Homepagina » Buitenland » En Bill Gates zag dat het goed was: India omarmt halsketting met microchip
gates
Foto: Gisela Giardino CC BY-SA 2.0

En Bill Gates zag dat het goed was: India omarmt halsketting met microchip

In november vorig jaar onthulde LifeSiteNews dat de Gates Foundation nauw betrokken is bij Microchips Biotech, een bedrijf dat – je raadt het al – microchips maakt. In juni loog Gates tijdens een interview met CBS over zijn betrokkenheid bij Microchips Biotech. Hij zei: “Ik ben nog nooit betrokken geweest bij iets wat te maken heeft met microchips.” Tien dagen later gaf zijn stichting Microchips Biotech nog eens 1 miljoen dollar.

Sinds 2015 steunt de Gates Foundation ook Khushi Baby, een project in India waarbij kindervaccinaties worden gemonitord met behulp van halskettingen die voorzien zijn van een microchip. De halskettingen van Khushi Baby zijn een soort vaccinatieboekje, en bevatten locatiegegevens op het moment van vaccinatie en biometrische gegevens van het kind en de ouders. De informatie kan worden afgelezen met behulp van een app.

De groep zegt minstens 50.000 moeders en kinderen te volgen via deze microchip-halskettingen. Op de website van de Gates Foundation staat geen informatie over Khushi Baby, maar Melinda Gates schreef er in 2014 wel iets over op Twitter:

Grote Reset

Khushi Baby werkt ook samen met Gavi, een vaccingroep waar de Gates Foundation al meer dan 4 miljard dollar in gestopt heeft. Het Gavi-programma waar Khushi Baby bij betrokken is, heet Infuse en is gelanceerd door het World Economic Forum, de organisatie achter de Grote Reset.

Aartsbisschop Carlo Vigano noemde de Grote Reset in een open brief aan president Trump een ‘wereldwijd complot tegen de mensheid’. Kardinaal Raymond Burke linkte het project onlangs aan een ‘moorddadige agenda’.

Khushi Baby wil de komende jaren een nieuwe app gaan uitrollen in de Indiase deelstaat Rajasthan. De komende jaren gaan 50.000 zorgmedewerkers van de overheid langs deuren om informatie te verzamelen over gezinsleden en hun gezondheid. Het is de bedoeling om de komende 3 jaar meer dan 50 miljoen inwoners van Rajasthan te gaan volgen met de app.

Verspreiding van coronavaccins

Tijdens de coronapandemie ontwikkelde Khushi Baby samen met de overheid van Rajasthan nog een andere app, genaamd Mission LiSa. Deze ‘surveillancesoftware’ stelt Khushi Baby in staat om locatiegegevens en biometrische gegevens te verzamelen. De app zal ook gebruikt worden om de verspreiding van coronavaccins te volgen.

Uiteindelijk wil Khushi Baby niet alleen tientallen miljoenen Indiërs volgen; de organisatie pleit ook – net als Bill Gates – voor ‘digitale certificaten’. In 2017 zei een medeoprichter van de club de halsketting te willen gebruiken als ‘digitaal paspoort’.

[LifeSiteNews]
4.8 19 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
t de vries
t de vries
2 maanden geleden

Indien wij nu niet wakker worden ,dan ziet de toekomst er uit een leven waar big tech en bic pharma de dienst uitmaken .Ook nu al met de opgelegde regelgeving wat een opstap is in die richting . Of laten wij al die genen die zo nodig dat grote reset aanbidden ,tegenhouden en ons gezond verstand gebruiken door hier masaal weerstand en tegenstand op te roepen .Ons verzetten net zo als de velen dat deden in de tweede wereld oorlog ,die indien zij het geen nu plaats vind zouden zien zich in hun graf zouden omdraaien .Uiteindelijk samen moet dat toch lukken te beginnen met gewoon burgelijke ongehoorzaamheid .Een kleine stap maakt al verschil .

Kate
Kate
Reactie op  t de vries
2 maanden geleden

Helemaal mee eens!
Al denk ik dat de Burgers zich al aardig klem hebben LATEN zetten en is de angst om huis en haard, auto werk of vakantie te verliezen al te groot geworden.

Jos
Jos
Reactie op  Kate
2 maanden geleden

Maar laten we NIET opgeven want dan krijgt BG vrij spel!

alexander
alexander
Reactie op  Kate
2 maanden geleden

Als we niet in opstand komen,verlies je zowiezo alles met of zonder vaccin ze willen de wereld populatie met 80% reduceren en volgens mij door vaccins,de mensen die zich laten vaccineren zullen pas na 2of meer jaren ziek worden en onvruchtbaar zo kunnen ze de populatie reduceren volgens mij gaat alles die richting op,ik ben 64jaar en gepensioneerd mijnwerker vroeger hoorden we niets van ADHD,autisme,of andere nu dat de kinderen worden gevaccineerd heeft 1op4 problemen

Pieter
Pieter
Reactie op  t de vries
2 maanden geleden

bezorgdemensen verzamelen zich. Bundel de krachten, eendracht maakt macht.

Harry ten Elzen
Harry ten Elzen
Reactie op  t de vries
2 maanden geleden

We zijn dit reeds gepasseerd vriend.

Rob
Rob
Reactie op  t de vries
2 maanden geleden

Alhoewel ik niets met religie kan, Trump nog niet echt iets heb zien doen waardoor het volk het beter heeft etc moet er in ieder geval nagedacht worden door de mens zelf. De mensen moeten niet op een verlosser gaan zitten wachten want die komt niet. Als de wereld wil veranderen dan moet ieder van ons persoonlijk veranderen anders blijven we met een macht systeem zitten dat alles en iedereen controleert. Deze video gaat over Amerika maar hetzelfde geldt voor de hele wereld. Misschien dat die video helpt om over na te denken. Er zijn uiteindelijk slechts twee opties: Sta op voor land en volk (samen de wereldbevolking) of ga ten onder met / door de NWO.

https://tinyurl.com/ybl7j78r

benno
benno
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

dan heb jij het nog niet goed begrepen betreffende trump !
waarom denk je dat die man vanaf dag 1 van zijn presidentschap 4 jaar lang door msm dagelijks belasterd is (en nu nog steeds) ?
als de msm zo ontzettend tegen iets (trump) is, dan moet trump wel iets goed doen.
en laat trump nou als enige de anti-globalist zijn ? en voorstander van soevereine staten ?

valt nu het kwartje bij u ?

Rob
Rob
Reactie op  benno
2 maanden geleden

Een strijd voeren tegen een heersende macht is niet hetzelfde als voor het volk zorgen. Als jij in een situatie zit dat je een tekort aan geld hebt om voor je kinderen te zorgen dan komt er niet meer geld binnen door een strijd tegen iemand anders te voeren. Je zal moeten gaan nadenken wat je kan doen om meer bronnen te vergaren zodat je voor je kinderen zorgt. Een oorlog of strijd sloopt alleen maar meer en daar ga je aan ten onder. Die situatie is er nu ook in het groot. Trump voert een strijd tegen de elite maar het volk verliest intussen alles: werk, imkomen, en dus hebben steeds meer Amerikanen bijna geen voedsel meer op tafel. Tientallen miljoenen zijn al werkeloos en dat loopt allee maar op. De bevolking zou vorig jaar zogenaamde ‘stimulus checks’ krijgen van 1200 dollar waar ze twee of drie maanden mee moesten doen. Gemiddeld zouden ze zo op 17 dollar per dag uitkomen. Na die maanden kwam er niets meer en kwam het uit op minder dan 5 dollar per dag. Mensen kunnen geen huren betalen, raken in de schulden, enz.
Valt het kwartje nu bij U dat strijden niet hetzelfde is als ‘zorgen voor’?

Kate
Kate
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Hij heeft wel degelijk voor het volk gezorgd. Msm rapporteerden het niet, maar in zijn eerste jaar is de werkloosheid onder alle etniciteiten gedaald, behalve onder zwarten. Dat Trump geen salaris ontvangt maar gezegd heeft dat het geld beter aan het volk besteed kan worden, heeft geen enkele msmoutlet ter wereld gerapporteerd. Zijn plannen de Amerikanen te helpen met de desastreuze financiële gevolgen van de corona hoax werden door de Democraten tegengewerkt en opgehouden en worden nu door msm toegeschreven aan sloppy Joe. Wat ik mij persoonlijk afvraag, is of de coup poging van de Democraten stand zal houden en of de Republikeinen dan weer een burgeroorlog zullen moeten beginnen voor vrijheid. Maar zonder twijfel zijn we als wereld dichter bij de vervulling van meer voorspellingen in de Bijbel over onze tijd gekomen.

Joep
Joep
2 maanden geleden

Aartsbisschop Carlo Vigano heeft het bij het juiste eind!
Deze wereld wordt in een steeds rapper tempo omgetoverd naar een gevangenis met totale controle over elk aspect.
Dit wordt verpakt in mooie woorden, maar uiteindelijk zal duidelijk worden dat we in het systeem van het beest zullen leven.

En helaas staat het overgrote deel van de mensheid erbij er kijkt ernaar.
Vol vertrouwen in de politiek, staan te klappen, etc….

Ik sta er ambivalent in:
aan de ene kant verafschuw ik deze wereld, dit leven.
Aan de andere kant is het ook geweldig om in deze tijd te leven, om mee te mogen maken wat het boek Openbaringen staat.

Dit jaar zal 2020 doen verbleken is mijn inschatting…..

De beste wensen en heel veel sterkte en wijsheid toegewenst, dit hebben we allemaal nodig!

Ertje
Ertje
Reactie op  Joep
2 maanden geleden

het is als in de tijd van Noach, die zijn ark bouwde en werd uitgelachen

hans
hans
Reactie op  Ertje
2 maanden geleden

de dagen van NOACH ,LOT . helemaal waar , de dagen van Noach enorme demonische activiteit [ook nu ] de dagen van lot enorme goddeloodheid [ook nu] maar dan weet de Here de zijnen te verlossen. [en dat daar over het hoe en wat grote verschillen bestaan is mij meer dan bekend ] maar mooi dat u dit aanhaalt

hamala57
hamala57
Reactie op  Joep
2 maanden geleden

Zeker waar dat dit gaat gebeuren dmv satanisten bezeten daardoor gaan ze de wereld veranderen maar God staat erboven Hij zal obs dragen ook een gezegend jaar en blijf alert!

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  hamala57
2 maanden geleden

Dat vraagt wel om een massale bekering in dit goddeloze land.

Arnie
Arnie
2 maanden geleden

Wel opmerkelijk voor de meest gehate man in India, omdat hij 800.000 kinderen de rolstoel in heeft gevaccineerd met een experimenteel polio vaccin.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Arnie
2 maanden geleden

Niet 800.000, maar 496.000.
En aan dat aantal mag je best twijfelen, want daar is zoveel info over te vinden, zowel bevestigend als ontkennend, dat het moeilijk is daar een oordeel over te vormen.

Maar dat er wel degelijk slachtoffers in India zijn te linken aan de vaccinaties van de Gates foundation kun je hier lezen:

http://164.100.47.5/newcommittee/reports/EnglishCommittees/Committee%20on%20Health%20and%20Family%20Welfare/72.pdf

En omdat men (in 2017) vond dat de Bill & Melinda Gates Foundation wat teveel politieke invloed kreeg, werd besloten zelf (financieel) een deel voor hun rekening te nemen.

https://www.reuters.com/article/us-india-health-bmgf-idUSKBN15N13K

Maar buiten India is er natuurlijk ook nog (o.a) Kenia:

https://www.scirp.org/Journal/PaperInformation.aspx?PaperID=81838

En toen ik dit wilde ‘factchecken’ kwam ik hierop uit:

https://africacheck.org/fbcheck/25-years-on-rumour-by-us-anti-contraceptive-organisation-still-damages-tetanus-vaccine-programmes/

Maar al gauw kwam ik erachter dat deze factcheck website gesponsord werd door de Bill & Melinda Gates foundation. En niet met een lullig bedrag, n.l. $ 1.478.700!

https://www.gatesfoundation.org/How-We-Work/Quick-Links/Grants-Database/Grants/2019/08/OPP1214960

Hieronder nog wat links waarvan je sommigen als ‘biased’ mag beschouwen.

https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica2/sociopol_win-micro-gates61.htm

https://www.huffpost.com/entry/bill-gates-coronavirus-vaccine-conspiracy_n_5eb9ab7ac5b69358ef8a9803

https://tpchronicles.com/un-vaccines-sterilize/

Aanrader:

https://www.youtube.com/watch?v=3wQx-BjmfJk&feature=emb_logo

https://www.corbettreport.com/gates/

*Feel free to correct me*

Anti-Rutte
Anti-Rutte
2 maanden geleden

En dan durven ze mensen ook nog uit te maken voor complotgekkies.

hamala57
hamala57
Reactie op  Anti-Rutte
2 maanden geleden

Dat zijn ze zelf!! Andere meningen worden gecensureerd dat heet: complotten! zij zijn Het complot!

Geraldine
Geraldine
Reactie op  Anti-Rutte
2 maanden geleden

Een komplottheorie is slechts een komplottheorie tot (en dat met feiten) anderzijds bewezen is … en dat is aan de orde van de dag.
Dat déze feiten van tafel geveegd, of genegeerd, worden doet hier niets aan op af.

Rob
Rob
Reactie op  Anti-Rutte
2 maanden geleden

Velen worden complottheoretici genoemd (om het even letterlijk uit het Engels te vertalen) maar wat die ‘theoretici al jaren lang vertellen blijken allang complot FEITEN te zijn. En wie een beetje open ogen heeft ziet dat het zich aan het ontvouwen is.

dna
dna
2 maanden geleden

Zo lang konden ze dit doen? Zolang konden ze op grote schaal dit doen?

Nina
Nina
Reactie op  dna
2 maanden geleden

Omdat de regulier media er geen aandacht aan besteed ( bewust) en omdat veel mensen techniek ambiëren. Niet voor niets werd jaren geleden al gezegd dat een studie in de techniek heel belangrijk zou worden voor de toekomst. Ik vond het toen al niets.

benno
benno
Reactie op  Nina
2 maanden geleden

msm is grotendeels gekocht en indirect in dienst van de grote jongens die deze ellende over ons heen storten.
dus de msm schrijft wat hun broodheren willen…

dna
dna
Reactie op  Nina
2 maanden geleden

Ze hebben ethiek bewust genegeerd. Technocratie heeft geen ziel namelijk. Het is 1 grote ordinaire ziekmakende bende. Verre van intelligentie en sociale vaardigheden. Deze onderdrukking zal niemand goed doen.

Dirk
Dirk
2 maanden geleden

Er zullen mensen zijn die dit mogelijk ontkennen maar dat wil niet zeggen dat het dan ook niet gaande is. Je begeven in een collectieve aanname, gedrag en denken voelt veilig en geborgen. Vandaar dat het moeilijk is de massa aan te zetten om zich buiten het collectieve op onderzoek te gaan. Toch dit even lezen en ook de bijgaande linken te openen geeft weer een klein kijkje in de keuken. Deel dit bericht aub.

Ikke
Ikke
2 maanden geleden

Vannacht werd het vuurwerkverbod compleet genegeerd, heerlijk deze burgerlijke ongehoorzaamheid, hopelijk realiseren ze zich in Den Haag dat wij schijt aan die leugenaars en oplichters in Den Haag beginnen te krijgen. Hopelijk volgend jaar nog veel meer vuurwerk.

Steven
Steven
Reactie op  Ikke
2 maanden geleden

Ja.. hier ook.. Ik stond lekker te lachen voor het raam kijkend naar de 10 minuten durenende siervuurwerk.. .haha

Lies
Lies
Reactie op  Ikke
2 maanden geleden

Geweldig in onze regio hebben ze goed hun best gedaan nog nooit zoveel vuurwerk gehoord en gezien.

Marie1
Marie1
Reactie op  Lies
2 maanden geleden

Ik vond het doodeng al die knallen en het verziekt ook nog eens het milieu. Vuurwerk is m.i. een verkeerde vorm van verzet..

Joep
Joep
Reactie op  Marie1
2 maanden geleden

Op zich ben ik het met je eens, tis idd nu niet erg bevordelijk voor het milieu.
Maar dit weegt zeker op dit moment niet op tegen de bemoedigende burgerlijke ongehoorzaamheid.
Eindelijk hebben we kunnen merken er toch vele mensen zijn die lak hebben aan al die onzin regeltjes vanwege een verzonnen virus. Zelfs de hele virus-theorie an sich is een fabeltje.

Daarnaast kun je je beter richten op al die chemtrails en alle straling.
Deze zijn een veel groter probleem voor de natuur, mens, dier en insect dan eens paar jaar een uur of 2 max wat vuurwerk afsteken, waarbij mensen even wat stoom kunnen afblazen, plezier maken en de batterij weer een beetje kunnen opladen 😉

hans
hans
Reactie op  Marie1
2 maanden geleden

marie 1 bij een item over het milieu zijn de rode duimen groen, dat het u tot bemoediging zij,

Simon
Simon
Reactie op  Ikke
2 maanden geleden

Ja ook waar ik woon, minder hoeveelheid maar betere kwaliteit, nog nooit zo’n mooie vuurpijlen gezien, komt natuurlijk dat ‘t niet via de veel te streng gereguleerde verkoop kwam nu. Heb staan genieten en had de neiging de afstekers te gaan opzoeken en hun een groot compliment te geven. Dikke duim omhoog voor die Robin Hoods. Heerlijk was het te zien dat we niet allemaal makke schapen zijn.

Lange Fries
Lange Fries
2 maanden geleden

Die man heeft een god-complex. Hij wil, in zijn hoofd de wereld redden. Dit is pathologisch en ziet mensen als vee.

Simon
Simon
Reactie op  Lange Fries
2 maanden geleden

Ja zelf nabij meegemaakt wat geld doet met een mens. Jong stel plots rijk door verkoop van klein bedrijf aan grote speler. Plots multimiljonair. Binnen enkele maanden volkomen verandert, vinden zich plots veel meer dan eerst, werden arrogant. Laat staan als je het bezit van Gates weet, dat maakt ieder mens totaal gestoord, kan niet anders.

Hoen Will
Hoen Will
2 maanden geleden

Daar is lang gelegen eens een Film over gemaakt. Waren onder Mensen en boven Mensen wat naar eigen zeggen de goede waren. Jammer want de onder mens heeft gewonnen. Zo vind ik het schandalig dat ie zullen Dingen uit probiert in landen als India. Voor zo’n idioot heeft het leven van de gewonnen man van geen betekenis. Zou het niet vreemd vinden als ie achter de Corona zit en wat zgn door anders denkenden al die tijd beweert word dat bij testen een Micro Chip ingebracht word of met vacinatie. Als ik dat zo lees over goed idioot Gates. Ja geloof waardig. Dus ik raar Mensen aan niet te testen of te Enten want je word door zulk een idioot met medewerking van regeringen en Koningshuizen ook nog geholpen
.

hans
hans
2 maanden geleden

Ik doorzie de onderliggende heenwijzing in de kop vh artikel. Want er is er natuurlijk maar 1 die echt ziet en bepaalt wat goed is. [ en ik denk dat Hij hier toch echt ….. IK VIND GEEN WOORDEN , U MISSCHIEN ?

x

Check Also

kaag

Sigrid Kaag, de minister die de Grote Reset coördineert

Het is tijd voor nieuw leiderschap. Voor ...

zwitserse

Brengt de Zwitserse bevolking het World Economic Forum in juni een grote slag toe?

Na een landelijke campagne zijn Zwitserse actievoerders ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

59
0
We lezen graag je reactie!x