Paranormaal

Arts schrijft over zijn reis naar het hiernamaals waar hij ‘aartsengelen ontmoette’

Help door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een arts heeft een boek geschreven over zijn reis naar het hiernamaals. De bijna-doodervaring zorgde voor een ‘spirituele ontwaking’ die zijn carrière volledig transformeerde.

In Dying to Wake Up schrijft dr. Rajiv Parti, oud-hoofd anesthesiologie van het Bakersfield Heart Hospital in Californië, over een ervaring die zijn leven voor altijd heeft veranderd. Na deze ervaring gaf Parti zijn villa en luxe auto’s weg, zegde hij zijn baan op en opende hij een wellnesscentrum.

Parti zegt unieke informatie te geven over de hemel, hel, het leven na de dood en engelen. De arts claimt tijdens zijn bijna-doodervaring ontmoetingen te hebben gehad met ‘aartsengelen’ en zijn overleden vader, die hem door de hel loodste.

Wijsheid
Arts schrijft over zijn reis naar het hiernamaals waar hij 'aartsengelen ontmoette'
Rajiv Parti (Twitter)

Parti zegt dat hij tot op de dag van vandaag met engelen communiceert en ‘hun wijsheid deelt met de levenden’. Hoewel er al vele boeken zijn geschreven zoals dat van Parti, zijn er ook critici. Neuroloog Oliver Sacks gelooft bijvoorbeeld dat bijna-doodervaringen hallucinaties zijn.

In augustus 2008 werd Parti gediagnosticeerd met prostaatkanker. Tijdens een operatie traden er complicaties op waarna hij continu last had van hevige pijn. Hij kreeg pijnstillers voorgeschreven, waar hij al snel aan verslaafd raakte. In korte tijd werd hij ook nog eens gediagnosticeerd met depressie.

Materialistisch

Tijdens een volgende operatie in 2010 had Parti de bijna-doodervaring. Hij zag hoe zijn bewustzijn gescheiden werd van zijn lichaam en bij het plafond zag hij hoe de arts de operatie uitvoerde. Kort daarop besefte dr. Parti dat hij een uiterst materialistisch en liefdeloos leven leidde. Hij wenste dat hij aardiger was geweest en meer compassie had getoond.

Op dat moment keerde hij terug naar zijn lichaam. Zijn ervaring opende de deur naar een nieuwe wereld, één die de materialistische wereld die hij had opgebouwd verving.

Boekentip: Dying to Wake Up

[AOL, TIME]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
onbekend
onbekend
6 jaren geleden

Hij ontmoette Aartsengelen. Dus zeker nooit dieren onderworpen aan medische proeven of onschuldige mensen vals beschuldigd.

frans
frans
6 jaren geleden

He Onbekend. Zin in veroordelen? waarom?

Pete Del Fina
Pete Del Fina
6 jaren geleden

Wat zijn Amerikanen toch bevoorrecht. Gun het andere volkeren veel meer dan die (meestal welgestelde) Amerikanen. Niemand herinnert zich zijn/haar verblijf in de baarmoeder en geboorte. Maar die ervaring is NIET verloren (deleted). The light at the end of the tunnel = reliving birth.

Ruspoetin
Ruspoetin
6 jaren geleden

Is hij een Hindoe? Een Hindoe die aartsengelen ziet? Lijkt me sterk. Zal wel weer zo’n bekeerde Indier zijn die z’n nieuwe godsdienst aan het promoten is.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

28
0
We lezen graag je reactie!x