Homepagina » Het Complot » “Kankerorganisatie van John D. Rockefeller wilde kanker nooit genezen”
"Kankerorganisatie van John D. Rockefeller wilde kanker nooit genezen"

“Kankerorganisatie van John D. Rockefeller wilde kanker nooit genezen”

Met conventionele kankerbehandelingen wordt drie procent van alle kankerpatiënten genezen. Daarnaast worden bij bestraling en chemotherapie ook gezonde cellen aangetast. Met de juiste behandeling kunnen de meeste cellen echter weer worden teruggebracht in hun oorspronkelijke staat.

De Amerikaanse kankerorganisatie ACS werd in 1913 opgericht door de beruchte oliemagnaat John D. Rockefeller. De ACS krijgt iedere paar minuten meer donaties binnen dan de Independent Cancer Research Foundation (ICRF), die 90 procent van haar kankerpatiënten geneest, in een heel jaar. De ACS werd opgericht om geld te verdienen, niet om ziektes te genezen.

De vader van John D. Rockefeller stond aan de wieg van de farmaceutische industrie in de VS. Sterling Drug en haar 68 dochterondernemingen vormden het geneesmiddelenimperium van de Rockefellers. In 1961 boekte Sterling Drug een winst van ruim 23 miljoen dollar. Ook verdiende de familie veel geld aan het farmaceutische bedrijf Squibb.

De familie promoot de farmaceutische industrie door middel van donaties aan vooraanstaande instellingen, waaronder de Harvard Medical School (acht miljoen dollar), Yale (zeven miljoen dollar), Johns Hopkins (10 miljoen dollar), de Washington University in St. Louis (twee miljoen), de Columbia-universiteit (vijf miljoen dollar) en Cornell (1,7 miljoen dollar).

De Rockefeller Foundation werd in 1913 opgezet vanuit de General Education Fund, een fonds dat in 1902 was gevormd door John D. Rockefeller en Frederick T. Gates ter ondersteuning van ‘hoger onderwijs en medische faculteiten in de VS’.

Toen het Amerikaanse Hooggerechtshof in 1915 een einde probeerde te maken aan deze praktijken en opdracht gaf tot de opheffing van het fonds, stonden de Rockefellers al boven de wet. Dankzij de familie Rockefeller zitten de meeste ziekenhuizen en universiteiten vandaag de dag vast aan de farmaceutische industrie, ook wel bekend als Big Pharma, terwijl er genoeg betere manieren zijn om kanker te behandelen en te genezen.

De industrie spaarde kosten noch moeite om de studies van dr. Royal Rife, die ontdekte dat kanker op een holistische manier kan worden behandeld, in diskrediet te brengen. Hij publiceerde in 1987 het boek The Cancer Cure That Worked. In 1934 opende Rife twee kleine klinieken in Californië. Zestien patiënten ondergingen een behandeling die slechts drie minuten duurde. De behandelingen van Rife hadden geen bijwerkingen en waren 100 procent effectief.

Sinds de jaren 1900 zijn vele goedkope kankerbehandelingen achtergehouden door de nazaten van John D. Rockefeller. Zodra er mensen zijn die een nieuwe behandeling ontwikkelen die een gevaar vormt voor Big Pharma, bijvoorbeeld op basis van cannabisolie of Essiacthee, kun je er vergif op innemen dat ze worden aangeklaagd, bedreigd of het uiteindelijk met de dood moeten bekopen.

[Natural Society]


Vind je deze informatie goed? Deel het dan met iedereen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Rothschild, het rode schild om te herkennen maar is ook de kleur van bloed. What’s in a name? Rockefeller. Rotshakker, de naam zegt al genoeg. Rots harde, keihard zaken doen en menselijke eigenschappen zoals compassie en mededogen gaan niet samen. Wie gelooft dat alles wat met het grote geld heeft te maken kan samengaan met zachtheid of rekening houden met anderen, droomt.

  Kijk naar de vastgoedwereld waar projectontwikkelaars mensen verdrijven van hun land en huis. Kijk naar banken die mensen diep in de schuld steken en mensen zien als cijfers. Zelfs de overheid bedient zich van deze smerige praktijken en spannen samen met mensen van het grote geld die over lijken gaan. Oorlog voeren uit naam van vrede, god, jahweh of allah en mensen uitmoorden ten gunste van degene die moordgereedschappen produceert. De keiharde zakenwereld en (satanische) moordenaars creëren binnen vier maanden een ISIS en werpen zich dan op als bevrijders of beschermers van burgers. We noemen het vooruitgang en bescherming van vrede, maar het is alles bij elkaar opgeteld niet meer dan met moord, vernietiging en ziekmakend bergen geld verdienen en mensen aan het lijntje houden en onderwerpen tot een slaafs bestaan.

  Wie als keiharde zakenman olie verkoopt zal niet toestaan dat auto’s op water rijden, wie als keiharde onderneming doet in farmacie zal niet toestaan dat alternatieven waarmee mensen goedkoop kunnen genezen toestaan. Wie oorloggereedschap verkoopt wil geen vrede. Wie belangen heeft en macht zal er alles aan doen om dit te behouden en zijn afzetmarkt ten koste van alles en iedereen in stand willen houden. Wie geslepen en keihard is in een wereld waar alles draait om geld zal altijd over lijken gaan. Geen onderneming, geen zakenman die bij wijze van roeping, medeleven of met compassie bezig is de wereld te verbeteren of te genezen. Zaken doen, groot of klein, is je ziel verkopen en over lijken gaan. Uiteraard heb ik het dan niet over de kleine sappelaar/ondernemer die zijn waren aan de man probeert te brengen en ook weer uitgebeend wordt door de overheid en andere bloedzuigende clubs of stichtingen.

  55 likes
  • Goed gezegd beste.
   Blijven zeggen deze dingen, de mensen moeten wakker worden.

   hartelijke groeten,

   10 likes
  • Hoi IIS,

   Twee vragen:
   – hoe weet je dat Rockefeller afgeleid is van Rotshakker?
   – hoe weet je dat Roth uit Rothschild staat voor rood?

   Dank je.

   1 likes
   • @Hawks

    De annalen vertellen…. “De Duitse naam “Rothschild”, wat “rood schild” betekent, werd voor het eerst gebruikt door Izaak Elchanan Rothschild. Hij was geboren in 1577 in de Joodse ghettowijk (“Judengasse”) van Frankfurt am Main in Duitsland. Hij zou de naam geadopteerd hebben van het huis waar hij woonde, waarvan de gevel gedecoreerd was met een rood schild dat Das Rote Schild (“het rode schild”) werd genoemd[1]. Zijn kinderen en kleinkinderen zijn de naam blijven gebruiken, ook wanneer ze uiteindelijk verhuisden naar een andere woding in de Judengasse, waardoor Rothschild een vaste achternaam is geworden voor de ganse familie. Het zou pas enkele generaties later zijn, dat de Rothschild familile een meer prominente rol zou gaan spelen in de geschiedenis … Bloedrood is mijn eigen interpretatie.

    Rockeffeller is Duits Amerikaans en zal wellicht ergens zijn ontleend aan Steinfeller, Steinhacker o.i.d. Meeste achternamen zijn ontleend aan het beroep wat men uitoefende en zo hebben meeste immigranten ook de Duitsers zich aangepast aan hun nieuwe thuisland en veramerikaniseerden hun achternaam. Meeste mensen met zogenaamde joodse roots komen/kwamen oorspronkelijk uit Duitsland zoals hun achternaam veelal laat zien.

    2 likes
 2. Is het niet heerlijk om met z’n allen te lopen mekkeren over zaken waar we – per definitie – de ballen verstand van hebben omdat onze grote ego’s ons wijsmaken dat wij wel eens een keertje zullen komen vertellen hoe het allemaal werkelijk zit? 🙂

  7 likes
  • Sorrie Henk, maar hoezo?
   Dit zijn gewoon feiten, in het publiekelijke domein, en elke boeren l#l met een internet aansluiten kan dit voor zichzelf beamen.
   Al dien je hiervoor wel iets verder te kijken dan je neus lang is.
   En het heeft weinig met het ego te maken, dat is de verkeerde new age bullshit, kijk maar naar de gelijknamige docu van Mark passio 😉
   peace!

   8 likes
  • @Henk, jij gelooft dus dat slechts “de autoriteiten” verstand van zaken hebben?
   Wel, succes verder in je leven met deze overtuiging.

   4 likes
 3. Mensen de reden waarom dit alles gebeurd is dat we ons geestelijk dienen te ontwikkelen. Het boek Volkeren der Aarde (reeds gereed voor de 2e wereld oorlog geeft hier heel duidelijk het antwoord op in het deel “de toekomst” http://www.rulof.org voor meer info.
  Verder staat er ook daar waar het ongoede inzit heeft geen reden tot bestaan!

  Er staat verder ook in dat er geen derde wereld oorlog meer komt!

  De “gouden toekomst” ligt voor ons… En bevinden we ons er niet al deels in?

  5 likes
  • Nee de 3e wereldoorlog gaat ook niet komen, anders zaten we er nu middenin! Dat is wat Christine Lagarde ons duidelijk moest maken van haar baasjes. Maar de truc is grandioos mislukt! Het is de achterbakse kliek waar het licht is uitgegaan in hun hoofden!

   0 likes
 4. Mooie thema kop, dus we kunnen er nu vanuit gaan dat het genezen is??

  2 likes
 5. Vroeger beste alternatieve mede nieuwslezertjes, vroeger
  begreep ik niet waarom de ‘oudere medemens’ zou moeten verbitteren.
  “Je hebt veel toch zelf in de hand?”
  “Begin bij jezelf.”
  “Wees een optimist.”
  “Komt wel goed joh!”
  “Ga dan zelf in de politiek.”
  Etc. etc.

  Maar met het klimmen der jaren moet ik mijn uiterste best doen niet cynisch te worden.
  En te geloven dat er tussen de “Wolven in schaapskleding” ook nog wel ECHT sociale(re)
  en welwillende mensen zitten.
  Ik ben een realist, maar NEE, ik wil en ik ZAL geen azijnzeikerige “OUWE L*L” worden!
  Luister minstens 10 keer per dag naar Pharrell Williams(ook al 41 trouwens net zoals ik ongeveer) “Happyyyyyyyy!!!!!!”.
  Wie weet is dit ook een idee van “Obama” of zo.
  Maar ja…..je mot toch wat!?
  Zeker wanneer de dagen weer snel korter worden.
  En als die 3e WO dan toch uit moet breken, geniet dan nog zeker even van dit redelijk vreedzame land(NL of B).
  Of steek ik nu mijn kop in het zand?

  Dit was Lightpoint uit een grijs doch warm voor de tijd van het jaar Beverly Veghills

  4 likes
 6. Wat me zou interesseren is, wie zit er achter deze ‘mensen’? Wat zijn de krachten achter de krachten? Wie is het, die uiteindelijk de mensen van zijn planeet wil vegen? Hoe diep gat het konijntjeshol?

  Is het dat, wat David Icke beweert?

  2 likes
 1. Pingback: Silvia's Boinnk!!!

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

oncoloog

Oncoloog waarschuwt voor risico’s van straling: ‘Jongens, wees voorzichtig met 5G’

We moeten ons bewust zijn van de ...

jensen

Jensen: ‘Ze willen coronacrisis gebruiken om wereldregering te installeren’

De Rockefeller-familie, meer specifiek de Rockefeller Foundation, ...