Homepagina » Het Complot » De ergste doofpot is het systeem waarin we leven. Lange Frans deelt hier zijn ontdekkingen
De ergste doofpot is het systeem waarin we leven. Lange Frans deelt hier zijn ontdekkingen

De ergste doofpot is het systeem waarin we leven. Lange Frans deelt hier zijn ontdekkingen

Rapper Lange Frans leest geen kranten meer omdat de media ons niet de waarheid vertellen. Zo is vlucht MH17 volgens hem niet met een Buk-raket neergeschoten en is heel IS opgezet door de CIA.

Hij stelt dat het koningshuis meer macht heeft dan we denken en dat we nog lang niet alles weten over de moord op Theo van Gogh. En de elite wil uiteindelijk een wereldregering vormen, aldus Frans.

“Ik denk dat de ergste doofpot het systeem is waarin we leven,” zei hij. “We worden de hele tijd bang gemaakt en we weten niet eens waarvoor.”

Twee andere schutters

In 2008 bracht hij het nummer Kamervragen uit, waarin hij de doofpotcultuur in de Nederlandse regering aan de kaak stelt.

Zo werd na de moord op Pim Fortuyn alleen Volkert van der G. opgepakt terwijl uit documenten blijkt dat er nog twee andere schutters waren.

Frans vermoedt dat de Amerikanen Fortuyn dood wilden hebben omdat hij tegen de Joint Strike Fighter was.

Buitenaards leven

Ook denkt hij dat de minister van Binnenlandse Zaken meer weet over het bestaan van buitenaards leven dan hij beweert.

Hij stuitte bovendien op opvallende overeenkomsten tussen de tempels van de Inca’s en de Maya’s en de piramides van de Egyptenaren, terwijl deze bevolkingsgroepen geen contact met elkaar gehad konden hebben.

Mogelijk waren die beschavingen veel geavanceerder dan gedacht en hadden ze lasers met antizwaartekracht, aldus Frans.

Kritisch

Muziekzender TMF zond Kamervragen in totaal twee keer uit. Frans kwam tot de ontdekking dat de zender werd gesponsord door het leger om zo jongeren te werven.

En laat zijn nummer nou net kritisch zijn over de oorlog in Irak.

Lees hier het hele artikel over Lange Frans.

Foto: CrazyPhunk Wikimedia Commons

[Panorama]


Vind je deze informatie leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. Eindelijk een bn er die die waarheid onder ogen ziet.
  Nu de rest van nederland nog.
  Bravo Lange Frans

  60 likes
 2. Alleen bn’er Lange frans durft. Respect.

  42 likes
 3. Frans, jouw ogen zijn goed geopend nu de rest van de blinden in ons land !

  41 likes
 4. Prachtig dat er uit die hoek, een storend geluid komt voor de Bilderbergclub.
  Zeker zijn opmerking aangaande het koningshuis en de politieke moorden, bevatten een zeer hoog nadenk gehalte.

  30 likes
 5. De beleidsmakers kunnen ook letterlijk alles maken,wij geven ze het volle vertrouwen ;weet u nog dat ze gewoon de zwarte dozen van het MH17 toestel hebben gevonden en dat in het journaal op T.V. ook gewoon vertelden.
  Ze zouden naar Engeland gestuurd worden waar een specialistisch bedrijf ze nader zou onderzoeken /en beluisteren!…..( heeft u er nog iets van gehoord?…ik niet!).
  En ja ,het stuk cockpit met de perfect ronde gaten ( precies waar de piloot zat) werd ook gewoon op T.V. getoond die gaten kwamen van de scherven van de raket die afgevuurd was…..dat de rand van de ronde gaten naar binnen gebogen was kwam,omdat de raket vlak voor hij het toestel raakte ontploft was.
  Daar was zo,n raket speciaal voor ontworpen….
  Ja en de vele getuigen die een 2e toestel (een straaljager) gezien hadden werden niet of amper gehoord in het nieuws tja omdat het een raket was natuurlijk en geen straaljager. Zo en nu allemaal rustig naar bed ; oogjes dicht en snaveltjes toe welterusten. snurk gggrrr pppfff

  26 likes
 6. ¨Ik denk dat de ergste doofpot het systeem is waarin we leven,” zei hij. “We worden de hele tijd bang gemaakt en we weten niet eens waarvoor.”

  Jawel dat weten we wel, tenminste ik ben mij in ieder geval wel bewust van.

  Het is altijd al om het individu geweest en zal altijd zo zijn. hoe banger, hoe angstiger hij/zij is hoe bestuurbaar en gecontroleerd de individu te besturen is op maat gemaakt.

  So de clue is ontwaak jezelf herinner weer wie je bent in essentie ja ik zeg weer omdat vele het gewoon simpelweg zijn vergeten wie wat je bent in essentie. Eenmaal weer herinnert wie je bent en je zal alles maar ook echt alles met andere ogen zien en hart de wereld ervaren. Je gaat dan de echte rauwe waarheid zien met haar kleuren. En door die realisatie sta je weer een heel stuk dichter bij jezelf een heel stuk krachtiger geworden dat je al was.
  We zijn allen unieke multi dimensionale licht wezens met een ziel.
  Houd je hart maar vast want het leven gaat niet over rozen.

  24 likes
 7. Tja dat weet iedereen. Daar hoef je geen lange frans voor te heten. De media heeft de waarheid gegijzeld. Als ik al die rotzooi op TV zie. dan is het enigste wat we kunnen doen is de media uitzetten en te gaan leven.

  18 likes
 8. Ohm namo narai !

  De ”Allesweter” maak niet gelukkig .
  Nederland is nog steeds pot doof voor doofpotaffaires !
  Over rode en blauwe pillen wit poeder , pedocraten en geheimen over buitenaards leven .

  Over wit poeder en pedocraten :

  Deel 1.Her Majesty’s secret service

  http://capoditutticapi007.blogspot.com/

  22 jan 2012 … De 4 criminelen zijn uitgegroeid tot de bijnamen De Allesweter, De Commissaris, De Tweespaltmaker en De 4de Nitwit, opererende als een moderne James bond on “Her Majesty’s secret service niet in Staatsbelang, en hebben in Nederland en België voor hun handel (drugs en pedofilie) belangrijke …

  Deel 2.Her Majesty’s Secret Service / Part 2.

  http://capoditutticapi008.blogspot.com/

  8 feb 2012 … Her majesty’s Secret Service ? Part 2 …. Op één of andere wijze kwam de Allesweter achter het wachtwoord van “X” en liet dit aan de family Collins weten. Onmiddellijk werd “X” ter verantwoording geroepen en diende, in aanwezigheid van de Allesweter die hierbij een masker droeg, bij de Collins family te …

  Deel 3.Her Majesty’s Secret Service Part 3: februari 2012

  http://capoditutticapi009.blogspot.com/2012/02/

  13 feb 2012 … P.A. de Ruiter?(halve echtgenoot van M.Elderkamp,de andere helft zat gevangen ,maar de aangetrouwde Jonkheer Barthold Willem Lucas Boreel kwam hier achter) P.A. de Ruiter een man, de “Allesweter,die bij de havenconflicten in 1982 “bemiddelaar”was,maar waarvan wij geen afstudeeropdracht nog …

  Over ”buitenaards” leven ;

  Eind 1997 waarschuw ik voor Sumatra Atje tsunami 7 jaar na dato .
  Gedurende 7 jaar bloggen heb ik herhaaldelijk gemeld dat ik op mijn verzoek aan en van de allerhoogste Goddelijke macht aardbevingen en donderbuien op maat krijg afgeleverd .
  Zo ook 2×7 jaar na ”vertrek” heb ik 8 maart j.l. donders gebliksem en bliksems gedonder geconstateerd .
  Zoals ik recentelijk in voorafgaande blogs al in meer of mindere mate aangekondigd.
  Dit ter verdediging in reactie op de praktijken van die gangstalkers van de inrichtingen diensten e.a. .

  De groeten
  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant.

  6 likes
  • Heb jij het over de korlaars? Zo ja ik las 10 jaar geleden over deze 4 broers, blijkt een van hun mijn muziek leraar te zijn geweest op school. Nare vent, zelden aanwezig , zijn loopje met handen in de zakken , kwam overeen met een oud camerabeeld filmpje van de gefaalde liquidatie op cor van hout, dat filmpje blijkt ondertussen te zijn aangepast en de dader is iemand uit een oostblok land. Wel knap mocht dit waar zijn , zo lang incognito als muziekleraar nu met pensioen , maar nog steeds muziek les geven in zijn dorpje.

   3 likes
 9. Frans heeft kijk op bepaalde zaken, de moord op Fortuyn heeft genoeg vraagtekens waaronder gepakt worden bij een pompstation omdat je vergeten bent je vluchtauto af te tanken. Macht van het koningshuis is te groot in Nederland. Maar het idee over buitenaards leven trek ik persoonlijk niet zo. In mijn optiek zijn UFO waarnemingen zeker waar, maar heeft er al eens iemand over na gedacht dat het misschien wel vliegende objecten zijn die worden uitgetest door verschillende legers. Gezien de dreigingen en de provocaties die er plaats vinden krijg je toch het idee dat ze bezig zijn zichzelf voor te bereiden om de derde wereld oorlog te forceren, de wapens zullen toch getest moeten worden.

  8 likes
 10. En jij Richard geloof jij de media wel?wat doe je eigenlijk hier? raar he 9 for news en zo.. dat die mensen toch vraagtekens zetten bij ons ,,nieuws he.
  Waarom zouden ze dat toch doen ,? zijn vast gestoord want ons nieuws is goed hoor, ga je huiswerk doen joh.en kom niet alleen hier kijken wat de uitkomst van onderzoek is maar doe zelf eens onderzoek .

  4 likes
 11. Ik was vergeten ook het hele idee van buitenaards leven en de daarbij behorende dreiging kan duiden op het volk in angst te laten leven. We weten namelijk niet of onze buren vriendelijk zijn of niet. Daarbij waar zijn hun ruimteschepen van gemaakt moet toch iets onverwoestbaar zijn, of zitten ze veel dichterbij?

  3 likes
 12. Overal ziet Frans een complot in, en Frans beweert dingen, want hij heeft kronkels in zijn hoofd die zich in vrijheid kunnen ontwikkelen. Dat komt omdat hij dubieuze boeken leest die vol staan met complottheorieën. Die malle Frans toch! Hahaha!

  Frans,
  Als je geen kranten meer leest en de media niet geloofd, geef hen dan ook geen podium om jou belachelijk te maken.

  2 likes
 13. Wat ik nu zo sportief van de Lange zou vinden is als hij ergens een, al is het maar een greintje, bewijs zou laten zien.

  2 likes
 14. Macht en kracht,

  Als boven niet meer boven, maar ineens beneden is,
  wanneer de aarde wordt omhuld door angst en duisternis,
  blijkt dat alleen de waarheid ons écht verder helpt.
  om zo te ontdekken dat we gedurende vele jaren werden overstelpt,

  Met leugens en bedrog door de machthebbers op deze aarde,
  zij die alles bewaken en mensen ontdoen van hun eigenwaarde.
  Binnenkort is de tijd rijp, dat we aangeven: nu is de maat vol!
  Wij leven niet voor niets op deze prachtige aardbol.

  Mensen hebben nu eindelijk in de gaten; bij ons ligt macht,
  die bewustwording leidt ons door de duisterste en langste nacht,
  want aan de horizon gloort de zon en die breekt door,
  Nog even doorbijten en dan gaan wij er helemaal voor!

  Zij die ons die ons krampachtig weg hielden van het licht,
  Hebben binnenkort het nakijken en dat tovert een glimlach op ons gezicht.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mh17

MH17-strafzaak is ‘een showproces’: ‘Bijna misdadig hoe het JIT opereert’

Op maandag is in de extra beveiligde ...

coronavirus

Coronavirus gemaakt in laboratorium, zegt deze voormalige CIA-officier

Het coronavirus is niet in de natuur ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.