Nine For News

Altijd op de hoogte via pushberichten van NineForNews. Zo zet je ze aan!

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de social media steeds meer censureren. YouTube, Facebook en Twitter verwijderen massaal filmpjes en berichten die ‘in strijd zijn met het beleid’. Al meer dan twee miljoen mensen hebben hun toevlucht gezocht tot Twitter-alternatief Parler. De gevestigde social media zijn anti-social media geworden en dansen steeds meer naar de pijpen van de corrupte regeringen.

We krijgen geregeld berichten van lezers die ons laten weten dat inhoud van NineForNews die ze op social media delen vrijwel automatisch wordt verwijderd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Om deze reden hebben we ervoor gekozen om onze lezers rechtstreeks te gaan informeren over artikelen, middels pushberichten. Sinds enkele dagen is het mogelijk om deze pushberichten te ontvangen. Er hebben zich al duizenden mensen aangemeld. Na je aanmelding ontvang je een melding zodra er een artikel gepubliceerd is.

Het voordeel hiervan is dat je geen Facebook- of Twitter-account hoeft te hebben. Aanmelden is makkelijk, geheel gratis en 100 procent anoniem. Er wordt geen informatie gedeeld. Aanmelden kan hier.

Aan het ontvangen van pushberichten zijn geen risico’s verbonden. Zo zul je bijvoorbeeld nooit spamberichten ontvangen, omdat er geen gegevens van jou worden opgeslagen. Je kunt je op elk gewenst moment snel en gemakkelijk weer afmelden.

Steeds meer websites maken gebruik van pushberichten, omdat deze methode superieur is aan bijvoorbeeld het versturen van e-mails. Dit vanwege de snelheid, anonimiteit en veiligheid.

Meld je nu aan en mis vanaf nu niets meer!

3.3 11 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
3 jaren geleden

okeeeee , mooi

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x