Great ResetBuitenland

De Great Reset is dood, lang leve de Great Reset

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

De Great Reset, aangekondigd door het World Economic Forum, had een overwinningsronde voor het globalisme moeten zijn.

Het plan mislukte. Dat zegt althans één van de hoofdarchitecten van de Great Reset, rechterhand van Klaus Schwab Yuval Noah Harari.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij ziet overal geweld en chaos. Harari heeft geen ongelijk. Het geweld en de chaos zijn echter het gevolg van pogingen om middels geweld een wereldorde op te dringen aan de mensheid waar de mensheid helemaal niet op zit te wachten.

We doorzagen de plannen

De chaos en het geweld zijn het gevolg van de derde wet van Newton: elke actie heeft een tegengestelde en even grote reactie.

Decennialang lieten de mensen de globalisten hun gang gaan, maar nu zijn ze dusdanig in de hoek gedreven dat ze min of meer gedwongen worden om in actie te komen. En dat is waarom de protesten in het Westen aanzwellen.

Het Great Reset-project kwam met grote snelheid op ons af en we doorzagen de plannen. Toen de eerste coronagolf voorbij was, zagen we hoe ze hemel en aarde bewogen om geneesmiddelen te verbieden.

Great Awakening

De Great Reset veranderde langzaam maar zeker in de Great Awakening of Grote Ontwaking. Steeds meer mensen verzetten zich tegen verdere afbraak van de samenleving.

De innovatietheorie van Rogers gaat over de verspreiding van een innovatie, een nieuw product of idee, binnen een groep. Als 16 procent van de mensen een nieuwe technologie of ideologie omarmt, heeft het de potentie om iets groters te worden. Deze theorie is ook toepasbaar op de politiek.

Wie op social media kijkt en de protesten volgt, ziet dat we heel dicht in de buurt of zelfs al voorbij dat kantelpunt van 16 procent zijn. Dit is waarom Davos er alles aan doet om het verval en de val van de westerse beschaving te bespoedigen.

Great Acceleration

Ze willen het in de kiem smoren voordat we de fase bereiken die Rogers early majority of voorloper noemde, waarbij het product door de massa wordt opgenomen en zijn volwassenheidsfase bereikt. Dit is ook waarom ze zo fel actie voerden tegen ‘vaccinatietwijfel’, en ivermectine en hydroxychloroquine de oorlog verklaarden.

Dit is waarom iedereen rechts van Karl Marx een ‘fascist’ is. Dit is waarom ze de politieke partij AfD willen verbieden. Dat het Duitse politieke establishment zoiets overweegt, laat zien dat ze een achterhoedegevecht voeren tegen een beweging die veel groter is dan AfD zelf.

En nu verandert de Great Awakening steeds meer in een Great Acceleration of Grote Versnelling, waarbij ze zoveel mogelijk verdeeldheid proberen te zaaien. Dit is waarom ze een hekel hebben aan Elon Musk, nu hij Twitter van hen heeft afgepakt. Dit is waarom ze een reisverbod willen opleggen aan Tucker Carlson, nu hij president Poetin heeft geïnterviewd.

[Zero Hedge via Gold, Goats, ’n Guns]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 190 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Margie
Margie
16 dagen geleden

Yessssssss!!!!! Hoera. Hoop dat dit echt waar is. Ze zitten in de en eindtijd. 👍👍👍👍👍🎂🎂🎂🎂🎂🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀😛😛😛😛😝😝😝😝

Mikel
Mikel
16 dagen geleden

Zegt degene die zegt god is dood noemt en niet bestaat
Want wat hij zegt is ook onbetrouwbaar
Het zijn allemaal master manipulators en antichristen
Hij is toch de rechterhand van swabb

poekie
poekie
16 dagen geleden

YES, nu met zijn allen doorzetten, het is nog niet klaar

theo
theo
16 dagen geleden

Elon Musk…serieus??? die is gewoon onderdeel van het spel!

Back to top button
112
0
We lezen graag je reactie!x