Great ResetMens en Dier

Russell Brand ageert fel tegen Great Reset: het bankroet van de boeren is het gewenste eindpunt

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!

Terwijl in Sri Lanka massale demonstraties plaatsvinden en Nederlandse en Duitse boeren protesteren, ageert Russell Brand fel tegen de ‘Great Reset’.

In een video zegt hij dat de inwoners van Sri Lanka ‘zijn belazerd’ onder het mom van ‘veiligheid, gemak’ en ‘het helpen van de planeet’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Druppel

Hij citeert een artikel van de Daily Caller waarin valt te lezen dat een verbod op kunstmest in april 2021 in een poging om biologische landbouw te bevorderen de druppel was die de emmer deed overlopen.

Volgens Brand gaat dit niet over biologische landbouw. “Dat is niet het gewenste eindpunt. Het verplaatsen van de bevolking is het gewenste eindpunt. Het bankroet van de boeren is het gewenste eindpunt.”

Doelbewust

“Oh, we proberen alleen wat meer biologische boerderijen neer te zetten. Kijk wat er is gebeurd. We hebben het leven van al die gewone mensen kapotgemaakt. Dat doen ze niet per ongeluk, ze proberen het leven van gewone mensen doelbewust kapot te maken,” benadrukte Brand.

Het parlement van Sri Lanka heeft ondertussen ex-premier Ranil Wickremesinghe tot president gekozen. Het land is economisch volkomen ingestort en heeft meer dan 50 miljard euro schuld.

De nieuwe president, nauw betrokken bij het World Economic Forum, heeft aangekondigd hard op te treden tegen de ‘fascistische’ protesten.


[Daily Caller]

4.8 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
purple pied piper
purple pied piper
1 jaar geleden

Goede acteur!

Beval Behari
Beval Behari
1 jaar geleden

Als je Ranil Wickremesinghe’s letters husselt krijg je Liar Wick SeeMeResign

Never.
Never.
1 jaar geleden

Het land moet dus nog verder de afgrond in? Dat staat ook ons te wachten met een Young Global Leader, met de naam Mark Rutte, als minister-president. Wanneer doorzien we dit vieze, duivelse spel?

Charlotte
Charlotte
1 jaar geleden

Hoop dat de mensen die idiote WEF mormel zo snel mogelijk de pan in hakken! Dat geldt ook weer voor de Britten, de genomineerde 2 beide WEF mormels! Gotmiljaar je komt er niet vanaf! 🤡🧐

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x