Homepagina » Mens en Dier » Arts gaat internet over: ‘Ze zijn hier in dit land mensen aan het vermoorden met vaccins’
arts
Foto: Rumble/Potkaars

Arts gaat internet over: ‘Ze zijn hier in dit land mensen aan het vermoorden met vaccins’

In Amsterdam vond vandaag een demonstratie tegen de coronamaatregelen en het kabinet plaats. Daarbij zijn 115 mensen opgepakt, zegt de politie. Bij de betoging op het Museumplein waren duizenden mensen aanwezig. Het protest was vooraf verboden. De demonstranten kwamen toch en werden vervolgens verdreven door de ME. Daarbij vielen rake klappen en werd een waterkanon ingezet.

Op social media is vooral aandacht voor een arts die voor de camera van NH Nieuws boude uitspraken deed. De arts, de 75-jarige Piet van Herten, is vanwege de coronacrisis voor het eerst van zijn leven activist. Hij schrijft naar eigen zeggen ontheffingen tegen de mondkapjesplicht voor mensen met bijvoorbeeld een posttraumatische stressstoornis of astma.

Dit is erger dan corona, het is vreselijk wat hier gespeeld wordt

“Ik ben hier aan het vechten voor de vrijheid van ons land. Ze zijn hier in dit land mensen aan het vermoorden met vaccins. De Tweede Wereldoorlog wordt hier opnieuw gespeeld,” zei Van Herten, die helemaal van Limburg naar Amsterdam was gereisd.

“Ik ben bijna 80 en ik word hier met knuppels opzij geslagen. Dit is ons land,” voegde hij toe. “Ik ben heel bang voor het vaccin en voor de coronamaatregelen. Ik ben arts en schrijf duizenden ontheffingen voor mondkapjes. En als je de verhalen hoort van die mensen, dan zou het in één keer afgelopen zijn. Dit is erger dan corona, het is vreselijk wat hier gespeeld wordt. Er ligt niemand op de IC. De artsen faken alles. Die krijgen voor iedere patiënt 20.000 euro.”

De arts wordt scherp bekritiseerd door het establishment. Zo schrijft radiopresentator en columnist Özcan Akyol: “Dit krijg je van te lang tijd doorbrengen op Facebook.” En NOS-journalist Joost Schellevis voegt toe: “Dit is dus wat nepnieuws doet.”

4.7 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
206 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Alice
Alice
4 maanden geleden

Respect voor Piet!!

A. Hoeksma
A. Hoeksma
4 maanden geleden

Heeft die Akyol en die Schelvis dan al een vaccin gehad? Dat wordt dan hoog tijd. Stel eikels zijn ze bij de NPO. Die huisarts heeft gelijk. Het gaat alleen om het verminderen van de bevolking. De elite heeft dat zo geregeld. Ook Klaus Schwab, de nieuwe Hitler heeft de regering onder de duim.

Nelson
Nelson
4 maanden geleden

Dit lees ik graag,artsen van heel de wereld verenig u.Ze hebben het over een vaccin maar eigenlijk is het een synthetisch ziekte verwekker.Leuke van chemie ,2 op zich ongevaarlijke stoffen gemengd kan dodelijk worden.Tweemaal vaccin?Stop deze waanzinnige corona beleid.Geef de mensen hun vrijheid terug.AUB

Gert
Gert
4 maanden geleden

Meneer Schellevis bepaalt dus wat een ander mag geloven

fuck you Schellevis!

x

Check Also

duitse

Leugens over bezetting op Duitse IC’s ontmaskerd: regering wist van bedrog

Gisteren werd bekend dat Duitse ziekenhuizen de ...

mondkap

De meedogenloze mondkapterreur van Alexander Pechtolds CBR: lak aan mensen met beperking

Het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) heeft een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

206
0
We lezen graag je reactie!x