UFO

Onbekend object hangt kwartier lang boven Botlek

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen vrijdagmiddag heeft een inwoner van Maassluis een ongeïdentificeerd vliegend object gefilmd. Dat meldt RTV Rijnmond. Het onbekende object was een kwartier goed zichtbaar boven de Botlek. De UFO heeft een blauwe kleur, maakt geen hoorbare geluiden en hangt lange tijd stil. Uiteindelijk verdwijnt het object in de wolken.

Toen Dick Smits de beelden in slow-motion afspeelde, meende hij nog meer objecten te zien. “Er schoot iets vanaf de tweede kraan van links naar rechts keihard omhoog,” zei hij.

Bij het UFO Meldpunt Nederland zijn volgens de omroep nog nauwelijks meldingen binnengekomen, terwijl het object vrijdag toch ruim een kwartier boven de omgeving van Brielle en Ouddorp heeft gehangen.

“Het is moeilijk te zeggen wat dit is geweest, het zou een UFO kunnen zijn,” aldus Smits. “Ik geloof wel in buitenaards leven. Ik denk wel dat er meer is. Dit is maar een klein planeetje.”

[RTV Rijnmond]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anna
Anna
8 jaren geleden

Hee Cool!
Maar ik vraag me eigenlijk wel af, wie het vliegt.
Wie is de chaufeur?

Riekele
Riekele
8 jaren geleden

Lijikt mij gewoon weer een drone dit keer eigenlijks. Je ziet die krengen steeds vaker.

Alex Donkers
Alex Donkers
8 jaren geleden

“Het is moeilijk te zeggen wat dit is geweest, het zou een UFO kunnen zijn,” aldus Smits. “Ik geloof wel in buitenaards leven. Ik denk wel dat er meer is. Dit is maar een klein planeetje.”

Sowieso een UFO dus. Een unidentified flying object.

Peter II
Peter II
8 jaren geleden

Valt me al jaren op, dat die dingen vaak boven strategische punten hangen. Vliegvelden, fabrieksgebouwen, waterinstallatie’ s, Chemische opslagplaatsen, stroomkabels en nu in dit geval vlak bij een haven. De vraag wordt in dit filmpje gesteld… wat is het. Dat is nu juist, wat ons wordt achtergehouden. Zelf heb ik samen met anderen, ooit eens een UFO van zeer dichtbij gezien. Dezelfde week stond er een vreemde auto met twee figuren in uniforms erin en met meetapparatuur te meten. Tja.. waarnaar? Wat weten ze wat wij niet mogen weten?
Denk dat er een kliekje mensen zijn die meer weten dan wij ooit zullen weten. Conclusie van dit hele verhaal… over honderd jaar weten we nog net zoveel. Het opgenomen filmpje laat duidelijk een vreemd iets zien, maar kan ook net zo goed een drone zijn?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

33
0
We lezen graag je reactie!x