Homepagina » Buitenland » Fabrikant van ‘ons’ coronamedicijn stopt 249 sterfgevallen in doofpot
249
Foto: IAEA Imagebank CC BY 2.0

Fabrikant van ‘ons’ coronamedicijn stopt 249 sterfgevallen in doofpot

Enkele jaren geleden is de Amerikaanse farmaceut Gilead in Georgië een campagne begonnen om hepatitis C uit te roeien. Tijdens die campagne stierven tenminste 249 patiënten, zo blijkt uit gelekte documenten die zijn bestudeerd door de Bulgaarse onderzoeksjournalist Dilyana Gaytandzhieva.

Gezondheidsfunctionarissen ontkennen dat er een verband is tussen het programma en de sterfgevallen. Uit interne stukken van Gilead blijkt echter dat de doodsoorzaak van de patiënten is aangemerkt als ‘onbekend’. Andere patiënten staakten de behandeling vanwege ernstige bijwerkingen. Sommigen van hen zijn inmiddels ook overleden.

In een brief aan Gilead die dateert van 23 juni zegt de Georgische onderminister van Volksgezondheid Tamar Gabunia dat er behandelingen zijn geannuleerd en patiënten zijn gestorven.

Daarnaast stuurde Gabunia op 10 januari een e-mail waarin ze Gilead op de hoogte bracht van het feit dat behandelingen zijn onderbroken en dat er mensen zijn overleden. Dat terwijl de farmareus in persberichten altijd heeft geclaimd dat het programma extreem succesvol was.

Om haar reputatie te redden, lanceerde het ministerie een grootschalige mediacampagne. Daarbij riep het de hulp in van Gilead, dat overigens niet aansprakelijk kan worden gehouden voor de schade. Uit vertrouwelijke stukken van het Georgische ministerie van Volksgezondheid blijkt dat de 249 patiënten in 2015 en 2016 zijn overleden.

Geweldige overeenkomst

Je zou verwachten dat Gilead niet meer welkom is in Georgië. Niets is minder waar: ondanks de honderden sterfgevallen hebben Georgische gezondheidsfunctionarissen Gilead uitgenodigd om in Georgië proeven te doen met remdesivir, een experimenteel medicijn tegen Covid-19.

In juli kochten de Verenigde Staten vrijwel de complete productiecapaciteit op voor dit coronamedicijn. Minister Azar van Volksgezondheid zei toen dat Trump ‘een geweldige overeenkomst’ heeft gesloten met de Amerikaanse farmaceut Gilead.

Ook Nederland heeft inmiddels een voorraad aangelegd van remdesivir. Die wordt door het RIVM beheerd. Een woordvoerder van het ministerie van Volksgezondheid van Hugo de Jonge zei dat er ‘harde afspraken zijn gemaakt’ met Gilead.

Bij een test in China werden coronapatiënten niet beter van remdesivir. Van de deelnemers die het middel kregen, overleed 13,9 procent.

Dat belooft wat.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
andré
andré
7 maanden geleden

geld maakt alles fantastisch… waarschijnlijk de mensen die het geld aannemen zeggen nee bedankt tegen het “medicijn” (dit zijn HELE grote aanhalings- tekens)

Johan
Johan
Reactie op  andré
7 maanden geleden

“De spijker op z’n kop!”. “Dansen op de vulkaan”.

Jets
Jets
Reactie op  Johan
7 maanden geleden

Aha, nog een “De Dijk” fan?

Ik heb ze in Groningen gezien aan het eind van de KEI-week :-))

salvar
salvar
7 maanden geleden

het tuig is driftig bezig met het inslaan van gifspuiten.
hoelang pruimen we dit nog.
en trouwens we betalen er zelf voor , ons geld wordt gebruikt voor je eigen genocide.

ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

Dat is precies wat ik gisteren bedoelde nav de uitspraak viruswaarheid tegen het RIVM.
Als het RIVM niets openbaar hoeft te maken dan schept dit precedentwerking voor andere bedrijven die overheidsbeleid uitvoeren zoals de vaccinfirma’s. Zij hoeven dus van de rechtelijke macht evenmin openheid van zaken te geven met alle gezondheidsschade van dien.

Alex
Alex
7 maanden geleden

They can stick that vaccine (any vaccine related to Covid-19) in a place where the sun doesn’t shine, no matter where it comes from.

Nexit please!
Nexit please!
7 maanden geleden

Hoe Rutte en Hugoshenko dit goed zouden praten:

‘Een maandagochtend product! Komt allemaal goed, joh.’

RayOfLight
RayOfLight
7 maanden geleden

Wat er aankomt lijkt verschikkelijk. Toch is de hele NWO agenda aan het stuntelen. Mensen worden wakker en er is veel verzet. Den haag zit vol met loopjongens. Deze ‘mensen’ voeren bevelen uit. Maar de leiding (schaduw macht van de chinese communistic party o.a.) valt uiteen. Op een zeker moment weten ze het zelf ook niet meer. Vol overmoed zijn er bezig witrusland te slopen. Dan moet zeker rusland wakker worden. Rusland zit niet te wachten op globalisten en dit kan ugly worden. Er speelt nu zoveel gelijktijdig dat domme vaccinaties waarschijnlijk er niet komen. Hoe vacineer je gewapende (marocaanse) jongeren. En elke moslim is er steevast van overtuigt dat er vakensvet in de vaccinatie zit. Nee wat er gebeurt is dat kwetsbare groepen grootste kans hebben om gevaccineerd te worden. Want in een verzorgings tehuis heb je geen keuze. Fase 3 testen en langetermijn effecten interesseren H de jonge (die overigens volledig onkundig is ) niet. Mijn gevoel zegt me dat het huidige kabinet EVIL is en niet naar reden of haar volk luistert.

Stay Positive
Stay Positive
7 maanden geleden

Massamoord in aantocht, de meeste kijken ernaar en zien het wel….

Massaal ongehoorzaamheid is de oplossing. Massale protesten én eenheid tonen. Als we één blok vormen is alles mogelijk.

Alleen dan moet er wat gaan veranderen onder de wakkere.

Hoe lang pikken we dit nog?

Tony
Tony
Reactie op  Stay Positive
7 maanden geleden

Hoelang pikken wij deze prikken nog!

trackback
Fabrikant van ‘ons’ coronamedicijn stopt 249 sterfgevallen in doofpot | E.J. Bron
7 maanden geleden

[…] Lees verder>>> […]

Ronald Van Beneden
Ronald Van Beneden
7 maanden geleden

Remdesivir-onderzoeken missen positieve resultaten
Hoewel Gilead Biosciences doorgaat met de distributie van remdesivir, heeft het wetenschappelijke bewijs het gebruik ervan niet ondersteund. In deze video schetst Del Bigtree van Highwire Talk en CEO van Informed Consent Action Network de problemen met drie gepubliceerde onderzoeken naar de effectiviteit van het medicijn.
In een studie gepubliceerd in het New England Journal of Medicine, veranderden de wetenschappers de eindpuntmetingen voor de studie, 14 waarbij ze alle overgingen naar secundaire uitkomstmaten behalve het aantal dagen tot herstel, wat de enige primaire uitkomstmaat was aan het einde van de studie. 15 De proef werd ook gefinancierd door het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), waarvan Dr. Anthony Fauci directeur is. 16
Er waren aanzienlijke problemen met het onderzoeksontwerp, en bijgevolg de gegevens, die ik bespreek in ” De nieuwe COVID-19-medicatie wordt niet ondersteund door resultaten “. De publicatie van de studie wekte enthousiasme en leidde tot onmiddellijke actie in veel landen, waaronder de VS.
De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft op 1 mei 2020 een autorisatie voor gebruik in noodsituaties afgegeven, aangezien het medicijn nog niet was goedgekeurd voor gebruik in de Verenigde Staten. Dit opende de deur voor medelevend gebruik van het medicijn. In de verklaring zei de FDA: 17
“Hoewel er beperkte informatie bekend is over de veiligheid en effectiviteit van het gebruik van remdesivir voor de behandeling van mensen in het ziekenhuis met COVID-19, werd in een klinisch onderzoek aangetoond dat het onderzoeksgeneesmiddel de hersteltijd bij sommige patiënten verkortte.”
Eén team evalueerde het gebruik van het medicijn bij patiënten met een ernstige ziekte die patiënten van 18 jaar en ouder met een door het laboratorium bevestigde infectie inschreven. De studie werd gepubliceerd in The Lancet en concludeerde dat het medicijn ‘niet geassocieerd was met statistisch significante klinische voordelen’. 18
De banden tussen de NIH, Fauci en Gilead Biosciences laten zien hoe belangrijk financiële banden zijn in wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling van openbaar beleid. Zoals hierboven vermeld, hebben de NIH, NIAID, het ministerie van Defensie en landen over de hele wereld de studie gefinancierd die is gepubliceerd in het New England Journal of Medicine, waardoor remdesivir in wezen een succes werd verklaard.
Als je bedenkt dat Fauci, als directeur van NIAID, een gevestigd belang heeft bij de ontwikkeling van remdesivir, en dat hij het was die de resultaten “zeer significant” verklaarde, suggereert dit zeker dat ook hij zou moeten verklaren een belangenconflict in het lot remdesivir’s. 19 Toen hij werd gevraagd over de resultaten van de studie gepubliceerd in The Lancet, studie die moest worden stopgezet als gevolg van ernstige bijwerkingen, Fauci is voorbijgegaan aan de bewijzen als “niet voldoende.”In een casestudy uit Frankrijk over vijf patiënten die remdesivir gebruikten, meldden de artsen dat vier ernstige bijwerkingen vertoonden, waaronder nierfalen. Onderzoeksgegevens hebben het gebruik van remdesivir niet ondersteund, dat het bedrijf voor een behandeling heeft geprijsd op $ 3.100, een niveau dat volgens hen alle patiënten toegang geeft Je kan een verschil maken wanneer u uw vitamine D-spiegel te verhoogd.

Clara
Clara
7 maanden geleden

Op de YT site van de White House worden veel van Trumps activiteiten getoond. Toevallig had ik deze sessie gezien in juli. Trump had afspraken gemaakt en getekend (getoond) en de Gilead heren waren heel blij en voortdurend buigend als knipmessen. Ik kreeg wel iets mee dat er voorwaarden waren voor de deal (anders zou het Trump niet zijn…). Wat precies weet ik natuurlijk niet. Maar gezien de korte tijd tussen toen en nu vermoed ik niet dat er ineens een nieuwe remdesivir beschikbaar is in ons land.
Maar Trump is druk bezig manifacturing terug te brengen naar A’ka. Misschien een voorstel om op zijn condities in de US te gaan fabriceren, want T. zet alles in om met ‘wharpspeed’ een nieuwe lading therapeuticals e.a. medicijnen klaar te hebben voor een eventuele tweede golf. Alles om big pharma buiten spel te zetten.

x

Check Also

van haga

‘Dit is zonder meer de beste speech van Wybren van Haga van het afgelopen jaar’

Een strijdvaardige Wybren van Haga meldde zich ...

OMT

OMT-lid Marc Bonten werkzaam als adviseur voor Janssen Vaccines

“Janssen is binnen!” schreef zorgminister Hugo de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x