Mens en Dier

Frans Bauer zet Derksen op zijn nummer: ‘Natuurlijke immuniteit beschermt beter dan Pfizer-prik’

Help ons door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zanger Frans Bauer zei onlangs aan tafel bij Humberto dat je als artiest neutraal moet zijn over vaccineren. “Ik vind dat je als artiest niet moet promoten of je wel of niet gevaccineerd wil worden,” zei hij. “Dat is niet mijn taak. Maar dat staat los van wat ik zelf doe als persoon.”

“Ik wil graag dat iedereen serieus genomen wordt, of je nou wel gevaccineerd bent of niet,” benadrukte Bauer. “Iedereen heeft daar zijn eigen motivatie voor. En dat vind ik belangrijk.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij werd vervolgens aangevallen door collega’s Gerard Joling en Lee Towers, en door Frits Wester. Ook Johan Derksen haalde in Veronica Inside uit naar Bauer. Hij zei niet meer met hem in één studio te willen zitten vanwege zijn prikstatus. “Ik had dan gezegd: ‘Bauer, je bent niet ingeënt jongen? Dan ga jij nou naar huis of ik ga naar huis, maar ik ga niet bij jou zitten.”

Hij weet eigenlijk niks

In een interview met tijdschrift Weekend slaat de zanger terug naar Derksen. “De man interpreteert iets of maakt zijn eigen verhaal ervan, hij weet eigenlijk niets. Wat interesseert mij het dat hij dat over mij zegt? Niet veel,” citeert Mediacourant Bauer.

“Ik heb natuurlijk al een keer corona gehad, dus volgens mij hoeft hij dan helemaal niet bang te zijn. In de Volkskrant stond dat wie corona heeft gehad zelfs beter beschermd is tegen infectie en ziekenhuisopname dan wie is gevaccineerd met Pfizer,” zei hij.

Goed laten informeren

“Iedereen moet maar kijken wat hij of zij doet met vaccinatie tegen corona, maar men moet zich wel goed laten informeren,” benadrukte de zanger.

4.8 155 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

120 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pm’er
Pm’er
2 jaren geleden

Wij staan achter je Frans
En dat zijn er niet weinig!

Loire
Loire
2 jaren geleden

Goed zo Frans, zo hoort het, niet laten beïnvloeden of iets op laten dringen door al die meelopende schapen die zich niet hebben laten informeren door de goede mensen.

Jopie
Jopie
2 jaren geleden

Goed zo Frans !! Iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf . Volgens de code van Neurenberg hoef je niet mee te werken aan een experiment. Over 2 jaar zullen we weten hoeveel mensen dit experiment niet overleefd hebben .

Annette
Annette
2 jaren geleden

Frans, je bent een kanjer! Je kunt er op rekenen, dat je veel aanhangers hebt en zal krijgen met deze uitspraken.
Wat zijn er toch een demoniserende BN-ers, zoals Gerard Joling en Lee Towers, die pretenderen ALLES te weten. Nu…. jullie weten helemaal niets. EN jullie laten je gebruiken als zogenaamde useful idiots om de grote massa te manipuleren.
Frans zat daar helemaal in zijn eentje in deze slangenkuil en moest zich daar verdedigen. Wat mij betreft heeft hij dat uitmuntend gedaan.
Verder heeft hij ook nog volkomen gelijk met zijn uitspraken. ALS je al “corona” of, wat dat dan ook moge voorstellen, hebt gehad, dan bouw je immuniteit op. Duizend keer beter dan je te laten inspuiten met pure rotzooi.
Wat ik ook absoluut een hoogstandje vind, is dat hij benadrukt dat iedereen voor zichzelf de afweging moet maken of hij het WEL of NIET wilt doen.
Petje af!

Back to top button
120
0
We lezen graag je reactie!x