Mens en Dier

Frans Bauer zet Derksen op zijn nummer: ‘Natuurlijke immuniteit beschermt beter dan Pfizer-prik’

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zanger Frans Bauer zei onlangs aan tafel bij Humberto dat je als artiest neutraal moet zijn over vaccineren. “Ik vind dat je als artiest niet moet promoten of je wel of niet gevaccineerd wil worden,” zei hij. “Dat is niet mijn taak. Maar dat staat los van wat ik zelf doe als persoon.”

“Ik wil graag dat iedereen serieus genomen wordt, of je nou wel gevaccineerd bent of niet,” benadrukte Bauer. “Iedereen heeft daar zijn eigen motivatie voor. En dat vind ik belangrijk.”

Hij werd vervolgens aangevallen door collega’s Gerard Joling en Lee Towers, en door Frits Wester. Ook Johan Derksen haalde in Veronica Inside uit naar Bauer. Hij zei niet meer met hem in één studio te willen zitten vanwege zijn prikstatus. “Ik had dan gezegd: ‘Bauer, je bent niet ingeënt jongen? Dan ga jij nou naar huis of ik ga naar huis, maar ik ga niet bij jou zitten.”

Hij weet eigenlijk niks

In een interview met tijdschrift Weekend slaat de zanger terug naar Derksen. “De man interpreteert iets of maakt zijn eigen verhaal ervan, hij weet eigenlijk niets. Wat interesseert mij het dat hij dat over mij zegt? Niet veel,” citeert Mediacourant Bauer.

“Ik heb natuurlijk al een keer corona gehad, dus volgens mij hoeft hij dan helemaal niet bang te zijn. In de Volkskrant stond dat wie corona heeft gehad zelfs beter beschermd is tegen infectie en ziekenhuisopname dan wie is gevaccineerd met Pfizer,” zei hij.

Goed laten informeren

“Iedereen moet maar kijken wat hij of zij doet met vaccinatie tegen corona, maar men moet zich wel goed laten informeren,” benadrukte de zanger.

4.8 155 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
120 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pm’er
Pm’er
10 maanden geleden

Wij staan achter je Frans
En dat zijn er niet weinig!

Loire
Loire
10 maanden geleden

Goed zo Frans, zo hoort het, niet laten beïnvloeden of iets op laten dringen door al die meelopende schapen die zich niet hebben laten informeren door de goede mensen.

Jopie
Jopie
10 maanden geleden

Goed zo Frans !! Iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf . Volgens de code van Neurenberg hoef je niet mee te werken aan een experiment. Over 2 jaar zullen we weten hoeveel mensen dit experiment niet overleefd hebben .

Annette
Annette
10 maanden geleden

Frans, je bent een kanjer! Je kunt er op rekenen, dat je veel aanhangers hebt en zal krijgen met deze uitspraken.
Wat zijn er toch een demoniserende BN-ers, zoals Gerard Joling en Lee Towers, die pretenderen ALLES te weten. Nu…. jullie weten helemaal niets. EN jullie laten je gebruiken als zogenaamde useful idiots om de grote massa te manipuleren.
Frans zat daar helemaal in zijn eentje in deze slangenkuil en moest zich daar verdedigen. Wat mij betreft heeft hij dat uitmuntend gedaan.
Verder heeft hij ook nog volkomen gelijk met zijn uitspraken. ALS je al “corona” of, wat dat dan ook moge voorstellen, hebt gehad, dan bouw je immuniteit op. Duizend keer beter dan je te laten inspuiten met pure rotzooi.
Wat ik ook absoluut een hoogstandje vind, is dat hij benadrukt dat iedereen voor zichzelf de afweging moet maken of hij het WEL of NIET wilt doen.
Petje af!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

120
0
We lezen graag je reactie!x