Great ResetMens en Dier

Pepijn van Houwelingen: Het World Economic Forum is erin geslaagd alle niveaus van onze Staat te infiltreren

Help mee door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!

Voor premier Rutte en zijn kabinet is het World Economic Forum slechts een praatclub. Nederlanders die daar anders over denken, worden weggezet als ‘wappies’, ‘complotdenkers’ en zelfs ‘extremisten’.

Voor ons en een aanzienlijk deel van de Nederlandse bevolking is het WEF niet slechts een neutrale denktank, zei Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) in de Tweede Kamer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Uit communicatie tussen het WEF en leden van de Nederlandse regering die in 2021 werd vrijgegeven, blijkt dat Nederlandse ministers en ambtenaren actief zijn in tal van projecten van het World Economic Forum. Het projectmanagement verloopt via een zogenaamde Great Reset Portal.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet langer te ontkennen

Nederlandse ministers hebben wel toegang tot deze portal, maar Kamerleden en burgers niet, aldus Van Houwelingen.

“Er wordt in het openbaar gedaan alsof dit alles niet bestaat. Het is inmiddels niet langer te ontkennen: het WEF is niet zomaar een praatclubje, maar een belangrijke organisatie in een netwerk dat naar een globaal gecoördineerde politiek streeft,” lichtte hij toe.

“De Staat en het WEF zijn, zo blijkt onomstotelijk uit de door de regering zelf vrijgegeven WEF Papers, op alle niveaus met elkaar verbonden,” benadrukte Van Houwelingen. “Transparantie hierover ontbreekt volledig.”

Het is D66 on steroids

“Het World Economic Forum is een globalistische uitvoeringsorganisatie en allesbehalve neutraal,” vervolgde hij. “Maar door en door ideologisch. Het is D66 on steroids. Het WEF is er bovendien in geslaagd alle niveaus van onze Staat te infiltreren en gebruikt kabinetsleden als projectleiders.”

Dat het kabinet zich openlijk associeert met deze voor onze democratie en vrijheid zo gevaarlijke buitenlandse private organisatie is al zorgelijk genoeg. Maar dat ons Koningshuis, dat onder alle omstandigheden strikt politiek neutraal dient te blijven, dit ook doet, is absoluut onbegrijpelijk, zei Van Houwelingen.

Onze koning en koningin bezoeken niet alleen de jaarlijkse WEF-bijeenkomst in Davos, onze koning is zelfs door het WEF opgeleid tot Young Global Leader. Jaargang 2004. Young Global Leaders worden volgens Klaus Schwab door het WEF gebruikt om wereldwijd ‘kabinetten te penetreren’, sprak het Kamerlid, terwijl D66-Kamerlid Joost Sneller hoofdschuddend begon te lachen. Ook tikte hij met zijn vingers tegen zijn voorhoofd.

Rutte deed ondertussen demonstratief ongeïnteresseerd:


4.8 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dansen met Jan...
dansen met Jan...
1 jaar geleden

he he eindelijk geven ze toe dat ze staats gevaarlijk zijn en niet democratisch

Inhetmeer
Inhetmeer
1 jaar geleden

Uitgaan van wederzijds respect in dat hok, is even logisch als uitgaan van het krijgen van liefde van een prostituee.
Van het niveau wat daar zit kun je niets anders dan smeerlapperij verwachten.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Ook in dit verhaal is het weer overduidelijk: GELD IS MACHT.

Wij (burgers, maar OOK de leden van de Tweede Kamer, onze volksvertegenwoordigers) worden al jaren en jaren bedrogen.

Zoals ik hier al vaker schreef, is ons land en eigenlijk het grootste deel van de Europese landen, al lang overgenomen. Dit keer niet door een openlijke oorlogsdaad van een ander land, maar subtiel geïnfiltreerd door dit zogenaamde “praatclubje”.

In feite zou je kunnen zeggen, dat de hele regering + Tweede Kamer er voor spek en bonen bij zitten. Wij worden geregeerd door het World Economic Forum.

En dat de leden van het Koningshuis hierbij betrokken zijn, dat wisten wij natuurlijk ook al lang. Denk aan Maxima die een paar jaar geleden op een Nederlandse school jonge kinderen “leerde” HOE gemakkelijk het zou zijn, als ze allemaal met een chip zouden rondlopen. WALGELIJK.

Maar ja, ook al zo vaak gezegd, wat DOE je er aan? Tekstjes typen op de computer, fakkeltochten houden, op viaducten staan met vlag en boerenzakdoek, demonstraties bijwonen.

WAT levert het op, behalve gelijkgestemden ontmoeten. Iets dat natuurlijk wel goed is voor je eigen energie.

Er is een Global Plan uitgerold met allemaal punten, wat je zou moeten doen. Ik weet niet alle punten tot nu toe nog, maar eigenlijk doen WIJ dat al. Maar goed, punt 6 geeft aan om in ieder geval wekelijks af te spreken met gelijkgestemden om samen dingen te doen: koffiedrinken, samen zwemmen, etentjes organiseren.

Andere punten in het programma zijn: zoveel mogelijk cash betalen, niet aan dingen meedoen, door de overheid opgelegd.

Eigenlijk kan je dit allemaal in twee woorden samenvatten: BURGERLIJKE ONGEHOORZAAMHEID.

En DAT is wat de meesten van ons natuurlijk al lang doen.

Maar om werkelijk een regime change te bewerkstelligen, zijn natuurlijk miljoenen mensen nodig, die er net zó in staan als wij.

En DAAR is het wachten op.

G.Zhukov (Z)
G.Zhukov (Z)
1 jaar geleden

Pepijn dat helpt niet veel de klojo doet al of je niet bestaat laat staan dat er wat gebeuren gaat dat zouden we zelf moeten gaan doen denk ik
en Joost Sneller ook zon prutser van D666 (kaag en zo zegt genoeg toch)
ben benieuwd hoelang ze het nog vol houden

Back to top button
117
0
We lezen graag je reactie!x