Mens en Dier

Arts gaat internet over: ‘Ze zijn hier in dit land mensen aan het vermoorden met vaccins’

Help ons door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Amsterdam vond vandaag een demonstratie tegen de coronamaatregelen en het kabinet plaats. Daarbij zijn 115 mensen opgepakt, zegt de politie. Bij de betoging op het Museumplein waren duizenden mensen aanwezig. Het protest was vooraf verboden. De demonstranten kwamen toch en werden vervolgens verdreven door de ME. Daarbij vielen rake klappen en werd een waterkanon ingezet.

Op social media is vooral aandacht voor een arts die voor de camera van NH Nieuws boude uitspraken deed. De arts, de 75-jarige Piet van Herten, is vanwege de coronacrisis voor het eerst van zijn leven activist. Hij schrijft naar eigen zeggen ontheffingen tegen de mondkapjesplicht voor mensen met bijvoorbeeld een posttraumatische stressstoornis of astma.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Dit is erger dan corona, het is vreselijk wat hier gespeeld wordt

“Ik ben hier aan het vechten voor de vrijheid van ons land. Ze zijn hier in dit land mensen aan het vermoorden met vaccins. De Tweede Wereldoorlog wordt hier opnieuw gespeeld,” zei Van Herten, die helemaal van Limburg naar Amsterdam was gereisd.

“Ik ben bijna 80 en ik word hier met knuppels opzij geslagen. Dit is ons land,” voegde hij toe. “Ik ben heel bang voor het vaccin en voor de coronamaatregelen. Ik ben arts en schrijf duizenden ontheffingen voor mondkapjes. En als je de verhalen hoort van die mensen, dan zou het in één keer afgelopen zijn. Dit is erger dan corona, het is vreselijk wat hier gespeeld wordt. Er ligt niemand op de IC. De artsen faken alles. Die krijgen voor iedere patiënt 20.000 euro.”

De arts wordt scherp bekritiseerd door het establishment. Zo schrijft radiopresentator en columnist Özcan Akyol: “Dit krijg je van te lang tijd doorbrengen op Facebook.” En NOS-journalist Joost Schellevis voegt toe: “Dit is dus wat nepnieuws doet.”

4.7 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

206 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Alice
Alice
3 jaren geleden

Respect voor Piet!!

A. Hoeksma
A. Hoeksma
3 jaren geleden

Heeft die Akyol en die Schelvis dan al een vaccin gehad? Dat wordt dan hoog tijd. Stel eikels zijn ze bij de NPO. Die huisarts heeft gelijk. Het gaat alleen om het verminderen van de bevolking. De elite heeft dat zo geregeld. Ook Klaus Schwab, de nieuwe Hitler heeft de regering onder de duim.

Nelson
Nelson
3 jaren geleden

Dit lees ik graag,artsen van heel de wereld verenig u.Ze hebben het over een vaccin maar eigenlijk is het een synthetisch ziekte verwekker.Leuke van chemie ,2 op zich ongevaarlijke stoffen gemengd kan dodelijk worden.Tweemaal vaccin?Stop deze waanzinnige corona beleid.Geef de mensen hun vrijheid terug.AUB

Gert
Gert
3 jaren geleden

Meneer Schellevis bepaalt dus wat een ander mag geloven

fuck you Schellevis!

Back to top button
206
0
We lezen graag je reactie!x