Buitenland

Verschrikkelijk: vijf piloten van JetBlue dood – waren ze geprikt?

Help door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen maand werd bekend dat in een week tijd vier piloten van British Airways waren overleden. Ze hadden naar verluidt de coronaprik gekregen. Ook zijn meerdere piloten van Delta Airlines gestorven. Daarnaast werd een piloot bewusteloos aangetroffen in de cockpit van een vrachtvliegtuig.

Een piloot van JetBlue Airways zegt nu dat er tussen februari en mei dit jaar maar liefst vijf piloten van de vliegmaatschappij zijn overleden. Het is niet bekend of ze waren gevaccineerd, maar de klokkenluider zei wel dat het bedrijf de incidenten stilhoudt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Ze worden uitgeroeid

De piloten werkten vanuit de internationale luchthaven Boston Logan en waren tussen de 31 en 60 jaar oud. Zij moesten elke zes maanden een gezondheidscheck ondergaan. Het feit dat er in twee tot drie maanden vijf piloten zijn gestorven, is dus hoogst verdacht, zei gezondheidseconoom Jane Ruby in de Stew Peters Show. “Ze worden uitgeroeid.”

In het overlijdensbericht van de 31-jarige piloot, Benjamin C. Cumberland, staat dat hij is overleden aan kanker. Volgens de klokkenluider is dat onwaarschijnlijk, aangezien een piloot na een kankerdiagnose minstens twee jaar aan de grond moet blijven.

Advies: 48 uur niet vliegen na coronavaccin

Het Europese agentschap voor luchtvaartveiligheid (EASA) adviseert vliegtuigbemanningen om zeker twee etmalen niet te vliegen nadat ze het coronavaccin hebben gekregen. Dit om te voorkomen dat ze op grote hoogste last krijgen van bijwerkingen. De omstandigheden aan boord, zoals de lage luchtdruk en het lagere zuurstofgehalte, kunnen klachten verergeren.

Piloten die in hun eentje de lucht ingaan, wordt geadviseerd zelfs 72 uur aan de grond te blijven.

4.8 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
2 jaren geleden

In het nieuwe normaal hoort dit er allemaal bij. Gewoon doorlopen mensen.

Dubito
Dubito
2 jaren geleden

Bestaat er een overzicht van overleden piloten de afgelopen pak ‘m beet 5 jaar, de datum en waaraan zij zijn overleden (crashes uitgesloten)? Dan kunnen we echt iets zeggen over de e.v. abnormaliteit van de overlijdens in 2020/2021.
Dit moet door een oplettende en ijverige journalist (sorry, gaat het weer een beetje?) toch te achterhalen zijn? (airlines, begrafenisondernemers, rouwberichten)

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Net als het vliegtuig vol parachutisten die naast de A50 lande in een greppel, terwijl er een heel weiland lag, een piloot land niet zomaar in een greppel vlak langs een drukke snelweg, over de oorzaak hebben we nooit iwts meer gehoord, dat valt mij heel erg op.

walter
walter
2 jaren geleden

niets aan de hand gewoon onderligende aandoening die niet is ontdekt bij half jaarlijkse keuring. Blij dat ik als niet gevacineerde niet mag vliegen. lijkt me op dit moment levensgevaarlijk

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x