CoronaBuitenland

Tweede Kamerlid: ‘Wij mogen nooit verworden tot Canada’

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

Vrijdag probeerden betogers bij het Canadese parlement in hoofdstad Ottawa stand te houden tegen een leger zwaarbewapende agenten die een einde moeten maken aan het ‘vrijheidskonvooi’. De vrijheidstruckers hebben hun vrachtwagens dicht bij elkaar gezet en er muren van sneeuw omheen gemaakt, waardoor het waarschijnlijk dagen zal duren voordat de demonstratie is beëindigd.

De vreedzame demonstranten voeren al drie weken actie tegen het strenge coronabeleid van premier Trudeau. Ze worden met open armen ontvangen door de lokale bewoners. Trudeau heeft maandag een noodwet geactiveerd die nog nooit eerder tegen betogers is gebruikt en die zijn regering en de politie meer bevoegdheden geeft.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

‘Tijdelijke wet’

Trudeau heeft banken opdracht gegeven de tegoeden van de demonstranten te bevriezen. Daarnaast worden rekeningen geblokkeerd van mensen die geld hebben gedoneerd aan de vrijheidstruckers.

De premier benadrukt dat ‘het om een tijdelijke wet gaat’.

De protesten lijken vruchten af te werpen: in diverse provincies worden de coronamaatregelen in snel tempo afgeschaft.

Nooit

“Wij mogen nooit verworden tot Canada, waar bankrekeningen van tegenstanders van regeringsbeleid plotseling worden geblokkeerd,” reageert Tweede Kamerlid Mahir Alkaya (SP).

“Wij moeten niet accepteren dat alternatieven voor banken, zoals contant geld en Bitcoin, gesaboteerd dreigen te worden,” voegt het Kamerlid toe.

Nachtmerrie

Iemand zegt tegen Alkaya: “Amen. Laten we minister Kaag van Financiën hiervan ook overtuigen! Hoe zou dit gedaan kunnen worden? Met uw aanstaande boek geeft u in ieder geval het goede voorbeeld. Wanneer komt het uit?” Het Kamerlid antwoordt: “Over twee weken! Veel dank, ik blijf mijn best doen op allerlei manieren.”

Zijn boek gaat over de toekomst van ons geld. Tegenwoordig is vrijwel al ons geld digitaal. En de mogelijkheden om dit digitale geld te programmeren, manipuleren en traceren worden met de dag groter. Volgens Kamerlid Alkaya moeten we nu handelen om niet in een nachtmerrie te eindigen.

5 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kees Z.
Kees Z.
2 jaren geleden

Ach, de SP. Een clubje Mao-aanhangers dat nu ineens zegt te strijden voor onze vrijheid?
Als ik tenminste dit kamerlid moet geloven. Verkiezingen in aantocht?

Vout
Vout
2 jaren geleden

Snapt kamerlid Alkaya niet dat hij net zo goed tegen een boom kan gaan praten? Er is een kartel gevormd van 4 partijen in nederland die door verkiezingsfraude alles bepalen en tevens ook schijt aan ieder weldenkend mens heeft? Is het nog niet duidelijk Alkaya? De 4 zittende partijen voeren enkel uit wat het wef wil. Bij de zoveelste onwettige verlenging van de ‘noodwet’ ging er ook geen belletje rinkelen? De rechtsstaat en democratie zijn dood en al lang begraven!

Annette
Annette
2 jaren geleden

DAT is apart! Eén partij, de SP, met zéér tegenstrijdige geluiden.

Aan de ene kant lees ik gisteren het verhaal van de aanvaring van het SP kamerlid Hijink met Gideon van Meijeren en vandaag is de kritische toon van Mahir Alkaya te horen.

Bij de Socialistische Partij zijn de Kamerleden dus bepaald niet meer eensgezind. Voor zover zij dat überhaupt eerst wel waren.

Wat er op dit moment in Canada gebeurt, is een nachtmerrie en niet alleen voor de inwoners aldaar, maar zeker ook voor de gehele Westerse wereld.

Het is een krachtproef, waarbij op korte termijn zal komen vast te staan WIE als uiteindelijke winnaar uit de bus zal komen.

Het is te hopen, dat de vrijheidsstrijders, ten onrechte weggezet als terroristen, deze strijd zullen winnen.

Dit scenario, zoals dit zich nu afspeelt in Ottowa, is al beschreven in het Lockstep Plan.

Daar staat ook precies in, dat er verzet zal komen tegen de plannen en HOE dat verzet moet worden ingedamd.

Pak de leiders aan en gooi ze in de gevangenis en confisqueer hun bankrekeningen, zodat ze niet meer over hun eigen geld kunnen beschikken.

Mahir Alkaya komt met zijn nieuwe boek wel op een bijzonder moment. De begrippen geld en banken zijn nog nooit zo actueel geweest als vandaag de dag.

Of minister Kaag van Financiën hier ook maar één momentje van onder de indruk zal zijn…. dat geloof ik geen moment.

OOK dit “poppetje” (en dat bedoel ik bepaald niet liefkozend) is met reden op deze plek gezet.

Het is één groot schaakspel en WIJ zijn de pionnen.

Zoals ik het zie, kan het de komende maanden nog alle kanten op gaan.

Ik blijf op mijn standpunt staan, dat ALLEEN nergens, maar dan ook nergens aan meedoen, de juiste strategie is.

Géén testen, géén prikken. Lekker je eigen ding doen en vooral zoveel mogelijk contact hebben met gelijkgestemden.

Wij houden dit al twee jaar vol en wij kunnen dat nog wel een poosje.

Als mijn informatie klopt, dan zijn er maar liefst 150 miljoen Europeanen niet geprikt.
Dat zijn héél veel mensen die dus niet te koppelen zijn, zoals de leiders zo graag willen, aan het internet.

Zij zijn nog steeds mensen van vlees en bloed en ik ben ervan overtuigd, dat zij dat ook willen blijven.

Sherma
Sherma
2 jaren geleden

Heel verontrustend hoe ze door het publiek reden met paarden. 1 vrouw is hierdoor onder de paarden terecht gekomen, het is nog niet duidelijk of ze dit overleefd heeft. Daarnaast was niemand van de politie herkenbaar. Dit lijkt pas het begin te zijn, Trudeau wint dit niet, niet op deze manier. En dit is hetzelfde als meer dan 100 landen in de wereld, hangend aan het touwtje van het WEF. Respect voor Canadezen. De afgelopen weken zijn ze uitgedaagd tot het gebruiken van geweld, het bestormen van het parlementsgebouw, en niet 1 iemand heeft geweld gebruikt. Behalve Trudeau, weg autoriteit.

Back to top button
138
0
We lezen graag je reactie!x