CoronaBinnenland

Oversterfte stijgt EXPLOSIEF, het dubbele zelfs van wat was voorspeld

Help door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!

Eind vorige maand kwamen de eerste sterftecijfers van het CBS waarin de mogelijke effecten te zien zouden zijn van de vaccinatieschade als gevolg van de nieuwe boosterronde. De oversterfte kwam in week 40 uit op 250 per week en was daarmee nog steeds hoger dan verwacht.

Statisticus Herman Steigstra stelde de prognose wel naar beneden bij omdat er maar half zoveel prikken gezet werden als verwacht.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Begin deze maand zat de oversterfte op de voorspelde waarde. Er was vooral een stijging te zien bij de 80-plussers, die als eerste zijn gevaccineerd. “We zitten nu al ruim een maand op een onverklaarbare oversterfte van 30 per dag en hij is stijgende!” schreef Steigstra op 3 november.

Einde lijkt met zo’n steile stijging nog niet in zicht

Hij stelde de prognose vervolgens naar boven bij omdat het aantal gezette vaccins sneller steeg dan gedacht. Neuroloog Jan Bonte reageerde: “Het oudjes ruimen is weer begonnen, ja?”

En wat zien we nu? Je kon erop wachten. De oversterfte is explosief gestegen tot rond het niveau van de tweede coronagolf. Het dubbele zelfs van wat was voorspeld, aldus Steigstra. “Het einde lijkt met zo’n steile stijging nog niet in zicht.”

“De overheid vindt het uitgestelde zorg, de ongevaccineerden. We kennen de verhalen.”

Geloof me nou maar

Bonte voegt toe: “Afgelopen week was er een hittegolf. Of was het nou een koudegolf. Het heeft veel te veel geregend, en zo zijn al die te dikke mensen pardoes bij de begrafenisondernemer naar binnen gespoeld, terwijl ze naar de bakker wilden. Het waaide ook erg hard, en dus werden de lichtgewichten bij het rennen naar de voordeur geblazen. Die wilden namelijk niet naar de bakker, maar naar de groenteboer. Ze hebben te hard gefietst. Ze hebben te hard gerend. Ze hebben te hard gevoetbald. En last but not least: het was toch gewoon COVID-19. Plotseling omgevallen. Geloof me nou maar.”

Hoofdsocioloog Tanja Traag (what’s in a name) van het CBS zegt in De Telegraaf: “Sinds het begin van de coronapandemie houdt de hogere sterfte langer aan dan voor de pandemie door ons werd aangenomen, en ook nog langer dan we vorig jaar hadden ingeschat.”

De levensverwachting is daarom voor het eerst in tijden naar beneden bijgesteld. “Het herstel van de huidige oversterfte na de coronapandemie duurt langer dan gedacht.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 180 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

123 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ALF
ALF
3 maanden geleden

De Gifprik epidemie gaat gestaag door.

Gene
Gene
3 maanden geleden

Het menselijk ras heeft de IQ test op kleuterniveau niet doorstaan, zo simpel is het!

Snappie nr 1
Snappie nr 1
3 maanden geleden

Maar geen onderzoek doen hoor, nee niet nodig, het is toch normaal ? 🤮🤬

Eric Stairs
Eric Stairs
3 maanden geleden

Er was nooit een pandemie; er was een lang bestaand plan dat uitgerold werd.

Op het moment dat zwaar zieke mensen niet meer gered mochten worden met lang bestaande veilige medicatie was dat duidelijk voor wie opgelet heeft.

Er moest geruimd worden en wat er vanaf dat moment gebeurde was niets anders dan genocide. De prikken zijn een vervolg daarop. Het begon met de bloedproblemen in de vorm van stollingen en bloedingen; de komende tijd zal er een extreme stijging van kankergevallen te registreren zijn en als je de lijst van bijwerkingen van de zogenaamde “vaccins” bekijkt is dit helaas waarschijnlijk nog maar het begin van mensen die hun immuunsysteem naar de knoppen zien gaan.

De reactie van de gekochte wetenschap, politici en pers is steeds dezelfde: het ligt aan van alles ; behalve de prik..

Ze gaan er niet mee wegkomen….

Back to top button
123
0
We lezen graag je reactie!x