Mens en Dier

Arts-microbioloog haalt hard uit naar hoofdredacteur Telegraaf: ‘Walgelijk!’

Help anderen door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Paul Jansen, hoofdredacteur van De Telegraaf, zei dat ‘stronteigenwijze ongevaccineerden’ verantwoordelijk zijn voor het ziekenhuisprobleem. De ongevaccineerden zouden volgens een bolletjesgrafiek van de krant de helft van de gewone ziekenhuisbedden en 70 procent van de ic-bedden bezetten.

Dimitri Georganas reageert op LinkedIn: “Iemand bij de bolletjesafdeling van De Telegraaf moet in tegenstelling tot de rest van Nederland hebben kunnen beschikken over de historische primaire ziekenhuisdata sinds het begin van de vaccinatiecampagne om de conclusie te kunnen trekken dat de mensen die niet gevaccineerd zijn het ziekenhuisprobleem veroorzaken omdat ze niet gevaccineerd zijn en niet omdat ze allerlei onderliggende klachten hebben, op hoge leeftijd zijn, met overgewicht kampen en/of ongezonde leefgewoonten hebben.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Een bolletjesgrafiek is altijd een momentopname (niet zelden de meest opportune) en het ziekenhuisprobleem is dat niet, voegt Georganas toe.

Arts: ongevaccineerden niet de oorzaak

Arts-microbioloog Sander Leenders van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch trekt op social media hard van leer tegen Jansen. “Voor dit stuk ‘journalistiek’ is maar één woord: WALGELIJK!” schrijft hij.

“De ongevaccineerden zijn niet de oorzaak van deze golf, maar de belangrijkste slachtoffers van verkeerd beleid,” benadrukt Leenders.

Pijnlijk

Heel pijnlijk om te zien dat ook vandaag weer de gevolgen van verkeerd beleid met verkeerde maatregelen worden aangevlogen met de verkeerde groepen in de samenleving die weer de lasten moeten dragen, aldus de arts.

4.8 223 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

136 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jerome
Jerome
2 jaren geleden

Ze hadden beter na ww2 deze nazi krant helemaal verboden.

Chef
Chef
2 jaren geleden

Meneer Jansen kan beter eens de columns van zijn werknemers de Winter en Zwagerman lezen ipv zo belachelijk te brabbelen.

Mirjohn
Mirjohn
2 jaren geleden

De telegraaf, van oudsher een sensatie beluste krant die enkel fout en degenererend nieuws brengt om zieltjes te winnen met hun sensatie beluste kopteksten.
Die hoofdredacteur is in verre zo ongeloofwaardig dat hij beter zijn biezen kan pakken en als een dief in de nacht verdwijnen.
Maar ach ook hij zal van het kartel in Den Haag geld toegeschoven krijgen om dit sensatie nieuws te verspreiden. Loopjongen nummer zoveel van het kartel. De arne stumperd!

Sanne
Sanne
2 jaren geleden

Dit is niet voor het eerst dat de telegraaf met fake-nieuws komt, maar dat hoort eenmaal bij de organisatie.

Het is slechts een ochtendkrantje gebaseerd op amusement en sensatie. Dat je dit allemaal niet serieus kan nemen moge duidelijk zijn.

Back to top button
136
0
We lezen graag je reactie!x