Homepagina » Paranormaal » Arts schrijft over zijn reis naar het hiernamaals waar hij ‘aartsengelen ontmoette’
Arts schrijft over zijn reis naar het hiernamaals waar hij 'aartsengelen ontmoette'

Arts schrijft over zijn reis naar het hiernamaals waar hij ‘aartsengelen ontmoette’

Een arts heeft een boek geschreven over zijn reis naar het hiernamaals. De bijna-doodervaring zorgde voor een ‘spirituele ontwaking’ die zijn carrière volledig transformeerde.

In Dying to Wake Up schrijft dr. Rajiv Parti, oud-hoofd anesthesiologie van het Bakersfield Heart Hospital in Californië, over een ervaring die zijn leven voor altijd heeft veranderd. Na deze ervaring gaf Parti zijn villa en luxe auto’s weg, zegde hij zijn baan op en opende hij een wellnesscentrum.

Parti zegt unieke informatie te geven over de hemel, hel, het leven na de dood en engelen. De arts claimt tijdens zijn bijna-doodervaring ontmoetingen te hebben gehad met ‘aartsengelen’ en zijn overleden vader, die hem door de hel loodste.

Wijsheid
Arts schrijft over zijn reis naar het hiernamaals waar hij 'aartsengelen ontmoette'

Rajiv Parti (Twitter)

Parti zegt dat hij tot op de dag van vandaag met engelen communiceert en ‘hun wijsheid deelt met de levenden’. Hoewel er al vele boeken zijn geschreven zoals dat van Parti, zijn er ook critici. Neuroloog Oliver Sacks gelooft bijvoorbeeld dat bijna-doodervaringen hallucinaties zijn.

In augustus 2008 werd Parti gediagnosticeerd met prostaatkanker. Tijdens een operatie traden er complicaties op waarna hij continu last had van hevige pijn. Hij kreeg pijnstillers voorgeschreven, waar hij al snel aan verslaafd raakte. In korte tijd werd hij ook nog eens gediagnosticeerd met depressie.

Materialistisch

Tijdens een volgende operatie in 2010 had Parti de bijna-doodervaring. Hij zag hoe zijn bewustzijn gescheiden werd van zijn lichaam en bij het plafond zag hij hoe de arts de operatie uitvoerde. Kort daarop besefte dr. Parti dat hij een uiterst materialistisch en liefdeloos leven leidde. Hij wenste dat hij aardiger was geweest en meer compassie had getoond.

Op dat moment keerde hij terug naar zijn lichaam. Zijn ervaring opende de deur naar een nieuwe wereld, één die de materialistische wereld die hij had opgebouwd verving.

Boekentip: Dying to Wake Up

[AOL, TIME]


Vond je deze informatie waardevol? Deel het dan met je vrienden op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. De onwetendheid van sommige reacties hier is erg er is wel degelijk een hel en vagevuur of lagere en hogere dimensie,s om in het vakjargon van deze site te blijven en de hoogste dimensie kun je alleen bereiken door jezus christus te aanvaarden als uw redder, niemand is in staatt op eigen kracht de hemelse regionen te bereiken

  12 likes
  • Mens en God zijn incompatible! Dat is het hele probleem in een notendop.
   Dat voelde ik al op de basisschool.

   2 likes
   • Mens en God zijn inderdaad incompatible! Ze zijn al ÉÉN, althans voor hen die het willen en kunnen ervaren. De mens is geschapen als evenbeeld van God met onvoorstelbare mogelijkheden die ons ontnomen zijn. for the time beíng.

    8 likes
    • Ik wil niet het evenbeeld zijn van deze dictator, want hij heeft honderden miljoenen mensen gedood omdat ze niet naar hem luisterden, dus een dictator.
     Een dictator houd ook alleen van de volgelingen die hem aanbidden.

     3 likes
     • Mensen zijn zelf verantwoordelijk voor hun karma , en niet God ; God heeft niemand gedood . Mensen doden . God is in elk van ons ,en elk van ons misbruikte en misbruikt vandaag nog steeds het goddelijke, daarom zal je pas naar de lichtsferen mogen gaan, na je dood als je de Christusbewustzijn hebt opgenomen, en daarovoor is meer nodig dan maar 1 boekje te lezen ,okee?

      2 likes
     • Gaat ook niet gebeuren,want ieder mens krijgt wat hij wenst,dus wees maar niet bang dat je de Schepper zult ontmoeten.of ongewild in een paradijselijke omgeving zult moeten vertoeven.

      0 likes
  • Die waarheid doelt eigenlijk op Christus, en niet de geïndividualiseerde meester Jezus.

   0 likes
 2. He Onbekend. Zin in veroordelen? waarom?

  2 likes
  • Omdat de hel waar z´n vader m doorheen loodste de grootst mogelijke onzin is, verzonnen door een paar Roomse gekken in het verre verleden.

   8 likes
   • Je hebt gelijk. Dat dualisme komt voort uit de monotheistische religies. Islam is geënt op Jodendom en Christendom. Christendom is geënt op Jodendom. Jodendom is geënt op het Zoroasterisme. Deze dualistische religie was opgezet door stammen die uit India waren verstoten. De Bijbel van het Zoroastrisme heet de Avesta. Dit is een corruptie van de indiase Vedas. Zoroaster is de bedenker van goed en kwaad en hemel en hel. De Hel is door mensen bedacht. Geschiedenis bewijst dit. De indiase stammen die De Oorlog Van De 10 Koningen verloren en india werden uitgetrapt – uit het hemelse paradijs verstoten – heetten de Druhyu en Anu stammen. Toen deze in mesopotamie arriveerden heetten zij de Anunaki. Zij die uit de hemel (Anu stam) op Aarde ( Geo = Ki ) kwamen. Anunaki = Anki = Angel = Engel. Oftewel de gevallen engelen, met hun valse religie van dualiteit, goed en kwaad, verdeeldheid, oftewel de valse Goden van ‘Verdeel en heers’.

    Ps. Leuke anekdote: volgens de Mahabharata telden de stammen die uit India werden verstoten 6666 leden. (Sounds familiar?)

    5 likes
    • Mocht je nog twijfelen:

     Abraham en Sara kwamen in Israel en Egypte aan, maar kwamen uit het Oosten, Mesopotamie en misschien nog verder. In India kent men Brahma en Saraisvati. Abraham en Sara anyone?

     2 likes
    • Zoroaster is niet Zarathousra Zoroaster was en leefde rond 600 vC tijdens de Babylonische ballingschap en was eigenlijk maar een van de veel latere incarnatieS van de echte Zarathoestra ,deze die leefde tijdens het Oud Perzische rijk en dat was tussen 5500 en 3000 vC . Zarathoustra was de grote leider en onderwees zijn volk over de Grote Geest ,de Zonnegeest Ahura Mazda en duisternis , de duivel Angry Mainsjoe ( Ahriman) De duivel is dus al zéér oud en bestaat echt Voor sommigen goed om weten !!

     0 likes
 3. Met die ‘Aartsengelen’ worden ook wel o.a. Meesters en Goden bedoeld.

  5 likes
  • Ik wil best wel in een/het hiernamaals geloven, maar dat eist wel zijn tol: het loslaten van mijn geloof in evolutie. Dat bijt elkaar teveel (vanaf welk organisme is er een hiernamaals? Misschien zijn wij nog niet uitgeevolueerd en dan komt het hiernamaals (500.000 jaar ) te vroeg. Dus ik schuif graag Darwin terzijde en open vele nieuwe deuren. Maar…waar komen die Goden en Meesters vandaan? Geschapen?

   0 likes
   • ‘Maar…waar komen die Goden en Meesters vandaan?’; die hebben zichzelf geschapen.

    3 likes
    • Haha. Probeer jij even grappig te zijn zeg!

     Dat micro organismen en de organismen daarna een evolutie door hebben gemaakt dat staat vast. Echter valt de evolutie theorie voor ons mensen in het niet, hier is geen enkel bewijs voor en waarom, dat heb ik hierboven al uitgelegd 😉

     1 likes
   • De evolutie theorie is nooit bewezen. Er is nog altijd een missing link!! Er zijn nooit overgangsfossielen gevonden die wijzen op een bepaalde tussen primaat.

    Nee, wij waren vroeger geen apen. Grootste kul!!

    Echter zijn er wel verschillende DNA experimenten uitgevoerd met o.a. Apen en daar is de mens uit ontstaan.

    2 likes
   • De evolutietheorie en de visie op een hiernamaals zijn gedeeltelijk met elkaar te fuseren.

    0 likes
 4. deze man verteld een plausibel verhaal. zie http://www.rulof.org. o.a. het boek: een blik in het hiernamaals.
  De hemel: Een geestige wereld zonder fysiek lichaam bestaande uit 7 sferen van licht, waar, als je gereed bent op aarde en je hebt de juiste afstemming, in verder gaat. Indien volledig doorlopen, dit duurt duizenden jaren, je opnieuw geboren wordt met een fysiek lichaam. Deze planeet behoort dan bij de vierde kosmische afstemming. De aarde behoort bij de derde kosmische afstemming.
  Als je gereed bent op aarde en heb niet de afstemming op de lichtsferen ga je automatisch verder naar de onbewuste werelden.
  De hellen wordt er in beschreven als onbewuste werelden (7 graden in het totaal), echter zonder vuur, ijzig koud, en heel donker, met heel veel hartstochten… Waar je je ook op kunt werken naar de sferen van licht…

  Dit alles heeft Jozef Rulof allemaal mee mogen maken daar hij kon uittreden uit zijn fysieke lichaam, geholpen door meesters aan gene zijde. Na de reizen is alles door de meester aan gene zijde via Jozef op schrift vastgelegd…

  7 likes
 5. Wat zijn Amerikanen toch bevoorrecht. Gun het andere volkeren veel meer dan die (meestal welgestelde) Amerikanen. Niemand herinnert zich zijn/haar verblijf in de baarmoeder en geboorte. Maar die ervaring is NIET verloren (deleted). The light at the end of the tunnel = reliving birth.

  6 likes
 6. Sh*t, ik wil niet nog 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000jaar een dictator aanbidden.

  4 likes
 7. Is hij een Hindoe? Een Hindoe die aartsengelen ziet? Lijkt me sterk. Zal wel weer zo’n bekeerde Indier zijn die z’n nieuwe godsdienst aan het promoten is.

  3 likes
 8. Veel boeken over dit thema gratis te downloaden op http://www.vrijewereld.org/pdf-bibliotheek/ .

  3 likes
 9. Vergeet het maar antichrist! De hel bestaat wel degelijk! Waar dacht je waar alle nazi kopstukken verblijven? In de hemel soms? De mensheid de verschrikkelijkste dingen aan doen! En dan zeker beloont worden met de hemel! Wordt wakker man. Bovendien hoeven we helemaal niet eerst naar genezijde te vertrekken om de hel te ervaren! Hier op aarde maken sommige mensen het leven voor hun medemensen al tot een hel! En het is heel simpel! Als je dat doet, dan heb je voor jezelf al de hel gecreëerd. En zul je daar ook in de hel terecht komen!

  2 likes
  • Als de hel bestaat schop ik God onderweg eerst nog ff keihard in zijn ballen om hem te bedanken voor het schapen van deze martelhel .
   Ohh wat houd hij toch van ons!

   1 likes
 10. Hij ontmoette Aartsengelen. Dus zeker nooit dieren onderworpen aan medische proeven of onschuldige mensen vals beschuldigd.

  2 likes
 11. Ach mens Gods Geest kwam langs de aarde … Ja enkel hij kan onze reden van het onbekende in het universum …Hij is ons schilt … Ik heb met hem gesproken hij heeft me gestraft voor mijn zonde’s… Ik vrees hem zeer en eert hem des te meer … Want alleen de heer der heerscharen is ons schilt en zijn leger is groot … Zijn liefde is eindeloos tegenover een kort stondige staf van zonde en dat is de dood … Maar dat whaha is slechts een nieuw begin.. Eer aan de heer Halleluja

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Nooit gezien zoiets: ik zag in de badkamer mijn overleden oma zitten. Hartpatiënt vertelt openlijk over bijna-doodervaring

Nooit gezien zoiets: in de badkamer zat mijn overleden oma. Hartpatiënt vertelt openlijk over bijna-doodervaring

Catja de Rijk is al 15 jaar ...

Mensen hebben geen idee wat het inhoudt als je je aanmeldt als orgaandonor. Zet deze datum alvast in je agenda

Mensen hebben geen idee wat het inhoudt als je je aanmeldt als orgaandonor. Zet deze datum alvast in je agenda

Dankzij de nieuwe Wet op de orgaandonatie ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.