Buitenland

Arts: in de covidprik zit iets waarmee ze je kunnen volgen

Help door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse arts Christiane Northrup besprak tijdens de ReAwaken America Tour in Colorado Springs de ingrediënten van de coronavaccins. In de prikken zit luciferase en SM-102 – daarmee kun je worden gevolgd, zei Northrup.

Ze zei dat een vriendin van haar door het poortje ging op het vliegveld en te horen kreeg: ‘We weten dat je het vaccin niet hebt gekregen. Weet je waarom? Ze hebben er iets in gedaan waarmee ze je kunnen volgen’.

Het is overweldigend

En om het mRNA naar je cellen te kunnen transporteren, moesten ze iets veranderen aan je immuunsysteem zodat het nep-mRNA, het kunstmatige mRNA niet langer herkend zou worden als een indringer, aldus dr. Northrup.

Ze veranderden één nucleotide, met als gevolg dat de aangeboren immuniteit wordt uitgeschakeld, benadrukte ze. “Mensen halen de prik, waarna gordelroos weer terugkomt en mensen die in remissie zijn, krijgen weer kanker. Het is overweldigend.”

Moordwapen

De vaccins bevatten verder foetaal DNA en polyethyleenglycol, ‘waar 70 procent van de mensen allergisch voor is’. Er zit ook polysorbaat 80 in, een emulgator die helpt om dingen voorbij de bloed-hersenbarrière te krijgen, zei de arts.

“Ze hebben hier decennialang aan gewerkt. Decennialang,” zei ze. “Dit is een moordwapen.”

4.5 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nou en!
nou en!
8 maanden geleden

kortom,je krijgt een kenteken en een aan en uitknop.

Max_Q
Max_Q
8 maanden geleden

Wie heeft het patent op luciferase ? Juist, Bill Gates. Vroeguh had ik nog wat respect voor de man toen ie net Microsoft had opgestart. Het is die gek goed in de bol geslagen helaas; het grote geld (= macht) heeft bezit van hem genomen…
Wie moordwapens inzet is dus een moordenaar en dient als zodanig te worden gestraft.

Annette
Annette
8 maanden geleden

Deze Amerikaanse arts, Christiane Northrup legt het nog maar weer eens duidelijk uit.
Deze gentechinjectie is niet bedoeld om je gezondheid te verbeteren, maar heeft heel andere doelen. Namelijk je tot je dood kunnen volgen. Die vriendin van haar kreeg het luid en duidelijk te horen: U heeft geen “vaccin” gehad, want anders hadden wij u kunnen volgen. Wow, dat is nog eens een bekentenis. En dan te bedenken, dat toen mensen dit suggereerden, ze werden afgemaakt als zijnde complotdenkers.
Wat krijgen ze gelijk.
Dit hele gebeuren is van een kwaadaardigheid, die bijna niet voor te stellen is.
De gaskamers in de concentratiekampen in de Tweede Wereldoorlog waren meer dan verschrikkelijk. Daar is geen discussie over mogelijk. Maar wat er nu gebeurt, is, als dat mogelijk is, nog veel erger.
Verklaring: onder het mom van “wij doen het voor je gezondheid”, krijg je iets ingespoten wat zowel op de korte termijn als op de langere termijn ongelooflijk veel gevolgen kan hebben. Het gaat er bij mij absoluut niet in, dat er mensen zijn die immuun zijn voor die ingespoten troep.
Bovendien is het ook nog eens bedoeld om je straks permanent te volgen.
Waar het eigenlijk op neerkomt is, dat ieder mens in een gevangenis zit. Namelijk je eigen lichaam en je eigen geest. Permanent bewaakt.

freefighter
freefighter
8 maanden geleden

Wat zijn dan nu de prognoses voor gevaccineerden? Een tijdje geleden werd er beweerd dat ze nog 2 tot 5 jaar te leven hebben. Is dit inmiddels ‘debunked’ of wordt dat nog steeds gedacht in bepaalde kringen?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

104
0
We lezen graag je reactie!x