BuitenlandCorona

David tegen Goliath: Canadees neemt het op tegen de overheid en wint – Alberta laat coronaregels los

Help door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Canadese provincie Alberta komt een einde aan de mondkapjesplicht, verplichte quarantaine en testen bij klachten. Dat gebeurde mede dankzij de inspanningen van vrijheidsstrijder Patrick King. Hij nam het op tegen de machtige overheid van Alberta en won.

King kreeg in december vorig jaar een boete van 1200 dollar wegens het overtreden van de coronaregels. De Canadees vroeg de overheid vervolgens om te bewijzen dat er sprake is van een pandemie en dat Sars-CoV-2 bestaat.

Ik wist dat ze iets van plan waren

Hij dagvaardde de gezondheidschef van Alberta, Deena Hinshaw. King werd vervolgens zelf ook gedagvaard door de advocaten van Hinshaw. “Ik wist dat ze iets van plan waren,” zei hij in de Stew Peters Show.

In de rechtbank zeiden de advocaten van Hinshaw dat King had gevraagd om bewijs dat ze niet konden leveren. Met andere woorden: ze hadden geen bewijs voor het bestaan van Sars-CoV-2 oftewel corona. King zei dat de mond van de stenograaf openviel van verbazing toen dit ter sprake kwam.

Ze doen het in hun broek

“Nu weten we wat ze ons aandoen. We hebben het zwart op wit. We hebben het bewijs,” zei de Canadese vrijheidsstrijder. In de rechtbank zei hij dat hij mensen gaat leren wat ze moeten doen. “Ze doen het in hun broek. We hebben het fundament gelegd voor duizenden rechtszaken.”

Presentator Stew Peters merkte op: “Dit gaat over het einde van corona. Het virus is nooit geïsoleerd. Het bestaat niet. Je kunt het bestaan ervan niet bewijzen. Je kunt me niet dwingen om iets te doen op basis van iets wat niet bestaat. Geen vaccin, geen mondkapje, geen afstandsregels.”

4.7 146 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Als je maar lang genoeg tegen de deur van hun Kasteel aan blijft trappen…gaat ie op een gegeven moment vanzelf open….

John Doe
John Doe
1 jaar geleden

Mijn motto: Klein in aantal, groot in daden is hier prima op zijn plaats.
Ik ben trots op deze (mede)strijder.

benno
benno
1 jaar geleden

klinkt mooi, maar wil het nog eerst wel zien gebeuren wat hier verkondigt wordt!
je denkt toch niet dat die criminele overheden en rechters zich zo makkelijk laten afwimpelen ?

was het maar zo makkelijk….

Jodocus
Jodocus
1 jaar geleden

Hopelijk wordt dit groot en pakken juristen die aan de goede kant staan dit op. Misschien is het toch allemaal eenvoudiger dan menigeen dacht.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

102
0
We lezen graag je reactie!x