UFO

Onbekend object hangt kwartier lang boven Botlek

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen vrijdagmiddag heeft een inwoner van Maassluis een ongeïdentificeerd vliegend object gefilmd. Dat meldt RTV Rijnmond. Het onbekende object was een kwartier goed zichtbaar boven de Botlek. De UFO heeft een blauwe kleur, maakt geen hoorbare geluiden en hangt lange tijd stil. Uiteindelijk verdwijnt het object in de wolken.

Toen Dick Smits de beelden in slow-motion afspeelde, meende hij nog meer objecten te zien. “Er schoot iets vanaf de tweede kraan van links naar rechts keihard omhoog,” zei hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Bij het UFO Meldpunt Nederland zijn volgens de omroep nog nauwelijks meldingen binnengekomen, terwijl het object vrijdag toch ruim een kwartier boven de omgeving van Brielle en Ouddorp heeft gehangen.

“Het is moeilijk te zeggen wat dit is geweest, het zou een UFO kunnen zijn,” aldus Smits. “Ik geloof wel in buitenaards leven. Ik denk wel dat er meer is. Dit is maar een klein planeetje.”

[RTV Rijnmond]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anna
Anna
10 jaren geleden

Hee Cool!
Maar ik vraag me eigenlijk wel af, wie het vliegt.
Wie is de chaufeur?

Riekele
Riekele
10 jaren geleden

Lijikt mij gewoon weer een drone dit keer eigenlijks. Je ziet die krengen steeds vaker.

Alex Donkers
Alex Donkers
10 jaren geleden

“Het is moeilijk te zeggen wat dit is geweest, het zou een UFO kunnen zijn,” aldus Smits. “Ik geloof wel in buitenaards leven. Ik denk wel dat er meer is. Dit is maar een klein planeetje.”

Sowieso een UFO dus. Een unidentified flying object.

Peter II
Peter II
10 jaren geleden

Valt me al jaren op, dat die dingen vaak boven strategische punten hangen. Vliegvelden, fabrieksgebouwen, waterinstallatie’ s, Chemische opslagplaatsen, stroomkabels en nu in dit geval vlak bij een haven. De vraag wordt in dit filmpje gesteld… wat is het. Dat is nu juist, wat ons wordt achtergehouden. Zelf heb ik samen met anderen, ooit eens een UFO van zeer dichtbij gezien. Dezelfde week stond er een vreemde auto met twee figuren in uniforms erin en met meetapparatuur te meten. Tja.. waarnaar? Wat weten ze wat wij niet mogen weten?
Denk dat er een kliekje mensen zijn die meer weten dan wij ooit zullen weten. Conclusie van dit hele verhaal… over honderd jaar weten we nog net zoveel. Het opgenomen filmpje laat duidelijk een vreemd iets zien, maar kan ook net zo goed een drone zijn?

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x