BuitenlandCorona

Amerikaanse RIVM: meer dan 99% coronadoden had onderliggende aandoeningen

Help ons door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De overweldigende meerderheid van de volwassenen die met corona zijn opgenomen in het ziekenhuis had één of meer onderliggende aandoeningen, blijkt uit een nieuwe studie. Meer dan 99 procent van de coronapatiënten die zijn gestorven, had minstens één onderliggende ziekte.

De studie, die begin deze maand is gepubliceerd door het CDC, het Amerikaanse RIVM, is gebaseerd op bijna vijf miljoen ziekenhuisopnames in ruim 800 ziekenhuizen tussen maart 2020 en maart 2021. Elf procent van de patiënten (540.667) werd gediagnosticeerd met corona.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Slechts 740 coronadoden hadden geen onderliggende aandoeningen

Veruit de meeste coronapatiënten hadden minstens twee onderliggende aandoeningen. Bijna de helft van hen had minstens zes onderliggende ziektes. Slechts 5,1 procent van de coronapatiënten had geen onderliggend lijden.

Van de 540.667 mensen die met corona in het ziekenhuis werden opgenomen, stierven er 80.174. Maar liefst 99,1 procent van hen had onderliggend lijden. Slechts 740 hadden geen onderliggende aandoeningen.

Angst kan dodelijk zijn

Patiënten die met corona in het ziekenhuis belandden, waren gemiddeld 68 jaar oud. Van de jongere coronapatiënten (40-minners) was meer dan een derde obees, had 18 procent diabetes en had 17 procent een hoge bloeddruk.

Angst kan dodelijk zijn als het gaat om corona. Het Amerikaanse RIVM noemt obesitas en angst als belangrijkste risicofactoren die de kans op sterfte vergroten. Angstige patiënten hadden 28 procent meer kans om te sterven met corona dan patiënten die geen last van angsten hadden.

[Israel National News]

4.8 48 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Vooral de laatste alinea is kenmerkend. Het zegt letterlijk ALLES wat er de afgelopen anderhalf jaar is gebeurd.
Angst is een zeer slechte raadgever, maar een zéér menselijke reactie.
En hoe DAT gekomen is, dat weten wij allemaal. Zeer slimme psychologen, in samenwerking met virologen en regeringsleiders uiteraard, hebben een scenario geschreven, waarbij het allerbelangrijkste woord was: ANGSTZAAIEN. En DAAR was deze hele pandemie vanaf dag 1 op gebaseerd.
Je kunt mensen, die een blind vertrouwen hebben in regeringsleiders en instituten en zelf niet in staat zijn of het simpelweg niet willen, van ALLES wijsmaken. Dat er een héél gevaarlijke ziekte rondwaart, gelijk aan bijvoorbeeld ebola, waar miljoenen en miljoenen mensen aan zullen sterven…
Succes verzekerd! De mensen zullen als angstige dieren ALLES doen wat er voorgezegd en voorgeschreven wordt. Uiteindelijk wil er niemand vroegtijdig dood. Om dat te voorkomen, ben je bereid veel te doen.
Ik ga er zonder meer van uit, dat de meeste lezers al lang op de hoogte waren van de smerige leugens, die ons via de MSM dagelijks worden opgedist. Het laatste verhaal was dat er zo’n 30.000 coronadoden waren te betreuren. Totaal van het padje, als je het vergelijkt met een land als Amerika, waar dus zo’n 80.000 mensen zouden zijn gestorven. Wat dus ook al is weggeblazen door nota bene het officiële instituut CDC.
Maar het lijkt er op, dat het merendeel van de bevolking niet meer in staat is om zelfstandig na te denken en zelf informatie te vergaren. Het is helaas al zó ver gekomen.

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Amgst veroorzaakt stres, stres verxwakt het inmuun systeem, ik ken een aantal jongeren die na een positieve test in eens verkouden werden, er was er een bij die gevaccineerd was, de gevaccineerde was ook zieker dan de ongevaccineerde, opvallend was ook dat de jongeren gevaccineerde ouders hebben, er waren er ook twee die negatief getest werden, zij wonen thuis waar de ouders nog niet gevaccineerd zijn.
Mijn advies is, blijf uit de buurt van gevaccineerde mensen….

NooT
NooT
2 jaren geleden

Aan de genetisch gemodificeerde medemensen:
U bent bang om ziek te worden van een “virus”, waar u tegen bent “gevaccineerd”. En dit is de schuld van een ongevaccineerd persoon die niet ziek is geworden van uw “virus”. Dit “virus” is tot op heden nog nooit bewezen dat het bestaat.
Wordt wakker idioot.

Spooked
Spooked
2 jaren geleden

Ik begin te denken dat dit obesitas verhaal ook onzin is, om belasting te heffen op suiker. Als 1/3 obesitas had daar, dat is niet veel op een bevolking waarbij bijna iedereen obesitas heeft.

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x