BuitenlandCorona

Kathleen Aerts (ex-K3) woont in Zuid-Afrika en is geshockeerd door de berichten over nieuwe coronavariant

Help anderen door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Belgische zangeres Kathleen Aerts, die vooral bekend werd door K3, mocht op tv vertellen over de situatie in Zuid-Afrika, waar ze woont. In dat land verspreidt zich een nieuwe coronavariant. De verbinding viel meerdere keren weg, waarna Aerts op Facebook alsnog haar verhaal deed.

Ze zei op de Zuid-Afrikaanse radio te hebben gehoord dat een Zuid-Afrikaans lab een nieuwe variant heeft ontdekt die niet tot meer ziekenhuisopnames leidt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Zuid-Afrika heeft sinds maanden opvallend minder ‘besmettingen’ dan in Europa,” schrijft Aerts. “Zelf ben ik geen cijfertype en gezien cijfers beïnvloedbaar zijn en afhankelijk van vele externe factoren wil ik dit graag staven vanuit mijn eigen ervaring: ik ken momenteel NIEMAND, ook niet in de wijde kring hier in Zuid-Afrika, die Covid heeft.”

Stomverbaasd

Wij waren dan ook stomverbaasd om niet te zeggen geshockeerd hoe de politieke wereld halsoverkop – in minder dan 12 uur – heeft gereageerd: zonder enig deftig onderzoek wordt Zuid-Afrika gestraft enkel maar omdat een wetenschapper in een lab een variant heeft ontdekt en hier eerlijk over communiceerde, aldus Aerts.

“Een travel ban enkel gebaseerd op ‘het zou wel eens de meest besmettelijke kunnen zijn, het zou dit, het zou dat. De straf is hier uitgedeeld nog voor het ‘proces’ plaatsvond.”

Ik volg amper nog het reguliere nieuws

De zangeres zegt al twee jaar verward te zijn door zoveel tegenstrijdige berichtgeving. “Daarom ga ik sinds enige tijd zelf op zoek naar MIJN waarheid. Ik volg amper nog het reguliere nieuws, maar grasduin een stapje verder op internet. Verrassend en inspirerend wat je dan te weten komt,” zegt Aerts. “Word wakker lieve mensen.”

4.8 135 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arie
Arie
2 jaren geleden

Eindelijk een K3 tekst met inhoud..?

Els
Els
2 jaren geleden

Hallo Kathleen!

(ik weet bijna zeker dat ze dit leest)

JoeRi
JoeRi
2 jaren geleden

Fijne reactie.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Kathleen, IK denk dat ik je het antwoord wel kan geven.

Zoals ik het zie, is het als volgt: een (waarschijnlijk) omgekochte laborant in dat laboratorium in Zuid Afrika heeft dit bericht de wereld in geslingerd.

Daar is een zéér goede reden voor. NU komt het zogenaamd uit Zuid Afrika, maar het had net zo goed Kathmandu kunnen zijn of duizenden andere namen.

Aangezien de politiek in dit geval te maken heeft met steeds meer gevallen van vaccinatieslachtoffers, die met de onheuse pcr-test gediagnostiseerd worden met corona, moeten zij er weer de zoveelste draai aan geven.

Het kan ook zo maar zijn, dat de regering van Zuid Afrika op de een of andere manier de Cabal tegen de schenen heeft geschopt.
Dan is dit dus een reactie, die direct grote gevolgen zal hebben voor het land.

OF het inderdaad zó is, zoals ik dit omschrijf… het is natuurlijk een kwestie van speculeren.

Maar het zou zomaar de waarheid kunnen zijn.

Back to top button
87
0
We lezen graag je reactie!x