Het Complot

“Kankerorganisatie van John D. Rockefeller wilde kanker nooit genezen”

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Met conventionele kankerbehandelingen wordt drie procent van alle kankerpatiënten genezen. Daarnaast worden bij bestraling en chemotherapie ook gezonde cellen aangetast. Met de juiste behandeling kunnen de meeste cellen echter weer worden teruggebracht in hun oorspronkelijke staat.

De Amerikaanse kankerorganisatie ACS werd in 1913 opgericht door de beruchte oliemagnaat John D. Rockefeller. De ACS krijgt iedere paar minuten meer donaties binnen dan de Independent Cancer Research Foundation (ICRF), die 90 procent van haar kankerpatiënten geneest, in een heel jaar. De ACS werd opgericht om geld te verdienen, niet om ziektes te genezen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De vader van John D. Rockefeller stond aan de wieg van de farmaceutische industrie in de VS. Sterling Drug en haar 68 dochterondernemingen vormden het geneesmiddelenimperium van de Rockefellers. In 1961 boekte Sterling Drug een winst van ruim 23 miljoen dollar. Ook verdiende de familie veel geld aan het farmaceutische bedrijf Squibb.

De familie promoot de farmaceutische industrie door middel van donaties aan vooraanstaande instellingen, waaronder de Harvard Medical School (acht miljoen dollar), Yale (zeven miljoen dollar), Johns Hopkins (10 miljoen dollar), de Washington University in St. Louis (twee miljoen), de Columbia-universiteit (vijf miljoen dollar) en Cornell (1,7 miljoen dollar).

De Rockefeller Foundation werd in 1913 opgezet vanuit de General Education Fund, een fonds dat in 1902 was gevormd door John D. Rockefeller en Frederick T. Gates ter ondersteuning van ‘hoger onderwijs en medische faculteiten in de VS’.

Toen het Amerikaanse Hooggerechtshof in 1915 een einde probeerde te maken aan deze praktijken en opdracht gaf tot de opheffing van het fonds, stonden de Rockefellers al boven de wet. Dankzij de familie Rockefeller zitten de meeste ziekenhuizen en universiteiten vandaag de dag vast aan de farmaceutische industrie, ook wel bekend als Big Pharma, terwijl er genoeg betere manieren zijn om kanker te behandelen en te genezen.

De industrie spaarde kosten noch moeite om de studies van dr. Royal Rife, die ontdekte dat kanker op een holistische manier kan worden behandeld, in diskrediet te brengen. Hij publiceerde in 1987 het boek The Cancer Cure That Worked. In 1934 opende Rife twee kleine klinieken in Californië. Zestien patiënten ondergingen een behandeling die slechts drie minuten duurde. De behandelingen van Rife hadden geen bijwerkingen en waren 100 procent effectief.

Sinds de jaren 1900 zijn vele goedkope kankerbehandelingen achtergehouden door de nazaten van John D. Rockefeller. Zodra er mensen zijn die een nieuwe behandeling ontwikkelen die een gevaar vormt voor Big Pharma, bijvoorbeeld op basis van cannabisolie of Essiacthee, kun je er vergif op innemen dat ze worden aangeklaagd, bedreigd of het uiteindelijk met de dood moeten bekopen.

[Natural Society]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Mooie thema kop, dus we kunnen er nu vanuit gaan dat het genezen is??

IIS
IIS
9 jaren geleden

Rothschild, het rode schild om te herkennen maar is ook de kleur van bloed. What’s in a name? Rockefeller. Rotshakker, de naam zegt al genoeg. Rots harde, keihard zaken doen en menselijke eigenschappen zoals compassie en mededogen gaan niet samen. Wie gelooft dat alles wat met het grote geld heeft te maken kan samengaan met zachtheid of rekening houden met anderen, droomt.

Kijk naar de vastgoedwereld waar projectontwikkelaars mensen verdrijven van hun land en huis. Kijk naar banken die mensen diep in de schuld steken en mensen zien als cijfers. Zelfs de overheid bedient zich van deze smerige praktijken en spannen samen met mensen van het grote geld die over lijken gaan. Oorlog voeren uit naam van vrede, god, jahweh of allah en mensen uitmoorden ten gunste van degene die moordgereedschappen produceert. De keiharde zakenwereld en (satanische) moordenaars creëren binnen vier maanden een ISIS en werpen zich dan op als bevrijders of beschermers van burgers. We noemen het vooruitgang en bescherming van vrede, maar het is alles bij elkaar opgeteld niet meer dan met moord, vernietiging en ziekmakend bergen geld verdienen en mensen aan het lijntje houden en onderwerpen tot een slaafs bestaan.

Wie als keiharde zakenman olie verkoopt zal niet toestaan dat auto’s op water rijden, wie als keiharde onderneming doet in farmacie zal niet toestaan dat alternatieven waarmee mensen goedkoop kunnen genezen toestaan. Wie oorloggereedschap verkoopt wil geen vrede. Wie belangen heeft en macht zal er alles aan doen om dit te behouden en zijn afzetmarkt ten koste van alles en iedereen in stand willen houden. Wie geslepen en keihard is in een wereld waar alles draait om geld zal altijd over lijken gaan. Geen onderneming, geen zakenman die bij wijze van roeping, medeleven of met compassie bezig is de wereld te verbeteren of te genezen. Zaken doen, groot of klein, is je ziel verkopen en over lijken gaan. Uiteraard heb ik het dan niet over de kleine sappelaar/ondernemer die zijn waren aan de man probeert te brengen en ook weer uitgebeend wordt door de overheid en andere bloedzuigende clubs of stichtingen.

Henk
Henk
9 jaren geleden

Is het niet heerlijk om met z’n allen te lopen mekkeren over zaken waar we – per definitie – de ballen verstand van hebben omdat onze grote ego’s ons wijsmaken dat wij wel eens een keertje zullen komen vertellen hoe het allemaal werkelijk zit? 🙂

Patricia van Moffeland
Patricia van Moffeland
9 jaren geleden

Wat me zou interesseren is, wie zit er achter deze ‘mensen’? Wat zijn de krachten achter de krachten? Wie is het, die uiteindelijk de mensen van zijn planeet wil vegen? Hoe diep gat het konijntjeshol?

Is het dat, wat David Icke beweert?

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x