Homepagina » Nine For News » Altijd op de hoogte via pushberichten van NineForNews. Zo zet je ze aan!
pushberichten

Altijd op de hoogte via pushberichten van NineForNews. Zo zet je ze aan!

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de social media steeds meer censureren. YouTube, Facebook en Twitter verwijderen massaal filmpjes en berichten die ‘in strijd zijn met het beleid’. Al meer dan twee miljoen mensen hebben hun toevlucht gezocht tot Twitter-alternatief Parler. De gevestigde social media zijn anti-social media geworden en dansen steeds meer naar de pijpen van de corrupte regeringen.

We krijgen geregeld berichten van lezers die ons laten weten dat inhoud van NineForNews die ze op social media delen vrijwel automatisch wordt verwijderd.

Om deze reden hebben we ervoor gekozen om onze lezers rechtstreeks te gaan informeren over artikelen, middels pushberichten. Sinds enkele dagen is het mogelijk om deze pushberichten te ontvangen. Er hebben zich al duizenden mensen aangemeld. Na je aanmelding ontvang je een melding zodra er een artikel gepubliceerd is.

Het voordeel hiervan is dat je geen Facebook- of Twitter-account hoeft te hebben. Aanmelden is makkelijk, geheel gratis en 100 procent anoniem. Er wordt geen informatie gedeeld. Aanmelden kan hier.

Aan het ontvangen van pushberichten zijn geen risico’s verbonden. Zo zul je bijvoorbeeld nooit spamberichten ontvangen, omdat er geen gegevens van jou worden opgeslagen. Je kunt je op elk gewenst moment snel en gemakkelijk weer afmelden.

Steeds meer websites maken gebruik van pushberichten, omdat deze methode superieur is aan bijvoorbeeld het versturen van e-mails. Dit vanwege de snelheid, anonimiteit en veiligheid.

Meld je nu aan en mis vanaf nu niets meer!

5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
1 jaar geleden

okeeeee , mooi

x

Check Also

ddos

NineForNews getroffen door fikse DDoS-aanvallen

De website van NineForNews is de afgelopen ...

sociale media

Ben jij nog wel echt vrij, of heeft dit gevaarlijke fenomeen jou ook in zijn greep?

Het gebruik van sociale media zoals Facebook, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

1
0
We lezen graag je reactie!x