BuitenlandCorona

Arts deelt afschuwelijke beelden: dit doen coronavaccins met je bloed

Help ons door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Philippe van Welbergen, een arts uit Groot-Brittannië, heeft bloed afgenomen bij patiënten die na het coronavaccin last kregen van bijwerkingen. Hij maakte bloeduitstrijkjes en legde die onder een gewone microscoop.

Bovenstaande foto toont rode bloedcellen van iemand die niet is ingeënt tegen corona (links) en bloed van iemand die een Moderna-vaccin heeft genomen (rechts). De verschillen zijn duidelijk: de bloedcellen aan de linkerkant zijn mooi rond en gelijkmatig verspreid, terwijl de bloedcellen van de gevaccineerde er verfrommeld uitzien en samenklonteren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Het lijkt alsof het bloed is vergiftigd

Ook zijn rechts goudkleurige ‘buizen’ te zien. Diezelfde structuren zijn waargenomen door de Spaanse onderzoekers die ontdekten dat de vaccins van Pfizer en AstraZeneca grafeenoxide bevatten.

“Je hoeft geen hematoloog te zijn om te zien dat er iets goed mis is met het bloed aan de rechterkant,” zei gezondheidseconoom Jane Ruby in de Stew Peters Show. “Het lijkt alsof het bloed is vergiftigd.”

In de video zijn meer foto’s te zien:

Dit moet nu stoppen

We weten inmiddels dat de coronavaccins, met name die van Pfizer en Moderna, bloedstolsels veroorzaken, die kunnen leiden tot beroertes, hartaanvallen en myocarditis, maar ook het Guillain-Barré-syndroom.

“Dit moet nu stoppen,” zei presentator Stew Peters. “Dit zijn gevaarlijke prikken die onterecht vaccins worden genoemd en die ze bij je kinderen willen injecteren. Het is volslagen krankzinnig. Dit zijn giftige injecties.”

4.8 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Ik ben OOK geen hematoloog, maar deze foto met aan de ene kant het bloed van een gezonde persoon en de andere kant het bloed van een met een gentechinjectie geprikte persoon is OVERDUIDELIJK. Wat een horror!
En er wordt ook in verteld, dat ze deze giftroep bij kinderen van 12 tot 18 jaar willen inspuiten. Dat geldt dan voor Engeland, want in Nederland zijn ze al een paar weken hiermee bezig. Arme, arme kinderen!
Ondertussen werd er een krantenbericht aan mij doorgestuurd. Het betreft het Noord Hollands Dagblad, dat bezig is met een hetze tegen ONS, ongevaccineerden. WIJ zouden een gevaar voor de samenleving zijn. Wij zijn egoïsten en de oorzaak van de lockdown maatregelen. Zonder ook maar enige kennis van zaken is deze journalist bezig met een heksenjacht. Er wordt zelfs beweerd, dat wij straks allemaal in het ziekenhuis belanden en dat de rest van de samenleving voor alle kosten moet opdraaien. De leugens zijn niet van de lucht en de lezers van dat blad zullen het nog geloven ook. Er wordt ook gesteld dat de minderheid, dus de 33% verstandige mensen, het verpesten voor de meerderheid.
Zo wordt deze meerderheid dus klaargestoomd om de minderheid te gaan criminaliseren en demoniseren.
WIJ zullen het met elkaar nog heel moeilijk gaan krijgen. Daarvan ben ik overtuigd.

koddebeier
koddebeier
2 jaren geleden

Zijn de regeringen wereldwijd krankzinnig geworden ???
Ze moeten verwijdert worden en wel zo snel mogelijk voor ze ons uitroeien !!!

Ik laat me niet in de zeik nemen.
Ik laat me niet in de zeik nemen.
2 jaren geleden

Je kan roepen wat je wilt tegen vele mensen, maar ze blijven vingers in hun oren houden en lalalala roepen. Tis hard maar ik denk dat we straks vele mensen op deze wereld gaan kwijt raken door die leugen industrie die media heet en die het gif van de elite promoten voor een pak geld.

Elise
Elise
2 jaren geleden

Wij weten dat allang. Punt is: overheden moeten dit stoppen. Maar waarschijnlijk is er veel geld mee bemoeid/ingestopt en daarom wordt er niet mee gestopt.
Wel raar, dat zo’n onderzoek niet zelf gedaan is bij die farma reuzen. En of een onafhankelijke instantie/overheid die dit niet zelf heeft gecontroleerd.
Het gevaar in deze wereld is: Belangenverstrengeling!, die overal ingeworteld is.
Dit moet stoppen! Hallo, mensen van de politiek, dit kan jullie ook overkomen, jullie of naasten gaan er zo ook aan.
Mensen/kinderen zijn belangrijker, dan een systeem! Dit probleem ondervind ik al vele jaren. Mijn grootste frustratie in mijn leven!

Back to top button
90
0
We lezen graag je reactie!x