Bewustzijn

Leef jij het leven waar je vroeger ooit van droomde?

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar
Waarschijnlijk niet…

Als ik mensen vraag waarom ze niet het leven leiden waar ze ooit van droomden, dan hoor ik de meest uiteenlopende redenen.

Maar over het algemeen komt het erop neer dat ‘het leven’ ze gewoon overkomen is. Er gebeurde ‘dingen’, ze maakten andere keuzes, ze kregen een relatie en/of een carrière, waardoor ze in de zogenaamde ‘rat-race’ terechtkwamen en meestal nog steeds zitten. De rat-race is dat je vast zit in de eindeloze sleur van móeten werken om rond te kunnen blijven komen, waardoor je geen tijd hebt om iets anders te gaan doen. Het is een vicieuze cirkel, waarin je vast denkt te zitten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

En wanneer je eenmaal in die rat-race zit, dan kun je niet zo één, twee, drie, weer omschakelen.

Je hebt meestal verantwoordelijkheden gekregen, misschien een relatie en/of kinderen. En voor je het weet leef je een totaal ander leven dan waar je als kind ooit van droomde.

De grote vraag

De grote vraag is dan ook of je werkelijk 100% tevreden bent over je huidige leven? Is dat zo? Ben jij helemaal op-en-top tevreden over je leven? Of zijn er dingen die je anders zou willen?

Wat als je het opnieuw zou kunnen doen? Zou je dan exact hetzelfde doen? Of zou je het toch op een andere manier doen?

Weet je… Uiteraard zou het een rigoreuze beslissing zijn als je dingen op een andere manier zou doen. Vaak ben je bang om de goede dingen die je nu hebt kwijt te raken. Maar het hoeft niet zo te zijn. Wat als je de perfecte combinatie kunt maken? Houden wat je hebt en de minder gewenste dingen vervangen door betere?

Als je dát doet hoef je namelijk geen radicale ommezwaai te maken. Je kunt het op een slimme en handige stap-voor-stap-manier doen. Je werkt dan op een verstandige manier toe naar een nieuw leven, waarbij je het goede van nu meeneemt.

Klinkt gek? Nou, niet zo heel erg…

Kijk… Als je volledig tevreden bent met je huidige leven en je geen enkele behoefte hebt aan verandering, dan hoef je ook niets te doen. Maar als je wel de behoefte voelt om iets anders te willen en je leven aan te passen in het leven waar je ooit van droomde, dan is er een mooie manier om dat te doen.

Want zoals met alles begint ook dit met het krijgen van de juiste mindset.

Je zult moeten weten wat je moet doen en hoe je het gaat aanpakken. Vervolgens moet je de juiste stappen zetten in de goede richting.

En dat lijkt vanuit je huidige situatie vaak onmogelijk. Maar dat is het niet!

Wil je meer geld in je leven? Dan is dat mogelijk. Wil je een andere relatie? Ook mogelijk. Wil je een andere carrière? Geen probleem. De ’truc’ is om je huidige mindset om te buigen naar een mindset die je wens volledig (=100%) ondersteunt.

Gewoontedieren

Mensen zijn gewoontedieren en vergeten vaak welke mogelijkheden ze hebben. Vaak zijn ze ervan overtuigd dat als ze iets lang genoeg op een bepaalde manier doen, het op een andere manier niet kan.

Leef je al jarenlang op je huidige manier? Dan denk je vaak onterecht dat het een heel gedoe is (als het al mogelijk is) om het beter te gaan doen.

En zoals ik al eerder noemde is het niet nodig om alles om te gooien. Je kunt ook selectief te werk gaan! Je kunt ervoor kiezen om bepaalde aspecten van je leven te transformeren. En daar hoef je echt niet alles voor op zijn kop te gooien.

Als er één ding zou zijn dat je graag anders zou willen, maar dat moeilijk haalbaar of onmogelijk lijkt, bedenk je dan dat je huidige mindset jou die gedachte geeft.

Dus zodra je die mindset aanpast in een mindset die wel weet hoe je dingen kunt veranderen en transformeren, dan komen de gedachten hoe je dat moet doen vanzelf!

Je krijgt inzichten en ideeën om het beter te doen en wat nóg belangrijker is…je krijgt de juiste motivatie om het daadwerkelijk te doen.

Feitelijk creëer je zo snel en gemakkelijk een nieuwe realiteit voor jezelf. Hoe onhaalbaar dat nu ook nog mag lijken voor je. Met de juiste mindset is zo enorm veel meer mogelijk voor je.

Dus de vraag is dan hoe ga je dit aanpakken?

Hoe krijg je de juiste mindset en creëer je een nieuwe realiteit?

Het antwoord is eenvoudiger dan je misschien denkt. Je mindset is in feite een verzameling overtuigingen in je onderbewustijn. Vanuit die verzameling zit je vast in gedrag- en denkpatronen. Wanneer je op onbewust niveau één of enkele kleine wijzigingen realiseert, ga je het verschil meteen merken. En dat kan enorm snel gaan. Soms zelfs binnen één dag. Er gaat dan een soort knop om, waardoor je ‘ineens’ het licht ziet.

Maak je eigen realiteit

Wanneer je een paar keer luistert naar de sessie ‘Maak je eigen realiteit’, ga je je realiseren dat niet alles vaststaat in je leven. Je komt los en herwint de controle over je huidige en nieuwe realiteit.

Je leert op diep onbewust niveau wat je moet doen om de meest positieve resultaten te krijgen die je je maar wenst.

Je leert je leven zinvoller te maken en je gaat helder en duidelijk de verbanden zien. Je gaat zien welke keuzes tot je huidige resultaten en situaties geleid hebben en hoe je dit in positieve zin kunt veranderen.

Daardoor wordt je leven veel interessanter en krijg je een rijker gevoel! En dan is het de vraag waar je volgend jaar staat? Of over een paar jaar? Heb je gerealiseerd wat je wilde? Heb je je doelen nu wel bereikt?

Verbeter je toekomst

Met een tweede sessie: ‘Verbeter je toekomst’, ontwikkel je een innerlijke visie van hoe je leven zal zijn als je bepaalde dingen verandert. Je kunt als het ware in de toekomst kijken en zien of bepaalde veranderingen goed zullen uitpakken voor je.

Bevalt het niet? Geen probleem, want dan kun je je plan nog gemakkelijk veranderen, net zolang tot het 100% is wat je wilt.

Wil je:

  • Meer geld?
  • Meer of juist minder werk?
  • Meer liefde?
  • Een andere carrière?
  • Meer spiritualiteit?
  • Meer doen van wat je leuk vindt?
  • En totale transformatie van je leven?
  • Een kleiner iets in je leven veranderen?

Deze tweede sessie helpt je dan ook op voorhand de juiste keuzes te maken en ook te weten hoe dat zal uitpakken voor je.

Beide sessies samen zijn levenstransformerend, ook al is het klein of groot wat je wil.

Klik hier voor meer info en downloaden

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
4 jaren geleden

nee niemand waarschijnlijk, alleen de aller rijkste .

Rob
Rob
4 jaren geleden

Niemand leeft in deze wereld het leven. Alhoewel, er zijn er wel maar dat zijn er slechts enkelen die werkelijk zichzelf zijn. De rest is alleen maar aan het overleven in een wereld gebaseerd op macht en controle. Een totale transformatie is vanuit de ziel en in menselijke ervaring. Alles is binnenin, niets van buitenaf kan daar iets aan veranderen. Vanuit de ziel werkt het gezien vanuit de grootsheid, waar het leven als 3D ervaring een beperking op is. De wereld van macht is altijd vernietigend geweest. Diverse aspecten wijzen meer naar die wereld van macht en controle, zoals geld, werk, carrière. Spiritualiteit maakt in feite ook deel uit van diezelfde wereld. Dat omdat mensen die al een geconditioneerd ego hebben, door de wereld van macht (opvoeding, onderwijs, etc) degenen zijn die in de spiritualiteit naar meer zoeken dan ze aangeleerd hebben gekregen van de buitenwereld. Maar spiritualiteit is niet hetzelfde als bewustzijn. Spiritualiteit is iets dan mensen DOEN terwijl bewustzijn niets anders is dan ervaring maar dan wel vanuit de kern gezien.

Meer doen wat je leuk vindt in deze wereld van macht en controle kun je zelf beslissen. Dat heeft alleen wel consequenties voor de aspecten die nog van de wereld van macht afkomen en met name geld. Werk dat je leuk vindt bestaat niet meer, althans niet betaald werk. Dat is door de politiek allemaal allang kapot gemaakt. Het leven houdt in feite alleen maar ervaring in in eigen lichaam. Als mens gaat het daarbij om Zelf-expressie. Dat kun je ook zelf, het enige wat je daarvoor nodig hebt is je Zelf, niet een geprogrammeerd ego. Dus moet je een verschuiving maken van je ego naar je Zelf. Waar kun je zo’n verschil maken? Niet in de wereld van macht en controle. Om in deze wereld iets anders te ervaren dan de macht, moet je van omgeving veranderen. Een omgeving waar het leven gaande is KAN je tot je Zelf brengen als daar geen macht heerst. Het leven zelf kent ook geen geld want binnenin bestaat geen geld. Als je een omgeving neemt waar geen macht heerst , en je komt daar tot je Zelf dan maak je simpelweg een verschuiving, letterlijk van 2D naar 3D. Maar je moet wel nog steeds je geld verdienen als je je huis etc wilt kunnen betalen. Dan moet je ook weer terug naar die wereld van macht, wat betekent dat je je Zelf ook weer kwijt kunt raken.

Als je dan meer van het één wilt zul je ook genoegen moeten nemen met minder van het ander. Meer het leven ervaren betekent dus minder in de wereld van macht en dus ook minder werk en minder geld. Als je een carrière belangrijk vindt dan vraagt dat (veel) meer van de wereld van macht. Dan komt er meer geld binnen maar heb je minder (tot geen) tijd om je leven te ervaren en je Zelf uit te drukken. Kortom, het gaat over keuzes en die die kun je alleen Zelf maken. Het ligt daarbij aan de persoonlijke situatie. Heb je veel dan kun je het met minder doen, heb je niets of weinig dan kun je nog steeds sommige zaken veranderen. Zoals die verslavende telefoon eruit gooien als je die hebt. Terug naar de basisbehoeften als het kan. Dan verspil je geen geld aan allerlei afleidingen. Dat zullen we straks allemaal sowieso een keer moeten wanneer die hele macht structuur instort. Dan blijft het leven zelf over en dan zal alles wel anders moeten.

Trix
Trix
4 jaren geleden

Ik heb 7 jaar geleden het roer om gegooid, en ik kan zeggen uit mijn Hart dat ik leef zoals ik dat wil. Hier voor heb ik wel alles achter me moeten laten. Vrienden, familie en de bubble waar ik in leefde. Gister 31 januari precies een jaar geleden gooide ik mijn deur dicht, gooide de sleutels door de brievenbus en pakte het vliegtuig naar kathmandu, sinds die tijd ben ik op reis, Nepal, India, Thailand, Malaysia etc… Ik ben zo veel mensen tegen gekomen die leven van niks. Deze mensen zijn de meest geven de die ik ooit ben tegen gekomen. We leven allemaal op basis van wat ik geef is wat ik terug krijg. Soms heb ik dagen lang geen geld, en toch komt het altijd weer goed. Zoveel broeders and zusters over de hele wereld. Ben je klaar met de bubble waar je in geboren bent? Klaar met de indoctrinate en geplande propaganda? Ga reizen en zie met je eigen ogen hoe mooi de wereld en de mensen kunnen zijn. Wees niet bang zet die stap, set yourself free.

Rob
Rob
4 jaren geleden

Leef al sinds mijn 20e de droom die ik altijd wou leven, inmiddels 8 jaar verder en nog steeds onafhankelijk en overal ter wereld, voornamelijk in fijne warme landen bij het strand en met lagere leefkosten.

Het is echt niets meer als willen maar vooral ook BEREID zijn de stappen te zetten die nodig zijn, dus ook de minder leuke dingen en het klote werk voor weinig geld, wat je eventueel wel locatie onafhankelijk maakt.

Ik heb tientallen mensen geprobeerd te helpen die zeiden hetzelfde te willen maar de meeste zijn niet eens bereid om 3 maanden door de drek te gaan, dit is dan ook de reden dat ze nog steeds een rat race leven.

Back to top button