Binnenland

Arts over Nederlanders die heulen met perverse terreur van Von der Leyen en Schwab: ‘Pak ze aan!’

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

Ook tijdens de Tweede Wereldoorlog was er een groep die heulde met de vijand. Het was de NSB onder leiding van Anton Mussert. Ze brachten elkaar de Hitlergroet. In plaats van ‘Sieg Heil’ begroetten ze elkaar ook met ‘Hou zee’.

Daarnaast droegen ze een eigen uniform: zwart met zwarte laarzen. De jeugd droeg een zwarte korte rok of broek, een lichtblauwe blouse en was verenigd in de Jeugdstorm, schrijft arts Matthijs Schoemacher in een Twitterdraad.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Het verschil met de huidige situatie was dat ze duidelijk herkenbaar waren en er openlijk voor uitkwamen. Zoals in de oorlog de vijand herkenbaar is aan zijn uniform. Zij die daartegen zondigen, worden zonder vorm van proces geëxecuteerd. Oorlogsrecht,” aldus Schoemacher.

Verwerpelijk, maar wel openlijk

Zij die momenteel heulen met de perverse terreur van de Europese gemeenschap onder Ursula von der Leyen en de waanzin van Klaus Schwab, en het pandemiebedrog van de WHO vormen al vele jaren de regering. Verwerpelijk, maar wel openlijk, aldus de arts.

Het venijn, waardoor ons land nog steeds zucht onder een dictatuur, zit in die oppositiepartijen die dit al jaren mogelijk maken, door in strijd met de wens van hun kiezers mee te stemmen met de regeringspartijen, om welke reden dan ook, schrijft hij.

Pak ze aan

Rutte moet het vooral nog hebben van mensen die van hem afhankelijk zijn, zoals bijvoorbeeld burgemeesters. “Zij zijn het hoofd van de politie, met name de zwaarbewapende oproerpolitie, hun walgelijke Romeo’s, het grootste deel van de ambtenaren, de staatsmedia als de pers, de televisie met hun partijdige, eenzijdige praatprogramma’s,” somt Schoemacher op.

“Allemaal opportunisten, profiteurs, meelopers, gemakzuchtigen, handige jongens. Zij die weinig geven en vooral nemen. Met maling aan hun medemens, geboren egoïsten. Ze zien het niet meer. Pak ze aan! Now is the hour! Wees eenmaal solidair!” roept hij op.

4.9 221 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
9 maanden geleden

HÉÉL Das Viertes Euro-Reich zit boordevol NAZIS…want WIJ zijn de NAZIS…al minstens 1000 jaar terroriseren wij Kaukasische/ Khazaarse EURO-ÜBERMENSCHEN de rest van deze planeet met onze Kruisvaarders, VOC, WIC etc. etc…De situatie in Nederland is op dit moment weer EXACT hetzelfde als in WOII, toen leverden we procentueel gezien ook al de meeste NSB’ers & Waffen-SS’ers van héél Das Dritte Euro-Reich. Een schamele 0,5% zat bij het Verzet. De rest van de wereldbevolking is Uncle Shmuel, zijn Imperialistische Keizerrijk der Leugens & das Viertes Euro-Reich inmiddels helemaal spuugzat en heeft het terroristische Collectieve Westen helemaal uitgekotst…

Thoughtful
Thoughtful
9 maanden geleden

“Pak ze aan! Now is the hour! Wees eenmaal solidair!” roept hij op.”
Helemaal mee eens, nu de praktijk nog….

Kees
Kees
9 maanden geleden

Graag, sta klaar !!

Willem
Willem
9 maanden geleden

Een nederlands legende, oprecht en intelligent.. had nooit van hem gehoord voor 2020.

Dit zijn de hedendaagse profeten en wijzen, maar bijna niemand wil luisteren naar fatsoen, zeker de linkse engnekken, opportunisten, profiteurs, meelopers, gemakzuchtigen inderdaad.. enige woorden van rationaliteit en je bent een rechtse extremist of conspiracy wappie.

Dit door rotte Rutte kartel is al heel lang over houdbaarheids datum heen, aftreden en nieuwe EERLIJKE verkiezingen.. en NEXIT!

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x