Homepagina » Mens en Dier » Hierom is de demonstratie voor vrijheid op het Malieveld verboden
demonstratie
Foto: Leonhard Lenz CC0 1.0

Hierom is de demonstratie voor vrijheid op het Malieveld verboden

Comedian en influencer Tisjeboy Jay heeft een uitgesproken mening over de coronamaatregelen. Hij verwierf bekendheid met humoristische filmpjes voor dagblad De Limburger. Hij wist op Facebook al bijna 300.000 volgers te vergaren. In een filmpje op Facebook legt hij uit waarom de demonstratie voor vrijheid op het Malieveld aanstaande zondag verboten is. De autoriteiten beweren dat de demonstratie niet door kan gaan uit veiligheidsoverwegingen.

“We hebben allemaal de Black Lives Matter-demonstraties gezien. Die zijn allemaal veilig: in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Tilburg, 11.500 mensen hutjemutje op elkaar, geen piek in de besmettingen. Al deze demonstraties waren veilig. Nu is er een demonstratie voor de vrijheid van het volk en die zou niet veilig zijn.”

Verdeeld volk is makkelijk te beheersen

Heeft het misschien iets te maken met de context? “Black Lives Matter mag wel en vrijheid van het volk mag niet. De natuurlijke reactie is dat je gaat wijzen naar Black Lives Matter. Jullie mogen wel en wij niet. Dit is precies de reactie die ze willen. Ze willen dat jullie ruzie met elkaar maken. Waarom willen ze dat? Een verdeeld volk is makkelijk te beheersen.”

“De reden waarom deze demonstratie wordt verboden? Dit gaat niet om de veiligheid, dit gaat om de context. Ze willen niet dat wij zien hoeveel mensen tegen de coronamaatregelen zijn. Nu is het belangrijk dat wij kalm blijven. Zodra je boos wordt en gaat wijzen naar andere personen, word je onderdeel van het probleem. Als je verandering wilt, dan moet je verandering zijn.”

“Zal ik je vertellen waarom er vanuit de media en overheid zo wordt gepusht op verdeeldheid? Omdat ze hartstikke bang zijn. Het wordt heet. We moeten stoppen met het bestrijden van haat met haat. Haat bestrijden we met liefde. Zodra we vanuit liefde gaan handelen, is hun spel heel snel game over.”

Bekijk het filmpje hieronder:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Geen Haat !

  Inderdaad : het word de heren heel heet onder de voeten.

  Hadden ze toch echt het idee dat Nederlanders dit niet in de gaten hadden en het makkelijk was om Nederland in een N.W.O. provincie om te vormen. Want, het gaat niet meer over corona !

  Heel goed dat hij zegt dat we niet naar BLM moeten wijzen! Het volk moet 1 blijven ook al is BLM in mijn ogen een gefinancieerde demonstratie.

  55 likes
 2. Zoals ik gereageerd heb op het vorige artikel

  Kunnen we niet als wakkere mensen een paraplu gaan dragen met tekst of hartjes 🙂 zoals het liedje zingt de ene voor de regen de ander voor de zon waar we ook heengaan 🙂

  Wij zijn de meerderheid! Wij zijn degenen die dit tot zover getoloreerd hebben maar we zijn er klaar mee!

  43 likes
  • Inderdaad..

   Ik stelde zelf al voor om de kleur groen te dragen. Een groen t-shirt of polo met een leuze bv.

   Maar hartjes paraplu of wat dan ook kan ook.

   Nu zit ik in de trein met een dom mondkapje te doen alsof ik meega met lijdend RIVM.

   Niet wachten…

   Zelf doen!!!

   23 likes
  • Nee je moet je klaar maken voor strijd of zorgen dat je eten en drinken in huis hebt voor je gezin en zorg voor benzine, parapluutjes en bloemen enz is onzin, daar is het te laat voor, nog 2 maanden en het is over, dan herkennen jullie Nederland niet meer en de wereld ook niet. het gaat om onze uitroeiing, is geen geintje, politici denken dat ze er bij horen maar die gaan ook. Het oogsten van het vee, er blijven er 500 miljoen over, dit is eerder gebeurd, het is meer luguber dan je je voor kunt stellen.

   9 likes
 3. BLM mag protesteren over jp Coen en Columbus maar je hoort ze niet over de half miljoen Tutsi’s in Rwanda die zijn afgeslacht door hun zwarte broeders

  42 likes
 4. Laat je niet beïnvloeden | stop de corona dictatuur | Sleep Rutte het torentje uit | youtube @stay positive

  Het is half 1 op dit moment. Het heeft geen zin om je weg te laten jagen. Je zal niet worden gehoord. Dit moeten wij zelf afdwingen. Gelukkig zegt bijna iedereen alsnog te gaan. Vreedzaam, ja, laten zien dat we er klaar mee zijn, JA.

  Genoeg is genoeg.

  32 likes
 5. De man heeft gewoon helemaal gelijk. Christenen, Moslims, Joden, Hindoestanen, atheïsten, vrouwen, mannen, werkenden, werklozen, jongeren, ouderen verenig u. Want in de strijd om VRIJHEID hebben we een gezamelijke vijand en dat is de overheid in het westen. Als u de geschiedenis erop naslaat is de overheid ook altijd de grootste moordmachine der mensheid geweest. De kans dat u door een crimineel om jet leven komt is altijd significant kleiner dan de kans dat u om het leven kwam door beleid van een bepaalde overheid. De vrije mens moet zich nooit keer laten gebruiken om vrijheidsbeperkende middelen op te leggen aan zijn medeburgers in opdracht van de overheid. Doe je dat wel dan ben je onderdeel van het fascistische probleem.

  26 likes
 6. Maar ja, als de VVD met 45 zetels in maart 2021 de kamer binnenkomt dan is vrijheid voorlopig en waarschijnlijk voor altijd heel ver te zoeken.

  24 likes
 7. Let love rule brothers and sisters

  18 likes
 8. Als een volk verdeeld is, kun je het volk polariseren, brainwashen en alle kanten opsturen. Het klopt dat de coalitie erop uit is om te verdeeldheid, polarisatie, ruzie en chaos wil te wekken, want dan hebben ze reden om in te grijpen en maatregelen door te voeren.
  Ik ben het er volledig mee eens dat de coalitie niet wil, dat zichtbaar wordt hoeveel mensen tegen de coronamaatregelen (en de 1,5 meter-samenleving) zijn. Om te verhinderen dat zichtbaar wordt hoeveel mensen er tegen de coronamaatregelen en de 1,5 meter-samenleving zijn, wordt er ook onnodig veel aandacht besteed aan “Black Lives Matter”, om het volk zó af te leiden van de desastreuze gevolgen en de coronamaatregelen.
  De coalitie wilde de Coronaspoedwet per 1 juli laten ingaan, maar nu het vuur over die spoedwet is opgelaaid en zichtbaar is geworden hoeveel mensen er tegen de Coronaspoedwet zijn, heeft de coalitie de spoedwet een paar maanden uitgesteld.
  In deze tijd met de coronamaatregelen beschouw ik het CDA als Corona Dictatoriale Arglistigheid en de VVD als Vrijheidsberovende Volksverarmende Dictatuur. Door de coronamaatregelen verandert Nederland steeds meer in een politiestaat waarbij onze vrijheid drastisch is ingeperkt en de kans op boetes voor burgers sterk is toegenomen. In een 1,5 meter-samenleving kan de economie niet functioneren en is Nederland economisch gezien op weg naar de afgrond met vele faillissementen tot gevolg. De langdurige1,5 meter-samenleving heeft een onherstelbare economische schade tot gevolg, dat gemaskeerd wordt door de steunpakketten van het kabinet.
  Nu gebleken is dat de demonstraties voor vrijheid en het opheffen van de 1,5 meter-samenleving steeds weer verboden worden, lijkt alleen nog een collectieve staking van de financieel gedupeerde sectoren als gevolg coronamaatregelen, het redmiddel voor de terugkeer naar een normale samenleving en het opheffen van de coronamaatregelen.

  9 likes
 9. Kracht van de Liefde,

  Machtige instituten vallen eindelijk om,
  Geld en macht vormen een “tijdbom”,
  De waarheid dient zich heel helder aan,
  Want zo, kan het niet meer verdergaan.

  Moeder aarde zette het sein op groen,
  Nu gaan haar bewoners dat ook doen,
  De schouders eronder samen zijn we sterk,
  Op onze weg naar Het Gouden Tijdperk.

  Niets stopt ons, want badend in licht,
  Tonen wij mensenkinderen het ware gezicht,
  The Age of Aquarius is anno nu aangebroken,
  in onze harten is de kracht van de Liefde ontloken!

  8 likes
 10. Ze sturen bewust op een burgeroorlog aan, dat willen ze al jaren en nu gaat het de verkeerde kant op.
  Wat ze niet willen begrijpen is dat “Ze” dan zelf ook flinke klappen zullen krijgen als de vlam echt in de pan gaat…
  Het enige wat “Wij” kunnen doen is ons niet als handpoppen laten gebruiken door die satanisten…

  7 likes
 11. Liefde bedrijf je met je geliefde niet met je vijand, anders krijg je “liefdevol” een mes tussen je ribben. De duivel draait immers altijd alles om, weet je nog ?

  5 likes
 12. Ah,… goed om te zien dat Wow iig door 1 individu heen schijnt,..Dit licht is niet meer te stoppen vandaar al die haast van het ego voor het vaccin. Trouwens hebben jullie het interview gisteren in de volkskrant (gratis!) van Eucalypta de virologe? Ze laat haar ware gezicht zien,..het beroemd willen worden ego,..maar,.. het komt goed!

  4 likes
 13. :adrianus-johannes.

  hun spel heel snel game over.

  echt niet zolang wij ons eigen EGO behouden..

  3 likes
 14. Ordo ab chao is de slogan van onze roverheid. Interim-burgemeester van Den Haag Johan Remkes en zijn handlangers meten met twee maten, want op 20 juni mocht BLM wel protesteren. De organisatoren van de anti-coronamaatregelendemonstratie van vandaag – Viruswaanzin.nl – krijgen een trap door hooligans te linken met vreedzame demonstranten.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

belgische

Belgische rechter torpedeert klachten tegen coronamaatregelen: ‘Complottheorieën’

Ook bij onze zuiderburen is kritiek op ...

hoogleraar

Hoogleraar en universitair docent schrijven vlijmscherp artikel over coronabeleid: ‘Draconisch’

Hoogleraar Michaéla Schippers en universitair docent Erwin ...