Mens en Dier

Arts-microbioloog haalt hard uit naar hoofdredacteur Telegraaf: ‘Walgelijk!’

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Paul Jansen, hoofdredacteur van De Telegraaf, zei dat ‘stronteigenwijze ongevaccineerden’ verantwoordelijk zijn voor het ziekenhuisprobleem. De ongevaccineerden zouden volgens een bolletjesgrafiek van de krant de helft van de gewone ziekenhuisbedden en 70 procent van de ic-bedden bezetten.

Dimitri Georganas reageert op LinkedIn: “Iemand bij de bolletjesafdeling van De Telegraaf moet in tegenstelling tot de rest van Nederland hebben kunnen beschikken over de historische primaire ziekenhuisdata sinds het begin van de vaccinatiecampagne om de conclusie te kunnen trekken dat de mensen die niet gevaccineerd zijn het ziekenhuisprobleem veroorzaken omdat ze niet gevaccineerd zijn en niet omdat ze allerlei onderliggende klachten hebben, op hoge leeftijd zijn, met overgewicht kampen en/of ongezonde leefgewoonten hebben.”

Een bolletjesgrafiek is altijd een momentopname (niet zelden de meest opportune) en het ziekenhuisprobleem is dat niet, voegt Georganas toe.

Arts: ongevaccineerden niet de oorzaak

Arts-microbioloog Sander Leenders van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch trekt op social media hard van leer tegen Jansen. “Voor dit stuk ‘journalistiek’ is maar één woord: WALGELIJK!” schrijft hij.

“De ongevaccineerden zijn niet de oorzaak van deze golf, maar de belangrijkste slachtoffers van verkeerd beleid,” benadrukt Leenders.

Pijnlijk

Heel pijnlijk om te zien dat ook vandaag weer de gevolgen van verkeerd beleid met verkeerde maatregelen worden aangevlogen met de verkeerde groepen in de samenleving die weer de lasten moeten dragen, aldus de arts.

4.8 222 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
136 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jerome
Jerome
7 maanden geleden

Ze hadden beter na ww2 deze nazi krant helemaal verboden.

Chef
Chef
7 maanden geleden

Meneer Jansen kan beter eens de columns van zijn werknemers de Winter en Zwagerman lezen ipv zo belachelijk te brabbelen.

Mirjohn
Mirjohn
7 maanden geleden

De telegraaf, van oudsher een sensatie beluste krant die enkel fout en degenererend nieuws brengt om zieltjes te winnen met hun sensatie beluste kopteksten.
Die hoofdredacteur is in verre zo ongeloofwaardig dat hij beter zijn biezen kan pakken en als een dief in de nacht verdwijnen.
Maar ach ook hij zal van het kartel in Den Haag geld toegeschoven krijgen om dit sensatie nieuws te verspreiden. Loopjongen nummer zoveel van het kartel. De arne stumperd!

Sanne
Sanne
7 maanden geleden

Dit is niet voor het eerst dat de telegraaf met fake-nieuws komt, maar dat hoort eenmaal bij de organisatie.

Het is slechts een ochtendkrantje gebaseerd op amusement en sensatie. Dat je dit allemaal niet serieus kan nemen moge duidelijk zijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

136
0
We lezen graag je reactie!x