Homepagina » Buitenland » Verschrikkelijk: vijf piloten van JetBlue dood – waren ze geprikt?
piloten
Foto: Unsplash

Verschrikkelijk: vijf piloten van JetBlue dood – waren ze geprikt?

Afgelopen maand werd bekend dat in een week tijd vier piloten van British Airways waren overleden. Ze hadden naar verluidt de coronaprik gekregen. Ook zijn meerdere piloten van Delta Airlines gestorven. Daarnaast werd een piloot bewusteloos aangetroffen in de cockpit van een vrachtvliegtuig.

Een piloot van JetBlue Airways zegt nu dat er tussen februari en mei dit jaar maar liefst vijf piloten van de vliegmaatschappij zijn overleden. Het is niet bekend of ze waren gevaccineerd, maar de klokkenluider zei wel dat het bedrijf de incidenten stilhoudt.

Ze worden uitgeroeid

De piloten werkten vanuit de internationale luchthaven Boston Logan en waren tussen de 31 en 60 jaar oud. Zij moesten elke zes maanden een gezondheidscheck ondergaan. Het feit dat er in twee tot drie maanden vijf piloten zijn gestorven, is dus hoogst verdacht, zei gezondheidseconoom Jane Ruby in de Stew Peters Show. “Ze worden uitgeroeid.”

In het overlijdensbericht van de 31-jarige piloot, Benjamin C. Cumberland, staat dat hij is overleden aan kanker. Volgens de klokkenluider is dat onwaarschijnlijk, aangezien een piloot na een kankerdiagnose minstens twee jaar aan de grond moet blijven.

Advies: 48 uur niet vliegen na coronavaccin

Het Europese agentschap voor luchtvaartveiligheid (EASA) adviseert vliegtuigbemanningen om zeker twee etmalen niet te vliegen nadat ze het coronavaccin hebben gekregen. Dit om te voorkomen dat ze op grote hoogste last krijgen van bijwerkingen. De omstandigheden aan boord, zoals de lage luchtdruk en het lagere zuurstofgehalte, kunnen klachten verergeren.

Piloten die in hun eentje de lucht ingaan, wordt geadviseerd zelfs 72 uur aan de grond te blijven.

4.8 52 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
3 maanden geleden

In het nieuwe normaal hoort dit er allemaal bij. Gewoon doorlopen mensen.

Dubito
Dubito
3 maanden geleden

Bestaat er een overzicht van overleden piloten de afgelopen pak ‘m beet 5 jaar, de datum en waaraan zij zijn overleden (crashes uitgesloten)? Dan kunnen we echt iets zeggen over de e.v. abnormaliteit van de overlijdens in 2020/2021.
Dit moet door een oplettende en ijverige journalist (sorry, gaat het weer een beetje?) toch te achterhalen zijn? (airlines, begrafenisondernemers, rouwberichten)

Arnie
Arnie
3 maanden geleden

Net als het vliegtuig vol parachutisten die naast de A50 lande in een greppel, terwijl er een heel weiland lag, een piloot land niet zomaar in een greppel vlak langs een drukke snelweg, over de oorzaak hebben we nooit iwts meer gehoord, dat valt mij heel erg op.

walter
walter
3 maanden geleden

niets aan de hand gewoon onderligende aandoening die niet is ontdekt bij half jaarlijkse keuring. Blij dat ik als niet gevacineerde niet mag vliegen. lijkt me op dit moment levensgevaarlijk

x

Check Also

vaccin

Gevaccineerden krijgen plotseling te maken met agressieve vormen van kanker

Sommige mensen krijgen na de coronaprik plotseling ...

australi

Australische regio voert strengste vaccinatieregels ter wereld in: geen prik, 5000 dollar boete

Veel werknemers uit de Australische regio Noordelijk ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

54
0
We lezen graag je reactie!x