Buitenland

En Bill Gates zag dat het goed was: India omarmt halsketting met microchip

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In november vorig jaar onthulde LifeSiteNews dat de Gates Foundation nauw betrokken is bij Microchips Biotech, een bedrijf dat – je raadt het al – microchips maakt. In juni loog Gates tijdens een interview met CBS over zijn betrokkenheid bij Microchips Biotech. Hij zei: “Ik ben nog nooit betrokken geweest bij iets wat te maken heeft met microchips.” Tien dagen later gaf zijn stichting Microchips Biotech nog eens 1 miljoen dollar.

Sinds 2015 steunt de Gates Foundation ook Khushi Baby, een project in India waarbij kindervaccinaties worden gemonitord met behulp van halskettingen die voorzien zijn van een microchip. De halskettingen van Khushi Baby zijn een soort vaccinatieboekje, en bevatten locatiegegevens op het moment van vaccinatie en biometrische gegevens van het kind en de ouders. De informatie kan worden afgelezen met behulp van een app.

De groep zegt minstens 50.000 moeders en kinderen te volgen via deze microchip-halskettingen. Op de website van de Gates Foundation staat geen informatie over Khushi Baby, maar Melinda Gates schreef er in 2014 wel iets over op Twitter:

Grote Reset

Khushi Baby werkt ook samen met Gavi, een vaccingroep waar de Gates Foundation al meer dan 4 miljard dollar in gestopt heeft. Het Gavi-programma waar Khushi Baby bij betrokken is, heet Infuse en is gelanceerd door het World Economic Forum, de organisatie achter de Grote Reset.

Aartsbisschop Carlo Vigano noemde de Grote Reset in een open brief aan president Trump een ‘wereldwijd complot tegen de mensheid’. Kardinaal Raymond Burke linkte het project onlangs aan een ‘moorddadige agenda’.

Khushi Baby wil de komende jaren een nieuwe app gaan uitrollen in de Indiase deelstaat Rajasthan. De komende jaren gaan 50.000 zorgmedewerkers van de overheid langs deuren om informatie te verzamelen over gezinsleden en hun gezondheid. Het is de bedoeling om de komende 3 jaar meer dan 50 miljoen inwoners van Rajasthan te gaan volgen met de app.

Verspreiding van coronavaccins

Tijdens de coronapandemie ontwikkelde Khushi Baby samen met de overheid van Rajasthan nog een andere app, genaamd Mission LiSa. Deze ‘surveillancesoftware’ stelt Khushi Baby in staat om locatiegegevens en biometrische gegevens te verzamelen. De app zal ook gebruikt worden om de verspreiding van coronavaccins te volgen.

Uiteindelijk wil Khushi Baby niet alleen tientallen miljoenen Indiërs volgen; de organisatie pleit ook – net als Bill Gates – voor ‘digitale certificaten’. In 2017 zei een medeoprichter van de club de halsketting te willen gebruiken als ‘digitaal paspoort’.

[LifeSiteNews]

4.8 19 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
t de vries
t de vries
1 jaar geleden

Indien wij nu niet wakker worden ,dan ziet de toekomst er uit een leven waar big tech en bic pharma de dienst uitmaken .Ook nu al met de opgelegde regelgeving wat een opstap is in die richting . Of laten wij al die genen die zo nodig dat grote reset aanbidden ,tegenhouden en ons gezond verstand gebruiken door hier masaal weerstand en tegenstand op te roepen .Ons verzetten net zo als de velen dat deden in de tweede wereld oorlog ,die indien zij het geen nu plaats vind zouden zien zich in hun graf zouden omdraaien .Uiteindelijk samen moet dat toch lukken te beginnen met gewoon burgelijke ongehoorzaamheid .Een kleine stap maakt al verschil .

Joep
Joep
1 jaar geleden

Aartsbisschop Carlo Vigano heeft het bij het juiste eind!
Deze wereld wordt in een steeds rapper tempo omgetoverd naar een gevangenis met totale controle over elk aspect.
Dit wordt verpakt in mooie woorden, maar uiteindelijk zal duidelijk worden dat we in het systeem van het beest zullen leven.

En helaas staat het overgrote deel van de mensheid erbij er kijkt ernaar.
Vol vertrouwen in de politiek, staan te klappen, etc….

Ik sta er ambivalent in:
aan de ene kant verafschuw ik deze wereld, dit leven.
Aan de andere kant is het ook geweldig om in deze tijd te leven, om mee te mogen maken wat het boek Openbaringen staat.

Dit jaar zal 2020 doen verbleken is mijn inschatting…..

De beste wensen en heel veel sterkte en wijsheid toegewenst, dit hebben we allemaal nodig!

Arnie
Arnie
1 jaar geleden

Wel opmerkelijk voor de meest gehate man in India, omdat hij 800.000 kinderen de rolstoel in heeft gevaccineerd met een experimenteel polio vaccin.

Anti-Rutte
Anti-Rutte
1 jaar geleden

En dan durven ze mensen ook nog uit te maken voor complotgekkies.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

59
0
We lezen graag je reactie!x