Homepagina » Nine For News » Altijd op de hoogte via pushberichten van NineForNews. Zo zet je ze aan!
pushberichten

Altijd op de hoogte via pushberichten van NineForNews. Zo zet je ze aan!

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de social media steeds meer censureren. YouTube, Facebook en Twitter verwijderen massaal filmpjes en berichten die ‘in strijd zijn met het beleid’. Al meer dan twee miljoen mensen hebben hun toevlucht gezocht tot Twitter-alternatief Parler. De gevestigde social media zijn anti-social media geworden en dansen steeds meer naar de pijpen van de corrupte regeringen.

We krijgen geregeld berichten van lezers die ons laten weten dat inhoud van NineForNews die ze op social media delen vrijwel automatisch wordt verwijderd.

Om deze reden hebben we ervoor gekozen om onze lezers rechtstreeks te gaan informeren over artikelen, middels pushberichten. Sinds enkele dagen is het mogelijk om deze pushberichten te ontvangen. Er hebben zich al duizenden mensen aangemeld. Na je aanmelding ontvang je een melding zodra er een artikel gepubliceerd is.

Het voordeel hiervan is dat je geen Facebook- of Twitter-account hoeft te hebben. Aanmelden is makkelijk, geheel gratis en 100 procent anoniem. Er wordt geen informatie gedeeld. Aanmelden kan hier.

Aan het ontvangen van pushberichten zijn geen risico’s verbonden. Zo zul je bijvoorbeeld nooit spamberichten ontvangen, omdat er geen gegevens van jou worden opgeslagen. Je kunt je op elk gewenst moment snel en gemakkelijk weer afmelden.

Steeds meer websites maken gebruik van pushberichten, omdat deze methode superieur is aan bijvoorbeeld het versturen van e-mails. Dit vanwege de snelheid, anonimiteit en veiligheid.

Meld je nu aan en mis vanaf nu niets meer!

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • salvar schreef:

  okeeeee , mooi

  2 likes
 • x

  Check Also

  Spectaculair: kijk hoe een enorme 'spookstad' verschijnt op een meer in China

  Spectaculair: kijk hoe een enorme ‘spookstad’ verschijnt op een meer in China

  Beelden van een enorme ‘spookstad’ op een ...

  Het is nog erger dan we dachten. Gelekt document onthult hoe de EU het internet wil gaan slopen

  Het is nog erger dan we dachten. Gelekt document onthult hoe de EU het internet wil gaan slopen

  In onderstaande video bespreekt schrijver en journalist ...

  >