en die zou niet veilig zijn.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Verdeeld volk is makkelijk te beheersen

Heeft het misschien iets te maken met de context? “Black Lives Matter mag wel en vrijheid van het volk mag niet. De natuurlijke reactie is dat je gaat wijzen naar Black Lives Matter. Jullie mogen wel en wij niet. Dit is precies de reactie die ze willen. Ze willen dat jullie ruzie met elkaar maken. Waarom willen ze dat? Een verdeeld volk is makkelijk te beheersen.”

“De reden waarom deze demonstratie wordt verboden? Dit gaat niet om de veiligheid, dit gaat om de context. Ze willen niet dat wij zien hoeveel mensen tegen de coronamaatregelen zijn. Nu is het belangrijk dat wij kalm blijven. Zodra je boos wordt en gaat wijzen naar andere personen, word je onderdeel van het probleem. Als je verandering wilt, dan moet je verandering zijn.”

“Zal ik je vertellen waarom er vanuit de media en overheid zo wordt gepusht op verdeeldheid? Omdat ze hartstikke bang zijn. Het wordt heet. We moeten stoppen met het bestrijden van haat met haat. Haat bestrijden we met liefde. Zodra we vanuit liefde gaan handelen, is hun spel heel snel game over.”

Bekijk het filmpje hieronder:

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Madeloes
Madeloes
3 jaren geleden

Zoals ik gereageerd heb op het vorige artikel

Kunnen we niet als wakkere mensen een paraplu gaan dragen met tekst of hartjes 🙂 zoals het liedje zingt de ene voor de regen de ander voor de zon waar we ook heengaan 🙂

Wij zijn de meerderheid! Wij zijn degenen die dit tot zover getoloreerd hebben maar we zijn er klaar mee!

Walter
Walter
3 jaren geleden

BLM mag protesteren over jp Coen en Columbus maar je hoort ze niet over de half miljoen Tutsi’s in Rwanda die zijn afgeslacht door hun zwarte broeders

Rayoflight
Rayoflight
3 jaren geleden

Geen Haat !

Inderdaad : het word de heren heel heet onder de voeten.

Hadden ze toch echt het idee dat Nederlanders dit niet in de gaten hadden en het makkelijk was om Nederland in een N.W.O. provincie om te vormen. Want, het gaat niet meer over corona !

Heel goed dat hij zegt dat we niet naar BLM moeten wijzen! Het volk moet 1 blijven ook al is BLM in mijn ogen een gefinancieerde demonstratie.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Maar ja, als de VVD met 45 zetels in maart 2021 de kamer binnenkomt dan is vrijheid voorlopig en waarschijnlijk voor altijd heel ver te zoeken.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x