Homepagina » Gezondheid » Arts diagnosticeerde gezonde mensen met kanker om te kunnen verdienen aan chemo
Arts diagnosticeerde gezonde mensen met kanker om te kunnen verdienen aan chemo

Arts diagnosticeerde gezonde mensen met kanker om te kunnen verdienen aan chemo

Het gebeurt vaker dan je denkt: gezonde mensen die worden gediagnosticeerd met kanker. Nog niet zo lang geleden gaf dr. Farid Fata, een vooraanstaand oncoloog uit Michigan, toe dat hij gezonde mensen had gediagnosticeerd met kanker. Hij verdiende veel geld met het voorschrijven van chemotherapie.

Het is gebleken dat artsen vaak worden beloond op basis van het aantal patiënten dat ze behandelen met bepaalde medicijnen. “Veel van deze gewetenloze artsen gedragen zich als zakenmannen. Het enige verschil is dat zij beslissingen nemen over de gezondheid van hun patiënten, een gevaarlijke combinatie als er geld bij komt kijken,” zei de gepensioneerde oncoloog dr. Sayed Mohammed.

“Ik wist dat mijn patiënten in de meeste gevallen geen chemotherapie nodig hadden,” biechtte Fata op. De arts fraudeerde op grote schaal door tussen 2009 en 2013 onnodige kankerbehandelingen te declareren. Fata had meer dan 1200 patiënten onder zijn hoede en declareerde voor meer dan 225 miljoen dollar aan behandelingen. De openbaar aanklager zei dat Fata niet alleen valse declaraties uitschreef, maar ook patiënten schade toebracht.

Bij het opsporen van kanker gaat nog veel mis. De PSA-test, een bloedtest die prostaatkanker kan helpen opsporen, is bijvoorbeeld niet nauwkeurig. Soms wordt prostaatkanker niet opgemerkt en soms ondergaan mannen na de test voor niets allerlei vervolgonderzoeken.

Medici geloven in regelmatige mammografie om vroege borstkanker op te sporen. Het zou dé manier zijn om levens te redden. Onthutsend genoeg blijkt het tegendeel waar. De meeste kankers die bij screening worden ontdekt, groeien langzaam en zijn niet levensbedreigend. Toch onderwerpen de meeste vrouwen zich ieder jaar aan een mammogram.

Een vernietigend rapport van de Cochrane Collaboration, een onafhankelijke toonaangevende internationale onderzoeksorganisatie, toont aan dat de voorlichting door de gezondheidsinstanties onjuist is. De risico’s van herhaald röntgenonderzoek worden nauwelijks genoemd en de voordelen worden overdreven. Dat mammografie levensreddend zou zijn is gebaseerd op onjuiste en verdraaide feiten, aldus de organisatie.

Britse gezondheidsinstanties presenteren propaganda als zogenaamd objectief medisch advies. En onderzoekers van de Universiteit van Düsseldorf constateerden dat ook de informatiefolders over borstkankeronderzoek in Duitsland, Italië, Spanje en Frankrijk ‘informatie verzwijgen die voor vrouwen essentieel is om tot een weloverwogen beslissing te komen’. De door de overheid gesponsorde online informatie is al niet veel beter.

Professor dr. René Bernards, toponderzoeker van het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam, verklaarde enige tijd geleden in De Telegraaf: “Driekwart van alle kankergeneesmiddelen werkt niet…! Drie van de vier patiënten hebben dan ook geen baat bij het medicijn dat hen gegeven wordt. Dramatisch. Chemotherapie is ooit ontwikkeld voordat we enig benul hadden van de oorzaak van kanker. Chemo was een botte bijl tegen alles wat snel deelt.”

[PreventDisease]


Vind je dit interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Uit ervaring weet ik dat in Nederland enkel het goedkoopste medicijn vergoed wordt. Dit zorgt er ook voor dat artsen in Nederland minder beïnvloedbaar zijn voor farmaceutische invloeden.

  Plus het is 1 arts die dit doet. Gaan we nu gelijk weer alles over 1 kam scheren? Er zal vast ook wel een slager zijn die spuugt in zijn vlees, of een mcdonalds die op de hamburger van een klant spuugt.

  Er zijn ook genoeg homeopaten die onzin voorschrijven. Op undercover in Nederland heb ik genoeg van dat soort neppers gezien.

  6 likes
  • Een gezonde achterdocht kan geen kwaad Arnout. Wat denk je dat er zou kunnen gebeuren als ziekenhuizen/behandelaren aan een bepaald critera moeten voldoen; 50 tot 70 kankerbehandelingen per jaar, opgelegd door de verzekeringen, om als een volwaardig behandelaar te boek te staan. Zou het kunnen gebeuren Arnout dat er zo kankerpatiënten “verzonnen” worden om dat aantal te halen. Wie heeft er uiteindelijk exact controle op wat er in en met je lichaam gebeurt? Waarom zit je zo snel in het behandelproces en heb je amper tijd om rustig over het behandelplan na te kunnen denken en mee te beslissen, laat staan er iets over op te zoeken. Het liefst hebben ze dat je op dit gebied zo dom mogelijk blijft.

   14 likes
 2. Je moet er altijd zo vroeg mogelijk bij zijn wordt altijd geroepen maar ik vraag ik me ook af hoe vaak kanker uit zichzelf zou zijn genezen als een (juiste) diagnose uit was gebleven.

  19 likes
 3. Ik werk in een ziekennhuis en doe niets aan uitstrijkjes en aan mamma fotos want het heeft geen nut ! Je hebt een kaars die 80 jaar duurt of 40 of nog minder ! Al die therapieen hebben geen nut ! ! Je leeft zolang je leeft ! aL DIE THERAPIEEN IS ALLEEN MAAR GELD VOOR DE INDUSTRIE !! Niet voor onze genezing ! Daarom Fuck you medical industrie ! Ze maken ons alleen maar zieker en daar verdienen ze aan wat zielig heeeee ! Dus mensen doe niet mee !!! Je helpt alleen maar de illuminatie ! Die er heel erg rijk van worden ! Dat zijn de Bushes,Rotschildts, de Clintons, en vele anderen ! De bushes waren NAZIS want ze heette eerst Buschh op zijn duits en waren NAdIAS zo hebben ze amerika veroverd !!!! Waren gevlucht !!!b Hoe dom zijn jullie hoe dom zzijn jullie !!!! Denk na a.u.b. we worden bedrogen door die mensen ! De NAZIS veroveroren weer de wereld ! voor de derde keer !

  13 likes
  • Lag ooit 3 maanden in het ziekenhuis vrijwel gelijktijdig met mijn broer, die in een ziekenhuis 10 km,s verderop lag.
   Hij kreeg 3 medicijnen en ik maar liefst 24 per dag.
   Ging om dezelfde aandoening.

   Beiden later genezen, hoewel ik eerst de handikap van medicijnvergiftiging moest overwinnen.

   Met dank aan de te commerciele maffiosi die grotendeels de pharmacy leiden, tevens onze regering AL JAREN in de pocket hebben.

   Duidelijk het ene ziekenhuis (arts) is de andere niet, vandaar: blijf allert.
   Wij zijn en blijven verantwoordelijk voor ons eigen gezondheid en welzijn.
   Te kostbaar om dit aan anderen over te laten.

   Gezonde groet, Pedro & zo

   4 likes
 4. Soort Jansen Steur, maar dan anders. Fijn hoor, die marktwerking in de GZ.

  10 likes
 5. Denken jullie dat Nederland ok is ?

  8 likes
 6. Ook hier in Nederland zijn we de medicijnman cultuur nog steeds niet ontstegen nog altijd heb je artsenbezoekers strak in het pak met een dure Audi onder de kont, kort geleden nog een gezien bij de assistente van mijn huisarts er rolden gelijk cadeautjes voor haar en haar collega door het luik, zoals onze verre voorouders de zwartman in Afrika met spiegeltjes en kraaltjes tevreden stelden in ruil voor hun rijkdom.
  Fnuikend walgelijk en respectloos onze gezondheidsindustrie is totaal ontspoort zelfs onze overheid geeft deze industrie blanco kaart om te kunnen frauderen met rekeningen en diagnoses wat deze dus al decennia succesvol toepassen met als gevolg chronische ernstige onbestrafte onregelmatigheden in de gezondheidsindustrie met een lachende minister van de volksgezondheid, het lijdend voorwerp de patiënt in een machteloze positie berooid en zieltogend achterlatend.

  Net als in de peuter/baby industrie waar nu twee personen aanwezig moeten zijn als het kind verschoond word heb je toekomstig meerdere onafhankelijke doktoren nodig welke jou op een eerlijke betrouwbare wijze diagnosticeren, daarna heb je een medisch rechercheur nodig welke jou behandeling en factuur op juistheid gaat onderzoeken en vervolgens heb je een deskundige nodig welke jou verzekeringsdekking gaat analyseren.

  Onze huidige samenleving verdiend een rampzalig einde zoals een totale oorlog welke de mens wederom geneest van zijn ellendig gedrag.

  6 likes
 7. Dat moet afgestraft worden deze DNA-ontregelingen van dr. Farid Fata (er is een steekje bij hem los in de hersenen; hebzucht), dus deze man verder onderwerpen aan een DNA-herstelprogramma (van dr. Farid Fata).

  4 likes
 8. gebeurd wereld wijd wat dacht je van chemtrails , gezonde mensen besproeien.

  4 likes
 9. “De meeste kankers die bij screening worden ontdekt, groeien langzaam en zijn niet levensbedreigend. Toch onderwerpen de meeste vrouwen zich ieder jaar aan een mammogram”

  Ik ken toch een aantal mensen die dankzij screening de man met de zeis konden ontwijken. De farmaceutische industrie laat het op veel fronten afweten, artsen laten het soms afweten. Dat betekent niet dat we alles wat we van de reguliere geneeskunde weten in de prullenbak moeten gooien. Wees alert, gebruik je hoofd en intuïtie wanneer het nodig is. In ziekte en gezondheid zijn de zaken nooit zwart of wit.

  3 likes
 10. Geld-chemo-kanker zijn erg koud, en dus dood.
  Alle drie ondermijnen ze het leven.
  En al het leven wordt geboren in/door warmte.
  Verrijking lijkt een KOUD kunstje.

  1 likes
 11. helemaal met pietje eens…is een grote industrie, waar behoorlijk wordt verdiend..

  1 likes
 12. Der schwarze engel, maar dan de ‘corporate edition’

  0 likes
 13. geld besmeurd met bloed is nog altijd even veel waard als schoon geld. als iemand hier iets op kan verzinnen zou dat revolutionair zijn.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

marc de hond

Marc de Hond wenst president Trump kanker toe. Kijk, dit zijn zogenaamd de deugers op de linkse flank

Marc de Hond, de zoon van opiniepeiler ...

Frans Timmermans

Hoe de zoon van Frans Timmermans ‘papa’s vernietigende agenda uitvoert’

Eurocommissaris Frans Timmermans presenteerde onlangs zijn ambitieuze ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.